sağol canımamam şeker olmasın canım nescafe içme yasak onun yerine türk kahvesi içmeye çalış , benimde vizelerim geliyor nescafesiz nasıl sabahlıycam hiç bilmiyorum
Hemen yazıyorum Ceylincim
Öğle yemeğinde;
2 yemek kaşığı nohut
4 yemek kaşığı kapuska
1 yumurta kırılmış 2 yemek kaşığı kıyma
yedim.
Ayrıca bugün sıvı olarak 2,5 lt.su içtim (halâ devam ediyorum) ıhlamur, türk kahvesi içtim şimdi de bir fincan sıcak süt içiyorum.
Akşama direk spora gideceğim. Dönüşte 1 fırında levrek yemeyi planlıyorum.
Sevgiler hepinize
bende nescafe icmeden duramam en azindan 2 bardak icmeliyim. Tamam türk kahveside olur; olacak artikama sekersiz hayatta icemem. Seker kulanmiyorum zaten. Tatlandirici....
canım kacta gelcen spordan aksam ogunun geçe kalmasın
Papadiyacım yemeği spora gitmeden pişiriyorum zaten (malum eşim beklemiyor) geldiğimde en geç 19:30 olur. Hemen yerim. Aslında belki gitmeden de yiyebilirim sonuçta sadece balık yiyorum yanında hiç bir şey olmadan.
Bu arada eşimden ayrı yemek benim fazla yememem için iyi oluyor ama o çok şikayetçi bu durumdan,ayrıca spora gitmemde son zamanlarda sıkıntı yaratıyor.Son 1 ayım sporda az daha sıksa dişini iyi olacak..Allah yardımcım olsun:18:
canım çok geçmiş olsun.öksürük mahvediyor insanıbizim diyete uygun değil ama 1 tatlı kaşığı bala karabiber ve zencefil karıştırıp 1 kerede yenen bir tarif var,öksürüğe birebirmiş.bir kez denemiştim tadı çok acı gelmişti o yüzden devamını getirmedim.tabi bu arada bal uygun değil de,içtiğimiz kimyasal ilaçlar uygun mu,içinde şeker vs.. olan şuruplar :26:
olmaz mı tatlım olmaz mıı,ahhh rüyamda bir baklavacıda çalışıyordum diyim sana,sen anla gerisini
ayy grip olmayasın canım dikkat et
Kızlar ben geldim.
Şaka gibiydi doktor.
Aslında tahmin etmiştim.
Gittim doktora.
2 haftaya yakın oldu kabızlık problemim var dedim.
Olmuş baya dedi.
Lifli gıdalar tüketiyor musun ?
Hareket ediyor musun sıvı tüketimin nasıl gibi sorular sordu.
Dedim aklınıza gelebilecek her şey o konuyla ilgili harika.
Olmaması için bir neden yok.
Stresli bir dönemde misin diye sordu.
Çok farklı bir dönem değil dedim.
Ondan da olabilir dedi.
İlaç verdi.
İlk söyledi ilacı.
Dedim ben onu da denedim dün işe yaramadı.
Şaşırdı.
Başka ilaç yazdı.
O da eczanede yokmuş.
Yarın alacağım bakalım.
Böyle işte geçiştiriyor resmen doktor .
hadı bakalım,ıyı haberlerle gel,kolaylıkla cozulur ıns.
yenı kıtaptada var,bu konu ıhmale gelmıyor,ıkınmak bıle tehlıkelıymıs,dogal bır sekılde cıkılmalıymıs wc ye
Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum.
Ben 2 yıldır Doğum kontrol hapı ( Yasmin ) kullanıyorum.Bu diyete sizce engeli var mıdır?
Kilo vermemi yavaşlatır mı ?
Topiğimize yeni arkadaşlar katıldı katılalı eski arkadaşların çoğunda paylaşım azlığı görüyorum. (tabi neden siz değilsiniz arkadaşlar aman yanlış anlamayın)
Canlanın kızlar yazmıyorsunuz hiç
Bu arada eşimden ayrı yemek benim fazla yememem için iyi oluyor ama o çok şikayetçi bu durumdan,ayrıca spora gitmemde son zamanlarda sıkıntı yaratıyor.Son 1 ayım sporda az daha sıksa dişini iyi olacak..Allah yardımcım olsun:18:
Arkadaslar gecmis olsun aynı durum bendede var acile gittim yuksek ateşle iki serum yedim iğne oldum değişen pembeye yok birde idrar tahlilimde kana rastlandı tansiyonumda çok yuksek karaciğer enzimleri almisbasini gitmiş doktora diyetinden bahsettim bankacı kızdı meyveniz diyet olurum dedi protein almaktan urik asityukselmis oda böbreği etkilemiş zaten yaşda vardı kanama olmuş. Doktorun bana tavsiyesinersi hersey ölçülü olmalı dedi hergüne yumurta yenmez dedi bir miktar tahıl mutlaka almaliymisiz özelliklerde meyvekesinlikle yenmeliymis bağışıklığın çökmüş enfeksiyonu çok ağır geçiriyorsun dedi. Hakikaten ben hiç böyle hasta olmadım. Size tavsiyem arada meyve yiyin.
Arkadaslar gecmis olsun aynı durum bendede var acile gittim yuksek ateşle iki serum yedim iğne oldum değişen pembeye yok birde idrar tahlilimde kana rastlandı tansiyonumda çok yuksek karaciğer enzimleri almisbasini gitmiş doktora diyetinden bahsettim bankacı kızdı meyveniz diyet olurum dedi protein almaktan urik asityukselmis oda böbreği etkilemiş zaten yaşda vardı kanama olmuş. Doktorun bana tavsiyesinersi hersey ölçülü olmalı dedi hergüne yumurta yenmez dedi bir miktar tahıl mutlaka almaliymisiz özelliklerde meyvekesinlikle yenmeliymis bağışıklığın çökmüş enfeksiyonu çok ağır geçiriyorsun dedi. Hakikaten ben hiç böyle hasta olmadım. Size tavsiyem arada meyve yiyin.
peki ilaç yeterlimiymiş, 1 gun mu alacaksın sadece ,yoksa duzenlı mı?
ya acaba bır hastaneye mı gıtsen,belki de lavman yaparlar?:26:
benım kızım uc veya dort aylıkken 5-6 gun kaka yapmamıstı ,hastaneye goturduk lavman yapmıslardı hemen:44:
1 günde etkisini gösteren bir ilaç daha önceden biliyorum.
Arada problem olunca 1 tane kullanıyordum ki dün 2 tane aldım.
Hemen sabahında ve gün boyunca bol bol gidiyorsun ama bu sefer tık demedi.
Olmazzz ya lavman istemiyorum
Lütfen olmasın öyle bir şey.
Bu verdiği ilaç geçirsin falan.
Macuna da başladım bugün.
Keten tohumu da aldım.
Offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?