Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cnm geçmiş olsun.
bu diyete ilk başladığımda bana da olmuştu kabızlık baya çıkamamıştım tuvalete
bekunis ti sanırım ilaç almıştım hemen işe yaramıştı.

Bekunis kullandım idealistcim 2 tane bir de düşün ama etkilemedi hiç bir şekilde.
O da işe yaramayınca doktora gittim.

iyi akşamlar çıtırlar:
sabah:
1 bardak ılık su
hellim kaşar beyaz peynirli baharatlı kuruotlu omlet 1,5 yumurtadan
1 tk annesosu
1 çay k zeytin ezmesi
1 ceviz
1 bardak vitaminli yeşil çay
öğlen
sade kurufasulye 3-4 çk
2 çk yoğurt
ara öğünüm:
2truf
mürdüm-erikli yeşil çay 1 bardak
2 kurabiye ama minikti diye kendimi kandırıyorum:18:

akşamda:
uydurmasyon yaptığım yeşil mercimek ince bulgur karışımı birşey (ne olduğunu çözemedim:44:) 3-4 çorba kaşığı
tava yoğurdu
bol limonlu 1 kase salata

bundan sonra yemem birşeysadece yeşil çay o da ders çalışmak için

sağol canım sana da afiyet olsun.bakıyorum da ne güzel ıspanak,pırasa yiyebiliyosun.ben hiç sevemedim gitti.yiyemiyorum midem almıyo hiç.yiyebilen kişilere de çok özeniyorum:26:

sağol tatlımm
cnm bayılırımmm ben pırasaya, ıspanağa, brokoliye kısacası sebzeyeee
az az dene leylakcım bencee, alışırsın belkii

gecmıs olsun .meyve arada herkes yıyor zaten,gunde 1 tane falan.
ama vıtamın sadece meyvede yokkı,sebzelerın hepsi vitamın dolu.limonlu suyu tavsıye edıyor zaten hoca bol bol ıcın dıyor,c vıtamını.sen hıc sebze yemıyormuydun acaba?

senin için nette birşeyler buldum.
Kabızlığı yenen müthiş karışım

* 1 kaşık yulaf ezmesi.

* 4 adet küçük küçük doğranmış kuru kayısı.

* 1 avuç kuru siyah üzüm.

* 2 çorba kaşığı iri dövülmüş ceviz.

* 1 su bardağı süt. Yukarıdaki besinleri bir kasede karıştırıp, sabah kahvaltısı olarak tüketin. Gün içinde bol su içmeyi ve hafif fiziksel aktiviteler yapmayı da unutmayın.
Doktor Ender Saraç'tan kabızlığa çözüm getirecek besin önerileri...

Keten tohumunu havanda biraz döverek sabahları aç karnına, az yağlı yoğurtla karıştırarak yiyin.

Kuru kayısıyı ve kuru mürdüm eriğini akşamdan bir bardak suyun içinde bekleterek sabah aç karnına bu suyu için. Suyu içtikten sonra kayısı ve erikleri yiyin. Bu işlemi her sabah tekrarlayın.
Akşamdan bir kilo arpayı üzerini örtecek kadar suyun içine koyun ve sabaha kadar bekletin. Sabah haşlayın ve içine iki adet kabak, bir miktar pırasa, ıspanak, kereviz sapı, bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir tutam tuz ekleyerek pişirin. Hazırladığınız bu çorbayı sabah aç karnına için.
1 kuru incir, 2 kuru kayısı, 2 kuru eriği ufak ufak doğrayıp, 1.5 çay bardağı suda haşlayın. Daha sonra içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyerek robottan geçirin. Marmelat for-munda olan bu karışımdan her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı dolusu 2 bardak ılık suyla tüketin.

Birde deneyenler yazmış her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı içmeyi denesen canım. babamda aylarca kabızlık çekerdi ve her sabah bunu yapardı bağırsakları yumuşardı bir kaç günde etkisini gösteriyordu:26:

diyete uygun değil ama probiyotik yoğurtlardan yiyebilirsin.
lifli posalı şeyler tüket bir müddet

umarım yararım dokunur

hımm anladımm cnm çok etkili bir ilaç olduğunu söylemişti eczacıı ondan söyleyeyim demiştim ama...
sinameki falan alsaydın aktardan bi de onu dene tatlım

Bu ilaç aslında sinemakiden daha etkili aslında ama bir de diğerini deneyeyim bakalım.
Bakalım geçer umarım ya, çok kötü bir durum çünküüü ...

Oh oh su oldu 3 lt yürüyüş de 1 saat, şimdi kıskançlıktan çatliciim

Afiyet olsun canım, ben de normal çayımı yudumluyorum şimdi...

Oh oh su oldu 3 lt yürüyüş de 1 saat, şimdi kıskançlıktan çatliciim

Afiyet olsun canım, ben de normal çayımı yudumluyorum şimdi...
çatla canım,yarın senı çatlatmak ıcın yuruyecegım ozellikle

senın nasıl gıdıyor spor bu hafta?

eşim bağlama kursunda ,bende onun gelmesını beklıyorum rahat rahat cay ıcmek ıcın,cocuklarla cebellesiyorum suan bır yandan

İnsan herkesle paylaşmak istiyor değil mi? Ben de eşim çocuklarım, annem, kardeşlerim....herkes uygulasın istiyorum))

Merhabalar,
Ben kitabı yeni aldım, yarın ilk iş başlıyacağım uygulamaya.Böyle bir forumun olması çok hoş, insan ken dini yalnız hissetmiyor =)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…