bugünkü menüm
1.öğün:
2 küçük muz
yarım bardak süt
1 avuç fıstık
2.öğün:
1kase mercimek çorbası
1 küçük parça tavuk
turp
spor:4 km yürüdüm
sıvı:1,5 lt su,1 fincan form çayı
sağol canımamam şeker olmasın canım nescafe içme yasak onun yerine türk kahvesi içmeye çalış , benimde vizelerim geliyor nescafesiz nasıl sabahlıycam hiç bilmiyorum [/QUOTE.
Bende kahvesiz duramayanlardanim (
süt serbest türk kahveside.
eski usul sütlu kahve mi denesek kızlar )
sağol canımamam şeker olmasın canım nescafe içme yasak onun yerine türk kahvesi içmeye çalış , benimde vizelerim geliyor nescafesiz nasıl sabahlıycam hiç bilmiyorum [/QUOTE.
Bende kahvesiz duramayanlardanim (
süt serbest türk kahveside.
eski usul sütlu kahve mi denesek kızlar )
sütlü kahveyi çok severim ben de.
sade Türk kahvesi içemiyorum çok acı oluyor ya
afiyet olsun leylakcımmm
cnm geçmiş olsun.
bu diyete ilk başladığımda bana da olmuştu kabızlık baya çıkamamıştım tuvalete
bekunis ti sanırım ilaç almıştım hemen işe yaramıştı.
sağol canım sana da afiyet olsun.bakıyorum da ne güzel ıspanak,pırasa yiyebiliyosun.ben hiç sevemedim gitti.yiyemiyorum midem almıyo hiç.yiyebilen kişilere de çok özeniyorum:26:
gecmıs olsun .meyve arada herkes yıyor zaten,gunde 1 tane falan.Arkadaslar gecmis olsun aynı durum bendede var acile gittim yuksek ateşle iki serum yedim iğne oldum değişen pembeye yok birde idrar tahlilimde kana rastlandı tansiyonumda çok yuksek karaciğer enzimleri almisbasini gitmiş doktora diyetinden bahsettim bankacı kızdı meyveniz diyet olurum dedi protein almaktan urik asityukselmis oda böbreği etkilemiş zaten yaşda vardı kanama olmuş. Doktorun bana tavsiyesinersi hersey ölçülü olmalı dedi hergüne yumurta yenmez dedi bir miktar tahıl mutlaka almaliymisiz özelliklerde meyvekesinlikle yenmeliymis bağışıklığın çökmüş enfeksiyonu çok ağır geçiriyorsun dedi. Hakikaten ben hiç böyle hasta olmadım. Size tavsiyem arada meyve yiyin.
Bekunis kullandım idealistcim 2 tane bir de düşün ama etkilemedi hiç bir şekilde.
O da işe yaramayınca doktora gittim.
sağol tatlımm
cnm bayılırımmm ben pırasaya, ıspanağa, brokoliye kısacası sebzeyeee
az az dene leylakcım bencee, alışırsın belkii
hımm anladımm cnm çok etkili bir ilaç olduğunu söylemişti eczacıı ondan söyleyeyim demiştim ama...
sinameki falan alsaydın aktardan bi de onu dene tatlım
haklısın idealistcim denesem iyi olacak.yıllar sonra tadı güzelleşmiştir belki
selam çılgın genclik.
gayet sportıfım bugun, sabahın 8:30 unda yuruyuse gittim 1 saat,oncesınde de 1 muz yedım.
gelince kahvaltımı yaptım.
2 rafadan yumurta
1 avuc peynır
10 zeytın
yesıl salata
4 kuru erik
1 cay brd cevız
ellmalı tarcılı çay(gözleme)
Bu ilaç aslında sinemakiden daha etkili aslında ama bir de diğerini deneyeyim bakalım.
Bakalım geçer umarım ya, çok kötü bir durum çünküüü ...
çatla canım,yarın senı çatlatmak ıcın yuruyecegım ozellikleOh oh su oldu 3 lt yürüyüş de 1 saat, şimdi kıskançlıktan çatliciim
Afiyet olsun canım, ben de normal çayımı yudumluyorum şimdi...
taamam o zaman üüşengeçlik yapmayıp gideyimm.
böyle bir desteğe ihtiyacım vardı teşekkür ederimmm
gecen hafta 100 kılo uzerı bır arkadasıma karatay dıyetı tavsıye etmıstım(seker hastalıgı da baslamıs bırkac aydır ılac kullanıyormus)
az once konustum ,1 haftadır baslamıs,2 kılo vermıs,spora da baslamıs bfit e gıdıyormus,sımdı de pazardan dıyetım ıcın alısverıs yapıyorum dedı.
cok sevındım yaa,ıns devamı da gelırr
bugünkü menüm
1.öğün:
2 küçük muz
yarım bardak süt
1 avuç fıstık
2.öğün:
1kase mercimek çorbası
1 küçük parça tavuk
turp
spor:4 km yürüdüm
sıvı:1,5 lt su,1 fincan form çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?