Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Masaaalll git lavman yaptır canım yaaa, yazık değil mi çözmü varken niye acı çekiyorsun? İstersen gelip ben götüreyim valla ciddi söylüyorum....

Fena değil, hiç yapamazsam leslie yapıyorum 2 mil en az, çıkabilirsem ki 3 gündür çıkıyorum 30-40dk yürüyorum)

ben de çay mı içiyorum ılık su mu anlamadım çocuklar olunca unutuyorum soğuyup kalıyor:-(

nedendir bilmiyorum sanırım yediğim kayısılardan 2 gündür cırcır geziyorum 2 sabahtır kahve limon içiyorum...
Karnımda şişlik varr oysa adetim yeni bitti..Acaba bu adetliyken yaptığım kaçamaklardan dolayı olabilirmi börek vs. yedim.Sabah kahvaltıda da 1 yumurtadan fazlasını yiyemiyorum artık :S

İnsan herkesle paylaşmak istiyor değil mi? Ben de eşim çocuklarım, annem, kardeşlerim....herkes uygulasın istiyorum))
kesınlıkle.eşime pek etkı edemıyorum ama ozellıkle ogluma verdıgım sekerlı yıyecek ve ıceceklerı ıyıce azalttım.yalnız anaokulundakı beslenme lıstesınde haftada 3-4 gun meyve suyu verılıyor.onun yerıne de sut koyacagım artık sanırım,umarım oglum ısyan etmez
Fena değil, hiç yapamazsam leslie yapıyorum 2 mil en az, çıkabilirsem ki 3 gündür çıkıyorum 30-40dk yürüyorum)
-(

ben spora ccok ıhtıyacım var artık,kılo da verınce ıyıce yumusadı vucut,simdi sıkılaşmaya ıhtıyacım var

canım dediğin gibi doktorlar başından savıyor.. benim ünideki ev arkadaşımda senin gibi kabızlık çekiyordu yemek yiyemez duruma gelmişti bağırsaklarına ve midenede zarar ona da lavman yapmışlardı da kendine gelmişti biraz daha uzarsa yaptır bence

Yürüyenleri görünce endim yürümüş gibi seviniyorum valla, ne güzel
aynen ama sanırım birazda kendimiz yürüdük diye sevinsek iyi olacak

akşam yemeğim 2.öğün

etli nohut (sızma zeytinyağından sadece) bu arada eşim zeytinyağlı olduğunu farketmedi bundan sonra hep öyle yiyecek

2 kaşık pilav

yarım avuç badem araya bir tanede fıstık karışmış

su 3 litreyi geçti sanırım

bugünde spor yapmadım ama acaip ev işi yaptım

afiyet olsun cnm.
eşin için de iyi olmuş sağlıklı beslenecek haberi bile olmadannn
maşallah ne güzel su içmişsinn

veeeeeeee

3.öğünüm : 1 tabak kapuska
4 tane kuru erik
sade kahve

1 sürahi limonlu suyumuda hazırladım.( işte de 1 sürahi içmiştim )
Yatana kadar bitecek işallah
Bugünüde kaçamaksız kapatmış oldum hayırlısı ile......

Spor yapanlara gıpta ediyorum bu arada.
Helal olsun size kızlar.
O kadar yorgun geliyorum ki işten, henüz bismillah deyip başlayamadım bir türlü.
Laf aramızda evde de askılık niyetine kullanılan yürüme bantımda var
Bir başlayabilsemmmmm

canım yaa bak aklıma ne geldı bu gece yatmadan bır cay bardagı zyagı ıcsene yaa
cok guzel menu canım afıyet olsun

supersın canım tbrklerr

al bendende o kadar salonun bas kosesıne koydum kosubandını ama bır haftadır bıkez bıle cıkmadım regl donemınde yuruyus cazıp gelmıyo yaa(((

afiyet olsun cnm.
eşin için de iyi olmuş sağlıklı beslenecek haberi bile olmadannn
maşallah ne güzel su içmişsinn

teşekkürler canımm yanındaki koca bir tabak pilavı olmasa daha iyi olacak gerçi bademden onada yedirdim ama buda bir başarı en azından biraz daha erken yemeye başladı 8 9 gibi saate bakar yemek için erken derdi.. 3 ayda çok kilo aldım zaten yeme düzeni değişince o kadar geç yemesine rağmen yatmaya yakın profiterolunu ya da çikolatasını eksik etmez bazen de ekmek arası fln yer ona rağmen boy180 kilo 78 çoook kızıyorum çoook adaletsiz bünyee

afiyet olsun canımm benim yürüyüş bandımda aynı görevde şu an

Yediklerimi yazayım unutmadan...

Sabah:
Kıymalı yumurta 1 yumurta ile, yarısını kızım yedi yarısını ben
Peynir çeşitleri
2-3 zeytin
2-3 ceviz
1 dilim elma(oğlumun kahvaltısından kalma)
Salatalık, domates, biber

Sonra çalıştım biraz, ardından 40dk yürüyüş yaptım, sabah da 2 mil leslie yapmıştım

2.öğün.
Kuzukulak, tere ve domates ile salata-üzerine çok az zeytinyağı gezdirdim
Kendi yağı ile pişmiş bir parça kırmızı et
1 parça tulum peyniri(peyniri çok severim de:)

Ben peynirci ile evlensem Hüsmen Dayı'nın kadın versiyonu olurdum valla bir elimde Trabzon ekmeği diğer yanda peynirler

Spor: 2 mil leslie, 40dk yürüyüş. Bu ara karın hareketlerine geri dönmem lazım ne güzel düzleşmişti karnım şimdi yine çıkıyor zaman zaman:-(

Sıvı, Bol çay, 1 yeşil çay, 3 lt su

Son düzenleme:
evet ya benim nişanlım da öyle canavar gibi yiyorr bana da yedirmeye çalışıyor üstelik.
evlenincee yandım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…