Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

starda karatay haberi var şu anda
karatay hoca kimlerin rantına engel oluyosa karşı kampanyalar yapmaya başladılar.

Bu arada kızlar yazacaktım unuttum.
Ben bazı yemeklerde mantar gibi.
Önce sote tarzında yapıp sonra fırına veriyordum.
Ama canan hoca kitapta çok zararlı olduğundan bahsetmiş yapılmamalıymış.
neden zararlıymış acaba

karatay hoca kimlerin rantına engel oluyosa karşı kampanyalar yapmaya başladılar.

bir taraftan da bu haberler hayırlı oluyor dıye dusunuyorum,istemeden reklamını yapıyorlar karatay hocanın,daha çok kişinin ilgisini çekiyor.

zaten bızım merkez medya ne derse tersını yapmak lazım

selam kızlar geri döndüm.
tedavi transfer yapılmadan bitti ceylincim, sormuşsun bizdeki sorun biraz farklı da.

bi haftadır spor yapmadım, biraz da fazla yedim, etliekmekler, tostlar, makarnalar..
bugünden itibaren geri dönüyorum inş.yani yarından itibaren çünkü akşam yine çok yedim:44:

bugünkü menüm:

kahvaltı:

1 yumurta+½ yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1 kk ezine
5 zeytin
1 dilim ekmek (kepek,kızarmış ve tereyağ sürülmüş)
2 bardak şekersiz çay
2 ad. omega 3 kapsül

öğlen akşam diye bir öğünüm olmadı bugün.gayet sağlıksız beslendim.yarın için hazırladığım ikramlıklardan,tadına bakayım nasıl olmuş diye diye kaçamaklı bir gün geçirmiş oldum.2 ad. mercimek köftesi,1 yemek kaşığı makarna salatası,1 dolu yemek kaşığı sütlü tatlı,1 dolu yemek kaşığı krem şanti,1 çay kaşığı kadar brovni,birkaç küçük parça çiğ yufka.Su ne kadar içtim tam bilmiyorum ama az içtim,yatana kadar 2 lt yi tamamlar mıyım bilmiyorum..bitki çayı da hiç içmedim bugün,birazdan 1 tane yapıp içeyim.zaten özel günümden dolayı çook ödem tutmuşumdur.belki bitki çayı bir nebze azaltır

pazartesi başlıycak inşallah canım:18: hep son günlere bırakıyorum çalışmayı bir yandan sizi takip ediyorum bir yandan not geçiriyorum şuan

sen yine şimdiden işin ucunu tutmuşsun tatlımm ben onuda yapmaz sınavdan bir gün önce akıllanırdım
oda iyi bir ortalama yapmadı tabii acısını öyp ve yükseğe başvururken yaşadım 88 alesle acaba olur mu diye düşünüyordum öyle hadeflerin varsa sıkı tut

Okumaya yetişemiyorum. Maşallah en aktif gruplardan biriyiz.

Bugünkü menüm:

sabah:
Kıymalı 2 yumurta (kahvaltıda et yemek adetim değildir. Sucuk çekti canım. İçinde çok fazla katkı maddesi olduğundan Canan Ha nım önermiyor. Ben de az kıymayı kavurup yumurtayı üstüne kırdım. Kapattım kapağını. Yumurtalar kaysı kıvamından oldu.)
Marul
Ceviz
10 adet yumurta.

Öğle:
Tavuk (Tavuk gögsünü az zetinyağında pişidim.)
Ayran
Salata
Badem

AKşam:
Tavuk (bir tavuk gögsünü pişirmiştim. Öğlen kalanını da akşam yedim.)
Salata
Ayran
Ceviz.

Gece:
saat 21.35 biraz acıkır gibi oldum. Bir bardak süt koydum kendime.

Bu aralar kilo veremiyorum. 102.4'ten 102.9'a kadar çıktım. Hareketsizlik ve kaçamaklar kilo vermeyi önlüyor doğal olarak. Dün tekrar düzenimi kurdum. Sonuç almayı umuyorum. :26:

Herkese iyi geceler...

Bu gün cok aciktimmmmmm
zanedersem kahvaltiyi iyi yapmadigimdan oldu.
Öglenlegin iyi yediysemde malesef ögle ile aksam arasi ara yapmak zorunda kaldim
Arada
1 avus ici findik ve badem
1 tanede cennet hurmasi
Aksam
1 tabak etli nohut yemegi
1 kase Cacik
2 gün kurusu kayisi
Kizlar ya bu kayisiyi kac tane yiyorsunuz günde. Ben bunuda abarttim heralde
Simdiye kadarda 2 litre su ictim 1 litresi limonlu

arkadaşlar bu sabah tartıldığımda hiç kilo verememiştim.
durdu sanırım kilo vermem. bakalım yarın sabaha bir eksilme olacak mııı?:44:

cnm afiyet olsun
regl dönemimde ben de abartıyorum biraz ama normalde 2 tane yiyorum sabahları.

canım birde çift mühendislik okuyorum neye çalışacağımı şaşırıyorum yeter diyip bırakıyorum kitabı defteri bende her sınav çıkışı "bir daha ki sınava günü gününe çalışcam" diyorum ama havada kalıyokaratay aklımı başıma getirse bari

Son düzenleme:

Aysel yanlis mi yazdin... Yoksa gercekten sabah 10 tane yumurtami yedin

afiyet olsun kanka,neyse ki bırer kasıgı gecmemıs kaçamaklar,etkilemez heralde.

bızde de mısafır gelınce mutlaka unlu ve sekerlı bırseyler yapılıyor ve ıster ıstemez sekteye ugruyor dıyet

yarını da kazasız atlatırsın inş.

sabah:2yumurta
5zeytin
azpeynir,çökelek
1dilim kepek ekmeği
1hurma
çay
akşam:etli kuru fasulye
ayran
ev yapımı turşu
1 hurma

cnm afiyet olsun
regl dönemimde ben de abartıyorum biraz ama normalde 2 tane yiyorum sabahları.

Sorma canim ya. Aldigimin da tadi öyle güzel ki..Yedikce yiyesin geliyor..
Ama napalim olacak arada eskiden en büyük boyundan milka cikolatayi götürürdük vesselam ..
Simdi kayisiyi kacamaktan sayiyoruz..Bunada sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…