Arkadaşlar şimdi forum takipten gördüm sanırım karatay diyeti uyguluyorsunuz açıkçası söylemem gerekirse bu diyet hakkında bilgim yok ama demin haberlerin başlıklarında karatay diyetinin zararlarından ve yol açtığı hastalıklardan bahsediyordu hangi kanal bilmiyorum ama haberleri izlerseniz sanırım bilgi sahibi olursunuz umarım sizde kötü sonuçlar doğurmaz ...
:) Dediğim gibi bildiğim bir diyet değil haberlerdede duyduğum için burdada görünce açıkçası endişelendim.Ne mutlu ki siz ne yaptığını bilen bilgili insanlarmışsınız ama bunu bilmeden sadece zayıflamak güzel görünmek için ne yaptığını bilmeyen ve sonunda hayatını kaybeden hemşerilerim oldu. Yinede lütfen dikkat edin.Allah yardımcınız olsun.Umarım emeklerinizin karşılığını istediğiniz şekilde alırsınız:)
karatay hoca kimlerin rantına engel oluyosa karşı kampanyalar yapmaya başladılar.starda karatay haberi var şu anda
neden zararlıymış acaba
Bu arada kızlar yazacaktım unuttum.
Ben bazı yemeklerde mantar gibi.
Önce sote tarzında yapıp sonra fırına veriyordum.
Ama canan hoca kitapta çok zararlı olduğundan bahsetmiş yapılmamalıymış.
evet ya ben hep tavuk yiyorum,sebzeye kayayım biraz :)
karatay hoca kimlerin rantına engel oluyosa karşı kampanyalar yapmaya başladılar.
Jeocum sınavların başladı galiba az görüyorum seni nasıl geçiyor?
su ve yeşilçay çok etkili bence canım içebildiğin kadar içmaşallahh
ben 2 lt içebilirsem çok mutlu oluyorummmgenelde o kadar da içemiyorumm:44:
bencede belli bir kesim çoook rahatsız oldu nedense...karatay hoca kimlerin rantına engel oluyosa karşı kampanyalar yapmaya başladılar.
pazartesi başlıycak inşallah canım:18: hep son günlere bırakıyorum çalışmayıbir yandan sizi takip ediyorum bir yandan not geçiriyorum şuan
Bu gün cok aciktimmmmmm
zanedersem kahvaltiyi iyi yapmadigimdan oldu.
Öglenlegin iyi yediysemde malesef ögle ile aksam arasi ara yapmak zorunda kaldim
Arada
1 avus ici findik ve badem
1 tanede cennet hurmasi
Aksam
1 tabak etli nohut yemegi
1 kase Cacik
2 gün kurusu kayisi
Kizlar ya bu kayisiyi kac tane yiyorsunuz günde. Ben bunuda abarttim heralde
Simdiye kadarda 2 litre su ictim 1 litresi limonlu
sen yine şimdiden işin ucunu tutmuşsun tatlımm ben onuda yapmaz sınavdan bir gün önce akıllanırdım
oda iyi bir ortalama yapmadı tabii acısını öyp ve yükseğe başvururken yaşadım 88 alesle acaba olur mu diye düşünüyordum öyle hadeflerin varsa sıkı tut
Okumaya yetişemiyorum. Maşallah en aktif gruplardan biriyiz.
Bugünkü menüm:
sabah:
Kıymalı 2 yumurta (kahvaltıda et yemek adetim değildir. Sucuk çekti canım. İçinde çok fazla katkı maddesi olduğundan Canan Ha nım önermiyor. Ben de az kıymayı kavurup yumurtayı üstüne kırdım. Kapattım kapağını. Yumurtalar kaysı kıvamından oldu.)
Marul
Ceviz
10 adet yumurta.
Öğle:
Tavuk (Tavuk gögsünü az zetinyağında pişidim.)
Ayran
Salata
Badem
AKşam:
Tavuk (bir tavuk gögsünü pişirmiştim. Öğlen kalanını da akşam yedim.)
Salata
Ayran
Ceviz.
Gece:
saat 21.35 biraz acıkır gibi oldum. Bir bardak süt koydum kendime.
Bu aralar kilo veremiyorum. 102.4'ten 102.9'a kadar çıktım. Hareketsizlik ve kaçamaklar kilo vermeyi önlüyor doğal olarak. Dün tekrar düzenimi kurdum. Sonuç almayı umuyorum. :26:
Herkese iyi geceler...
afiyet olsun kanka,neyse ki bırer kasıgı gecmemıs kaçamaklar,etkilemez heralde.bugünkü menüm:
kahvaltı:
1 yumurta+½ yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1 kk ezine
5 zeytin
1 dilim ekmek (kepek,kızarmış ve tereyağ sürülmüş)
2 bardak şekersiz çay
2 ad. omega 3 kapsül
öğlen akşam diye bir öğünüm olmadı bugün.gayet sağlıksız beslendim.yarın için hazırladığım ikramlıklardan,tadına bakayım nasıl olmuş diye diye kaçamaklı bir gün geçirmiş oldum.2 ad. mercimek köftesi,1 yemek kaşığı makarna salatası,1 dolu yemek kaşığı sütlü tatlı,1 dolu yemek kaşığı krem şanti,1 çay kaşığı kadar brovni,birkaç küçük parça çiğ yufka.Su ne kadar içtim tam bilmiyorum ama az içtim,yatana kadar 2 lt yi tamamlar mıyım bilmiyorum..bitki çayı da hiç içmedim bugün,birazdan 1 tane yapıp içeyim.zaten özel günümden dolayı çook ödem tutmuşumdur.belki bitki çayı bir nebze azaltır
cnm afiyet olsun
regl dönemimde ben de abartıyorum biraz ama normalde 2 tane yiyorum sabahları.
arkadaşlar bu sabah tartıldığımda hiç kilo verememiştim.
durdu sanırım kilo vermem. bakalım yarın sabaha bir eksilme olacak mııı?:44:
arkadaşlar bu sabah tartıldığımda hiç kilo verememiştim.
durdu sanırım kilo vermem. bakalım yarın sabaha bir eksilme olacak mııı?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?