Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gözünaydın masalcım topikçek rahatladık valla

Carmencim, Canan Hoca'nın cevaplarını paylaştığın için çok teşekkürler, eline sağlık. Bilgilerimizi de tazelemiş olduk bu sayede

Rica ederim gözlemecim. Yaw senin nickt en sevdiğim hamur işlerinden

Kızlar akşam menümü yazayım

3 yemek kaşığı fırında naneli balkabağı
1 kk kaşar peyniri
1 dilim pastırma (çemensiz)

Spor : evvvveettt sıkı durun şimdi bugün kendimi aştım. 30 dakika spor salonu, 20 dakika pilates 30 dakika yürüyüş.

Sıvı: 3 lt.civarı su, bitki çayları, türk kahvesi, çay (hepsi şekersiz)

Herkese iyi geceler, umarım yarınki listede tüm arkadaşlar kilo vermiştir (en kötü ihtimalle kimse almamış olsun)

Sevgiler,

oooo,valla aşmıssın kendını,boyle devam edersen 1 aya kadar carmen elektra olursun sen

naneli balkabağı nasıl bir yemek oliyy;hemen tarif alalım

oooo,valla aşmıssın kendını,boyle devam edersen 1 aya kadar carmen elektra olursun sen

naneli balkabağı nasıl bir yemek oliyy;hemen tarif alalım

Hahhaah espri iyiydi Loxicim. Keşke olabilsem :26:

Balkabağını küçük dilimler halinde doğruyorsun içine bir kuru soğanı istediğin gibi doğruyorsun zeytinyağı ve bol kuru nane ilave edip 170-180 derece fırında 45 dakika pişiriyorsun. ben çok seviyorum tadı patates gibi oluyor. Tarif paleo cafeden çok güzel tarifler var. ben sürekli deniyorum hepsini sevdim.

arkadaşlar bu sabah tartıldığımda hiç kilo verememiştim.
durdu sanırım kilo vermem. bakalım yarın sabaha bir eksilme olacak mııı?:44:
arada oluyor canım öyle diğer diyetlerimden biliyorum ama bu evreyi kaçamaksız atlatırsan birden gidiyor
oo işin zormuş tatlım ama dediklerim aklında olsun gerçi çift anadaldan sonra soğumuşsundur okumaktan ama

kilo veremeyince motivasyonum çok düşüyor benimm
ben daha o evreye gelemedim gelsem hem sevineceğim hem moralim bozulacak

balkabağını kesinlikle ağzıma koymam tabii evde sadece tatlısı yapılırdı bu tarifle olabilir aslında tek bir çeşitten ön yargılı olmamak lazım kulağa hoş geliyor sağol carmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…