Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öncelikle bu sabahki kahvaltımı yazayım:

13 zeytin(2sini kuzum yedi:))
1 muz(1/4 ü kuzu yedi)
1 avuç çökelek biraz da az tuzlu peynir üzerine keten tohumu ve çörek otu
1 çay bardağı ceviz 5 adet badem
bol miktarda tere ve maydonoz
birer adet incir gün kurusu hurma
7 otlu çay
3 küçük domates
1 adet omega 3

bugün 2.günüm olmasına rağmen ekmek olayına ve abur cubur olayına acayip alıştım ve acıkmıyorum umarım böyle devam eder.
kızlar sorularım var yanıtlarsanız sevinirim.

ben yumurta yerine muz yiyorum burdan bir arkadaş önermişti eşimin arkadaşı da yanlış yaptığımı söylemiş.muz olayı 2.kitapta mı yazıyor 1.de göremedim biraz moralim bozuldu.
omega 3 için ise aldığım yerden günde 1 tane yeter diyor ben ne yapsam bilemedim 1000 mg tabletler
hergün tartılıyormusunuz?,

yanlış yapmıyosun canım, kitapta yazıyo mu bilmiyorum muzu hoca netten soru cvplarken söyledi.
tv de de izlemiştim zöylediğini.
ama hergün muz yemek zorlayabilir seni, peynir süt yoğurt yiyebilirsin bence yumurta yerine, 1 bardak süt 1 yumurta kadar tok tutuyo beni ama bu kendi deneyimim kendi fikrim

teşekkür ederim sütü de deneyeyim o zaman iyi oldu hep aynı olunca bunalıyorum sana da kolay gelsin

Kızlar dün misafir vardı. Akşam baya abarttım.O yüzden yazmak istemedim. 4-5 saat yürüdüm. Ama bugün tam gaz devam etmeyi düşünüyorum inşallah.

1. Öğün:
1 muz
Avuç içi peynir
6 zeytin
1 bardak ceviz
7-8 fındık
Arkadaşlar bir de hafta sonu nete giremeyeceğim.P.tesi toptan bildirim yapsam olur mu?

Günaydın,
Ben bikaç gündür öğünlerimi 2 ye indirdim akşamları bişey yemiyorum.Ne dersiniz bi zararı var mıdır sizce Çünkü maalesef 20.30 dan önce bişey yeme şansım olmuyor..

Yapabiliyorsan zararı yok çoğu arkadaş 2 öğün yapıyor burda.
Yalnız menülerini sağlam tut ki kastan gitmesin vereceğin kg...

Tebrikler
10 kilo daha az taşıyorsun artık. Devamını da bekleriz.

Tebrik ederim arkadaşım çok başarılısın.

Selan kıazlar bu hafta pek giremedim haftaya daha faal olacağım.
Ben bu hafta kilo verememişim 59 kg.Pazartesi birazdaha sıkı başlıycam.
Kilo veren herkesi kutlarım veremeyen veya alanlarada yılmak yok başarıcaz diyorum.

seni tebrik ederim canım harikasın.darısı beim de başıma inşallah.valal sizleri görüyorum iyice gaza geliyorum: ben de 3 günde 2.3 kg verdim.haftasonunu hareketli geçirmek niyetindeyim :) hadi kolay gelsinn

Günaydın kızlar,

Loxandra seninle boylarımız aynıymış, benim hedef 66 ama

evet canım benım kemık yapım ınce 66 fazla oluyor bana

loksandra ve carmen,aynı yaş ve aynı boydayız
inş . kilolarımız da aynı olur birgün,57

Oran : %0,63:

Fark: - 0,40 kg (yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum.son 2 haftada -1 kg. oldu:44:)

çok güzel canım,önemli olan eksilerde olmak

harikasın,düşük kilodakılerın duzenlı kılo vermesı ,daha da umutlandırıyor bizi

Bildirim:02/12/2011

Fark: - 2kg (Reglı donemı sonrası :

ooo harika

Yolun yarısındayız yani
oyle deme yaa,zaten kompleksteyız

canım sen daha bırkaç gun oldu baslayalı,hemen karar verme,1 ay duzenlı devam et,o zaman artarsa yanlıs spor dıyebılırsın.

ama sen yuruyus de yapıyorsun ben ıyı olacagını dusunuyorum sonucun,bıraz sabır

aaa öyle mi? çok teşekkür ederim bunu bilmiyordum (smiley yapmayı beceremedim maalesef)
hoşgeldın aramıza

haftaya regl sonrası guzel bır atak yaparız bız de

Fark: +400

NOT:regl haftamdayım hayal kırıklığım tavan yapmış durumda reglden sonra biraz değişiklik bekliyorum
olsun canım,ben de regl haftamda ve artıdayız bu haftayı kaçamaksız azcık da sporla gecırırsek yuzumuz gülcek haftaya inş.
ay ne durumda eskıbır MASAL?

SADECE ekside olmak da bırseydır,en azından almamıssın tebrikler

acayıp hırslıyım,rocky müziğii takıp koşmaya başlıyorum şimdik

Bildirim: 2 .12.2011

Fark: -1.4
kaçamak yapmamanın ödülü bu işte,tebrikler
Günaydın,
Ben bikaç gündür öğünlerimi 2 ye indirdim akşamları bişey yemiyorum.Ne dersiniz bi zararı var mıdır sizce Çünkü maalesef 20.30 dan önce bişey yeme şansım olmuyor..
akşam azcık kuruyemıs yıyebılırsın ısyerınde ,eve yetısemıyorsan eger

Fark: - 3.100kg

cok mutluyum arkadaslar bugun 26. gunum ve tam 10 kilo eksilerdeyim hic spor yapmadan ama ev isleri felan yoruyor..
vay vay vayy çantaya bakkk
o ne guzel kılo vermedır yaa,tebriklerr
omega 3 için ise aldığım yerden günde 1 tane yeter diyor ben ne yapsam bilemedim 1000 mg tabletler
hergün tartılıyormusunuz?,
canan hoca gunde 3 veya 4 gr omega 3 dıyor.istersen 1 taneyle basla ,zamanla arttırırsın

Kızlar dün misafir vardı. Akşam baya abarttım.O yüzden yazmak istemedim. 4-5 saat yürüdüm. Ama bugün tam gaz devam etmeyi düşünüyorum inşallah.

kaldıgımız yerden devam.ancak sunu unutmayalım kaçamak yaptıgımız surece ınsulın dırencı devam edıyor

ben artık mısafırlıkte mılletın gonlu olsun dıye dıyetımı bozmayacagım karar verdım,bana pahalıya patlıyor cunku.
yarın 11 de arkadasıma gıtcem,bana uygun bırsey varsa yerım ,yoksa sadece cay,olmıycak başka türlü

Bildirim:
Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg:64.4
Geçen hafta: 57
Bu hafta:57.9
Fark: +0.9
Toplam fark: 6.5
Beden: 38
Spor: Haftanın ilk 4 günü günde 1 saat civarı
Boy:170 cm

Ne yazık ki bu hafta bana artı olarak geldi

kızlar ,canan hoca kas kaybının ha deyince olmadığını söylemişti,vücutta azıcık da olsa yağ kalmayınca kaslardan kaybetmeye başlanırmış,öyle dedi bilmiyorum

Masalcım moralini niye bozuyorsun..
15 günlük onca sıkıntıdan sonra normal..
iyisin bile...
Sen bir yoluna sok rahatsızlıklarını hedefine de zaten bir şey kalmamış ,
yeni seneye bomba gibi gireceksin :)))))))))

.

sabah yumurta kalmamıştı,2 bardak süt,yarım nar,birkaç fındıkla kahvaltı yaptım şu an 3,5 saat oldu ama acıktım,fırına balkabağı koydum pişsin yoğurtla yiyeceğim,yumurta yediğim günler 4 e kadar acıkmıyordum,bildirim hiç yapmıyorum ama kilom değişmiyor,70 de öööyle duruyorum,hep bişeyler çıkıyor sporum araya kaynıyor
bi de nar yiyince çok çok tatlı gelmeye başladı bana,şekersizlikten reseptörlerim duyarlılaştı galiba

masal 170 boyla 57 kilosun ve ideal kilonun da altındasın biraz yüzün gülsün,koy bi resim bakayım meydan kız görsün

Kizlar Bildirimleri okudumda demin. cogu süper kilo vermis.
Veremeyenlerde bence üzülmesin. Durup durup bir anda gidecektir eminim...
Bende sabah ac karinla tartildim 88.1 cikti (sinirim bozuldu cünkü en son 87.7 dim)
sonra kahvalti ettim
1 domates
1 biber
1/2 salataliktan olusmus kücük salata limonlu
Bir avuc ici keci peyniri cörekotlu
8 siyah zeytin
2 kayisi yumurta
5 badem
Sonra ciktim 4 km hizli hizli yürüdüm geldim
Tartiya ciktim 77.3 moralim düzeldi

masal 170 boyla 57 kilosun ve ideal kilonun da altındasın biraz yüzün gülsün,koy bi resim bakayım meydan kız görsün

Pindistancım 1 tane bile fotoğrafım kalmadı.
Bilgisayarın azizliğine uğradım saolsun.
Ama çektirince ekleyeceğim.
70 ile başlamıştım o zamanlar balık etliydim tabiii ..
Şİmdi aslında memnunum ama başlamışken biraz daha gitsin istiyorum.
Madem o kadar uğraştım az daha uğraşayım idealime ulaşayımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…