öncelikle bu sabahki kahvaltımı yazayım:
13 zeytin(2sini kuzum yedi:))
1 muz(1/4 ü kuzu yedi)
1 avuç çökelek biraz da az tuzlu peynir üzerine keten tohumu ve çörek otu
1 çay bardağı ceviz 5 adet badem
bol miktarda tere ve maydonoz
birer adet incir gün kurusu hurma
7 otlu çay
3 küçük domates
1 adet omega 3
bugün 2.günüm olmasına rağmen ekmek olayına ve abur cubur olayına acayip alıştım ve acıkmıyorum umarım böyle devam eder.
kızlar sorularım var yanıtlarsanız sevinirim.
ben yumurta yerine muz yiyorum burdan bir arkadaş önermişti eşimin arkadaşı da yanlış yaptığımı söylemiş.muz olayı 2.kitapta mı yazıyor 1.de göremedim biraz moralim bozuldu.
omega 3 için ise aldığım yerden günde 1 tane yeter diyor ben ne yapsam bilemedim 1000 mg tabletler
hergün tartılıyormusunuz?,
yanlış yapmıyosun canım, kitapta yazıyo mu bilmiyorum muzu hoca netten soru cvplarken söyledi.
tv de de izlemiştim zöylediğini.
ama hergün muz yemek zorlayabilir seni, peynir süt yoğurt yiyebilirsin bence yumurta yerine, 1 bardak süt 1 yumurta kadar tok tutuyo beni ama bu kendi deneyimim kendi fikrim
Günaydın,
Ben bikaç gündür öğünlerimi 2 ye indirdim akşamları bişey yemiyorum.Ne dersiniz bi zararı var mıdır sizce Çünkü maalesef 20.30 dan önce bişey yeme şansım olmuyor..
Yapabiliyorsan zararı yok çoğu arkadaş 2 öğün yapıyor burda.
Yalnız menülerini sağlam tut ki kastan gitmesin vereceğin kg...[/QUOT
Akşam 8.30 yediğimde de kilo vermiştim ama asıl akşam yemeyince gidiyor kilolar..
TebriklerBildirim:02/12/2011
Rumuz:alinyazimkaderimsin
Başlangıç tarihi:07/11/2011
Başlangıç kg:141.9
Geçen hafta: 135.00kg
Bu hafta:131.9kg
Fark: - 3.100kg
Toplam fark: 10.0kg
Beden:xxl
Spor: ayagimdan rahatsizim hic spor yapamadim.
Boy:178 cm
cok mutluyum arkadaslar bugun 26. gunum ve tam 10 kilo eksilerdeyim hic spor yapmadan ama ev isleri felan yoruyor..
Bildirim:02/12/2011
cok mutluyum arkadaslar bugun 26. gunum ve tam 10 kilo eksilerdeyim hic spor yapmadan ama ev isleri felan yoruyor..
tebrikler
10 kilo daha az taşıyorsun artık. Devamını da bekleriz.
tebrik ederim arkadaşım çok başarılısın.
Günaydın kızlar,
Loxandra seninle boylarımız aynıymış, benim hedef 66 ama
inş . kilolarımız da aynı olur birgün,57loksandra ve carmen,aynı yaş ve aynı boydayız
çok güzel canım,önemli olan eksilerde olmakOran : %0,63:
Fark: - 0,40 kg (yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum.son 2 haftada -1 kg. oldu:44:)
harikasın,düşük kilodakılerın duzenlı kılo vermesı ,daha da umutlandırıyor biziFark:1.1
Fark: - 2kg (Reglı donemı sonrası :
oyle deme yaa,zaten kompleksteyızYolun yarısındayız yani
Aaaah ah, sporun da yanlışı doğrusu var. Yapsan bir türlü yapmasan bir türlü. Bakalım belki geçici bir durumdur. Biraz deneyeyim. Artık olmuyorsa diyeceğim ki demek ki bu benim ideal kilom. Çünkü herşeyi doğru yapıyorum. Tam anlamıyla beslenme biçimini kaçamaksız uyguluyorum, spor yapıyorum. Daha yapacak bir şey yok (liposuction dan başka)
hoşgeldın aramızaaaa öyle mi? çok teşekkür ederim bunu bilmiyordum (smiley yapmayı beceremedim maalesef)
Günaydın arkadaşlar ....
Kilo veren kızzlar hepinizi kutluyorum..
Darısı başıma!! zaten yeni başladım birde üstüne regl oldum,
sanki tartı başladığım yere geri döndü ...dejavuuu
haftaya normale döner işallah
olsun canım,ben de regl haftamda ve artıdayız bu haftayı kaçamaksız azcık da sporla gecırırsek yuzumuz gülcek haftaya inş.Fark: +400
NOT:regl haftamdayım hayal kırıklığım tavan yapmış durumda reglden sonra biraz değişiklik bekliyorum
Fark: -100 gr
acayıp hırslıyım,rocky müziğii takıp koşmaya başlıyorum şimdikkilo veren arkadaşlarımızı can-ı gönülden kutluyorum
kilo verememiş, az vermiş, azcık da kilo almış arkadaşlarım motivasyonumuz düşmesinnn
daha da hırslanalım kaçamak maçamak yokkk bu haftaaa
kaçamak yapmamanın ödülü bu işte,tebriklerBildirim: 2 .12.2011
Fark: -1.4
akşam azcık kuruyemıs yıyebılırsın ısyerınde ,eve yetısemıyorsan egerGünaydın,
Ben bikaç gündür öğünlerimi 2 ye indirdim akşamları bişey yemiyorum.Ne dersiniz bi zararı var mıdır sizce Çünkü maalesef 20.30 dan önce bişey yeme şansım olmuyor..
vay vay vayy çantaya bakkkFark: - 3.100kg
canan hoca gunde 3 veya 4 gr omega 3 dıyor.istersen 1 taneyle basla ,zamanla arttırırsınomega 3 için ise aldığım yerden günde 1 tane yeter diyor ben ne yapsam bilemedim 1000 mg tabletler
hergün tartılıyormusunuz?,
Kızlar dün misafir vardı. Akşam baya abarttım.O yüzden yazmak istemedim. 4-5 saat yürüdüm. Ama bugün tam gaz devam etmeyi düşünüyorum inşallah.
Bildirim:
Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg:64.4
Geçen hafta: 57
Bu hafta:57.9
Fark: +0.9
Toplam fark: 6.5
Beden: 38
Spor: Haftanın ilk 4 günü günde 1 saat civarı
Boy:170 cm
Ne yazık ki bu hafta bana artı olarak geldi
Bildirim:
Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg:64.4
Geçen hafta: 57
Bu hafta:57.9
Fark: +0.9
Toplam fark: 6.5
Beden: 38
Spor: Haftanın ilk 4 günü günde 1 saat civarı
Boy:170 cm
Ne yazık ki bu hafta bana artı olarak geldi
masal 170 boyla 57 kilosun ve ideal kilonun da altındasın biraz yüzün gülsün,koy bi resim bakayım meydan kız görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?