Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar ,canan hoca kas kaybının ha deyince olmadığını söylemişti,vücutta azıcık da olsa yağ kalmayınca kaslardan kaybetmeye başlanırmış,öyle dedi bilmiyorum

Bence bu canan hocanın beslenmesi için geçerli bir durum.
Normalde düzensiz beslenmeyle çok da zor değil kas kaybetmek.

Tek dayanağım o zaten az değil 15 gün dün bir kere gittim o kadar ama düzene girer umarım haftaya kadar.
27 aralıkta 55 i göreyim istiyorum hem de çok ..

gamzeed teşekkürler özelden mesaj atamıyorum henüz
önemli değil canımcım
Bildirim: 2 .12.2011
Rumuz: papadıya
Geçen hafta: 97.6
Bu hafta: 96.2
Fark: -1.4
Beden:48
Spor:yarım saat yuruyus
Boy:169
Hedef:79
tebrik ederim çok iyiii
tesekkurler destegın ıcın hepımıze bol kılo vermeler.....
bravo sana
bence de rahatsızlıkların bir düzelsin 55 in bile altını görebilirsin 27 aralıkta canım..

önemli değil canımcım

tebrik ederim çok iyiii

bravo sana

bence de rahatsızlıkların bir düzelsin 55 in bile altını görebilirsin 27 aralıkta canım..

İnşallah Gamzecimmm ..
Bir şeyler yiyebiliyorum artık bu bile mutluluk.
Bu problem varken ne yesem midem bulanıyor bırakıyordum.
Hele osn günlerde ..

selamlar kızlar hayırlı cumalar

bugün itibariyle karatay diyetime başlamış bulunmaktayım

sabah
2 kayısı kıvamı yumurta
1 zeytin
1 avuç içi peynir
1 domates

öğle
bir tabak haşlanmış karnıbahar üzerine bir kase yoğurt

Tunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun: Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul,2 yumurta kaysı kıvamında ,15 zeytın,bır avuc beyaz peynır,bıraz domates, bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum(antıoksıdan),2 kuru ıncır,bır tutam corekotu,bır tutam keten tohumu(omega3 ıcerır ,kabızlıga ıyı gelır),bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne tuketıyorum),nane cayı ......

Eklentiler

• $136..webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 54
Şirkette öğle yemeğine kızartma ve patatesli unlu mercimek çorbası yapmışlar. Ben de onları yemedim fırına kabak attırdım domatesli sarımsaklı yanına da 1 avuç kadar beyaz peynir yedim.

İş arkadaşlarımın tüm caydırma girişimlerine rağmen kaçamaksız 2. öğünümü tamamladım.
Biri ekmeksiz olmaz ,onuda yemek lzm der,biri dukan yap bari 9 kg. verdim der.
Kulaklarımı tıkadım yedim ve masama çıktım.

2.öğünüm : ufak bir parça fırında tavuk
tabi iş yerinde serbest dolaşan tavuk ne gezer ama yedim.
2 kaşık yoğurt ( o da ev yapımı değil doğal olarak )

Eğer bunlar kaçamaksa
öğle yemeklerini kaldırsam mı diye düşünmüyor değiim.
ama akşama kadarda dayanabilir miyim bilmem ki...

.

hoşgeldin dilekleriniz için çok teşekkür ederim

az önce regl oldum ben de tartıya çok etkisi oluyor mu sizce?

bir de hardal yiyebiliyor muyuz acaba? ben öğlen 1 çay kaşığı kadar koydum salatama sorun olur mu dersiniz?

son bir soru: köfteyi ekmeksiz mi yapmamız gerek yoksa ekmek içi koyabiliyor muyuz?

1 patlıcandan karnıyarık
1 tepeleme dolu servis kaşığı bulgur pilavı
küçük bir kase yoğurtlu kereviz

akşama doğru acıkmamak için şimdi biraz ceviz yiyeceğim,çünkü az geldi bunlar bana:18:

ben regl olduğumda 1,3 kg.eksik çıkmıştım...(ama 2 aydır da olmuyodum.)
hardal yasak sanırım katkı maddeli olduğundan...
köfteyi ekmeksiz yapmak gerekiyor cnm evet

Son düzenleme:
forumda herkes aynı anda regl oluo galiba :) ben de 3 gündür bekliom, ha oldu ha olcak diye.. bu haftada 500 g verdim aslında ama, regl olsam o zaman gerçek kilom daha ii çıkacak ortaya. O da aksi gibi, normalde hiç sektirmez, bu ay olsa da kilomu görsem diye bekledikçe olmuyor

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum,
ben karatay diyetine başladıktan sonra zayıflamaya yukardan başladım, yani önce kollarım, göğüslerim ve üst karnım zayıfladı.. ama benim esas sıkıntım alt karın, yani
göbek(cik)... benim gibi yukardan başlayarak zayıflayan var mı?? göbek de eriyor mu zamanla ?? gerçi eşim göbeğin bariz indi filan diyor ama hala vücudumdan ayrı kendi başına cumhuriyet modunda takılıyor.. aslında 3 kilo verceğime karnımdan 1 kilo verebilsem bana yeter ama, malesef çok zor gidiyor bu karın ((((

2 Öğünüm: (12.00)
1 orta boy kase mevsim salata
3 dilim kaşar peyniri
1 bardak ayran
7-8 fındık

15:00 (çok acıktım)
1 bardak süt
2 gün kurusu
1 cezerye
10 fındık

bende tam tersı ,tum vucut eridi ama bacaklardan daha cok gıttı sankı.benım asıl sorunumsa üst beden ve gobek,yalnız gecen haftadan beri mıdemde barız bır ıncelme fark edıyorum ,sanırım en son sıra gelecek gobege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…