Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

demekki alttan da başlansa, üstten de başlansa en son göbek gidecek.. ama sizin üst bedeniniz çok zayıflayacaktır eminim, çünkü benim gögüslerim 2 beden küçüldü kollarınız ve gögüslerinizden gider ondan eminim ama, göbek ne olur onu hep beraber görcez ..

havuc pısınce glısemk ındeksı yukselıyor,yemıyoruz maalesef

hocanın tatlı olarak tek onerdıgı tahın helvası.haftada 1-2 defa balık yedıkten sonra 1-2 kk yenebılır dıyor

O zaman ben gene bozmuş oldum. (
Sonra ipin ucunu hep kaçırıyorum. Nasıl olsa bugün bozdum diye.Moralim bozuluyor. Yedikçe yiyorum. Tatlı krizlerime engel olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?Bi fikir verin bana ne olur ???

Bu gün biri yazmisti nogut yemegi yasak falan diye aradim simdi bulamadim onu.
Ben kitaba baktim kizlar.
Ilk kitabin 34. sayfasinda öglen ve aksam yenilebilecek örnekler arasinda veriliyor.
.Pastirmali yada Kiymali kuru fasulye, bakla veya nohut yemegi bol sogan ve salatayla yenebilir.
ögle yemegi menüm:
Dünden kalan nogut yemeginden kücük bir tabak
1 kase Cacik
3-4 ince dilim turp
Kayisi 2 günde bir yiyecegim bir tanesini agzima aldim mi durduramiyorum kendimi.
Ayrica kararda verdim haftada bir tartilacahim artik. Cumadan cumaya.

nasılsa bozdum olur mu hiç :) şöyle düşün, ne kadar tatlı yersen o kadar fazlasını canın çekecek.. tamam yemişin biraz, dolayısıyla biraz canın çekecek, daha fazla yemezsen, yarın hiç canın istemeyecek.. yedikce canın ister kuralını unutmuyoruz, zararın neresinden dönsek kardır. ben de 3 haftadır diyet yapıom, 2 kez saat 8den sora yedim, ama ertesi gün hiç bişi olmamış gibi diyetime devam ettim, kilo verme hızım da hiç düşmedi. bişi olmaz arada bi yemişin, unut onu, hiç bişi yokmuş gibi devam et :)

evet onu ben de gördüm... nohut yasak yazılmış, yasak diğil ama kitapda hoca, nohuttansa fasülyeyi öneriyor. Ama nohut da yasak değil :) ben şöle yapıorum, nohut yaparsam 1 kepçe, fasulye yaparsam 2 kepçe yiyorum :)

Bozmak mi!!! öyle bir sey yok bizim lugatimizda.
Hadi bakalim hop hop vaktin varsa bu gün biraz daha fazla spor yap. Telafi edersin canim.
Sonucta burada kimse makina degil herkez arada sirada yapiyor kacamak. Birseycik olmaz kadigimiz yerden devam...
Hadi bakalim gidecek bu kilolar fistik gibi girecez yaza :)):118:

Ek bilgi icin saol canimcim. bende öyle yaparim bundan sonra

ben de bugün yarın olacağım. reglimiz bile ortak artık

benim vücudumda bacaklarım ince ve popom yok gibidir ancak kollar, göğüs ve göbek var. incelme her yerden oldu ancak bacaklarım zaten üst bedene göre daha ince olduğundan sanki oradan daha çok vermiş gibi zannediyorum. bir de kızlar afedersiniz, belki size komik ya da garip gelebilir ancak ben her akşam tuvalete girdiğimde otururken göbeğimin konumuna bakarım, belli bir yeri geçtiyse sevinçten deli olurum karatay'a başlamadan önceki büyüklükte kessinlikle değil. ollleeeey

İnşallah Gamzecimmm ..
Bir şeyler yiyebiliyorum artık bu bile mutluluk.
Bu problem varken ne yesem midem bulanıyor bırakıyordum.
Hele osn günlerde ..
yemedikçede kilon sabit kalıyor düşük kalorili diyet gibi şimdi hızla atarsın son 2 kilonu geçmiş olsun canımcım

bende burgerkingin acı sosuna bayılıyorum baktım 100 gramında 2 gr şeker varmış yedim gitti valla o kadar olacak

göbek ölçün süpermişşş benimde bir kotla gömleğim var nereden ne kadar gittiğini onlardan anlıyorum

kızlar sadece şu 5-6 gün yazamadım size ama son 2 günüm geçmişi okumakla geçti. geçen hafta daha güzel kilolar verilmişti sanki ama olsun. azimle azaltacağız.
geçen hafta sonum zıvanadan çıkmakla geçti, kola içtim ki normalde içmem bile ama yanında cips olunca nevrim döndü:26: hele hele pazar günüm kabustu. 2 koca kare kurabiyeli çikolata ve yarım kare de fındıklı çikolata yedim. ama bir sorun niye şimdi ben ya regl olmadan 4-5 gün önce tatlı krizine girerim ya da ilk 1-2 gün. işte bu sefer 4-5 gün öncesine denk geldi ve ben yedim de yedim. ama sakın kızmayın çünkü bakın bu 5 gün ne yaptım?

karatay'ın dışına hiiiç çıkmadım, ölçülü yedim. her gün 2 saat aralıksız ve hızlı tempoda yürüdüm, şansıma hava da çok güzeldi. 2 gün de ekstra zumba yaptım yarım saat aralıksız. bugün yine yürüyüşümü yaptım 2 saat birazdan da zumba yapacağım yine.

sıvı olarak da en az 2.5 lt en çok 3.5 lt içtim. bazı günler evet yasak biliyorum ama neskafe içtim. bitki çayı hiç içmedim çünkü son zamanlarda yeşil çay çok gaz yapmaya başladı o yüzden ara verdim.

işte böyle sevgili kaderdaşlarım.

güzel haberi de sona sakladım. 54.7'yim

hemen çizelgemi değiştireyim

mrb arkadaşlar ben dukan dieti yapıyordum 6. atak günündeyim . ancak bu diet bana dokundu sanırsam mutsuzum suratım asık midem bulanıyor yorgunum uykusuzum meyve olmadığı için C vitamini yok. destek vitaminde almak istemedim. bende karataya geçmk istiyorum dukanın kitabını sipariş verirken karatay ı da vermiştim ama daha okumadım benim toplamda 15 kilo vermem lazım 75 im şuanda 60 olmam lazım karatay dieti yaparsam ne kadar zamanda ne kadar kilo veririm acaba sonuç alanlar lütfen bir cevap yazsın ben bu kilolardan bıktım

güzel haberi de sona sakladım. 54.7'yim

hemen çizelgemi değiştireyim

kaçamaklar olduğu halde sporla eritip kg.vermişsin tebrikler canımm
Ben de bazen granül kahve içiyorum,havucu bazen pişmiş tüketiyorum.Tam tamına uyamıyorum diyete misal yemeklerimin çoğu mısırözü yağıyla yapılıyor,herşeye z.yağı ve tereyağ kullanamıyorum ağız tadımız alışık değil..hem eşime ayrı kendime ayrı maalesef olmuyor..
Türk kahvesini şekersiz içemiyorum mesela..ama onu içerken içim bayılır gibi oluyor hatır için arada içiyorum..
Haa bu arada akşam 10 da eşim patlamış mısır istedi,kalktım yaptım.mis gibi kokmasına ve eşimin çıtır çıtır yemesine rağmen 1 tane bile yemedim.(ama eşime sürekli ters ters baktım sessiz ye bari şunu dedim)
hele geçenlerde limonata içtim hazırlardan,ayyy ne kötü bir şeydi o sanki şeker yüklemesi yaptılar bana

merhaba
bence ilk 1 ayda en az 3-4 kg.verirsin.
Hoşgeldin diyorum sana

ceylincim bende de durum aynı sadece bu hafta çikolatayı abarttığım için çok dikkatliydim ama ondan önce pırasayı pirinçli ve havuçlu yedim, şehriye çorbası ve tarhana çorbası içtim, 1-2 dilim ekmek yedim, lahmacunu haftada 1 dedi ben 2 kez 2'şer tane yedim vs vs ama hocamız zaten demiyor mu abartmadığınız sürece ve sporunuzu yaptığınız sürece yiyebilirsiniz diye ( gerçi istediğiniz kiloya indiğinizde diyor ama ben accık kendimize göre yonttum :))

kolay gelsin herkese ben daha henüz kitabı alamadım kitabı olanlardan rica etsem .yenilebilecek ve yenilemiyecek yemekleri yazmanız mümkün mü acaba

ben de önce dukanı okudum ve 3 gün atak yaptım, çok midem bulandı.. hemen karataya transfer oldum, o mide bulantısıyla yaşayamazdım daha fazla zaten. Yalnız şuna dikkat et, dukandan sora karataya geçince önce kilo almışın gibi oluyor, hatta ben dukanı bıraktım karatayda hemen verdiğim kilonun %80nini geri aldım :) ama dukanda ilk günler su atılıyo bol bol, sakın karatay da kilo alıyorum, aman dukana döneyim deme. ikisini de yapmış biri olarak, kesinlikle karatay diyorum, hem de canan hocamızın önerilerinin çok daha sağlıklı olduğuna inanıyorum :) ayrıca karatayı yapması çok çok kolay, zaten sana git de yengeç bilmemnesi ye demio dukan gibi, bole her evde pişen şeyleri yiyosun, acıkmıosun, miden de bulanmıyor.. şiddetle tavsiye ederim :)

Bir yerde okumuştum kilo verirken sorunlu olan bölge en son zayıflayan bölge olurmuş.
O yüzden herkesin en son istediği yerden gidiyor sanırım.
Ama ben önceden kilo verdiğimde basenlerim pek fazla incelmezdi.
Şimdi onlar da gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…