Cezerye Serbest Miydi? Havuçtan yapılınca yedim. Ne dersiniz arkadaşlar?
bende tam tersı ,tum vucut eridi ama bacaklardan daha cok gıttı sankı.benım asıl sorunumsa üst beden ve gobek,yalnız gecen haftadan beri mıdemde barız bır ıncelme fark edıyorum ,sanırım en son sıra gelecek gobege
havuc pısınce glısemk ındeksı yukselıyor,yemıyoruz maalesef
hocanın tatlı olarak tek onerdıgı tahın helvası.haftada 1-2 defa balık yedıkten sonra 1-2 kk yenebılır dıyor
O zaman ben gene bozmuş oldum.(
Sonra ipin ucunu hep kaçırıyorum. Nasıl olsa bugün bozdum diye.Moralim bozuluyor. Yedikçe yiyorum. Tatlı krizlerime engel olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?Bi fikir verin bana ne olur ???
Bu gün biri yazmisti nogut yemegi yasak falan diye aradim simdi bulamadim onu.
Ben kitaba baktim kizlar.
Ilk kitabin 34. sayfasinda öglen ve aksam yenilebilecek örnekler arasinda veriliyor.
.Pastirmali yada Kiymali kuru fasulye, bakla veya nohut yemegi bol sogan ve salatayla yenebilir.
ögle yemegi menüm:
Dünden kalan nogut yemeginden kücük bir tabak
1 kase Cacik
3-4 ince dilim turp
Kayisi 2 günde bir yiyecegim bir tanesini agzima aldim mi durduramiyorum kendimi.
Ayrica kararda verdim haftada bir tartilacahim artik. Cumadan cumaya.
O zaman ben gene bozmuş oldum.(
Sonra ipin ucunu hep kaçırıyorum. Nasıl olsa bugün bozdum diye.Moralim bozuluyor. Yedikçe yiyorum. Tatlı krizlerime engel olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?Bi fikir verin bana ne olur ???
evet onu ben de gördüm... nohut yasak yazılmış, yasak diğil ama kitapda hoca, nohuttansa fasülyeyi öneriyor. Ama nohut da yasak değil :) ben şöle yapıorum, nohut yaparsam 1 kepçe, fasulye yaparsam 2 kepçe yiyorum :)
forumda herkes aynı anda regl oluo galiba :) ben de 3 gündür bekliom, ha oldu ha olcak diye.. bu haftada 500 g verdim aslında ama, regl olsam o zaman gerçek kilom daha ii çıkacak ortaya. O da aksi gibi, normalde hiç sektirmez, bu ay olsa da kilomu görsem diye bekledikçe olmuyor
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum,
ben karatay diyetine başladıktan sonra zayıflamaya yukardan başladım, yani önce kollarım, göğüslerim ve üst karnım zayıfladı.. ama benim esas sıkıntım alt karın, yani
göbek(cik)... benim gibi yukardan başlayarak zayıflayan var mı?? göbek de eriyor mu zamanla ?? gerçi eşim göbeğin bariz indi filan diyor ama hala vücudumdan ayrı kendi başına cumhuriyet modunda takılıyor.. aslında 3 kilo verceğime karnımdan 1 kilo verebilsem bana yeter ama, malesef çok zor gidiyor bu karın((((
bende tam tersı ,tum vucut eridi ama bacaklardan daha cok gıttı sankı.benım asıl sorunumsa üst beden ve gobek,yalnız gecen haftadan beri mıdemde barız bır ıncelme fark edıyorum ,sanırım en son sıra gelecek gobege
yemedikçede kilon sabit kalıyor düşük kalorili diyet gibi şimdi hızla atarsın son 2 kilonu geçmiş olsun canımcım
İnşallah Gamzecimmm ..
Bir şeyler yiyebiliyorum artık bu bile mutluluk.
Bu problem varken ne yesem midem bulanıyor bırakıyordum.
Hele osn günlerde ..
hoşgeldin dilekleriniz için çok teşekkür ederim
az önce regl oldum ben detartıya çok etkisi oluyor mu sizce?
bir de hardal yiyebiliyor muyuz acaba? ben öğlen 1 çay kaşığı kadar koydum salatama sorun olur mu dersiniz?
son bir soru: köfteyi ekmeksiz mi yapmamız gerek yoksa ekmek içi koyabiliyor muyuz?
ben de bugün yarın olacağım. reglimiz bile ortak artık
benimkide yeni bitti
benim vücudumda bacaklarım ince ve popom yok gibidir ancak kollar, göğüs ve göbek var. incelme her yerden oldu ancak bacaklarım zaten üst bedene göre daha ince olduğundan sanki oradan daha çok vermiş gibi zannediyorum. bir de kızlar afedersiniz, belki size komik ya da garip gelebilir ancak ben her akşam tuvalete girdiğimde otururken göbeğimin konumuna bakarım, belli bir yeri geçtiyse sevinçten deli olurumkaratay'a başlamadan önceki büyüklükte kessinlikle değil. ollleeeey
göbek ölçün süpermişşşbenimde bir kotla gömleğim var nereden ne kadar gittiğini onlardan anlıyorum
güzel haberi de sona sakladım. 54.7'yim
hemen çizelgemi değiştireyim
merhabamrb arkadaşlar ben dukan dieti yapıyordum 6. atak günündeyim . ancak bu diet bana dokundu sanırsam mutsuzum suratım asık midem bulanıyor yorgunum uykusuzum meyve olmadığı için C vitamini yok. destek vitaminde almak istemedim. bende karataya geçmk istiyorum dukanın kitabını sipariş verirken karatay ı da vermiştim ama daha okumadım benim toplamda 15 kilo vermem lazım 75 im şuanda 60 olmam lazım karatay dieti yaparsam ne kadar zamanda ne kadar kilo veririm acaba sonuç alanlar lütfen bir cevap yazsın ben bu kilolardan bıktım
kaçamaklar olduğu halde sporla eritip kg.vermişsin tebrikler canımm
Ben de bazen granül kahve içiyorum,havucu bazen pişmiş tüketiyorum.Tam tamına uyamıyorum diyete misal yemeklerimin çoğu mısırözü yağıyla yapılıyor,herşeye z.yağı ve tereyağ kullanamıyorum ağız tadımız alışık değil..hem eşime ayrı kendime ayrı maalesef olmuyor..
Türk kahvesini şekersiz içemiyorum mesela..ama onu içerken içim bayılır gibi oluyor hatır için arada içiyorum..
Haa bu arada akşam 10 da eşim patlamış mısır istedi,kalktım yaptım.mis gibi kokmasına ve eşimin çıtır çıtır yemesine rağmen 1 tane bile yemedim.(ama eşime sürekli ters ters baktım sessiz ye bari şunu dedim)
hele geçenlerde limonata içtim hazırlardan,ayyy ne kötü bir şeydi o sanki şeker yüklemesi yaptılar bana
mrb arkadaşlar ben dukan dieti yapıyordum 6. atak günündeyim . ancak bu diet bana dokundu sanırsam mutsuzum suratım asık midem bulanıyor yorgunum uykusuzum meyve olmadığı için C vitamini yok. destek vitaminde almak istemedim. bende karataya geçmk istiyorum dukanın kitabını sipariş verirken karatay ı da vermiştim ama daha okumadım benim toplamda 15 kilo vermem lazım 75 im şuanda 60 olmam lazım karatay dieti yaparsam ne kadar zamanda ne kadar kilo veririm acaba sonuç alanlar lütfen bir cevap yazsın ben bu kilolardan bıktım
ben de bugün yarın olacağım. reglimiz bile ortak artık
benim vücudumda bacaklarım ince ve popom yok gibidir ancak kollar, göğüs ve göbek var. incelme her yerden oldu ancak bacaklarım zaten üst bedene göre daha ince olduğundan sanki oradan daha çok vermiş gibi zannediyorum. bir de kızlar afedersiniz, belki size komik ya da garip gelebilir ancak ben her akşam tuvalete girdiğimde otururken göbeğimin konumuna bakarım, belli bir yeri geçtiyse sevinçten deli olurumkaratay'a başlamadan önceki büyüklükte kessinlikle değil. ollleeeey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?