ben de bugün yarın olacağım. reglimiz bile ortak artık
benim vücudumda bacaklarım ince ve popom yok gibidir ancak kollar, göğüs ve göbek var. incelme her yerden oldu ancak bacaklarım zaten üst bedene göre daha ince olduğundan sanki oradan daha çok vermiş gibi zannediyorum. bir de kızlar afedersiniz, belki size komik ya da garip gelebilir ancak ben her akşam tuvalete girdiğimde otururken göbeğimin konumuna bakarım, belli bir yeri geçtiyse sevinçten deli olurumkaratay'a başlamadan önceki büyüklükte kessinlikle değil. ollleeeey
balkabağının glisemik indexi 75 miş iyimi,patates yemiş gibi oldum,senin neyine değişik yemek
tabi canım :) eskiye kıyasla çok iyi ama hala vücuduma oranla fazla :) gitcek gitcek göbek de gitcek :)
Bir yerde okumuştum kilo verirken sorunlu olan bölge en son zayıflayan bölge olurmuş.
O yüzden herkesin en son istediği yerden gidiyor sanırım.
Ama ben önceden kilo verdiğimde basenlerim pek fazla incelmezdi.
Şimdi onlar da gitti.
slim in 6 pacs diye 10 dakikalık hareketler var. ben 1-2 sene önce indirmiştim hala nette var mı bilmiyorum ama göbek için çok etkili. 3-4 kilo daha verdikten sonra başlayacağım yeniden. eğer bulursan bir göz at eminim faydası olacak ve 10 dk olduğu için sıkmıyor da.
ya zayıflasında en son zayıflasın :) ona da razıyız :) bu güzel bi haber, ben de bu göbek nie duruyo die sıkılmaya başlamıştım :)
kolay gelsin herkese ben daha henüz kitabı alamadım kitabı olanlardan rica etsem .yenilebilecek ve yenilemiyecek yemekleri yazmanız mümkün mü acaba
Merak etme merak etme gidecek.
Ben kendimden örnek vereyim.
Dediğim gibi basenlerim vardı ama göbek gibi bir şey yoktu zaten.
Kilo vermeye başladım ilk kilolarımda karnım sıfırlandı.
Çıkıntısız oldu tamamen.
Sonra yavaş yavaş yanlarım gitmeye başladı.
KArataya geçince de basenlerim.
Ama şimdi düşündüm de karataydan mı yoksa diğer taraflarda kilo kalmadı ondan mı bilemedim.
nasılsa bozdum olur mu hiç :) şöyle düşün, ne kadar tatlı yersen o kadar fazlasını canın çekecek.. tamam yemişin biraz, dolayısıyla biraz canın çekecek, daha fazla yemezsen, yarın hiç canın istemeyecek.. yedikce canın ister kuralını unutmuyoruz, zararın neresinden dönsek kardır. ben de 3 haftadır diyet yapıom, 2 kez saat 8den sora yedim, ama ertesi gün hiç bişi olmamış gibi diyetime devam ettim, kilo verme hızım da hiç düşmedi. bişi olmaz arada bi yemişin, unut onu, hiç bişi yokmuş gibi devam et :)
Çok teşekkürler. Şimdi rahatladım. Aslında benim problemim sıkıntı anlarımda direk olarak yemek yeme eğilimim oluyor.Şuursuzca malesef.Sonra da büyük bir pişmanlık tabiki(
Saphiracım beni de eklemişti ama aday mıyım listede miyim bilemedim...Bildirimimi yapayım...
Bildirim :2.12.2011
Rumuz: gozleme
Başlangıç tarihi: 12.09.2011
Başlangıç kg: 68
Geçen hafta:63.7
Bu hafta: 63.0
Fark: -0.7
Toplam fark:5
Beden:38
Boy:1.66
Bayramda ve sonrasında yaptığım kaçamaklar ile 63,7'yi görmüştüm. Sonrasında diş ağrısı sebebiyle hem ilaç içiyorum hem de boşlamıştım
Neyse pazartesiden beri dikkat ediyorum, az da olsa verdim en azından
Kilo veren, vermeyen herkesi tebrik ederim; burada olup katkıda bulunduğunuz için
Kızlar merhaba,benim gibi yeni gelenler hoşgelmiş:)şimdi size soruu :)
sabah her zamanki kahvaltımı yaptıktan sonra öğlen şunları yedim:
bir kase ezogelin çorbası ev yapımı
bir porsiyon ciğer(ne yağpıyla yapıldığını bilmiyorum ama zeytinyağı olmayan bir svıyağ)
2 küçük mandalina(bunu yemekle hata mı ettim bilemedim ama doymamıştım ve 4 gündür ilk kez şekerli birşey yedim kayısıları saymazsak.vitamin de almış olayım diye düşündüm.çok mu olmuş sizce?
:) :) yağ kalmadığı içindir bence.. ama senin bağırsak sorunların da var, göbeğinin olmaması büyük şans :) benim göbeğim de büyük ölçüde yıllarca yaşadığım bağırsak sorunundan kaynaklandı, şimdi çok iyiyim maşAllah ama, işte bole karnımda çıkıntımla geziom :)
Arkadaşlar,
bütün ülke el birliği etmiş karatay diyetini eleştiriyor.. açıkcası moralim bozuldu, ama bi yandan da solediklerine bakıyorum.. besbelliki kitabı bile okumamışlar, hocanın ne dediğini bilmiyorlar... offfff bilmiom işte sıkıldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?