Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar muhabbetınıze doyum olmuyo okumaktan yazmaya zaman kalmıyo hemen bugunkı yıyıp ıctıklerımı yazayım

kahvaltı
tek yumurta
4zeytın
bpeynır
yesıllık
2erık
3badem
yesılcay

ıkıncı ogun

lahana kavurma
4,5 adet cıger
ayran
2kayısı

yesılcay
su,form cayı

tabi canım :) eskiye kıyasla çok iyi ama hala vücuduma oranla fazla :) gitcek gitcek göbek de gitcek :)

balkabağının glisemik indexi 75 miş iyimi,patates yemiş gibi oldum,senin neyine değişik yemek

Glisemik indeksi yüksek olabilir ama benim balkabağını tercih etme nedenim patates gibi gdo lu olmaması. Yani benim patates mısır yememe nedenim glisemik indeks değil en çok genetiği oynanan yiyecekler olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca çok yüksek değil bence bir de soğutup yersen epey düşüyor aklında olsun pindistancım

tabi canım :) eskiye kıyasla çok iyi ama hala vücuduma oranla fazla :) gitcek gitcek göbek de gitcek :)

slim in 6 pacs diye 10 dakikalık hareketler var. ben 1-2 sene önce indirmiştim hala nette var mı bilmiyorum ama göbek için çok etkili. 3-4 kilo daha verdikten sonra başlayacağım yeniden. eğer bulursan bir göz at eminim faydası olacak ve 10 dk olduğu için sıkmıyor da.

ya zayıflasında en son zayıflasın :) ona da razıyız :) bu güzel bi haber, ben de bu göbek nie duruyo die sıkılmaya başlamıştım :)

evet aslında bole kısa kısa göbek egzersizi lazım, ama ben ole mekik falan çekemiyorum (bel fıtığım var) o nedenle karın egzersizleri bana zor geliyor. ama yinede bakçam, yapabilceğim gibiyse, başlarım hemennnnn :)))))

ya zayıflasında en son zayıflasın :) ona da razıyız :) bu güzel bi haber, ben de bu göbek nie duruyo die sıkılmaya başlamıştım :)

Merak etme merak etme gidecek.
Ben kendimden örnek vereyim.
Dediğim gibi basenlerim vardı ama göbek gibi bir şey yoktu zaten.
Kilo vermeye başladım ilk kilolarımda karnım sıfırlandı.
Çıkıntısız oldu tamamen.
Sonra yavaş yavaş yanlarım gitmeye başladı.
KArataya geçince de basenlerim.
Ama şimdi düşündüm de karataydan mı yoksa diğer taraflarda kilo kalmadı ondan mı bilemedim.

kolay gelsin herkese ben daha henüz kitabı alamadım kitabı olanlardan rica etsem .yenilebilecek ve yenilemiyecek yemekleri yazmanız mümkün mü acaba

en özet haliyle, şekerli yicecekler, tatlılar, pirinç, unlu gıdalar (makarna, ekmek, börek, pasta) ve zeytinyağı ile tereyağı dışındaki yağlar yasak. diğer herşey serbest. ama meyveye dikkat, serbest ama günde en fazla 2 porsiyon ve gündüz. onun dışında yediklerin senin hayal gücünle yapabilceğin kadar geniş :)

:) :) yağ kalmadığı içindir bence.. ama senin bağırsak sorunların da var, göbeğinin olmaması büyük şans :) benim göbeğim de büyük ölçüde yıllarca yaşadığım bağırsak sorunundan kaynaklandı, şimdi çok iyiyim maşAllah ama, işte bole karnımda çıkıntımla geziom :)

Çok teşekkürler. Şimdi rahatladım. Aslında benim problemim sıkıntı anlarımda direk olarak yemek yeme eğilimim oluyor.Şuursuzca malesef.Sonra da büyük bir pişmanlık tabiki (

Selam fıstıklar...

Bugünyoğun geçiyor biraz fazla bakamadım geçmişe de:-(

Sabah çok acelem vadı, hemen elme sirkelil su normal su içtim

Kahvaltı:
1/2 muz(yumurta için vaktim yoktu)
1kk peynir
2 ceviz
1 bardak çay

Sonra hemen yollara düştüm, halledilecek çok iş vardı. işlerin çoğu bir yerden bir yere gitmeyi gerektiriyordu, 1 saat kadar yürümüşümdür bu sayede(bekleme sürelerini çıkınca yürüme ile geçen vakit)

Eve daha yeni gelebildim, başımda korkunç bir ağrı var bu saate kadar birşey yiyemedim mide bulantısından:-(
Akşama bakalım....
Öptüm herkesi...

Saphiracım beni de eklemişti ama aday mıyım listede miyim bilemedim...Bildirimimi yapayım...

Bildirim :2.12.2011
Rumuz: gozleme
Başlangıç tarihi: 12.09.2011
Başlangıç kg: 68
Geçen hafta:63.7
Bu hafta: 63.0
Fark: -0.7
Toplam fark:5
Beden:38
Boy:1.66

Bayramda ve sonrasında yaptığım kaçamaklar ile 63,7'yi görmüştüm. Sonrasında diş ağrısı sebebiyle hem ilaç içiyorum hem de boşlamıştım
Neyse pazartesiden beri dikkat ediyorum, az da olsa verdim en azından

Kilo veren, vermeyen herkesi tebrik ederim; burada olup katkıda bulunduğunuz için

Çok teşekkürler. Şimdi rahatladım. Aslında benim problemim sıkıntı anlarımda direk olarak yemek yeme eğilimim oluyor.Şuursuzca malesef.Sonra da büyük bir pişmanlık tabiki (

bu dıyetı tam olarak yaparsan yeme krızlerı buyuk olcude gecıyor.

1 cezeryeyle dıyet bozulmaz ayrıca,bilmeden yemişssin ,sayılmaz o

ben de senı tebrik ederım canım

ama bugun cok az yemıssın,boyle durumlarda yanına bıraz kuruyemıs almak ıyı oluyor,çantana şimdiden at,bulunsun ıstersen

Kızlar merhaba,benim gibi yeni gelenler hoşgelmiş:)şimdi size soruu :)

sabah her zamanki kahvaltımı yaptıktan sonra öğlen şunları yedim:

bir kase ezogelin çorbası ev yapımı
bir porsiyon ciğer(ne yağpıyla yapıldığını bilmiyorum ama zeytinyağı olmayan bir svıyağ)
2 küçük mandalina(bunu yemekle hata mı ettim bilemedim ama doymamıştım ve 4 gündür ilk kez şekerli birşey yedim kayısıları saymazsak.vitamin de almış olayım diye düşündüm.çok mu olmuş sizce?ona göre akşam kısayım bari.akşam da mercimekli yoğurt çorbası ve kuruyemiş yemeyi planlıyordum bir bardak

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
bütün ülke el birliği etmiş karatay diyetini eleştiriyor.. açıkcası moralim bozuldu, ama bi yandan da solediklerine bakıyorum.. besbelliki kitabı bile okumamışlar, hocanın ne dediğini bilmiyorlar... offfff bilmiom işte sıkıldı canım

Canim gerci bende yeniyim ama devamli buradayim. Yazmadan önceleride takipteydim ...
Bence gayet normal bir mönü yani en azindan benim icin.. bazen cok daha fazlasini yiyorum :26:
Sadece ben sirf zeytinyagi kullaniyorum yemeklerde. Birde ezo gelin corbanin icinde pirinc olmamasi lazim
Meyve yeneceksede zaten ögün aralarinda degilde ögünle birlikte yenmesini tavsiye ediyor Canan hoca...

Genel olarak göbeğim yok ama bu 15 gün boyunca kendimi 3 aylık hamile gibi hissediyordum.
Ama çok şükür ufak ufak hallediyorum sorunu.
Bugün de gittim wc'ye ..

Kızlar bir sorum olacak.
Malum kaç gündür doğru dürüst yiyemiyordum bu sorundan.
Bu sabah yedim ama midem küçülmüş sanırım.
Hala tokum.
acıkmayacağımı da hissediyorum ama akşam yemeği yememem problem olur mu sizce ?
Yoksa 1 öğün çok sağlıksız mı olur ?

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün: Bır tabak fırınlanmıs patlıcan- domates ,bır bardak ayran,,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul,bıraz fındık-cevız,bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum,bır kuru ıncır..................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2fıncan Turk kahvesı

Spor: az ev ısı yaptım ,cok yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $136h.webp
    17 KB · Görüntüleme: 45

Canim benim ben böyle programalari izlemiyorum artik. Cünkü motiveyi sifirliyorlar...
Canim bir düsünsene kac tane diyetisyen bu yoldan ekmek yiyor...
Kimse kendi ekmegiyle oynansin istemiyor.
Bak burdasin ve beraber yasayarak görüyoruz insanlar saglikli ve kilo veriyorlar.
Ben tam 7 gündür agzima seker, ekmek, makarna. pirinc v.s sokmadim.
Enerjim düsmedi zindeyim...Mutluyum...Diyette gibide hissetmiyorum kendimi.
Sende kendi hissettiklerine bak canim.
Lütfen kimsenin seni etkilemesine izin verme...
Her zaman iclerinden cikan catlak sesi ört pas etmeye ve onu susturmaya calisir bu toplum...
Ben Canan hocaya ve onun beslenme hakinda söyledigi herseye inaniyorum...Uygulayacagim ve basaracagim sende basaracaksin.
Topla kendini..hadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…