Sorma benimkiside dün aksam isten gelirken markete ugrayip gelmis. Sevdigim cipslerden ikiser ikiser almis hain...sevgili eşim de çay eşliğinde mısır patlağı ve kurabiye tüketiyor akşam yemeği yerine hak mı adalet mi bu şimdi
kızlar bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.veremeyenler de üzülmesin haftaya daha fazlası gider inşallahbende tartılmadım bugün ama ölçülerime baktım sadece.ilk başladığımda 98 cm olan belim 81cm , 112 olan basenlerim de 94 cm olmuş.pek mutlu oldum ama daha çok yolum var çooookkkk
Sorma benimkiside dün aksam isten gelirken markete ugrayip gelmis. Sevdigim cipslerden ikiser ikiser almis hain...
Birde oturdu karsimda citir citir yedi..
kayinvalidemde yarina en sevdigim tatliyi Asure yapiyor....Allahim niye hersey üstüme üstüme geliyor......
Ama söyliycem eve kesinlikle getirmesin kim yemek istiyorsa gitsin onda yesin
Biliyorum görürsem dayanamam....
kızlar bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.veremeyenler de üzülmesin haftaya daha fazlası gider inşallahbende tartılmadım bugün ama ölçülerime baktım sadece.ilk başladığımda 98 cm olan belim 81cm , 112 olan basenlerim de 94 cm olmuş.pek mutlu oldum ama daha çok yolum var çooookkkk
leylakcim 7 kilo ne ki sip diye verirsin insallah.
Sen bide benim yoluma bak...
menümü bildireyimm ben deee
1. öğünn
yeşil soğanlı,dere otlu, maydonozlu, tulum peynirli 2 yumurtadan omlettt
tere
peynir-zeytin
ceviz-kayısı-erik
1 mandalina
çay
2. öğünn
1 dolu kase mercimek çorbası
1 tabak marul salatası
2 hurma, 2 lokma pişmaniye:26::26:
gider inşallahhh yaa
tebriklerr leylakcımmm ne güzel incelmişsinnn
görmeyelimm evetttafiyet olsun idealistcim.artık o pişmaniyeleri görmemiş olalım
sağol tatlım.en kısa zamanda kalanlar da gider hepimizin inşallah..ilk hedefim 70 i bi görsem ondan sonrası kolay
canan karatay haber kanal d de
fazlamı,aslında suyunu çıkarttım.ama canım çok tatlı istiyor,meyveyle geçiştiriyorum.. .ama meyveler yumurta kadardı hepsi,muzda küçüktü...
canım biber ve sarmısak tereyağında çevirdim,sonra salça ve domates koydum,sonrada bulgur ve su ilave ettim..bazen küp doğranmış patlıcan ve patateste koyuyuyordum ama patates yasak patlıcanda kalmamıştı...
[B
Ayy ne güzel incelmişsin.
ne kadar sürede oldu buu ?
ben de bugün ölçecektim unutmuşum..
sağol masalcım.4 ayda inceldim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?