Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi aksamlar fistiklar..cepten yaziorm.baya zor oluor.firsatim olmadi bildirim i cin.yeni kilom 90.4 0.7kg vermisim hemderegl olmama ragmen

Sonlarda yer bulmuşummm :26::26:
Ama bu sırada 5 mil yaptım leslie ile gündüz de 2 mil yapmıştım ohh

Kilo veren herkezi tebrikediyorum. O listeye girmek insallah bizede nasip olur.
Reklam arasi hemen aksam menümü yazayim dedim.
5 kasik bulgur pilavi
kücük bir tabak kiymali patlican yemegi
bir avuc dolusu badem-ceviz-findik
simdiye kadar 2 litre su. herkeze iyi aksamlar...

arkadaşlar tebrikler hepinizi kutluyorum veremeyenleri de ben henüz bu listeye bile girebilmiş değilim...

herkesi tebrik ediyorum azminizin başarısını inşallah en yakın zamanda alırsınız
bende bir gelişme yok gibi 43-44 arası oynuyorum. bir gün 44 diğer gün 43,5'a yaklaşmış.hala hasta olmadım ve sanki bacaklarım vücudum şişmiş gibi hissediyorum özellikle karnım..

teşekkür ederim yorumun için biraz daha dikkat edeyim bari...[/QUOTE]
ne demek canım iyi haberlerini bekliyoruz
sen kilo alma yeter tatlım inşallah en kısa zamanda rahatlarsın doktora gittin mi düzensizlik için?

kızlar uzun bi aradan sonra nihayet 65 i gördüm tartıda , süper bi duygu... ben hiç yürüyüş yapamıyorum ama zamanım olmuyor. üç haftada iki kilo verebildim. gene de iyi bi başlangıç diyorum sizceeeeeee?????[/B]

ya aradim ama bulamadim, belki de daha önce konusulmustur.. biri bana bu diyetin özelligini kisaca aciklayabilir miiii??????? lütfeeeeeennnnn

tebrik ederim canım ama ben hiç şaşırmadım geçen hafta böyle olacağını yazmıştım süpersin süper

Bildirim :2.12.2011
Rumuz: gamzeed
Başlangıç tarihi: 12.11.2011
Başlangıç kg: 65
Geçen hafta:61.2
Bu hafta: 60.1
Fark:1.1
Toplam fark:4.9
Beden:40

daha kahvaltı etmedim

Bildirim: 2 .12.2011
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi:16.9.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 65.5
Bu hafta: 65.4
Fark: -100 gr
Toplam fark: -7.4kg
Beden:40-42
Spor:arada
Boy:1.66
Hedef:57

Bildirim: 2 .12.2011
Rumuz: papadıya
Geçen hafta: 97.6
Bu hafta: 96.2
Fark: -1.4
Beden:48
Spor:yarım saat yuruyus
Boy:169
Hedef:79

tebrikler canım

bu hafta listedesin canım
iyi akşamlar kızlarrrr

saphirayı gören var mııı?
bildirim yapmamış listeyi hazırlayacaktımmm

şekerkız ve saphira bildirimlerinizi bekliyorumm canlarrr

saphiraaa ile şekerkız daha bildirim yapmadı cnm onları bekliyorummmmm

canlarım kilo veren herkesi çook tebrik ediyorum,veremeyeneri de tebrik ediyorum.alanlar üzülmeyin,haftaya eminim çok daha iyi sonuçlar çıkacaktır

idealistçim ellerine sağlık ttalım ..evet maalesef bugün bildirimimi yapmaya fırsatım olmadı.misafirlerim vardı bugün.akşam da eşim laptopta maç izlediği için iremedim.anca cepten girdim,bir ümit liste yapışmadıysa diye.neyse sağlık olsun,ben kendimi eklerim.

bugün yaptığım güzel ma yasaklı mamalrdan yedim.yalnız kahvaltı ve akşam yemeği yemedim.sadece 3 ten sonra 4.30 a kadar süren bir yemek faslı sürdü.bir de sabah tartıda mutlu oldum,ondan da hakettiğimi düşündüm sanırım regl olmama ve wc sorunum olmasına rağmen 700 gr vermiş olmam mucize gibi geldi :124:

Bize mesela mısır pirinç yasak içinde karbonhidrat barındırdığından,ama fasulye ve mercimektede karbonhidrat var?
örnek vermek gerekirse
nohut yasak GI=33 ,mercimeğin GI=28
fasulyenin (48) ama aynı kategoride bezelye var ki bezelye bize yasak
muzun ise oldukça fazla (62) ona kıyasla elmanın (38) k.kayısının (31)
siz ne düşünüyorsunuz

GI=0 Olanlar ise
-lahana
karnıbahar
brokoli
enginar
kereviz
patlıcan
kabak
biber
salatalık
domates
marul
soğan

1. gül63 - %2.3
2. gamzeed -%1.79
3. papadiya -%1.43
4. gözleme -% 1.10
5. saphira - % 0.78
6. ceylin1907 -%0.63
7. idealist33 -%0.15
8. ikizz81 %0

9. profit +%0.46:26:
10. loxandra +%0.83:26:
11. eski_bir_masal +%1.57:26:
12. mattika +%2.06:26:

kendimi ve gözlemeyi ekledim ekledim

tebrik ederim saphıra

gördüm tatlim sagol... linkleri farketmemisim... aclik basima vurdu galiba
bizde açlık yok tatlım bekleriz

canım mısır,pirinç ve patates yüksek oranda nişasta iççerdiği için yasak.
fasulye ,mercimek ve nohut sağlıklı karbonhıdratlar,glisemik indeksleri düsük ayrıca bıtkısel proteın ıcerıyorlar.
ayrıca nohut yasak degıl her 2 kıtapta da yenebılecegı yazıyor,yasak oldugunu nerden cıkardınız anlamadım:44:

muzu ozellıkle sorduk doktorlar sıtesınde,yumurta yerıne SABAHLARI yenebılecegını söyledı hoca,besın degeri yuksek ve tok tutucu ozellıgı var,dedi,bulabılırsem tekrar paylasayım burda.

eline sağlık canım

kılo verenlere alkış

alanlara

canım gun ıcınde öğünler tek tek de yazılabılır ancak akşam tum ogunlerı bırarada yazarsanız daha dogru olur degerlendırmemız,hem kendınız de tum gun ne yedıgınızı gorursunuz.

eşin doğru söyluyor incir ve hurma her 2 kitaptada yok,doktorlar sıtesınde sorulmus son derece şeker yüklüdür diyor,
hele kı her ogun yemek cok fazla olabılır.
kuru kayısıyı bıle sadece sabahları vermıs ornek ogunde,gunde 4-5 tane

omega 3 ,kahvaltıdan sonra tok karna hepsi beraber alınabılır.ayrıca buzdolabında saklanmalıdır.
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…