Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

benimde safra kesem yok.4 yıl önce alındı..bu diyete başlayalı bugün 2 ay oldu,hiç sıkıntı yaşamadım...:26:

caniimmmm cok gecmis olsun, aman dikkat et.. diyeti felan senden önemli degil ya acelesi de yok... zaten epeyce kilo vermissin alkisliyorum seni aman nolur dikkat et..

caniimmmm cok gecmis olsun, aman dikkat et.. diyeti felan senden önemli degil ya acelesi de yok... zaten epeyce kilo vermissin alkisliyorum seni aman nolur dikkat et..

sağol canım,zaten bayağı ağır gidiyorum artık.....
üçüzlerin mi var.........

sağol canım,zaten bayağı ağır gidiyorum artık.....
üçüzlerin mi var.........

ay yok canim yaa... ben daha hamis bile degilim.. iki tane yakin arkadasim var, onlarla birlikte basladik calismalara onlarin ikisi de ayni ayda hamis kaldilar.. ben asi oldugum icin beklemek zorunda kaldim.. insallah önümüzdeki günlerde yumurtlama günüm bakalim tutturabilecek miyiz... ben en iyisi o yaziyi degistereyim artik cok oldu onlar da hamis olali...

tabi yavas gidersin, zaten vücut da yavasliyor istemesen bile.. ben 4kilo verdim, 4-5 daha vermek istiyorum ama durdum bugünlerde.. neyse en azindan almiyorum di mi??? ben de baslicam bu diyete, su günler bi gecsin.. hatta biraz miktari artirarak hamilelikte de devam edilebilir bence.. cünkü yapay hiic bir sey yok resmen.. bebek icin de cok iyi olur di mi??

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım,allah gönlüne göre versin...benim ikizlerim var..
aslında hamile kalmadan kilo vermek en iyisi..bende 3 -4 kilo daha verebilirsem iyi olacak...ama şuan bile bayağı iyi oldu..ama bukadar verdikten sonra,3-4 kiloyuda vermek istiyorum..

ayyyyyyyy ikiz mi??????? kiz nasil yaptin?? var mi bi formülü?? kiz mi erkek mi?? yoksa bi kiz bi erkek mi?? ay ne güzel ya.. Allah bagislasin..

evet canim ya, öyle az kaldigi zaman gercekten yavasliyor.. bence verirsin sen.. sonra citir anne olursun ben de cok heyecanlandim ya diyet gercekten basarili.. insallah ban ada yardimci olur, su duraklama dönemi ben su an yasiyorum zaten.. baslayinca pek vakit gecmez umarim hemen yavastan vermeye baslarim..

evet canım ikiz kızlarım var,7 yaşındalar...yaptım bir şekilde
ben geçen hafta 1.200 verdim bu hafta hiç vermedimdaha öncede olmuştu,arada takılıyor...:44:.evet zayıf anne olmak iyi oluyor...
sende verirsin canım senin kilon kaçtı:26:

yok kiz ben ciddi soruyorum var mi ikizin bi formülü??

bir haftada 1200 cooook iyi bi rakam... dedigin gibi bir de arada takilmasa

ben su an 67-68 arasindayim, 63-64 olmak istiyorum.. eger bebek cok büyümeden de yani hamis olmadan da verirsem cok iyi olcak.. sanki hamis olmusum gibi konustum bi an yani öncen 4kilo kadar verdigim icin toksin atiyorya vücut, o gitmistir diye düsünüyorum.. hani bundan sonra verecegim kilo bebek olsa bile zarar vermez.. kimileri diyor hamilelikte kilo vermek bebege zarar veriyor cünkü yaglarin icinde saklaniyor zararli seyler diye.. ama bi arkadas 70 kg ile hamile kaldi, doguma da 70 ile girdi, zor bi hamilelik gecirdi cok zayifladi ama bebeginin hic bir seyi yok sükür.. bilmiyorum bu konuyu merak ediyorum aslinda..

yok canım,benim genlerimde vardı oldu
evet arada fazla gidiyor..yoksa hep takılsa,rahatsız olurum..
yinede fazla değilmiş kilon,ama hamilelikte kilo verilirmi bilgimyok.:44:.kilo vermek değilde,fazla almasan daha iyi olur bence..

geçmiş olsun canım...

Hepımız superız

he iste canim ben de onu diyorum, yani mutlaka kilo alincak ama dikkat edersek bosa kilo almayiz.. drlar bile 10kiloya cok iyi diyor.. zaten dogumda ortalama 6kilo gidiyormus, yani alinan kilolarin yaninda, mesela 20 kilo alanlar var, hic bir sey degil bu 6kilo.. anlamiyorum, cok yemekten mi aliniyor yoksa vücut mu yapiyor :44::44::44: insallah frenleyebilirim kendimi, bekleyip görcem.. ayy ben de kilo alma korkusu olustu galiba :26::26::26:

canım ben ikizlerden önce 78 kiloydum...hamileliğimde 86 kilo oldum,yani 8 kilo aldım ve doğum sonrası 71 kiloydum..yani hamilelikte kilo verdim..ama çok hastalandım,organlarımda problem oldu,safra kesem alındı,karaciğerde hastalık göründü..sonra iyileştim...sonra 75 tekrar çıktım ve diyetle 57ye kadar düştüm..sonra tekrar hamile kaldım ve doğum sonrası 70 kiloydum..şimdi tekrar eski kiloma dönmek istiyorum.
bilmiyorum ama hamilelikte kilo vermek doğru değil bence,ben yaşadım çünkü...verirsin sonra canım,yeter ki iste azimli ol...

anladim canim tekrar gecmis olsun, senin zor gecmis epeyce.. benim bahsettigim arkadasin da bebeginin de hic bir seyi yoktu, sanirim bünyeyle ilgili.. ama sükür iyilesmissin sen de..

evet yaa... biraz bogaza hakim olunca, normal sartlar atinda, kilo veriliyor... he hastalik, ilac, yas hepsi etkiliyor o cok ayri... ben bir ayda verdim 4kiloyu hayret ettim kendime.. aksam yemedim, ekmegi biraktim, seker hiic kullanmiyorum zaten caya felan, cikolatayi unuttum ki en zoru da buydu yani dügünden önce evde kalmaktan biraz kilo almistim ve o yüzden hapla kilo vermistim ben ama bu sefer vücudum da sIkI ve gec saatte yememe ragmen kilomda artis yok 1-2 kilo her zaman oynuyor zaten, ben de kabizlik sorunu oldugu icin.. ayyy cok heyecan yaptim yaa, alisverise cikcaz birazdan ben en iyisi biraz da yürüyüs yapayim arada

insallah eski kilolarimiza döneriz yaa...

benim bebeklerimde çok sağlıklıydı ama ben bitmiştim....1 yıl hastanelerden eve gelmedim.yapmadıklarını bırakmadılar...
herşey sağlıklı beslenmekle başlıyor,aç kalınarak sağlıklı olunmuyor....karatay bana bu noktada süper geliyor...baştan aşağıya sağlık bence....

iste ben de bu sebepten düsündüm de hayatina gecirdigin an bu tarz bi beslenme seklini bence sadece kilodan degil, yanlis beslenme ile gelen bütün zorluklardan kurtulurz...

Kızlar tesekkurler ,ıdealıstcım sagol

Eklentiler

• $a39..webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar sabahin köründe oglumun futbol maci icin düstük yollara. Anca simdi giriyorum...
Sabah ki menüm
2 yumurta (aceleden cok pismis oldular bu sefer)
6 siyah zeytin
Beyaz turp 7-8 dilim
1/2 kirmizi paprika
2-3 dilim salatalik
Cörek otlu keci peyniri
5 adet badem
Yarim bardak nescafe tatlandiricili (bundan nasil vazgececem hala cözüm bulamadim)

Ögle menüm
1 tabak kiymali patlican yemegi
5-6 kasik bulgur pilavi

Ya cumaya kadar tartiya cikmiycam demistim ama dayanamayip bir göz attim 500 gr. vermisim 1 günde yuppiiiii
Bu arada asüre icin kayinvalidemi cok tembigledim. Eve getirmiycek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…