Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ayy eline sağlık idealistcimm.
Ben de yapayım bunu peynirim de daha sağlıklı olsunn.

masalım nasılsın ne var ne yok

İyiyim papadiyacım ne yapayım.
Sporum normalde fazla değil hatta çok daha fazlasını yapardım ama bugün kas ağrılarım var neden anlamadım.
3 mil gündüz yapmıştım 2 mil de akşam yaptım.
Niye böyle anlamadım.
Sporu da eksik etmek istemiyorum bağırsaklarıma faydası olsun diye.
Sen nasılsın ?

evet masalcım sporun herseye oldugu gıbı sorununada faydası olacaktır.gecmıs olsun agrıların ıcın ınsallah sabaha bıseyın kalmaz

tebrik ederim saphıra

bizde açlık yok tatlım bekleriz
teşekkürler tatlım
Bildirim:02.12.2011
sekerkiz67
Başlangıç tarihi:25.10.2011
Başlangıç kg:85,50
Geçen hafta: 80,30
Bu hafta: 79,30
Fark: + veya -: -1
Toplam fark:- 6,20
Beden:44-46
Spor:yok
tebrikler canım
beni yine almamisiniz listeye 3haftadir surekli menu bildirimi yaptim kg bildirimide 3.hafta ama yinede listede yokum
canım listeyi yapan arkadaşımızın liste adaylarından haberi yoktur.Ben gönüllü olarak takip etmeye çalışıyorum adayları.evte senin bu hafta listede olman gerekiyordu ama ben ilk sayfaya eklemediğimden,fırsatım olmadığımdan,idealistte seni eklememiştir.düzeltiriz canım sorun değil
eline sağlık canım
siram gelince nasil yapilmasi gerektigi anlatilirsa bende yaparim elbette ama onemli degil girmesemde olur listeye onemli olan hepbirlikte fazla kilolarimizdan kurtulmak sevgiler.

canım geçmiş sayfalarda kaldığı için bulmam zor olabilir bildirimini.oranını hesaplamış mıydın,direkt onu yazıcam listeye çünkü.hesaplamadaıysan geçen haftaki kilonu ve bu haftaki kilonu yazarsan ekleyebilirim listeye..tabii istersen..
liste yapmak gayet kolay,herkesin yüzdesini hesaplıyoruz.ilk sayfada açıklamalar var ama ben yine de yazayım.geçen haftadan bu hafatya kadar verdiğimiz kilo diyelim ki 2 ve geçen haftaki kilomuz 80..(2 X 100 = 200 => 200 / 80 = 2.5 % ) bu şekilde yapıyoruz canım.sonradan büyükten küçüğe doğru sıralama yapıyoruz,bu kadannn

onceden nasil hesaplandigini bilmiyordum o yuzden hesaplamamistim ama senin yazini okuduktan sonra hesapladim tabi dogruysa eger oranim 2.29 cikti.gecen haftaki kilom 135.00 bu haftaki kilom 131.900 fark 3.100

onceden nasil hesaplandigini bilmiyordum o yuzden hesaplamamistim ama senin yazini okuduktan sonra hesapladim tabi dogruysa eger oranim 2.29 cikti.gecen haftaki kilom 135.00 bu haftaki kilom 131.900 fark 3.100

evet doğru hesaplamışsın.virgülden sonraki 2. rakam 5 ten büyükse yuvarlama yapıyoruz,yani senin oranın bu durumdan 2.29 dan 2.3 oluyor.çok büyük bir başarı tekrar tebrik ederim
bu hafta gül63 le 1. liği paylaşıyorsun.onun küsüratı kaç onu bilmiyorum.çok küçük bir farkla 1.-2. durumu değişebilir

1. gül63 - %2.3 alinyazimkaderimsin % 2.3
2. gamzeed -%1.79
3. papadiya -%1.43
4. sekerkızz -%1.24
5. gözleme -% 1.10
6. saphira - % 0.78
7. ceylin1907 -%0.63
8. idealist33 -%0.15
9. ikizz81 %0

10. profit +%0.46
11. loxandra +%0.83
12. eski_bir_masal +%1.57
13. mattika +%2.06

hanımlar bu hafta 2 ad. 1. miz varmış da haberimiz yokmuş

selam arkadasim benide listenize ekledigin icin cok ama cok tesekkur ederim.insani motive ediyor bu listeler bide daha disiplinli oluyorum burda bulundukca.cok ilgiler ediniyorum herkese cok tesekkur ediyorum

Gunaydınlar Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun: Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul,bır badak sut,bır kase fındık,1 muz....

Eklentiler

• $a134.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 56
selam kızlar günaydın hepinize

eşim kahvaltı için alışveriş yapmaya gitti o gitmişken hemen soluğu sizin yanınızda aldım

dün felaket bir gün oldu diyetim açısından

sabah gayet makul sayılabilecek bir kahvaltı yaptım

6-7 dilim sucuk (gurbette insan dayanamıyor, kokusunu duyunca bir an için evde gibi hissettim kendimi)
1 çorba kaşığı zeytinyağlı kekikli kırmızı biberli çökelek (ben yapmadım ama burda bunlar fabrikasyon değil allahtan gayet doğal)
1 çaybardağı (büyükçe ama) fıstık, yer fıstığı badem karışımı (sadece fıstıkları yedim)
çay

akşama burdaki arkadaşlarla yemeğe bir otele gittik (güvenli olan sayılı eğlencelerimizden biri diğeri evlerde toplanmak) açık büfeydi..
aslında yemek olarak çok düzgün yedim yine ama, olan sonrasında oldu
bir dilim ızgara tavuk, bol yeşillikli turplu salata biraz humus ve haşlanmış börülce yedim
humus haricinde çok fena değil..

ama o tatlılar...aman allahım her biri cennetten çıkma
zaten regl oldum tatlı diye yerlerde sürünüyorum tammm bir tabak tatlı yedim :26:

dün spor da yapamadım ne zaman hareket etmeye çalışsam başım döndü, gözlerim karardı..regl olunca tansiyonum çok fazla oynuyor bayaa bir yattım evde

iyi bir azarı hakettiğimin farkındayım

ama bugün sanki dün hiç yaşanmamış gibi diyete devam biraz daha dikkatli giderim bu hafta söz

eğer başım dönmezse 1 saat wii yapmayı düşünüyorum

akşama da arkadaşa davetliyiz ama benim diyette olduğumu biliyor "sana göre yemekler hazırlayacağım" dedi

yemekten döndükten sonra tekrar bildirim yapmaya çalışırım

bu arada listeyi gördüm kilo veren, veremeyen ama çabalayan tüm arkadaşları tebrik ederim

ben de listeye dahil olmayı isterim acaba beni de yazabilir misiniz?

hepinizi kocaman öptüm

selam arkadasim benide listenize ekledigin icin cok ama cok tesekkur ederim.insani motive ediyor bu listeler bide daha disiplinli oluyorum burda bulundukca.cok ilgiler ediniyorum herkese cok tesekkur ediyorum
merhaba arkadaşımm
saphira duruma el koymuşş
öncelikle tebrik ediyorummm.
saphira nın da dediği gibi liste adayı olduğundan haberim yoktu.:26::26: kusura bakma tatlımmm

listemiz şenleniyorrr 1. lerimizi tekrar kutluyorummm

günaydınn siyahcımmm. dünkü yediğin tatlı dışında humusu da görmezsek menün iyiymiş.
bakalım bugünn nolacak?
ben de aynı durumda olacağım arkadaşa davetliyimm inşallahh kendime uygun bişeyler bulurum yemek içinnn

benimde safra kesem yok.4 yıl önce alındı..bu diyete başlayalı bugün 2 ay oldu,hiç sıkıntı yaşamadım...:26:

Ben yumurta yemeyi abartmıstım her sabah 2 tane yiyordum belki ondandır. Şu an yumurtayı bıraktım ve sabahları 1 dilim ekmek yemeğe başladım.Verdiğim kilolardan çok memnunum ama kendime zaten uzun vadeli bir hedef seçmiştim geç olsun güç olmasın diyorum

günaydın kıslar
1.öğün

2dılım domates
2dılım kuçuk kasar peynırı
1dılım ınce beyaz peynır
1 haslanmış yumurta
sekersız cay

Hanımlar merhaba, öncelikle hepinizi kutluyorum,forumu 1 aydır takip ediyorum ve 1 aydır Karatay diyeti yapıyorum.
Bu diyeti uygulayan bir arkadaşım 1,5 ayda 9 kilo kaybetti, çok özendim ve 1 ay önce başladım. Önceki yaşamımda hamurişi, ekmek, kızartma, zeytinyğlı sebze yemekleri ekseninde beslenirdim. Öğünlerim düzenli idi ve aralarda abur cubur yemezdim, tatlıya ve meyveye düşkün değildim zaten.. son 15 yılda geldiğim nokta : yaş :42 , 1.60 boy, 81kg !
Benim deneyimim sizinkilerden biraz farklı; ilk hafta 3 kg verdim, sonraki 3 haftada ise gram veremedim ve direnç devam ediyor, çıldırmak üzereyim....
İlk günden beri günde ortalama 45 dk. / 1 saat yürüyüş yapıyorum, asla kaçamak yapmıyorum, doğru besinleri ve yağları tükettiğime inanıyorum, son hafta Omega 3 takviyesine başladım günde
2,4 gr. balıkyağı alıyorum ( %60 omega 3), ara öğün sıfır...
Kilo verememiş olmama rağmen sağlığımdaki düzelme, enerjimdeki artış dikkat çekici, belimdeki ağrılar azaldı ( harekettten dolayı şüphesiz ), cildim daha parlak.... bunlar şimdilik beni motive ediyor ancak kilo verememe durumu devam ederse ilerleyen aylarda ne olur bilemem, deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum, ben neden kilo veremiyorum?
Sağlık dileklerimle

hoşgeldin canımm

önceliklee pes etmek yok sakın bırakayım demee tuvalete çıkma sorunun var mı? akşam 8 den sonra da bişey yiyormusun? neler yiyorsun, ne kadar yiyorsun?yediklerini falan buraya yazarsan hem motive olursun hem de deneyimli arkadaşlarımız ile birlikte yorumlarızz. moralini bozma.

arada durabilir kilo verme bunu yaşayan birçok arkadaşımız olduu. sen devam et derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…