Kızlar tesekkurler ,ıdealıstcım sagol
CNM Daha yeni bakıyorum foruma akşam kaçta yedin diye sormuşsun.
Saat 19:30 gibi yedim.
Fazla mı yemişim yoksaaaaa
Allah nasip eder inşallah canımmsaol tatlım bzde cok sevındık artık rabbım nezaman nasıp ederse bebış ıstıyoruz bakalım.
Selam Kızlar, bede 7 haftadır diyeti uyguluyorum ve etrafımndaki herkese bunu anlatıyorum. yalnız bir konuya dikkat çekmek istiyorum. ben 7 yıl önce SAFRA KESESİ amelyatı oldum ve şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmamıştı ama 2 gün önce ÖLÜYORUM zannettim. Hastanede 2 gün geçirdim ve şu an hala iyi değilim. Hastanedeki doktorlar bu diyete çok kızıyorlar. Eşimde uyguluyor onda herhangi birşey yok ama lütfen midesi ve safra kesesi rahatsız olanlar dikkat etsin
kızlarr yoğrt falan mayalamak derken ben iyice aştm kendimi dün çökelekk yaptımm ilk defaaa.
sabah da afiyetle yedim kekik, pul biber ve z. yağı ile tatlandırdım
Marifetli hatun maşallah ..
ellerine sağlık idealistcim.
nasıl yaptın peki ?
ıdealıstcım senı alan yasadıevde ne var ne yoksa dönüsturur degerlendırırsın derya baykal hesabı
selam kızlar
bugunku menum:
peynırlı omlet
6-7 zeytın
cevız
3 kuru erik
oglene dogru arkadasıma gıttım. yemeyecegım demıstım ama evdeki hesap çarsıya uymadı maalesef,akşama kadar ordaydım,bırseyler yemek zorunda kaldım.birsürü börek çörek pasta kek arasından yedıklerım
yarım kıymalı pıde(haftalık lahmacun hakkımdan sayılsın,şimdiye kadar hıc yememıstım zaten)
bırkaç çatal patates salatası
1 brd ayran
3-4 yemek kaşıgı asure
şuan çok açım ama bırsey yemeyecegım.ayran ıcıyorum.
spor: yok
sıvı: 500 mlhemen yükleniyorum suya,kızmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?