Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam arkadaslar kılo veren vermeyen alan herkesı tebrık ederım ve bu hafta daha cok su daha cok spor ve paylasım yaparak yuz gulduren sonuclara ulasacagız ınsaallah.menume geceyım

sabah klasık karatay kahvaltı
16da
350grm mezgıt tavada yagsız kızartılmıs ve bır yumurta cırpılıp uzerıne dokulup kızartılmıs
bılemıyorum bıze uygunmu ama gayet masum bır kızartmaydı
balıgın yanında kıvırcık roka dereotu maydanoz
arkasından turk kahvesı 1hurma 2kayısı
sımdıde yatana kadar su bıtkı cayı vs vs
spor haftasonu zor oluyo ev ahalısınden dolayı

hepınıze ıyı aksamlar

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün: Bır tabak kozlenmıs zeytınyaglı patlıcan-yogurt sarımsak soslu,bıraz salata,2 yesıl bıber ,bıraz fındık ,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul,bıraz fındık......-................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2fıncan Turk kahvesı

Spor: bıraz ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $135..webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 49
herkese merhaba bugün ki menüm:
sabah(10:00)
1 bardak elma sirkeli ılık su
1 yumurtadan omlet (beyaz peynir,kaşar,fesleğen,maydanoz,tazesoğan,çörek otu,keten tohumu ve baharat koydum)
1 tutam maydanoz tere,kuzukulağı
çeyrek domates ve yeşil biber
1 tk domatessosu 1 badem yarım ceviz

öğle yok
kendimi tok hissettim aslında yemeyecektim akşama kadar ama uzun süre birşey yemediğimde nöbetlerim oluyor diye birşeyler yedim:26:
saat(14:30)
2 truff (cevizden küçük)
1 minik kurabiye

akşam (18:00)
menüm çok karışık herşeyden az az kalmış onları bitirmeye çalıştım.
2 çorba kaşığı uydurmasyon yaptığım soğan incebulgur ve mercimek karışımı
2 tane mercimek püresi
yarım kaseden az bol yeşillikli salata (ketentohumu,sumak limon ve elma sirkesi koydum sadece)
yarım kaseden az bir kısmı kaplayacak şekilde brokoli ve havuç haşlaması (üstüne 2 çorba kaşığı tava yoğurdu,nane,fesleğen koydum)

yaklaşık 3-4 bardak su, 2-3 bardak karışık koleksiyon yeşil çay (sıvı tüketimi beni çok etkiliyor normalde sadece günde 1 bardak su içerim genellikle evde olmadığım zamanlarda. şimdi sıvı tüketimini artırdım her bardaktan sonra tuvalete gidiyorum)

akciğerimdeki sorun bugün nüksetti ilacımı almayı unutmuşum spor yapmak istedim yapamadım nefessiz kaldım. mekik çekebildim 100 civarı.
sizce menüm nasıl olmuş???????

Menümü yazayım :

1. öğün :

- Keten tohumu
- 1 muz
- 1 incir
- 3 kuru kayısı
- 1 hurma
- 1 bardak süt
- Biraz kuru yemiş

2. Öğün :

- 1 tabak kapusta
- Keten tohumlu yoğurt

Sıvı :

- 3 litre su
- İlerleyen saatlerde bitki çayı içerim.

Spor :

- Leslie ile 3 mil.​

2.öğün:haşlanmış karnıbahar,,sarmısaklı yoğurt ve sos eşliğinde
2 tane truf
3. öğün:5 baget tavuk ızgara
salata
ayran
2tane truf
Trufu çoğunluk gün kurusu kayısı içeriyor,ceviz-fındık az koydum....

iyi akşamlar kızlarrr

menümmmmmm

1. öğün

omlet
tere-maydonoz-yeşilsoğan-dere otu-yarım domates
bizzat kendi yapmış olduğumm çökelekk
zeytin
armut
yeşil çay

2. öğün

ızgara köfte
közlenmiş domates-soğan-biber bolcaaanaaa
ayran
biraz çerez:26:

ben de safra kesesi ameliyatı olmuştum, bi sorun olmadı.
bence diyetten bağımsız bişeydir seninki.
dr.lar ilaç yazamaz olmaktan korktuklarından kızıyolar bence

kızlarr yoğrt falan mayalamak derken ben iyice aştm kendimi dün çökelekk yaptımm ilk defaaa.
sabah da afiyetle yedim kekik, pul biber ve z. yağı ile tatlandırdım

Marifetli hatun maşallah ..
ellerine sağlık idealistcim.
nasıl yaptın peki ?

çokk kolaymış masalcımm.
yoğurt vardı dolapta baya bi. yeni süt de gelince napayım dedim en iyisi eski yoğurdu değerlendirmekti.
yoğurdu biraz sulandırdım koyu ayran kıvamına geldi.biraz da limon sıktım içine. ocağa koydum. kaynamaya bıraktım kaynayınca altını kapattım.
yarım saat kadar öylece bekledi. sonra süzgece boşalttım suyunun süzülmesi için baya bi bekledim . suyu iyice süzüldükten sonra bir kaba tuzlayarak koydum.
gayet güzeldi tadı. afiyet olsunnn banaa

selam kızlar
bugunku menum:
peynırlı omlet
6-7 zeytın
cevız
3 kuru erik

oglene dogru arkadasıma gıttım. yemeyecegım demıstım ama evdeki hesap çarsıya uymadı maalesef,akşama kadar ordaydım,bırseyler yemek zorunda kaldım.birsürü börek çörek pasta kek arasından yedıklerım

yarım kıymalı pıde(haftalık lahmacun hakkımdan sayılsın,şimdiye kadar hıc yememıstım zaten)
bırkaç çatal patates salatası
1 brd ayran
3-4 yemek kaşıgı asure

şuan çok açım ama bırsey yemeyecegım.ayran ıcıyorum.

spor: yok
sıvı: 500 ml hemen yükleniyorum suya,kızmayın

hanımlar merhaba..öncelikle bugünkü menümü yazayım
1.öğün saat 9.00

10 zeytin
3 ceviz 5 badem birer incir hurma gün kurusu
beyaz peynir +çökelek üzerine keten tohumu+çörek otu
1 bardak süt
yarım muz
tere maydonoz
3 küçük domates

2.öğün saat 15.00

4 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt
bol salata
1 ceviz

3.öğün saat 19.30

5 kaşık bulgurlu salata
bolyeşillik
yarım bardak ayran

2 litre limonlu su spor yok ama inanılmaz koşturmacalı bir gündü

hanımlar bu diyetle ilk günlerde çok mu kilo veriliyor?1.gün sabah 70.3 kg 3.gün sabah 69.4 2 günde 900 gr müthiş geldi bana üstelik bira önce regl oldum bakalım yarın sabah artar belki..menüm nasıl?

bu arada ben bulgur salatasını biraz değiştirdim kısırımsı oldu ve süper oldu.kitaptaki tarife ek olarak 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı ev yapımı biber salçası biraz da kimyon ekledim bir de bol limon süpe oldu tavsiye ederim.

loxıcım nooldu 15,20 zeytıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…