Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsunn sekerimm
ben daha yapamadım kahvaltımıı hiçç cnm istemiyorrr

tatlım mecburen yapıyorum benımde cnm ıstemıyo ama calışıyorum 7bucukta yapımııyorum ıstemye ıstemeye oglene kadarada acıkmıyorum cok skur artıkın aclık nedır bılmıyorum sızın sayenızde motıvem gıttıkce artıyor çok sevıyorum sızı cok cokc ock

iyi çalışmalarr şekerimm haftasonları çalışmak zor olsa gerek.:26:
hafta içi çok yorulunca hafta sonunu iple çekiyorum benn.
canımm canımmm hep birlikteee kurtulacağız kilolardan hem de acıkmadannnn süper bişeyy gerçektenn

tesekkur ederım hayatım hafta ıcı hastaneye falan gıttımya oyzden hafta sonu kullanamadım.

kış kış gıtsın kılolar gıtsın:)

kahvaltımı yaptım sonundaaaa

1 kayısı kıvamı yumurta
tere
maydonozlu ,yeşil soğanlı, dereotlu çökelek
zeytin
kuru kayısı
yeşil çay

gunaydın cicişlerrr

kahvaltım:

kavurmalı 2 yumurta
3-4 zeytın
2 kk peynır
3-4 cevız
4 kuru erik
turp

herkese güzel bir gün diliyorummmm:119::119::119::119:

hoşgeldın .kansızlık veya d vıtamını eksıklıgı var mı,bunlar kılo vermeyı engellıyormus.yenı kıtapta yazıyor.

aslında hıc verememıs de degılsın,1 ayda 3 kılo da guzel,her bunye aynı degıl,benım gıbı omru dıyetle gecenlerın daha dırenclı oluyor vucudu,ılk kez dıyet yapanlarsa cok hızlı sonuc alabılıyorlar.
yuruyusun cok guzel kılo vermesen de sıkılaşma oluyordur mutlaka,aynen devam
gunluk menulerını de paylasırsan hep beraber yorumlayabılırız burda.

sevgıler

Son düzenleme:
Teşekkürler idealist 33,
Zaman zaman kabızlık sorunum oluyor, çiğ sebzeye ağırlık verdiğimde çözülüyor, 2 defa değilse de 1 defa çıkabiliyorum.
Sabah kahvaltılarım klasik:
2 köy yumurtası ( rafadan ya da az tereyağına kırılmış )
1 domates ya da 1 salatalık
5-6 zeytin
avuç içi kadar beyaz peynir
2 dilim kaşar peynir
7-8 tane ceviz

Öğle yemeklerimde,
Az zeytinyağı ile pişirilmiş kıymalı ya da kıymasız sebze ya da bakliyat yemeği ( 1 - 1,5 tabak )
Yoğurt
ya da
Zengin salata ( balıklı ya da peynirli olabiliyor, zeytinyağı ve limonla tatlandırıyorum)
ya da
akşamdan kalmış ızgara / et yemeği varsa salata+yoğurt ile..
Bazen az ceviz de yiyorum

Akşam yemeklerinde
Öğlenden kalan tencere yemeği varsa öğle ile aynısını yiyorum
Yoksa ızgara tavuk ya da balık + salata ( keten tohumu kullanmamaya karar verdim, kimi kanser türleriyle ilgili olumsuz etkileri varmış, muallak bir konu gibi geldi bana..)
Akşam 8 den sonra asla yemiyorum, öğün aralarında 1 bardak yeşil çay ya da bitki çayı tüketiyorum.
Öğün aralarını enaz 4-5 saat olarak hesaplıyorum, Omega 3 takviyesi alıyorum, köpeğimle dağ-bayır yürüyorum ( ben Çanakkale'de küçük bir köyde yaşıyorum).
Kilo vermesm de bu hayat tarzı hoşuma gitti, dedim ya şimdilik iyiyim, yemek aramıyorum, hiç acıkmıyorum, bol su içiyorum ( eskiden hiç içmezdim )
Son olarak geçtiğimiz yıl Ekim ayında 3. kez bel fıtığı ameliyatı oldum, şanssızlık beni buldu ameliyathane mikrobu alarak belimde ( omurlar, diskler, kemikler ) enfeksiyon oluştu. 2 ayı hastanelerde olmak üzere toplam 6 ay yataktan kalkamadım ve bu arada son derece kuvvetli antibiyotik ve ağrı kesiciler kullandım ( morfin türevleri dahil ). Kimseye dilemem, çok kötü bir dönemdi.
İnternette uzun süre antienflamatuar kullanımının leptin / insülin direncini tetiklediğini, arttırdığını olumuştum, belki de sorunum burada....
Yorumlarınızı bekliyorum, Canan Hoca'nın soruları cevapladığı bir forum var mı?

günaydın iyi pazarlar
sabah:1 yumurta
9 zeytin
peynir-çökelek
1 dilim kepek ekmeği
2 tane truf
şekersiz çay

ben takıldım kızlar,çok mu yiyorum acaba...ama aynı yiyorum,neden kilo veremiyorum..:44:.hatta 500 gr fazla görünüyorum..

bende kansızlık var,ama hiç yükselmiyor,ilaçta kullanıyorum ama....tiroitimde var...:44:

Merbaha, öncelikle kararlılığınızdan dolayı tebrik ediyorum. Bu durumu yaşayan çok arkadaş var. Ben de110 kilodan 106 kiloya düştüm sonra 20 gün 106 -107 arası gidip geldim. Ama bu direnç kırılıyor korkma. Benimki kırıldı 102'ye indim. Aynı şekilde beslenmeme rağmen neredeyse 15 gündür 102 kilodayım. Biliyorum bu direnç noktası da kırılacak. O yüzden aynen devam.
kolay gelsin...

Saphira,uzun zamandır grubunuzu takip ediyorum.
Çok başarılı olmuşsunuz.Bugünden itibaren ben de
uygulamayı düşünüyorum.Ben motivasyonumu çabuk
kaybediyorum.Her gün menü paylaşımı yapıcam.
Bana destek olursanız sevinirim.

Başlangıç tarihi: 4 Aralık 2011

Başlangıç kilom: 94.7

Boy: 1.60

Hoşgeldin Yağmurum
Ben de
1.60 boy, 38 yaşındayım, kilom 102. Kolay gelsin.

Burada birbirimize destek oluyoruz, aklına takılnaları sorabilirsin. Mutlaka birimiz cevap veririz.

haşimato var canım,9 yıldır ilaç kullanıyorum....ama ben veriyorum kilo,arada takılıyorum..

Bende de aynı şekilde.Bana teşhis konalı da 9 yıl oldu.
Kızıma hamileyken tespit edildi.Hiç bir zaman sıkı diyetler
yapamadım.Canan Hocanın beslenme yöntemi çok
mantıklı geldi.Sonuç alan arkadaşların da buna katkısı var.
Umarım ben de kararlı bir şekilde uygular sonuç
alırım.Ayrıca ben de hormon takviyesi alıyorum.

hoşgeldin canım...........

canım karatay diyetinden memnunum,çok iyi bir seçim yaşmışsın...sabredersen kurtulacaksın bu kilolardan.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…