- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
afiyet olsunn sekerimm
ben daha yapamadım kahvaltımıı hiçç cnm istemiyorrr
tatlım mecburen yapıyorum benımde cnm ıstemıyo ama calışıyorum 7bucukta yapımııyorum ıstemye ıstemeye oglene kadarada acıkmıyorum cok skur artıkın aclık nedır bılmıyorum sızın sayenızde motıvem gıttıkce artıyor çok sevıyorum sızı cok cokc ock
iyi çalışmalarr şekerimm haftasonları çalışmak zor olsa gerek.:26:
hafta içi çok yorulunca hafta sonunu iple çekiyorum benn.
canımm canımmmhep birlikteee kurtulacağız kilolardan hem de acıkmadannnn süper bişeyy gerçektenn
tesekkur ederım hayatım hafta ıcı hastaneye falan gıttımya oyzden hafta sonu kullanamadım.
kış kış gıtsın kılolar gıtsın:)
loxıcım nooldu 15,20 zeytıne
Hanımlar merhaba, öncelikle hepinizi kutluyorum,forumu 1 aydır takip ediyorum ve 1 aydır Karatay diyeti yapıyorum.
Bu diyeti uygulayan bir arkadaşım 1,5 ayda 9 kilo kaybetti, çok özendim ve 1 ay önce başladım. Önceki yaşamımda hamurişi, ekmek, kızartma, zeytinyğlı sebze yemekleri ekseninde beslenirdim. Öğünlerim düzenli idi ve aralarda abur cubur yemezdim, tatlıya ve meyveye düşkün değildim zaten.. son 15 yılda geldiğim nokta : yaş :42 , 1.60 boy, 81kg !
Benim deneyimim sizinkilerden biraz farklı; ilk hafta 3 kg verdim, sonraki 3 haftada ise gram veremedim ve direnç devam ediyor, çıldırmak üzereyim....
İlk günden beri günde ortalama 45 dk. / 1 saat yürüyüş yapıyorum, asla kaçamak yapmıyorum, doğru besinleri ve yağları tükettiğime inanıyorum, son hafta Omega 3 takviyesine başladım günde
2,4 gr. balıkyağı alıyorum ( %60 omega 3), ara öğün sıfır...
Kilo verememiş olmama rağmen sağlığımdaki düzelme, enerjimdeki artış dikkat çekici, belimdeki ağrılar azaldı ( harekettten dolayı şüphesiz ), cildim daha parlak.... bunlar şimdilik beni motive ediyor ancak kilo verememe durumu devam ederse ilerleyen aylarda ne olur bilemem, deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum, ben neden kilo veremiyorum?
Sağlık dileklerimle
hoşgeldın .kansızlık veya d vıtamını eksıklıgı var mı,bunlar kılo vermeyı engellıyormus.yenı kıtapta yazıyor.
aslında hıc verememıs de degılsın,1 ayda 3 kılo da guzel,her bunye aynı degıl,benım gıbı omru dıyetle gecenlerın daha dırenclı oluyor vucudu,ılk kez dıyet yapanlarsa cok hızlı sonuc alabılıyorlar.
yuruyusun cok guzel kılo vermesen de sıkılaşma oluyordur mutlaka,aynen devam
gunluk menulerını de paylasırsan hep beraber yorumlayabılırız burda.
sevgıler
Hanımlar merhaba, öncelikle hepinizi kutluyorum,forumu 1 aydır takip ediyorum ve 1 aydır Karatay diyeti yapıyorum.
Bu diyeti uygulayan bir arkadaşım 1,5 ayda 9 kilo kaybetti, çok özendim ve 1 ay önce başladım. Önceki yaşamımda hamurişi, ekmek, kızartma, zeytinyğlı sebze yemekleri ekseninde beslenirdim. Öğünlerim düzenli idi ve aralarda abur cubur yemezdim, tatlıya ve meyveye düşkün değildim zaten.. son 15 yılda geldiğim nokta : yaş :42 , 1.60 boy, 81kg !
Benim deneyimim sizinkilerden biraz farklı; ilk hafta 3 kg verdim, sonraki 3 haftada ise gram veremedim ve direnç devam ediyor, çıldırmak üzereyim....
İlk günden beri günde ortalama 45 dk. / 1 saat yürüyüş yapıyorum, asla kaçamak yapmıyorum, doğru besinleri ve yağları tükettiğime inanıyorum, son hafta Omega 3 takviyesine başladım günde
2,4 gr. balıkyağı alıyorum ( %60 omega 3), ara öğün sıfır...
Kilo verememiş olmama rağmen sağlığımdaki düzelme, enerjimdeki artış dikkat çekici, belimdeki ağrılar azaldı ( harekettten dolayı şüphesiz ), cildim daha parlak.... bunlar şimdilik beni motive ediyor ancak kilo verememe durumu devam ederse ilerleyen aylarda ne olur bilemem, deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum, ben neden kilo veremiyorum?
Sağlık dileklerimle
bende kansızlık var,ama hiç yükselmiyor,ilaçta kullanıyorum ama....tiroitimde var...:44:
Arkadaşım,ben de kilolarımı tiroide ve hareketsizliğe borçluyum.
Sende de mi hipo troidi var.Zaten hipotiroidi hareketsiz yapıyor.
Saphira,uzun zamandır grubunuzu takip ediyorum.
Çok başarılı olmuşsunuz.Bugünden itibaren ben de
uygulamayı düşünüyorum.Ben motivasyonumu çabuk
kaybediyorum.Her gün menü paylaşımı yapıcam.
Bana destek olursanız sevinirim.
Başlangıç tarihi: 4 Aralık 2011
Başlangıç kilom: 94.7
Boy: 1.60
haşimato var canım,9 yıldır ilaç kullanıyorum....ama ben veriyorum kilo,arada takılıyorum..
Saphira,uzun zamandır grubunuzu takip ediyorum.
Çok başarılı olmuşsunuz.Bugünden itibaren ben de
uygulamayı düşünüyorum.Ben motivasyonumu çabuk
kaybediyorum.Her gün menü paylaşımı yapıcam.
Bana destek olursanız sevinirim.
Başlangıç tarihi: 4 Aralık 2011
Başlangıç kilom: 94.7
Boy: 1.60
haşimato var canım,9 yıldır ilaç kullanıyorum....ama ben veriyorum kilo,arada takılıyorum..
Bende de aynı şekilde.Bana teşhis konalı da 9 yıl oldu.
Kızıma hamileyken tespit edildi.Hiç bir zaman sıkı diyetler
yapamadım.Canan Hocanın beslenme yöntemi çok
mantıklı geldi.Sonuç alan arkadaşların da buna katkısı var.
Umarım ben de kararlı bir şekilde uygular sonuç
alırım.Ayrıca ben de hormon takviyesi alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?