Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün: Bır tabak taze fasulye,bır tabak zeytınlı salata,bır bardak ayran ,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bıraz fındık......-................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2fıncan Turk kahvesı

Spor: bıraz ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a134..webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 47
bugün çok sakin burası.herkes pazar keyfi yapıyo galiba

bugünkü yediklerim

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 dilim domates
1 dilim ekmek

2.öğün:
5 kaşık çorba
5-6 kaşık et sote
acı biber turşusu
yoğurt

spor:bugün yok
sıvı:bugünde az:26:birazdan form çayı

Herkese iyi hafta sonlarıııı

Dün akşama kadar gayet iyi gitmiştim ama müstakbel nişanlım ( 1 ay sonra inşallah:)) Fransa'ya gitmişti iş için ve döndüğünde harika Fransız şarapları ve çikolataları getirdi. E yemesen, içmesen ayıp Haliyle dün tamamen beslenme şeklimizin dışındaydım.

Bu arada neredeyse 2 ay oldu sizlerle birlikteyim. Öğünlerimi, sporumu vs hep bildiriyordum ama artık listede olmaya karar verdim.

Saphira başra olmak üzere listedeki arkadaşlarıma sormak istiyorum. 2 aydır istikrarlı takip ve bildirimim var buna rağmen 2 hafta yine de bildirim yaptıktan sonra mı listeye gireceğim yoksa Pazartesi'den itibaren yapacağım bildirimler yeterli olur mu?

Hepinizi öpüyoruuuum

Bugünkü menüm geliyorr ..

1 . Öğün :

- Keten tohumu
- 1 yumurta
- 1 salata
- Yarım domates
- 4 zeytin
- Biraz kuru üzüm
- 2 Omega 3
- Az ceviz
- Biraz maydanoz

2. Öğün :

- 1 bardak şalgam suyu ( bağırsakları çalıştırırmışşş .. Doğru mu bilen var mı ? )
- 1 tabak Kapuska yemeği ( Bu arada artık düz tabaklar kullanıyorum, bu da aç olan beyniniz kitabındaki önerilerden. Düşünün diyor 10 kişi var. Bu 10 kişi küçücük bir odadayken gözünüze çok gelir ve çok dolu dersiniz değil mi ? Oysa kocaman bir amfide olsa çok az gelecektir. O yüzden düz tabanlı tabaklar kullanmak gözümüzün ve beynimizin doyması açısından önemli.
- Keten tohumlu yoğurt

Sıvı :

- 3 litre su
- Bitki çayı içerim gece

Spor :

- Leslie ile 3 mil
- Yer hareketleri

artık bende eskisi gibi çabuk acıkıp sık sık ara yapmıyorum sanırım yerine oturmaya başladı! kaçamaklarımda biraz daha masumlaştı. abartmadan günde sadece 1 hak veriyorum kendime
sabah:
1 bardak sirkeli ılık su
1 kayısı yumurta
1tk sos
1 tutam yeşillik 1 minik salatalık
kk dan az beyaz peynir
birer tutam çörekotu ve ketentohumu
1çk zeytin ezmesi
1 ceviz 2 badem

öğle yok
arada: 1 avuç kadar çakma cheescake yedim(hafifti yani) annemler dün akşam ben seviyorum diye almışlar kızdım ama bugün gözüme çok güzel göründü 3 renk kahve pembe ve kırmızının uyumu. bende yedim enerjiye ihtiyacım var boş kafayla ders çalışılmaz diye bunun haricinde hiç tatlı şekerli birşey yemedim o yüzden fazla olduğunu sanmıyorum.:26:

akşam:
yarım kaseden az terbiyeli tavuk çorbası (unsuz)
güveçte beşamelsoslu garnitürlü tavuk
4 kaşık cevizli yoğurtlu kereviz salatası
3 kaşık limonlu sirkeli yağlı kırmızı lahana salatası

sıvı: 3-4 bardak su, 3 bardak yeşil çay (yakında yeşil çay komasına gircem:18: ders çalışırken resmen demlik yanımda bittikçe dolduruyorum akşamda 1-2 bardak içerim gibi geliyor:44:)

spor: yok yapamıyorum sadece yatmadan önce mekik çekerim.
bacaklarım zamanında çok kas yapmıştı (dansda) o yüzden kalınlaştılar leslie ile bir kaç gün denedim ama bende inceltmekten öte kas yaptı yine

2.öğün:1 tabak haşlanmış karnıbahar ve yoğurt
3. öğün:1 kase sulu,etli yeşil fasulye
1 kase bol yeşillikli kısır
ayran
2 tane truf
sabah kahvaltıyı erken yapınca 2 öğün yetmiyor...

50 mekık çektim

kızlar bır spor koçu arıyorum,bana hergun mekık cekmeyı hatırlatcak,var mı gönüllü

2.öğün:1 tabak haşlanmış karnıbahar ve yoğurt
3. öğün:1 kase sulu,etli yeşil fasulye
1 kase bol yeşillikli kısır
ayran
2 tane truf
sabah kahvaltıyı erken yapınca 2 öğün yetmiyor...

ayy benım de canım kısır ıstıyor ama onu da yersem davul gibi şişerim heralde

selamlar kızlar bugünki menümü paylaşayım

sabah kahvaltım saaat 11

2 kk yumurta
1 avuç içi peynir
1 domates
1 biber
7 zeytin
6 tane ceviz içi
yeşil çay

ara

biraz fıstık
1 tane muz
form çay

akşam
koca bir tabak ıspanak üzerine bir kase yoğurt

çok acıkırsam bir bardak süt içerim

2 lt su
45 dk yürüyüş
20 dk plates hareketleri

canım sendemi başladın karataya hoşgeldin tatlım....

Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 22 ziyaretçi)

1. aysen_34,
2. idealist33,
3. benlim,
4. loxandra,
5. elmayrahh

maşallah ne kadar ziyaretçi var

gelin gelin katılın aramıza

ayy kızlarr ben bugün 4 kaşık patates salatası yedim ama bol marulluyduu
2 küçük poğaça 1 tane de kurabiye :26::26:
arkadaş tplantılarına bu yüzden hiç gitmek istemiyorummmm

Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 22 ziyaretçi)

1. aysen_34,
2. idealist33,
3. benlim,
4. loxandra,
5. elmayrahh

maşallah ne kadar ziyaretçi var

gelin gelin katılın aramıza

evet canım bu topiğin ziyaretçisi hiç bitmiyor..hatta üye olup geliyorlar....

evet canım 2 aydır bu topicteyim..evet karatayla verdim....
az kaldı ama ben takıldım....

verdikten sonra baya bi müddet duraklama dönemi yaşıyosun ama inat edince kırılıyo o da:)
8 aydır bu işin içindeyim az çok öğrendim bişiler
ayy kızlarr ben bugün 4 kaşık patates salatası yedim ama bol marulluyduu
2 küçük poğaça 1 tane de kurabiye :26::26:
arkadaş tplantılarına bu yüzden hiç gitmek istemiyorummmm

merhaba canım
bende hiç gitmek istemiyorum yaa resmen nefsimizle oynuyoruz
karatay çok güzel bir diyet canım....:13:

evet canım daha 2 3 günde bile baya fark ettim

evet canım haklısın,birde biraz gidince havaya girdim galiba çok sıkmıyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…