Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

siyah miyahhhh...
al bendende o kadar ...
dün akşam misafir geldi..
Gelecekler diye bütün gün bir şey yemedim.... ama akşam biraz sonra listemi yapıcam görürsün rezaleti.
sabah bana 1 kg olarak geri döndü.
Neyse böyle bir şok yaşamam gerekiyormuş .Günlerce uğraş ver gıdım gıdım kiloları....sonra bir gece de al.
Şimdi bir ordu misafir gelse bozmam diye düşünüyorum.
Görünen o ki Bu hafta sıkı tutucaz diyeti de ,sporu da:)

İyi akşamlar kızlar:)

Dün sabahtan beri bildirim yapamadım.
İş,akşamda misafir , bugün kızımın kursu derken akşam oldu.
2 günlük bildiirim yapıcam.
Gerçi hangi yüzle bilmem ama,artık bu yola başkoyduk,iyisini de kötüsünü de paylaşıyoruz

DÜN!!

1.ÖĞÜN : 1 parça beyaz peynir
5 adet zeytin
limonlu yeşillik
ÇAY
2.ÖĞÜN : YOK

3.ÖĞÜN : 1/4 Izgara levrek
1 y.k. yoğurtlu havuç
yeşil salata
2 tane kuru domates
3 tane kızarmış kalamar
1 kirbrit kutusu kadar tahin helvası
1 kibrit kutusu kadar çanakkale helvası diye bir şey
2 bardak alkollü içecek (((((

Üstelik bunlar gece 23:00 kadar uzanan bir aralıkta
Sabah: getirisi 1 kg.
Şaka gibi .. zaten yeni başladım verdiğim kilo ancak o kadar..
Dumur oldum.
71 Kg başladım. dün 13.gündü.Sabah 68,9 gördüm terazi de sevinçten çıldırdım.
Üstelik reglimin sonu daha..
Bu sabah 69,9.
13.gün olmasının bir uğursuzlığumu bu:)
Ama iyi bir şok oldu bana .Kaçamakların sonucunu,ne kadar üzüldüğümü gördüm.

Daha da tövbe diyorum.
Yarın spora da başlayacağım.

Bugün az yemeğe çalıştım.

1.öğün: avuç içi kadar lor
bol tere,roka
5 tane zeytin
2 kuru kayısı
2 erik ve ceviz
akşam 2.öğün : 2 kaşık yoğurtlu havuç
2 kaşık brokoli
2 erik
ceviz
roka ,tere
sıvı : 2 lt limonlu su
hareket : 1 saat yürüyüş

Bu hafta toparlarım işallah durumu ne dersiniz??????

Bu arada bende yeniyim ama kendmi eskimiş gördüm bugün..
Ne çok yeni arkadaş katılmış .
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar!

.

iyi akşamlarr aslıı
bu hafta toparlayalım artıkk geçen hafta pek iç açıcı değildii.
ama ben bugün arkadaşıma gidincee yine olanlarr olduuuu malesefff
akşam menün pek bi az geldii cnm. doydun muu bu kadarcıkla?:26::26:

umutsuz ev kadınlarııı başlıyorr arkadaşlarr var mıı izleyennn?
vaaaaaaar tatlım seviyorum o diziyi ama bu akşam o ses türkiyede kuzenim yarışacak halamın kızı onu izleyeceğim haliyle

bu arada annemlere gittiğim için 2 gündür giremedim bayağı birşey yazılmış listede iki 1. olmuş maşallahhh

Aslııı bende annemdeydim yazmak istemiyorum beşamel soslar karides güveçler havada uçuştu Allahtan aşuremi şekersiz yapmıştı

izliyorum çok beğenerek.heyecanla bekliyorum olacakları

ben de çok merakla bekliyorum. çok eğlenceli bir dizi aslında herşey var bu dizide

ooo başarılar diliyorumm gamzecimm kuzeninee kuzenin kim, hangi takımda?
2 birincimizz olduu bu hafta neler olacak bakalımm?

Aslııı bende annemdeydim yazmak istemiyorum beşamel soslar karides güveçler havada uçuştu Allahtan aşuremi şekersiz yapmıştı

valla gamzecim , onlanlar oldu artık..yapacak bir şey yok.
Bu hafta kaçamak hakkımız doldu.
Sanki böyle bir hakkımız vardı yahuu :)))))

Gamzecim kim halanın kızı?????? Bizim kızımla o ses hastasıyız .
Merak ettim bak şimdi !!!

..

Cnm dünün vicdan azabıyla doydum gibi...
Ama haklısın Biraz az oldu
1 bardak süt içiyorum şimdi :)))

.

iyi geceler kızlar önce menü bildirimi yapayım malum listeye girebilmek ve motive olmak için şart:)))

1.öğün saat 08:30

10 zeytin
3 ceviz birer gün kurusu,incir,hurma
çökelek üzerine çörek otu ve keten tohumu
3 küçük domates
1 küçük muz
1 bardak süt
bol tere maydonoz ve marul

2.öğün saat 15:00

bol salata
fırında hamsi az yağlı sayısını hatırlamıyorum

3.öğün saat 19:00

3 kaşık bulgur salatası
bol tere maydonoz marul
bir tabak ev yapımı yoğurt üzerine keten tohumu

2 lt su
2 bardak bitki çayı
spor yok bol ev işi..

kendimi tebrik ettim diyetin 4.günü ve de regl olmama rağmen komşumuzun da
aşure getirmesine rağmen kaçamak yapmadım:)))))kızlar regl dönemlerinde biraz artış oluyormu tartıda +100 gr çıktım da

oohhhh sefan olsunn papadiyacımmm.afiyet olsunn
süper gidiyorsunn gerçektenn
canım tsk ederım :))) bu gazla 50 ye ınerım ben yaw:))))

harikasın bebek

taktik ver bana:26:
sagol tatlım sende harıkasın moral kocum benım:))hemen vereyım taktıklerımden canım zeytını azaltmıssın aynen devam tamam saglıklı ama 20 ,30 da abartı olur yanıbıde canım ogunlerıne bol cıg yesıllık ekle dereotu maydanoz roka kıvırcga sar ye bunlardan ben oyle yapıyom valla

super bılgı canım tsk boyle taktıklere ıhtıyacımız var

ıkıncı ogunum

2aylık aradan sonra ılk kez bugun 1 adet lahmacun yedım bol yesıllıgı ıcıne koyup durum yaptım 16 da yemıstım bu saat oldu hala tokum bılgınıze:)))))

Kizlar bu gün cok yogun gecti...Zaman bulupta bir türlü oturamadim pc nin basina.
Catliyorum valla neler yazdiniz diye. Artik yarina kaldi. Bildirim yapip cikiyorum.
Ögle menüm
Kahvaltiyi gec etigim icin 2 avuc badem ve findikla gecistirdim
Aksam yemeginide haliyle saat 6 da yedim
menüm
1 kücük tabak tarhana corbasi
3 köfte. 2-3 dilim kabak firinlanmis
Bol salata

Saat 8 e dogru 1/2 bardak tarcinli süt

Simdiye kadar 1,5 litre suyu anca icebildim. Valla su icmeye bile vaktim olmadi.Hadi kizlar hepinize iyi aksamlar.
Öpüldünüzzz

bezgincim seni tanıyor ve biliyoruz artık,senin 2 hafta beklemene gerek yok.önümüzdeki cuma listeye girersin.liste yapma sıranı da ilk sayfadan takip edebilirsin

Arkadaşlar,hepiniz harikasınız.

Kahvaltımı geç yapmıştım.

Aşam:

1 tabak fasulye piyaz,

Fırında tavuk,

Ayran

Spor: 50 dk. dışarıda yürüyüş.

2 lt.su

bu günlük bu kadar.

selam,ben araniza yeni katildim...ve karatay diyetini daha yeni duydum ögrendim..ve basladim...:) :) ve ilk olarak ekmek yemedigim icin seker yada tatli krizleri yok oldu... ve yine ekmek yemedigim icin normal porsiyonlar beni doyurmaya basladi..ilk olarak 1 hafta yapicagim INSALLAH...ve soonuca bakicagim...ama beni en cok etkileyen sey bu diyetin aslinda diyet degil,hayat yasam tarzi olmasi...evdeki fabrikasyn yaglari kullanmiyorum..saf zeytin yagi aldim..yada tere yagi kullaniyorum...kepekli ekmek tercih ediyorum artik alirken..zaten mantigen sadece ekmekle sekeri biraktigimizda kilo vermeye basliyoruz....yani öglen illa bunu yemeliyim diyede birsey yok...ekmekle seker ortadan kalktiginda kisi otomatikmen kilo vermeye basliyor...suan icin ekmeksiz sekersiz ve hazir gidasiz 2 gün oldu diyetime...ama sunuda belirtmeden edemiycem belki isinize yarayabilir arkadaslar...tüm aldigim kilolari meyve suyu yüzünden aldim...malesef...kendimi kobay gibi kullandim...malesef 1 ay günde 1 büyük bardak saf katkisiz meyve suyu ictim...hani bio yaziyor saf diyor katkisiz taze SIKILMIS diyor...iste onlardan...ve 6 kilo aldim:))) saka gibi...ama gercek..meyvenin icindeki meyve sekeri inanilmaz tehlikeli...cünki bugüne kadar otlar tabiattan gelen seylere ilgim vardir...hep arastirrir ögrenirim...lahana corbasindan tutunda sarimsak karisimina kadar yok falanca kapsul filanca cay deneyip tecrübe etmedigim birsey kalmadi....ve gördümki bunlarin icinden en tehlikelisi vucuda direk yag olarak depolanan tek sey meyve suyu yada asiri meyve tüketimi...doktorlarinda dedigi gibi tatli zehir..yani seker...o yüzden bana aci bir tecrübe oldu bu olay...ve karatay diyetini yaparken meyveden uzak duruyorum isin dogrusu...belki en fazla 1-2 iki kuru kayisi o kadar...ve tahmin etiginiz gibi vermem gereken kiloda zaten 6 kilo:)) insallah Burda yasadiklarimizi paylasir bir birimize yardimci oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…