Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın bacılarım mutlu guzel haftalarınız olsun ınsallah kış kış kış gıtsın kılolar...

Günaydın Arkadaşlar

Hepinize bol sporlu,az kaçamaklı iyi haftalar diliyorum.

1.öğünüm : bol lorlu,tereyağlı sahanda 2 yumurta
5 yeşil,5 siyah zeytin
çay

Kendinize iyi bakın :)))))

Gunaydınlar Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun: Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır badak ayran,4 yumurtadan zeytınyagı ve tereyagıyla hazırlanmıs hızlı omlet(gunde 8 yumurtaya kadar ızın var),bıraz fındık,15 zeytın,bır tutam pul bıber(C vıtamını ıcerır ),bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum(antıoksıdan),bır kuru ıncır,bıraz fındık,bıraz beyaz peynır....

Eklentiler

• $a133.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 65
işe işe gelır gelmez ılk ısım buraya gelmek oluyo nbeler yazıldı ne oldu ne bıttı merak edıyorum.artık herkese bu dıyetten ve burdakı motıvasyondan bahsedıyorum ıyı kı varsınız kıslar

ben de çok merakla bekliyorum. çok eğlenceli bir dizi aslında herşey var bu dizide

ooo başarılar diliyorumm gamzecimm kuzeninee kuzenin kim, hangi takımda?
2 birincimizz olduu bu hafta neler olacak bakalımm?
Hadisenin takımındaydı canım Bulut July adıyla yarıştı ama akşam elendi maalesef sağlık olsun
valla gamzecim , onlanlar oldu artık..yapacak bir şey yok.
Bu hafta kaçamak hakkımız doldu.
Sanki böyle bir hakkımız vardı yahuu :)))))
Dediğin gibi olanlar oldu tartıda artı yok Allahtan ama ben kilo verimim durunca üzülüyorum bildiğin

işe işe gelır gelmez ılk ısım buraya gelmek oluyo nbeler yazıldı ne oldu ne bıttı merak edıyorum.artık herkese bu dıyetten ve burdakı motıvasyondan bahsedıyorum ıyı kı varsınız kıslar

aynen kalkar kalkmaz buradayım 2 gün uzakta kaldım acaba neler oldu diye düşündüm hep

günaydın bacılarım mutlu guzel haftalarınız olsun ınsallah kış kış kış gıtsın kılolar...
günaydın şekerimmm.

afiyet olsun kızlarrrr kahvaltılar süper olmuş.
bende omlet yapayım bugün ne yiyeyim diye düşünüyodumm.

merhaba hanımlar :)
hafta sonu boyunca eşime sence bu diyet sağlıklımı diyip durdum :) o da her seferinde "bence çoooook sağlıklı, bundan daha sağlıklı bi beslenme olamaz" diyip durdu :) şu ortalık karıştıranlar, kafamı çorba ettiler cuma günü.. ama 2 gün boyunca karatay diyetini sorguladıktan sora vardığım nokta; kesinlikle eskisinden daha sağlıklı yaşıyorum... ekmek mi sağlıklı olan, makarna mı, pilav mı... hiç kafayı takmaya gerek olmadığına karar verdim, aynen devam ediorum diyetime :) üstelik ben normalde kışın hiç kilo veremem, ilk kez bu kış kilo veriorum, adet haftamda bile zayıfladım :) bi de şunu solemeliyim, ben sabah kahvaltısında baya bi kuru meyve (baya bi derken 3 kuru erik, 1 kuru kayısı, biraz yaban mersini, 1 kuru incir) ve 1 porsiyon yaş meyve yiyorum. olenleri de kuru meyve yiyorum, dolayısıyla o anlamda da içim rahat. Ama saat 13:00dan sora artık ne kuru ne yaş meyve yemiyorum. Ya bi tane dangalak diyetisyen ... (adını anmıyorum hastalığın) olursunuz yazmış, o benim canımı çok sıkmıştı, ama düşündüm ... olmak için hiç bir sebep yok. Bunlar rantlarının derdinde bence de.. sizin de kafanızı bulandırdıysan cuma günü özür dilerimmmmmmmmm

Gamzecim yazık oldu Buluta da..çok dişli bir gruba denk geldi.
Süper aslında kuzeninin sesi ..
Akrabasınız,senin de güzelse sesin, bol bol şarkı söyle,kalori yaktırıyormuşşşşş:)))))

kahvaltı listerine bakıodum da aklıma geldi,
ben mümkün diğil bu kahvaltıda verilenleri yiyemiyorum artık, yarısını ancak yiyorum.. hatta eşimde bana takılıo (kendisi 185 boya 90 kilo) , o da aynılarını alıyo tabağına, başlarda ikimiz de bitiriyoduk, ama şimdi tıkanıyoruz, yiyemiyoruz.. hatta eşim ekmek de yiyor sabah, ama git gide ekmek yiyememeye başladı.. ilk başta 3 dilim yiyodu, sora 2 oldu, şimdi 1 dilim ancak yiyor.. acaba verilenlerin hepsini yiyememek sakıncalı olur mu???

diğer öğünlerde fazla yanmıyorsa zararı olmaz heralde:26:

ya ben de 2 haftadır kılo veremıyorum,yuruyus de yaptıgım halde,acaba dıyorum fazla mı yıyorum:44:
gercı canan hoca kahvaltı gun ıcındekı en kuvvetlı ogun olmalıdır aldıgımız enerjıyı gun boyu yakarız dıyor ama,bu zamana kadar cok yıyerek verdım artık azaltmam mı gerekıyor dıye dusunmeye basladım.

Günaydın,
21 günün sonunda 300 gram verdim. Çok mutluyum. Üç haftadır kilo vermem durmuştu, üstüne bir de 102., 102.8 deken 103.7 bile oldu. Ama ben diyetimi temelde hiç bozmadım. Tamamen bedenle ilgili bir şey yani. Sonuçta dünden itibaren şişliklerim indi ve tekrar kilo vermeye başladım. Aranızda benim gibi duraklama hatta tekrar kilomalma sürecine girenler var. İşte o zaman biraz sabretmemiz ve bu durumun geçici olduğunu bilmemiz gerek.

Kolay gelsin...

Kahvaltı:
1 adet yağda yumurta
10 adet tuzsuz siyah zeytin
4-5 adet ceviz
Tuzsuz beyaz peynir
Marul

sabah kalkınca 1 bardak sirkeli ılık su

1 bardak keçi sütü+ 2 adet günkurusu

2 haşlanmış yumurta
3 minik domates
1 salatalık
10 yeşil zeytin
1/2 yeşil biber
1 çay bardağı ceviz+badem
omega 3 tablet + 2 kuru mürdüm eriği
1 yemek kaşığı kadar lor+ ince 1 bir dilim ezine peynir yedim 1 saat önce. şimdide 5li çayımı içiyorum. Yarım litre suyumu içtim şimdiye kadar.

günaydın diyet yoldaşlarımmmm

sabah 1 saatlık yuruyuse gittim yine,daha faydasını goremedım kılo olarak ama en azından rahatlatıyor

sonra da kahvaltım:

2 yumurta
yarım avuc beyaz peynır
6-7 zeytın
maydanoz
10-15 yerfıstıgı

bugun aşure yapacagız.3 kasık kadar yemeyı planlıyorum.

canım gunaydın nasılsın.asurenın sekerını koymadan ayır yıycegın kadarını kayısı ve dıger malzemelerle azda olsa tatlanacaktır zaten.zeytını azaltmıssın

Gamzecim yazık oldu Buluta da..çok dişli bir gruba denk geldi.
Süper aslında kuzeninin sesi ..
Akrabasınız,senin de güzelse sesin, bol bol şarkı söyle,kalori yaktırıyormuşşşşş:)))))

Ses konusunda hiç çekmemişim valla canım o yüzden yürüyüşü tercih ediyorum hala

iştahın kesilmedi mi hiç ???? bizim eşimle çok iştahımız kesildi, ama ben biraz farklılıklar yapıorum diyette belki o nedenledir. mesela hem sabah hem de olen bi avuç dolusu ceviz yiyorum, ole 3 tane 4 tane diil.. baya fazla ceviz yediğim için belki tıkanıyor olabilirim. o kadar cevizden sora iştah kalmıo olabilir :) bi de çok sıvı alıomusun, ben su içmesem de elimden limonlu açık çayımı düşürmüyorum, çok sıvı tüketiyorum, yeşil çay, ıhlamur, normal çay... hepsi de limonlu, bunu da tavsiye ederim... ama ara ara duraksamalar da normal, bence hiç bi değişiklik yapmasan bile bi süre sora tekrar zayıflamaya başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…