- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Hadisenin takımındaydı canım Bulut July adıyla yarıştı ama akşam elendi maalesef sağlık olsunben de çok merakla bekliyorum. çok eğlenceli bir dizi aslında herşey var bu dizide
ooo başarılar diliyorumm gamzecimm kuzenineekuzenin kim, hangi takımda?
2 birincimizz olduu bu hafta neler olacak bakalımm?
Dediğin gibi olanlar oldu tartıda artı yok Allahtan ama ben kilo verimim durunca üzülüyorum bildiğinvalla gamzecim , onlanlar oldu artık..yapacak bir şey yok.
Bu hafta kaçamak hakkımız doldu.
Sanki böyle bir hakkımız vardı yahuu :)))))
işe işe gelır gelmez ılk ısım buraya gelmek oluyo nbeler yazıldı ne oldu ne bıttı merak edıyorum.artık herkese bu dıyetten ve burdakı motıvasyondan bahsedıyorum ıyı kı varsınız kıslar
günaydın şekerimmm.günaydın bacılarım mutlu guzel haftalarınız olsun ınsallah kış kış kış gıtsın kılolar...
Günaydın Arkadaşlar
Hepinize bol sporlu,az kaçamaklı iyi haftalar diliyorum.
1.öğünüm : bol lorlu,tereyağlı sahanda 2 yumurta
5 yeşil,5 siyah zeytin
çay
Kendinize iyi bakın :)))))
Gunaydınlar Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun: Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır badak ayran,4 yumurtadan zeytınyagı ve tereyagıyla hazırlanmıs hızlı omlet(gunde 8 yumurtaya kadar ızın var),bıraz fındık,15 zeytın,bır tutam pul bıber(C vıtamını ıcerır ),bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum(antıoksıdan),bır kuru ıncır,bıraz fındık,bıraz beyaz peynır....
günaydın şekerimmm.
afiyet olsun kızlarrrr kahvaltılar süper olmuş.
bende omlet yapayım bugün ne yiyeyim diye düşünüyodumm.
aynen bende tatlım uzak kalamıyorum:)aynen kalkar kalkmaz buradayım 2 gün uzakta kaldım acaba neler oldu diye düşündüm hep
günaydın şekerimmm.
.
Canim benim ben böyle programalari izlemiyorum artik. Cünkü motiveyi sifirliyorlar...
Canim bir düsünsene kac tane diyetisyen bu yoldan ekmek yiyor...
Kimse kendi ekmegiyle oynansin istemiyor.
Bak burdasin ve beraber yasayarak görüyoruz insanlar saglikli ve kilo veriyorlar.
Ben tam 7 gündür agzima seker, ekmek, makarna. pirinc v.s sokmadim.
Enerjim düsmedi zindeyim...Mutluyum...Diyette gibide hissetmiyorum kendimi.
Sende kendi hissettiklerine bak canim.
Lütfen kimsenin seni etkilemesine izin verme...
Her zaman iclerinden cikan catlak sesi ört pas etmeye ve onu susturmaya calisir bu toplum...
Ben Canan hocaya ve onun beslenme hakinda söyledigi herseye inaniyorum...Uygulayacagim ve basaracagim sende basaracaksin.
Topla kendini..hadi bakalim
Hadisenin takımındaydı canım Bulut July adıyla yarıştı ama akşam elendi maalesef sağlık olsun
Dediğin gibi olanlar oldu tartıda artı yok Allahtan ama ben kilo verimim durunca üzülüyorum bildiğin
kahvaltı listerine bakıodum da aklıma geldi,
ben mümkün diğil bu kahvaltıda verilenleri yiyemiyorum artık, yarısını ancak yiyorum.. hatta eşimde bana takılıo (kendisi 185 boya 90 kilo) , o da aynılarını alıyo tabağına, başlarda ikimiz de bitiriyoduk, ama şimdi tıkanıyoruz, yiyemiyoruz.. hatta eşim ekmek de yiyor sabah, ama git gide ekmek yiyememeye başladı.. ilk başta 3 dilim yiyodu, sora 2 oldu, şimdi 1 dilim ancak yiyor.. acaba verilenlerin hepsini yiyememek sakıncalı olur mu???
günaydın diyet yoldaşlarımmmm
sabah 1 saatlık yuruyuse gittim yine,daha faydasını goremedım kılo olarak ama en azından rahatlatıyor
sonra da kahvaltım:
2 yumurta
yarım avuc beyaz peynır
6-7 zeytın
maydanoz
10-15 yerfıstıgı
bugun aşure yapacagız.3 kasık kadar yemeyı planlıyorum.
Gamzecim yazık oldu Buluta da..çok dişli bir gruba denk geldi.
Süper aslında kuzeninin sesi ..
Akrabasınız,senin de güzelse sesin, bol bol şarkı söyle,kalori yaktırıyormuşşşşş:)))))
diğer öğünlerde fazla yanmıyorsa zararı olmaz heralde:26:
ya ben de 2 haftadır kılo veremıyorum,yuruyus de yaptıgım halde,acaba dıyorum fazla mı yıyorum:44:
gercı canan hoca kahvaltı gun ıcındekı en kuvvetlı ogun olmalıdır aldıgımız enerjıyı gun boyu yakarız dıyor ama,bu zamana kadar cok yıyerek verdım artık azaltmam mı gerekıyor dıye dusunmeye basladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?