evet canım bu topiğin ziyaretçisi hiç bitmiyor..hatta üye olup geliyorlar....
günaydın diyet yoldaşlarımmmm
Sabah 1 saatlık yuruyuse gittim yine,daha faydasını goremedım kılo olarak ama en azından rahatlatıyor
Sonra da kahvaltım:
2 yumurta
yarım avuc beyaz peynır
6-7 zeytın
maydanoz
10-15 yerfıstıgı
bugun aşure yapacagız.3 kasık kadar yemeyı planlıyorum.
mrb kızlar
cmtsi-pazar nete giremeyince(evde pc yok) biriken yazıları okuyamıyorum bugün de okumaya kalkışayım dedim yok olcak gibi değil
herkesler iyi mi ?
Ben berbat bir h.sonu geçirdim diyet açısından..cmtsi misafirim vardı,pazar biz gittik...velhasıl hamurişlerinden kaçamadım:18:
Yediklerimi yazamıyorum utancımdan:26: Akşam eve geldiğimizde felaket başağrısı çektim..haa bu 2 günde spor vs.da yok,sadece 10-15 dk.lık kısa yürüyüşler oldu..
Sonuç cuma sabahından bu sabaha +1 kg. :18gerçi büyük wc. Ye çıkmadanki halim..)
o 1 kg.yu 15 günde verdim ben yaa nasıl sinirlerim bozuldu anlatamamm
Merhabalar, bir ornegi de benim sanirim :)))... Surekli yazabilecegimden emin olamadigim icin okumakla yetiniyorum... Bu arada bende Karatay diyetini tam bugday ekmegi takviyesi ve yumurtayi gun asiri yiyerek biraz kendimce uyguluyorum. Insulin direncini engellemek icin de bir suredir doktorumun verdigi bir ilaci kullaniyorum. 16 gunde 3 kg kaybettim hem de ac kalmadan ve enerji eksikligi hissetmeden. Tabi tek zorluk hep yiyecegimiz yemegin planini yapmak, calisirken biraz zor ama degiyor....
Herkese basarilar...
bende haftasonu yoktum ceylincim ve burdan uzak kalmak yaramıyor sanırım bize bende ipin ucunu kaçırdım bu 2 gün spor yapmamda zor biraz :18:mrb kızlar
cmtsi-pazar nete giremeyince(evde pc yok) biriken yazıları okuyamıyorum bugün de okumaya kalkışayım dedim yok olcak gibi değil
herkesler iyi mi ?
ben berbat bir h.sonu geçirdim diyet açısından..cmtsi misafirim vardı,pazar biz gittik...velhasıl hamurişlerinden kaçamadım:18:
yediklerimi yazamıyorum utancımdan:26: akşam eve geldiğimizde felaket başağrısı çektim..Haa bu 2 günde spor vs.da yok,sadece 10-15 dk.lık kısa yürüyüşler oldu..
sonuç cuma sabahından bu sabaha +1 kg. :18gerçi büyük wc. ye çıkmadanki halim..)
hafta sonu annemler vardı benim de of offf cozutmalarım korkutuyo beni :18:
bezgincim seni tanıyor ve biliyoruz artık,senin 2 hafta beklemene gerek yok.önümüzdeki cuma listeye girersin.liste yapma sıranı da ilk sayfadan takip edebilirsin
mrb kızlar
herkesler iyi mi ?
ben berbat bir h.sonu geçirdim diyet açısından..cmtsi misafirim vardı,pazar biz gittik...velhasıl hamurişlerinden kaçamadım:18:
yediklerimi yazamıyorum utancımdan:26: akşam eve geldiğimizde felaket başağrısı çektim..Haa bu 2 günde spor vs.da yok,sadece 10-15 dk.lık kısa yürüyüşler oldu..
sonuç cuma sabahından bu sabaha +1 kg. :18gerçi büyük wc. ye çıkmadanki halim..)
çok güzel zayıflamışsın :) tebrikler... ekmeği sabah yedin ama dimi??? zaten canan hoca sabah 1 dilim izin veriyor (ekmeksiz olmuyor diyenlere). çalışınca olen yemekleri biraz düşündürüyor hakkaten, benim bugün evde yemek hazırlamaya vaktim olmadı, apar topar çıktımböyle günlerde, ceviz badem ve kuru erikle geçiriyorum oğlen yemeğimi... bu arada dışardan bişey yediğimde midem ekşiyor, o yüzden dışardan yemekdense ceviz bademle geçiştirmek daha çok işime geliyor :)
Kizlar mercimek köftesi yasak degil di mi?? yani zeytin yagla yapiyorum zaten...
Bu arada sabahki menüm:
1 kayisi yumurta (2 cisini nasil sIkTiysam soymak icin elimde patladi )
1 avuc ici keci peyniri cörek otlu
3-4 dilim turp
1 nescafe(vazgecemiyorum hemde tatlandiricili öfff )
8-10 siyah zeytin
kizlar bu arada müthissiniz okumaya yetisemiyorum vallaaa
Yasasin Karatay Kizlari
nescafe deki kafein çok zararlı, yasaklansın zararlı maddeler arasına girsin diye mücadele ediliyo.
kolada önceden kokain varmış, o yasaklanınca kafein koymuşlar.
bağımlılık yapan ve zararlı bi madde.
böyle düşünürsen vazgeçersin bence, bir de bi sürü katkı maddesi de vardır onda.
türk kahvesi de kahve ihtiyacını karşılıyo.
Gamze,pepeti ve Aslı
Hala kendimi toparlayamadım ya ne kötü birşey bu 3 aya yakındır Karataydayım ilk kez bu kadar abarttım..
düşünün saat 11de karnım acıkmaya başladı hem de sabah klasik Karatay kahvaltısı yapmama rağmen !!!
Ben de bir süre kimseyi kabul etmeyeceğim eve,gittiğim yerlerde yine az yiyorum ama evde olunca kaçamıyorum
Öfff canim ya saol. Bu gün gidip türkkahvesi alayim bari. Sade icemiyorum. Ama su yerine sütle yapinca güzel oluyor gercekten. Öyle icerim artik. MErcimek köftesi hakinda bilgisi olan var mi???
icindekiler:
Kirmizi mercimek, bulgur, taze sogan, maydanoz, limon, zeytin yagi, salca, baharatlar...Bence zararli birsey yok...
evet misafirlikte boğazımızı 1 2 saat tutabiliyoruz ama evde olunca off resmen savaş :18:Gamze,pepeti ve Aslı
Hala kendimi toparlayamadım ya ne kötü birşey bu 3 aya yakındır Karataydayım ilk kez bu kadar abarttım..
düşünün saat 11de karnım acıkmaya başladı hem de sabah klasik Karatay kahvaltısı yapmama rağmen !!!
Ben de bir süre kimseyi kabul etmeyeceğim eve,gittiğim yerlerde yine az yiyorum ama evde olunca kaçamıyorum
bugun 3 mil leslii YAPACAĞIMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?