bezgincim seni tanıyor ve biliyoruz artık,senin 2 hafta beklemene gerek yok.önümüzdeki cuma listeye girersin.liste yapma sıranı da ilk sayfadan takip edebilirsin
ay inşaallah
keyfim kaçmaya başlıyor,ama bence gerçekten etkiliyor..
arkadaşlar... biz yeni başlayacak arkadaşlara örnek olması ve kendiniz ile gurur duymanız açısından
kim ne kadar sürede kaç kilo verdi yazarmıyız acaba üşenmezsek acaba...
İkiz81 ve Loxandra,
Ben 21 gün aynı kiloda bekledim. Hatta bir kilo almış gibi bile göründüm. Ama pes etmedim. Siz de üzülmeyin. 21 gün beklemeye değer. Çünkü bugün 21 gün sonra 300 gram verdim ve vermeye de devam edeceğime inanıyorum. Biraz daha sabretmemiz gerekiyor.
Evet kızlarrr uzun bir aradan sonra sonunda listemizzzz
1. gül63 - %2.3
2. gamzeed -%1.79
3. papadiya -%1.43
4. ceylin1907 -%0.63
5. idealist33 -%0.15
6. ikizz81 %0
7. profit +%0.46:26:
8. loxandra +%0.83:26:
9. eski_bir_masal +%1.57:26:
10. mattika +%2.06:26:
sagol canım.ben de oyle umut edıyorum
pes etmek gıbı bır sansımız yok zaten,bır de ben mumkun mertebe kacamak yapmayacagı artık,ınsulın dırencı portleyıverıyor hemen
Sonlarda yer bulmuşummm :26::26:
Ama bu sırada 5 mil yaptım leslie ile gündüz de 2 mil yapmıştım ohh
Kızlar size Cumartesi günü yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.
Hayatımda bugüne kadar hiç şiddetli regl sancısı çekmedim ve regl dönemlerimde en fazla 1-2 günlük oynama olmuştur onun dışında neredeyse günü gününe oluyorum diyebilirim. Her neyse C.tesi de tam da beklediğim günde regl oldum ama uyanır uyanmaz nasıl şiddetli bir ağrı yaşadığımı anlatamam. Herhalde yaklaşık 5-6 saat sürmüştür ve ben o saatlerde ikibüklüm acıdan ağlıyordum. A....n adlı ağrı kesici buldum evde zorla onu içtim ama hiç faydası olmadı ve aynı ağrı/acı devam etti. Bunun yanında da sürekli baş dönmem vardı. Bulanık görmeye başladım etrafı. Evde sadece minik kedim olduğundan korktum da açıkcası. Sonra bir ara ayağa kalktım 1-2 saniye sonra gözüm karardı ve açtığımda yerdeydim. Sanırım çok kısa süreli bir baygınlıktı ama bu sefer de korkudan ağlamaya başladım istem dışı. Sonra 1-2 saat uyuyakaldım. Uyandığımda başım hala sürekli dönüyordu ama en azından ağrım hafiflemişti.
Çok şaşırdım çünkü bu dönemleri sorunsuz atlatırdım anlamadım valla. Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu bilmiyorum ama accık tırstım. Devam etseydi ertesi gün de doktora gidecektim ama Pazar günü normal uyandım.
İşteee böyle kaderdaşlarııııım
Hepinizi kocaman öpüyoruuuum
Ayy nihayet listeye girebildim1. gül63 - %2.3
2. gamzeed -%1.79
3. papadiya -%1.43
4. gözleme -% 1.10
5. saphira - % 0.78
6. ceylin1907 -%0.63
7. idealist33 -%0.15
8. ikizz81 %0
9. profit +%0.46:26:
10. loxandra +%0.83:26:
11. eski_bir_masal +%1.57:26:
12. mattika +%2.06:26:
kendimi ve gözlemeyi ekledim ekledim
kahvaltım
omlet
kendim bizzat yaptımm çökelekkk
zeytin
tere-maydonoz-yeşil soğan-yarım domates
yeşil çay
armut
Kızlar size Cumartesi günü yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.
Hayatımda bugüne kadar hiç şiddetli regl sancısı çekmedim ve regl dönemlerimde en fazla 1-2 günlük oynama olmuştur onun dışında neredeyse günü gününe oluyorum diyebilirim. Her neyse C.tesi de tam da beklediğim günde regl oldum ama uyanır uyanmaz nasıl şiddetli bir ağrı yaşadığımı anlatamam. Herhalde yaklaşık 5-6 saat sürmüştür ve ben o saatlerde ikibüklüm acıdan ağlıyordum. A....n adlı ağrı kesici buldum evde zorla onu içtim ama hiç faydası olmadı ve aynı ağrı/acı devam etti. Bunun yanında da sürekli baş dönmem vardı. Bulanık görmeye başladım etrafı. Evde sadece minik kedim olduğundan korktum da açıkcası. Sonra bir ara ayağa kalktım 1-2 saniye sonra gözüm karardı ve açtığımda yerdeydim. Sanırım çok kısa süreli bir baygınlıktı ama bu sefer de korkudan ağlamaya başladım istem dışı. Sonra 1-2 saat uyuyakaldım. Uyandığımda başım hala sürekli dönüyordu ama en azından ağrım hafiflemişti.
Çok şaşırdım çünkü bu dönemleri sorunsuz atlatırdım anlamadım valla. Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu bilmiyorum ama accık tırstım. Devam etseydi ertesi gün de doktora gidecektim ama Pazar günü normal uyandım.
İşteee böyle kaderdaşlarııııım
Hepinizi kocaman öpüyoruuuum
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun
Senin bu anlattığın olayı ben ilk regl olduğum zaman olan 12 yaşımdan yaklaşık 26 yaşıma kadar 14 yıl her ay yaşadım maalesef. Mutlaka 28 günde bir olurdum saat gibi ve mutlaka ilk günüm yatakta ağrılarla , mide bulantılarıyla ve yerimden kalkıp tuvalete gitmek istediğimde de baygınlıkla geçerdi. Doktora gittiğimizde doktor bunun bazı bayanlarda olduğunu rahim dar olduğundan basınçla gelen kanın çıkamadığı için böyle olduğunu evlendikten çocuk doğurduktan sonra geçeceğini söyledi. 22 yaşımda evlendim 26 ya kadar sürdü bende. Sonra ağrılar gitti (Yine sancım oluyor ama eskisi gibi değil ve baygınlık geçirmiyorum) fakat bu sefer ruhsal gerginlikler, tahammülsüzlükler, asabilikler, duygusallıklar geldi. Şimdi regl olmadan önce duygusal gel-gitleri çok yaşıyorum.
Sonuç olarak eğer normalde sende böyle olmuyor ve bu ay böyle olduysa çok büyük ihtimalle üşütmüşsündür ama yine de bir jinekolojik muayeneden geç derim ben.
Çok geçmiş olsun, sevgiler.
gecmıs olsun bezgınbekır.
ben zaten rahat gecırırdım adet donemını hafıf bır karın agrısı olurdu,o da hemen hemen hıc kalmadı dıyebılırım.gecen ay sıslık bıle olmadı,bu ay olmasını da ayın durumuna baglıyorum zaten.
kısaca benım regl donemımı de rahatlattı bu dıyet.,
sende baska bır rahatsızlık da olabılır,bence ıhmal etme mutlaka doktora gorun.
Geçmişler olsun
Ne olursa olsun doktora gitmelisin. Ağrıların geçmiş olsa da en azından kan tahlili ve ultrason yaptır. Benim böyle bir ağrım olmuştu üniversitede. Gece bir ağrıyla uyandım, dayanılır gibi değil. Apandistim patladı diye düşündüm. Taksi çağırdı bizimkiler, hastaneye ulaşmadan ağrı kesildi. Dokto regl dönemi yaklaştığı için olduğunu söyledi. Bir daha da tekrarlamadı. Ama sen ne olur ne olmaz bir doktora git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?