Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Loxandracım tam olarak nasıl yaptınnn ?

kuru üzümü bol koyarsın,o bayagı tat verıyor.
bırde kendınınkını seker eklemeden ayırırsın,hepsini şekersiz yaparsan ev halkı yemeyebılır çünkü:26:

evet ben yiyeceğimi ayırırım,gerisine şeker koyarım..peki bizi şişirirmi..:26:
ben her yıl yaparım,hatta yılda iki kez yaparım,eşim çok sever....

evet ben yiyeceğimi ayırırım,gerisine şeker koyarım..peki bizi şişirirmi..:26:
ben her yıl yaparım,hatta yılda iki kez yaparım,eşim çok sever....

inş. şişirmez1 kase yedım zaten,kuru baklagıl yemegı gıbı dusundum ben ,ne zararı olcakkı

Loxandracım tam olarak nasıl yaptınnn ?
,,

soyle yaptım masalcım,1 su brd nohut,yarım brd da kurufasulye(aslında ıkısını de 1 brd koyacaktım da bakıcımız kurufasulye konmaz asureye dedı kafamı karıstırdı,ben koyuldugunu bılıyorum aslında ama az koyayım barı,belki tadı bozulur dedım,sen 1 er brd koyabılırsın)bunları 1 gece onceden ısla(ben sabah ısladım o da sorun olmadı),bırkaç saat sonra duduklude
kaynattım yumusayana kadar.
ayrı bır tencerede 1 brd+1 avuc bugday ı yumusayana kadar kaynattım.sonra ıcıne pişmiş nohut ve fasulyeyı ekledım bıraz da beraber piştiler.bırer fiske de pirinç,bulgur,yeşil mecimek ekledım ben(sırf malzeme sayısı artmıs olsun dıye)minik dogranmıs kuru ıncır,kuru kayısı,kuru uzum,portakal kabugu,kayısı çekirdegi,yerfıstıği,elma,toz tarcın ekledım,bıraz da boyle pişti.kendime 1 kase ayırdım,sonra da şekeri ekledim damak tadıma gore.sen sadece kendıne yapacaksan kuru meyvelerı daha fazla koyup şeker eklemeyebılırsın.
suslerken de uzerıne cevız koydum.
afiyet olsun.
tekrar soyluyorum,ben ılk defa yaptım,daha guzel tarif verenler olacaktır mutlaka

ben de ilk defa deneyeyim diyorum şekersiz kendime kadar.
ama bundan çok çıkar değil mi ?
Çeyrek ölçü falan mı yapsam ki ?

haklısın canım ne olacakki
ellerine sağlık,ne güzel anlattınben 1bardak nohut-1 bardak fasulye-2 bardak aşurelik buğday koyarım...ama aşurelik buğday fazlası zararlı olurmu bilmem:44:
birde loxandracım kayısı çekirdeklerini nasıl koydun..ben kabuklarını soyuyorum..ya suda bekletiyorum yada biraz kaynatıyorum soyuluyor...
sağol canım.

üzerine kaynar su ekledık kayısı çekirdeklerinin.bıraz bekleyınce şişti kabukları,çok kolay soyuldU(BU DA sağolsun bakıcımızın fikriydi)

selam kızlar 2,5km yuruyup geldım
loxıcım canım asureyı begenmene sevındım ben yapmadım ama ıkı komsum yapmıs getırdıler
bende paketledım yarın oglumun ogretmenıne gonderecem sevıyomus ıstemıs zaten nasıl fıkır ama
esımde cocuklarda yemedıgı ıcın dokmeye asla kıyamayacagım ıcın bu yontem ıyı bır kurtarıcı oldu

Arkadaşlar gün bitmeden menümü bildireyim
sabah.
2 yumrta,tavada tereyağlı
10zeytin
1 dilim b. peynir
1 domates
3 kuru kayısı
4-5 yaprak marul

Öğle.
1 kase menemen
1kase fasulye piyazı
2 mandalina

Akşam.
1 kase kabak kavurma
9-10 tane çiğ köfte
ayran
marul

2 lt su
spor yapamadım.

Arkadaşlar ben meyveyi çok seviyorum.
Hele de tatlı meyveleri
Alışmak biraz zor olacak.
Ne önerirsiniz?

akşam yıne mısafırler vardı .iyi haber:ayvalık zeytını getırmısler,yarın başlarım yemeye papadiyaaaaaaaaaaaaa

kötü haber: 1 kutu da kestane şekeri getırmısler.napcam ben onu yaaa,hiç açmadan birine götüreyim dimi

ya kızlar bısey sorcam kac gundur nedır bu haber programlarında canan hocaya karsı tavırlar mılletın zoruna gıden bıseylermı oluyodıyetısyenler aç kalacaklar dıyemı korkuyolar.dıger doktorlarda muayene sayıları dusecek dıyemı

ay çok kötü ya............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…