Arkadaşlar ben meyveyi çok seviyorum.
Hele de tatlı meyveleri
Alışmak biraz zor olacak.
Ne önerirsiniz?
günkurusu kayısı,kuru erik,kuru incir yiyebilirsin az mıktarda.
bır de sabahları bazen yumurta yerıne muz yıyebılırsın.
aynen ya bende eve geldim yemek yedim biraz işim vardı onları hallettim sabah 5 te kalkacağım ama okumadan duramadımBen de ben de
2 gündür giremedim, öldüm meraktan
Bugün işten gelir gelmez daldım hemen
devam tatlım pes etmek yok1.öğünüm: klasik karatay kahvaltısı
Ara öğün : 1 bardak kefir
2.öğün : soğan,domates ve kekikle kavrulmuş tavuk eti+yoğurt
spor:65 dk orta tempolu yürüyüş
kayısı ve kakao da iyi fikir bencekızlar tatlı kriniz tutarsa nasıl bastırıyorsunuz ? regl haftam yaklaşıyor sürekli tatlı istiyor canm :/
valla üzümler gayet şeker gibi oluyor hatta bir ara yerken acaba ben şekerli kaseden mi aldım diye düşündümşekersiz hoş oldumu sahi..meyvelerlemi sağladın şeker oranını..:26:
hemen götür onu sevmediğin bir zayıfa yesin şişsinakşam yıne mısafırler vardı .iyi haber:ayvalık zeytını getırmısler,yarın başlarım yemeye papadiyaaaaaaaaaaaaa
kötü haber: 1 kutu da kestane şekeri getırmısler.napcam ben onu yaaa,hiç açmadan birine götüreyim dimi
iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi :)
ya kızlar bısey sorcam kac gundur nedır bu haber programlarında canan hocaya karsı tavırlar mılletın zoruna gıden bıseylermı oluyodıyetısyenler aç kalacaklar dıyemı korkuyolar.dıger doktorlarda muayene sayıları dusecek dıyemı
akşam yıne mısafırler vardı .iyi haber:ayvalık zeytını getırmısler,yarın başlarım yemeye papadiyaaaaaaaaaaaaa
kötü haber: 1 kutu da kestane şekeri getırmısler.napcam ben onu yaaa,hiç açmadan birine götüreyim dimi
50 mekik çektim.............
bu meyvelerin bir sınırı varmı kızlar............:26:
loxının yarınkı kahvaltı bıldırımı:)))
30 ayvalık zeytını
2 yumurta
peynır
cevız kayısı
kestane sekerını al bıze gel tatlım
bırlıkte yerık cayın yanında
2. öğünümü bildiriyorum;
1 kase tel şehriye çorbası ve 1 orta boy kerevizi ikiye bölerek yaptığım kereviz dolması. içinde patates, portakal suyu ve havuç var ama o kadar az ki yani şöyle söyleyeyim, 1 minik patates ve 1 minik havuç dört adet yarım kerevize paylaştırılmış biçimdeydi. aslında masum gibi görünen hain, edepsiz bir sebze yemeği yapmışımama kızlar çok beğenildi, şöyle bir süre kaçamak yapmadığınızda, kaçamak niyetine yapabilirsiniz
4 kaşık kadar da yoğurt.
sıvı 2.5 lt su, yatana kadar 3.5 lt olur.
1 fincan da neskafe (son 2 haftadır çok düştüm, normalde bu kadar sık içmem)
BİRİ ŞU NESKAFE OLAYIMI SONLANDIRSIN LÜTFEEEEN
kıtapta kuru kayısı 4-5 tane verılıyor.dıger meyveler de oyledır heralde
loxının yarınkı kahvaltı bıldırımı:)))
30 ayvalık zeytını
2 yumurta
peynır
cevız kayısı
kestane sekerını al bıze gel tatlım
bırlıkte yerık cayın yanında
hahahahahhahhhtamam senın ıcın 30 tane yıyecegım canım :13::13::13::13:
duyon demı ıkızcım benım ıcın yıycekmıs arkadas 30 zeytını
duyon demı ıkızcım benım ıcın yıycekmıs arkadas 30 zeytını
Anlatmadan gecemiycem... 1-2 gün önce yazmistim kayinvalidem en sevdigim tatli olan asüre yapiyor diye.
Ondan asüreyi eve getirmemesini kesin bir sekilde söyledim. Sebebinide acikladim. ne olcak canim 1 asüreden falan dediysede yok diye direttim.
Asüre evimize girmedi.. Bu gün kayinvalidem bize geldi. Elinde kocaman bir tabak cikolatali pastayla....Ya bu kadin benden ne istiyor !!!
Sanki 2 gün önce biz konusmadik telefonda. bahanede hazir ben sana degil cocuklara getirdim.
Bende "sen yap tatlilari yap sana inat zayifliycam" dedim.. allahim sen benim aklima mukayet ol. O burdayken cocuklar yiyeceklerini yedi. Kayinvalidem gidince pastanin geri kalani hopppppp cöpe..Mutluyum guruluyum bir engeli daha astim :118:
çöpemıAnlatmadan gecemiycem... 1-2 gün önce yazmistim kayinvalidem en sevdigim tatli olan asüre yapiyor diye.
Ondan asüreyi eve getirmemesini kesin bir sekilde söyledim. Sebebinide acikladim. ne olcak canim 1 asüreden falan dediysede yok diye direttim.
Asüre evimize girmedi.. Bu gün kayinvalidem bize geldi. Elinde kocaman bir tabak cikolatali pastayla....Ya bu kadin benden ne istiyor !!!
Sanki 2 gün önce biz konusmadik telefonda. bahanede hazir ben sana degil cocuklara getirdim.
Bende "sen yap tatlilari yap sana inat zayifliycam" dedim.. allahim sen benim aklima mukayet ol. O burdayken cocuklar yiyeceklerini yedi. Kayinvalidem gidince pastanin geri kalani hopppppp cöpe..Mutluyum guruluyum bir engeli daha astim :118:
oda bahanesi olsun...ay hiç bukadar zeytin yememiştim bende... hergün 10 tane
çöpemı((bu hıc ıyı olmamıs canım bır komsun bır ınsan yokmuydu etrafında verebılecegın
nasıl olur ya benı 3 en fazla 4 kesıyo. 16da da bır tabak sebzeyle olayı bıtırıyorum e o zaman benım daha cok vermem gerekmezmı haftada ortalama 1,5 kg gıdıyo yanı demem o kı az yıyorum ben yaw dımı ıkızcım ne dersın bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?