Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben de ben de

2 gündür giremedim, öldüm meraktan

Bugün işten gelir gelmez daldım hemen
aynen ya bende eve geldim yemek yedim biraz işim vardı onları hallettim sabah 5 te kalkacağım ama okumadan duramadım
1.öğünüm: klasik karatay kahvaltısı
Ara öğün : 1 bardak kefir
2.öğün : soğan,domates ve kekikle kavrulmuş tavuk eti+yoğurt
spor:65 dk orta tempolu yürüyüş
devam tatlım pes etmek yok

kızlar tatlı kriniz tutarsa nasıl bastırıyorsunuz ? regl haftam yaklaşıyor sürekli tatlı istiyor canm :/
kayısı ve kakao da iyi fikir bence
şekersiz hoş oldumu sahi..meyvelerlemi sağladın şeker oranını..:26:
valla üzümler gayet şeker gibi oluyor hatta bir ara yerken acaba ben şekerli kaseden mi aldım diye düşündüm
hemen götür onu sevmediğin bir zayıfa yesin şişsin
iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi :)

iyi geceler canımm daha çok gel gözlerim arıyor seni

bizim doktorların ne kadar cahil oldukları,dunyadakı gelışmelerı takıp etmedıklerı ortaya cıkacak,ondan korkuyolar bence.

loxının yarınkı kahvaltı bıldırımı:)))

30 ayvalık zeytını
2 yumurta
peynır
cevız kayısı

kestane sekerını al bıze gel tatlım
bırlıkte yerık cayın yanında

Canim öncelikle gecmis olsun. bu güne kadar bende senin gibi Nescafesiz olmuyor diyordum. Gittim bu gün Türkkahvesi aldim. u yeine sütle yapiyorum hemde kocaman Nescafe fincanlarinda iciyorum. Ben sütüde hayatta sade icemem süt icmeme problemimede cözüm buldum. (tek sorun kaldi tatlandirici onuda asariz insallah...)

Anlatmadan gecemiycem... 1-2 gün önce yazmistim kayinvalidem en sevdigim tatli olan asüre yapiyor diye.
Ondan asüreyi eve getirmemesini kesin bir sekilde söyledim. Sebebinide acikladim. ne olcak canim 1 asüreden falan dediysede yok diye direttim.
Asüre evimize girmedi.. Bu gün kayinvalidem bize geldi. Elinde kocaman bir tabak cikolatali pastayla....Ya bu kadin benden ne istiyor !!!
Sanki 2 gün önce biz konusmadik telefonda. bahanede hazir ben sana degil cocuklara getirdim.
Bende "sen yap tatlilari yap sana inat zayifliycam" dedim.. allahim sen benim aklima mukayet ol. O burdayken cocuklar yiyeceklerini yedi. Kayinvalidem gidince pastanin geri kalani hopppppp cöpe..Mutluyum guruluyum bir engeli daha astim :118:

bence de ıyı yapmıssın,tamamen zararlı bır yıyecek

çöpemı((bu hıc ıyı olmamıs canım bır komsun bır ınsan yokmuydu etrafında verebılecegın

oda bahanesi olsun...ay hiç bukadar zeytin yememiştim bende...hergün 10 tane

nasıl olur ya benı 3 en fazla 4 kesıyo. 16da da bır tabak sebzeyle olayı bıtırıyorum e o zaman benım daha cok vermem gerekmezmı haftada ortalama 1,5 kg gıdıyo yanı demem o kı az yıyorum ben yaw dımı ıkızcım ne dersın bu duruma

Eger o pasta mutfak tezgahinin üzerinde durmaya devam etseydi...
Simdi cöpte degilde benim migdemdeydi... o yüzden mecburen attim.
iyi geceler kizlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…