Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım hoca nediyor az yersenizde veremezsiniz..ben buhafta neden takıldığımı biliyorum mesela....çok veyahut az yediğim için değil..çünkü ben ilk dönemler 3 öğün yiyordum ve her hafta güzel veriyordum..:44:.ama bayramdan beri bulgur ve meyveyi menüme kattım ve ondan sonra takıldım..bu günden sonra çıkardım onları hayatımdan,tabiki bir süreliğine.bakıp göreceğim..dikkat ettiyseniz ekmek yiyordum 1 dilim,bugün onuda yemedim..yani canım az yemek değil doğru şeyleri yemek önemli...

dogru dıyosun canım ama ınan o kadarlada doyuyorum bende ne gerek var fazla yıyıp kalorı almıyım bosuna dıyorum ısın ozu bu yanı ama degerlendırecen bu dedıklerını bıraz daha arttırıcam bazı seylerı tsk yorumun ıcın

100 mekik daha çektim...
iyi geceler kızlar...

ıyı geceler canım

cabaniza hayranim yaa... girip girip bakiyorum valla persembe cuma ben de baslicam sizinle cözmüssünüz cok seyi de, benim ögrenmem gereken cok sey olacak sanirim

pastaya yazık olmuş ama iraden galip gelmiş tatlım eline sağlık..

Eger o pasta mutfak tezgahinin üzerinde durmaya devam etseydi...
Simdi cöpte degilde benim migdemdeydi... o yüzden mecburen attim.
iyi geceler kizlar...

yani canım israf tamam atılmasa iyiymiş ama böyle şeyler yapmayınca olmuyo diyet, iyi yapmışsın
sürekli bi bahane çıkıp duruyo
kendi annesine anlatamıyo insan hele kaynana
hiç anlamaz

bugünkü menüm:

kahvaltı:

1 yumurta+½ yumurta beyazı (kk haşlanmış)
5 zeytin
½ kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
az krem peynir
2 bardak şekersiz çay
2 ad. omega 3 kapsül

öğlen:

3 yumurtalı menemen
2 kk peynir
birkaç sap maydanoz
1-2 zeytin
3-4 şekersiz çay
1 kase şekersiz aşure

akşam:

7 ad. ızgara köfte
bol yeşil salata
2 kaşık yoğurt
3 ad. çiğ köfte + marul
2 çatal makarna

1-2 fincan şekersiz çay
1/4 kurabiye
1 çay kaşığı kek

2 lt su

biraz gec oldu ama gecmis sayfalari okuyuncaya kadar bu vakti buldum.aramiza katilan yeni arkadaslarimiz olmus hepiniz hosgeldiniz hepbirlikte guzel kilolar vermeyi diliyorum.bugunki menumu yazayim

sabah kahvalti edemedim bebegimin kontrolu vardi geiktigim icin malesef kahvalti yiyemedim

oglen; bir tabak yumurtali mantar

aksam; balik ve firinda mantar

bol yesil cay ve su

yeni katilan arkadaslar basarilar diliyorum

Tebrik ederim,

duy da inanma

ya o degıl de yarın yumurtaları ne şekle soksam acaba,kayısı kıvamı gormeyeyım bır sure mumkunse

muz da ıstemıyor canım

Canım Loxi omleti var onu deneyebilirsin

Günaydın kızlar,

Semtimize ait su pompası yandığından 2 gündür suyumuz yoktu. Her akşam 15 km.ötedeki annemin evine gittik o nedenle (yemek ve banyo) dün akşam yine annemdeydik.
Anne yemekleri yemek harika oluyor. Akşamki menüm;

1/2 yemek tabağı ıspanak yemeği (pirinçsiz)
2 yemek kaşığı kıymalı karnıbahar
1 küçük tabak bulgur pilavı (ilk kez yiyorum diyete başladığımdan beri ama inanılmaz şişirdi ve rahatsız etti bir daha yemem herhalde)
4 yemek kaşığı ev yoğurdu
2 hurma (hastayım tatlıya ihtiyacım vardı :26:)
2 bardak şekersiz çay

Sıvı : 3 lt.su, bitki çayları, türk kahveleri, siyah çaylar (hepsi şekersiz)
Spor: 40 dakika (Evet hasta olmama ve spor salonundaki en sert hocanın dersine düşmeme rağmen sporumu çok güzel yaptım. 30 dakika aktif, 10 dakika esneme ve pilates şeklinde)

Sabah sular geldiği için bulaşık makinası doldurmak çalıştırmak ortalığı toplamak derken kahvaltı hazırlamış olmama rağmen servis saatine yetiştiremediğim için sadece yumurtamı bir kaç dilim peyniri ve 1-2 zeytini ağzıma atabildim Kahvaltı güme gitti yani.

İşyerine gelince şekersiz türk kahvesi içtim şimdi ıhlamur içiyorum.

loxicim bu sene bakıcım sayesinde zeytin işine girdim. malum zeytin memleketinden olmayınca annem ve ailem zeytin yapmazlardı. çok kolay biseymis ya 5 kiloluk 5 tane zeytin kurdum birini bitirmek üzereyiz ve zevkle yiyoruz normalde 3-4 zor yeniyor. herkese öneriyorum 3 kilo zeytin alın pazardan koyun 5 kiloluk kaba günde 1 kez suyunu değistir zeytin tadlanınca tuz limon ekle su doldur ve hemen yee

sabah
1 bardak su
1 yumurta
10 zeytin
1.5 kk peynir sade yiyemedim iki lokma ekmeğe sarıp yedim
1bardak süt

yogurt yaptım tutmus tadına bakmadım ama güzel olmustur öğlen yiycem becerikli hatunlarız vesselam bişi kaçmıyor elmizden.

dün lesli yapmadım başım ağrıyordu yattım :26:

2 kase aşure içmistim aksam yemek yemedim feci sisirdi zaten yemek gibi besleyici bişey zaten sekeri olmasa tabi

sorma canım,
onlar benim de canımı sıkıyolar... hayır ister istemez insanın kafası karışıyor, en güzeli kulağını tıkayıp hiç dinlememek. zaten diyetisleri hiç dinlemiyorum, ben doktorları dinliyorum sadece..

günaydın kısceler nasılsınız bişiy sorucam sızlere bana bı akıl verırmısınız.bugun nıyetlıyım 4te ısten cıkıcam ve spora gıdıcem ne yemelıyım aparatıf bışeyler olması gerekıyo cunku 4.30da okunuyo ezan canan hoca neye musade eder

öncelikle Allah kabul etsin, anladığım kadarıyla çorba içemezsin o yüzden ayran iç, bir küçük kase ceviz badem vs karışımı (en olmadı paketlenmişlerini alırsın marketten), bi kaç kuru erik (erikle su iç baştan bağırsaklarına iyi gelir hem). Eğer yakınlarda bulabileceğin bi yer varsa lahmacun ayran salata hakkını kullanabilirsin. bunlardan daha aparatif bişi gelmedi aklıma, Allah kabul etsin tekrar :)

Gunaydınlar Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun: Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır badak nane cayı,2 yumurtadan zeytınyagı ve tereyagıyla hazırlanmıs hızlı omlet(gunde 8 yumurtaya kadar ızın var),bıraz fındık,15 zeytın,bır bıber(C vıtamını ıcerır ),bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum(antıoksıdan),bır kuru ıncır,bıraz fındık,bıraz beyaz peynır...

Eklentiler

• $a132.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 110
Günaydın Arkadaşlar

Dün akşam girip bildirim yapamadım.
Çok yorgun geldim eve. 1 saatte yürüyüş yaptım.
Uyuyakalmışm koltukta :)

özetliyorum

DÜN 3.ÖĞÜN : 1 tabak kıymalı taze fasulye
1 küçük kase yoğurt
2 kayısı
2 erik,
4-5 tane ceviz

sıvı : yaklaşık 3 lt su çoğu limonlu
akşam uyuyakalmadan önce 1 badak tarçınlı süt

spor : nihayet yürüyüşe başladım.
1 saat yürüme bandında hafif tempolu yürüyüş ( 4.km.200 kalori :)

BUGÜN 1.ÖĞÜN : tereyağlı,lorlu,1 adet sahanda yumurta
5 adet zeytin
çay

Hepinize kolay gelsin
Kendinize iyi davranın :)

.

Ayran ve ceviz iyi olur eğer eve gidemiyorsan, eve uğrayıp geçeceksen mutlaka bir de çorba iç bence.
Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…