günkurusu kayısı,kuru erik,kuru incir yiyebilirsin az mıktarda.
bır de sabahları bazen yumurta yerıne muz yıyebılırsın.
çöpemı((bu hıc ıyı olmamıs canım bır komsun bır ınsan yokmuydu etrafında verebılecegın
nasıl olur ya benı 3 en fazla 4 kesıyo. 16da da bır tabak sebzeyle olayı bıtırıyorum e o zaman benım daha cok vermem gerekmezmı haftada ortalama 1,5 kg gıdıyo yanı demem o kı az yıyorum ben yaw dımı ıkızcım ne dersın bu duruma
dogru dıyosun canım ama ınan o kadarlada doyuyorum bende ne gerek var fazla yıyıp kalorı almıyım bosuna dıyorum ısın ozu bu yanı ama degerlendırecen bu dedıklerını bıraz daha arttırıcam bazı seylerı tsk yorumun ıcıncanım hoca nediyor az yersenizde veremezsiniz..ben buhafta neden takıldığımı biliyorum mesela... .çok veyahut az yediğim için değil. .çünkü ben ilk dönemler 3 öğün yiyordum ve her hafta güzel veriyordum..:44:.ama bayramdan beri bulgur ve meyveyi menüme kattım ve ondan sonra takıldım.. bu günden sonra çıkardım onları hayatımdan,tabiki bir süreliğine. bakıp göreceğim..dikkat ettiyseniz ekmek yiyordum 1 dilim,bugün onuda yemedim ..yani canım az yemek değil doğru şeyleri yemek önemli...
100 mekik daha çektim...
iyi geceler kızlar...
Anlatmadan gecemiycem... 1-2 gün önce yazmistim kayinvalidem en sevdigim tatli olan asüre yapiyor diye.
Ondan asüreyi eve getirmemesini kesin bir sekilde söyledim. Sebebinide acikladim. ne olcak canim 1 asüreden falan dediysede yok diye direttim.
Asüre evimize girmedi.. Bu gün kayinvalidem bize geldi. Elinde kocaman bir tabak cikolatali pastayla....Ya bu kadin benden ne istiyor !!!
Sanki 2 gün önce biz konusmadik telefonda. bahanede hazir ben sana degil cocuklara getirdim.
Bende "sen yap tatlilari yap sana inat zayifliycam" dedim.. allahim sen benim aklima mukayet ol. O burdayken cocuklar yiyeceklerini yedi. Kayinvalidem gidince pastanin geri kalani hopppppp cöpe..Mutluyum guruluyum bir engeli daha astim :118:
Eger o pasta mutfak tezgahinin üzerinde durmaya devam etseydi...
Simdi cöpte degilde benim migdemdeydi... o yüzden mecburen attim.
iyi geceler kizlar...
Anlatmadan gecemiycem... 1-2 gün önce yazmistim kayinvalidem en sevdigim tatli olan asüre yapiyor diye.
Ondan asüreyi eve getirmemesini kesin bir sekilde söyledim. Sebebinide acikladim. ne olcak canim 1 asüreden falan dediysede yok diye direttim.
Asüre evimize girmedi.. Bu gün kayinvalidem bize geldi. Elinde kocaman bir tabak cikolatali pastayla....Ya bu kadin benden ne istiyor !!!
Sanki 2 gün önce biz konusmadik telefonda. bahanede hazir ben sana degil cocuklara getirdim.
Bende "sen yap tatlilari yap sana inat zayifliycam" dedim.. allahim sen benim aklima mukayet ol. O burdayken cocuklar yiyeceklerini yedi. Kayinvalidem gidince pastanin geri kalani hopppppp cöpe..Mutluyum guruluyum bir engeli daha astim :118:
duy da inanma
ya o degıl de yarın yumurtaları ne şekle soksam acaba,kayısı kıvamı gormeyeyım bır sure mumkunse
muz da ıstemıyor canım
akşam yıne mısafırler vardı .iyi haber:ayvalık zeytını getırmısler,yarın başlarım yemeye papadiyaaaaaaaaaaaaa
kötü haber: 1 kutu da kestane şekeri getırmısler.napcam ben onu yaaa,hiç açmadan birine götüreyim dimi
ya kızlar bısey sorcam kac gundur nedır bu haber programlarında canan hocaya karsı tavırlar mılletın zoruna gıden bıseylermı oluyodıyetısyenler aç kalacaklar dıyemı korkuyolar.dıger doktorlarda muayene sayıları dusecek dıyemı
günaydın kısceler nasılsınız bişiy sorucam sızlere bana bı akıl verırmısınız.bugun nıyetlıyım 4te ısten cıkıcam ve spora gıdıcem ne yemelıyım aparatıf bışeyler olması gerekıyo cunku 4.30da okunuyo ezan canan hoca neye musade eder
günaydın kısceler nasılsınız bişiy sorucam sızlere bana bı akıl verırmısınız.bugun nıyetlıyım 4te ısten cıkıcam ve spora gıdıcem ne yemelıyım aparatıf bışeyler olması gerekıyo cunku 4.30da okunuyo ezan canan hoca neye musade eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?