Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltı:
12 adet tuzsuz siyah zeytin
Az kaşar peyniri
ceviz
maydanoz

Bugün yemekte karnabahar var. Eve gidince haşlayacağım. Üzerine sarımsaklı yoğurt, onun da üzerine ceviz, onun da üzerine kıymalı sos.

ayran ve ceviz iyi olur eğer eve gidemiyorsan, eve uğrayıp geçeceksen mutlaka bir de çorba iç bence.
Allah kabul etsin.

tesekkur ederım cnm eve gıdemıycem ozaman cevız ve ayranla acarım akşam 6bucuk gıbı evde olucam zaten ozaman az bışıyler yerım .oyuzden ıkı gundur bıldırım yapmıyorum kızlar haberınız olsun

tesekkur ederım tatlım ayran ve cevız le gecıstırıcem nasıpse

gunaydın arkadaslar

kahvaltım

2zeytın
1kıymalı bol pulbıberlı yumurta
1kase ev yogurdu
1kasık suyu suzulmus asure
1dılım kasar peynır

acayıp doydum asuremı sısırdı acep haa bıde yogurt tabı

AMAN DİKKAT ET ..

Zaten bütün gün birşey yememiş olacaksın. Üstüne bir de spor.
Tansiyonun falan oynamasın.
Hafif bir spor yap bence :)

.

günaydınn arkadaşlarrr

kahvaltımm

bol yeşillikli bol limonlu yumurta salatası
zeytin-peynir
domates
ceviz-kayısı
çay

herkese günaydın

çoook halısın aslı galiba bu hafta hepimiz için biraz zorlu geçmiş...diyet yaparken sosyal hayatının olması çok zor oluyor evde oturmak daha güvenli sanki

iki gündür buralara uğrayamadım aslında uğramaya pek de yüzüm yoktu :26:

dün ve bugün burada tatil (muharremin 9'u ve 10'u) o yüzden tam tatil havasındaydım ya biz arkadaşlara gittik ya da onlar bize geldiler halim duman...

bir önceki akşam arkadaştaydık anlatmak bile istemiyorum...

dün akşam da herkes bize geldi

sabahtan kahvaltı yapamadım sadece 1 adet muz yedim

akşam ama patates salataları kısırlar gırla gitti bi de diyet kola içtim

her iki akşam da inanılmaz baş ağrısı yaşadım yemeklerden sonra ve yemeğin hemen ardına acayip acıktım

2 günde sadece 1 saat wii yapabildim

evde oturmak bana yaramıyor

henüz tartılmadım akşamları yemekten sonra tartılıyorum genelde sizce sabah tartılsam bir fark yaratır mı?

bu sabahki öğünümü yazayım:

2 adet kayısı yumurta (minicik köy yumurtaları)
1 bardak süt
15 adet tuzsuz kavrulmamış yer fıstığı
1 dilim beyaz peynirimsi
7-8 dilim kurutulmuş et
6 adet kuru kayısı (kalkar kalkmaz)
domates ve maydonoz

biraz kabarık bir liste oldu farkındayım ama dün akşamdan sonra doymak bilmedim bir türlü

akşama ekmeksiz köfte ve fasülye piyaz yapsam diye düşünüyorum birazdan eşimin gömleklerini ütüleyip evi süpüreceğim malum dün baya dağıldı

belki enerjim olursa wii yaparım

bu arada ayın 15'inde annem yanıma geliyor 1 hafta kalacak çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim

gelirken balık yağı da getirecek ben de kullanmaya başlayacağım bakalım nasıl bir değişiklik olacak

kocaman öptüm herkesiii

kuru üzümü bol koyarsın,o bayagı tat verıyor.
bırde kendınınkını seker eklemeden ayırırsın,hepsini şekersiz yaparsan ev halkı yemeyebılır çünkü:26:

şimdi tv de soyledıler,beyaz olması onemlıymıs aşurenın,onun ıcın de süt koyulurmus,bir de incir karartırmıs aşureyı,piştikten sonra eklenecek o zaman

ben meyveleri kapatmaya yakın koyuyorum canım.benimki beyaz oluyor..sütte koymuyorum.....

Arkadaşlar Hepinizin Ellerine Sağlık.
Yiyenlere şifa olsun.
Bende anneme 1 kase şekersiz ayırttım.
Üzerini kuru üzüm, kuru incir, ceviz, fındık ve narla süsledim.
Akşam gene mesai var.Evden geritip dolaba koydum.İnşallah akşam yemeği olarak yemeyi düşünüyorum. Yanında muz da yesem abartmış mı olurum sizce?

merahaba arkadaşlar
karatay diyetine bir arkadaşımın 36 kilo verdiğini söylemesiyle başladım.Kitabı hemen aldım kafama çok yattı,
başladım 3 haftada 3 kilo verdim.Kesinlikle kendimde fiziksel bir değişiklik görene kadar tartılmayacağım.Çok keyifli,sabak 45 dk.yürüyüşte ekledim.Şimdilik iyi gidiyo zorlanmıyorum ,sadece bazen acaba yanlışmı uyguluyorum diye kitabı elimden düşürmüyorum.limonlu su tansiyonumu çok düşürüyor onu yapamıyorum.

1ay öceki kilom:85
şu anda:82

Hoşgeldin aramıza.İyi kilo vermişsin.Yediklerini paylaşırsan yorumlar daha tecrübeli arkadaşlar. Böylece hata yapmamış olursun.Kolay Gelsin...

hayırlı olsun diyelim öncelikle :)
şu değişiklik görene kadar tartılmamak çok mantıklı, ama ben hiç yapamıyorum onu malesef, sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartıya koşmak.. yılların alışkanlığı işte çabuk gitmiyor, ben yıllardır her sabah tartılırım.. arada bi gün tartılmadan durmayı başarırsam seviniyorum bugün tartılmadım diye :)

Canım ben senin kilonda olsam hiç tartılmam herhalde.50'lere düşmek istiyorum ARTIKKK.Bir de bu karakterleri nasıl yapıyosunuz?

YARATMAZ MI!!!!
En aşağı 500 gr farkediyor bende sabah tartılınca belki de daha fazla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…