Canım ben senin kilonda olsam hiç tartılmam herhalde.50'lere düşmek istiyorum ARTIKKK.Bir de bu karakterleri nasıl yapıyosunuz?
ne çok yemişsin
ben bunları yesem midem çatlar
aslında ben de kendime göre biraz modifiye ettim, temel kurallara harfiyen uyuyorum.. ama meyvem var benim de... ara öğünde değilde kahvaltı ve ole yemeğinde yiyorum meyvemi ben. Bi de canım bişeyi çok çok isterse kendimi kasmıyorum, mesela hafta sonu börek yaptım kahvaltıda, tadını çok merak ettim, 1 küçük dilim yedim. bu tip durumları vicdan da yapmıyorum... bir de dediğin gibi bazı şeyleri deneyerek bulmak gerekiyor, çünkü her bünye aynı olmuyor... ben sabah ve olen meyvemi yemesem bu diyeti yapamam, o yüzden abartmadan yiyorum... ama eskiden günde 2 kiloya yakın meyve yerdim, şimdi 2-3 porsiyon yiyorum :) herkes kendine uygun halini buluyor bir şekilde..
Merhabalar....
Bence de kucuk kacamaklar icin stres yapmaya gerek yok, sonrasinda duzenden kopmamak sartiyla tabi... En buyuk hatayi aman bozdum sunu da yiyeyim dedigimize yapiyoruz aslinda, veya kacamagin porsiyonunu cok abarttigimizda. Ben ortalama 18 gun oldu henuz kacamak yapma itiyaci hissetmedim, umarim boyle gider... Benim yol biraz uzun, az kacamak yaparsam 5-6 ayda ancak istedigim kiloya inebilirim. Kilo verdikce insan daha da motive oluyor zaten... Benim ve esimin de meyveye duskunlugu var (di)... Artik kontrolluyuz ama bazen esimi tutmak zor oluyor tabi :)... Son bir haftadir cok daha az yemek yedikten sonra 4-5 saat sonra bile ac ve gucssuz hissetmiyorum, bu beni cok sasirtiyor. Sanirim Karatay Diyeti'nin ozelligi bu... Bu arada kakao zararli mi yoksa kullanabilirmiyiz?
ben kendimi dünyada meyveden vazgecemeyecek tek insan sanırdım, oyleki tane ile diğil kiloyla yerdim meyveyi :) kendimi bildim bileli günde 2 kilonun altında meyve yememiştim. karatay diyetini ilk dinledim, kimse bana bu diyeti yaptıramaz, meyve zararlı diyo, olur mu ole şey dedim :) ama sora eşimle bi düşündük, acayip sağlık besleniriz, yemeklerim daima zeytin yağlıdır, asla abur cubur alınmaz evimize, makarna pek pişmez, pilav az yenir... eeeee peki biz neden kilo veremiyoruz dedik :) sora meyveyi bi kestik (ki hala da günde 3 porsiyon yiyorum) tıkır tıkır gitti kilolar :) eşim çok da uymadığı halde 1.5 kilo verdi :) eşin çok seviosa yesin tabi, ama benim gibi abartıp kiloyla yemesin, bi iki tane ve sabahları yesin :) ben kahvaltıya meyve çıkarıyorum artık, çok da güzel oluyor sabah sabah içimi açıyor :) ama saat 13'den sora meyve yok...
selam arkadaşlar. geçen perşembe gününden beri burayı takip ediyorum. cuma günü sayenizde karatay diyetine başladım. ne yazıkki her gün tartılıyorum +300 -200 lü gelgitler yaşıyorum. ama bu sefer iradeliyim. bunun en büyük sebebi sizsiniz. yazdıklarınızı okudukça daha çok motive oluyorum. hiç acıkmadan hayatımın en güzel diyetini yapıyorum. karatay diyeti kitabını okumadım. ama sizin sayenizde kitabı okumuş kadar oldum. ama benim yolum çok uzun 85 kiloyom ve normalde ideal kilom 60 civarı. bundan sonra buraya girebildikçe bende yediklerimi bildireceğim. beni de içinize alırmısınız
selam arkadaşlar. geçen perşembe gününden beri burayı takip ediyorum. cuma günü sayenizde karatay diyetine başladım. ne yazıkki her gün tartılıyorum +300 -200 lü gelgitler yaşıyorum. ama bu sefer iradeliyim. bunun en büyük sebebi sizsiniz. yazdıklarınızı okudukça daha çok motive oluyorum. hiç acıkmadan hayatımın en güzel diyetini yapıyorum. karatay diyeti kitabını okumadım. ama sizin sayenizde kitabı okumuş kadar oldum. ama benim yolum çok uzun 85 kiloyom ve normalde ideal kilom 60 civarı. bundan sonra buraya girebildikçe bende yediklerimi bildireceğim. beni de içinize alırmısınız
Evet epey meyva tuketiyormussunuz gercekten, insan kisitlamaya baslayinca yediginin de lezzetini daha yogun ve cok almaya basliyor. Bize oyle oldu... Malesef esimin en cok aksam yemekten sonra meyva istegi artiyor, meyva suyuna duskunlugunu azalttik ama zaman zaman kacamak yapmasina goz yumuyorum. Ben aksam 1-2 saat yarinin yemeklerini hazirlamaktan canimin birsey cekmesine firsat kalmiyor, oyalanmis oluyorum :))) amaaa hala duzenli spor yapmaya baslayamadim malesef...
Ben bu isten keyif aldim, sizleri okurken daha da motive oluyorum, artik yeme duzenimi bozmam diye dusunuyorum, umarim boyle gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?