Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

siyahmiyah
konu dışı olacak ama, o tickerı nasıl yükledin?
ben imza bölümünü bulamıyorum kontrol panelde.. :26:

daha önceden aralarda yazmıştım yine bilgi vereyim:
başlangıç:12 Ekim 2011
Kilo:77.7
4 Aralık 2011 de ise kilom 68.4
İki ay olacak nerdeyse ufak tefek kaçamaklar dışında bozmadım bu düzene de alıştım zaten.Eskiden yemek değil ekmek yermişim meğer
Çok hafifledim.Bide şu yürüme işini düzene girdirsem tam olacak

Sirkeli su

1 bardak keçi sütü+ 3 kayısı

2 haş.yumurta
peynir
domates
salatalık
zeytin
ceviz
2 mürdüm eriği kuru+ omega 3 tablet

1,5 lt su

şimdi 5 li çayımı demledim onu içeceğim

veeeeeeeeeeeee 3 adet az şuruplu kalbura bastı tatlısı .)))) pişmanmıyım ? Hayır..

biruyku bastırdıkı sormayın ya kıslar dısarısı bugulu boyle havlarda hep yatasım gelıyo benım ya

Canım ben senin kilonda olsam hiç tartılmam herhalde.50'lere düşmek istiyorum ARTIKKK.Bir de bu karakterleri nasıl yapıyosunuz?

takıntı yapıo insan sürekli tartıya çıkmayı, bende ole oldu malesef...
karakter diye sorduğun zayıflama çubuğu ise şu şekilde yapcaksın;
1. google'a gir, "tickerfactory weight lost" yaz
2. çıkan site sana değişik seçenekler sunuyor, istediğin şekli seç, next diyerek ilerle
3. işlemin tamamlanınca kullanman için bir internet adresi çıkıyor (altta kutucuk içinde)
4. o adresi kopyala
5. kontrol panaline gir, profili züzenleye tıkla, çizelgeler kısmı var oraya gel
6. ortaki kutuya önceki siteden aldığın adresi yapıştır, en altta profili güncelle çıkcak ona tıkla..
bu kadar

merhaba kızlar haftasonuki düzenim yüzünden dün pek etkilenmiştim midem sürekli açlık sinyali verip duruyordu ve psikolojim hiç iyi değildi.bugün biraz daha iyiyiym.sanırım kaçamağı en kötüsü saat 22.00 de yenen aşure idi.
sabah kahvaltım:

(çerez ve kayısı bugünlük yemedim)

1 yumurta+1 dilim karışık tahıllı ekmek
1 domates
1 minik salatalık
8-9 zeytin
Biraz peynir
2 fincan early grey çay

Bu ara yazılarınızı pek dikkatli takip edemedim,dengem fena bozulmuş ya

Merhabalar....

Bence de kucuk kacamaklar icin stres yapmaya gerek yok, sonrasinda duzenden kopmamak sartiyla tabi... En buyuk hatayi aman bozdum sunu da yiyeyim dedigimize yapiyoruz aslinda, veya kacamagin porsiyonunu cok abarttigimizda. Ben ortalama 18 gun oldu henuz kacamak yapma itiyaci hissetmedim, umarim boyle gider... Benim yol biraz uzun, az kacamak yaparsam 5-6 ayda ancak istedigim kiloya inebilirim. Kilo verdikce insan daha da motive oluyor zaten... Benim ve esimin de meyveye duskunlugu var (di)... Artik kontrolluyuz ama bazen esimi tutmak zor oluyor tabi :)... Son bir haftadir cok daha az yemek yedikten sonra 4-5 saat sonra bile ac ve gucssuz hissetmiyorum, bu beni cok sasirtiyor. Sanirim Karatay Diyeti'nin ozelligi bu... Bu arada kakao zararli mi yoksa kullanabilirmiyiz?

hosgeldın gızlı takıpcımız
karatayın bence de en guzel yanı enerjıden bırsey kaybetmeden dıyet yapmak

normal bır dıyette olsam halsızlıkten oluyor olurdum sımdı ben,hele kı sabah kalkıp 1 saat yuruyus yapmak ,nerdeeeeeeee

Hosbulduk.... Malum ben bir suredir birsey yazmasam da hosbuluyorum aslinda :))...

Kesinlikle katiliyorum, enerjinin dusmemesi muthis birsey, uyku hali yok, bas agrisi yok.... Insanin normalde yediklerinin ne kadar cok ve gereksiz oldugunu gosteriyor bana bu beslenme duzeni... Cok yemeye alismisiz ama metabolizmayi canli tutabilmek icin az (cok ta az degil tabi) ama bilincli beslenmek yetiyor.

Gorusmek uzere...

ben kendimi dünyada meyveden vazgecemeyecek tek insan sanırdım, oyleki tane ile diğil kiloyla yerdim meyveyi :) kendimi bildim bileli günde 2 kilonun altında meyve yememiştim. karatay diyetini ilk dinledim, kimse bana bu diyeti yaptıramaz, meyve zararlı diyo, olur mu ole şey dedim :) ama sora eşimle bi düşündük, acayip sağlık besleniriz, yemeklerim daima zeytin yağlıdır, asla abur cubur alınmaz evimize, makarna pek pişmez, pilav az yenir... eeeee peki biz neden kilo veremiyoruz dedik :) sora meyveyi bi kestik (ki hala da günde 3 porsiyon yiyorum) tıkır tıkır gitti kilolar :) eşim çok da uymadığı halde 1.5 kilo verdi :) eşin çok seviosa yesin tabi, ama benim gibi abartıp kiloyla yemesin, bi iki tane ve sabahları yesin :) ben kahvaltıya meyve çıkarıyorum artık, çok da güzel oluyor sabah sabah içimi açıyor :) ama saat 13'den sora meyve yok...

selam arkadaşlar. geçen perşembe gününden beri burayı takip ediyorum. cuma günü sayenizde karatay diyetine başladım. ne yazıkki her gün tartılıyorum +300 -200 lü gelgitler yaşıyorum. ama bu sefer iradeliyim. bunun en büyük sebebi sizsiniz. yazdıklarınızı okudukça daha çok motive oluyorum. hiç acıkmadan hayatımın en güzel diyetini yapıyorum. karatay diyeti kitabını okumadım. ama sizin sayenizde kitabı okumuş kadar oldum. ama benim yolum çok uzun 85 kiloyom ve normalde ideal kilom 60 civarı. bundan sonra buraya girebildikçe bende yediklerimi bildireceğim. beni de içinize alırmısınız

Evet epey meyva tuketiyormussunuz gercekten, insan kisitlamaya baslayinca yediginin de lezzetini daha yogun ve cok almaya basliyor. Bize oyle oldu... Malesef esimin en cok aksam yemekten sonra meyva istegi artiyor, meyva suyuna duskunlugunu azalttik ama zaman zaman kacamak yapmasina goz yumuyorum. Ben aksam 1-2 saat yarinin yemeklerini hazirlamaktan canimin birsey cekmesine firsat kalmiyor, oyalanmis oluyorum :))) amaaa hala duzenli spor yapmaya baslayamadim malesef...

Ben bu isten keyif aldim, sizleri okurken daha da motive oluyorum, artik yeme duzenimi bozmam diye dusunuyorum, umarim boyle gider...

merhaba, hoşgeldin..
sabah da bu hergün tartılma işi konuşuldu :) ben de her gün tartılıyorum ama gerçekten çok yanlış, zayıflama psikolojosini çok negatif etkiliyor.. bence yapabiliosan önce hergün tartılmayı bırak, sadece cumaları tartıl mesela.. gerçi benim bu tavsiyeyi vermem de biraz komik ama neyse :)

arkadaşlar hepinize merhaba, aranıza yeni katıldım ama takip olayı çoook önceden beri vardı aklıma takılan en ufak konunun bile cevabını burada buldum hep, bu yüzden öncelikle her birinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.
ben 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim başlarda hiç çocuk istemedik genciz nasılsa diye sonra bizden sonra evlenen yakınlarımız birer ikişer çocuk sahibi olunca benim içime sanki afyon gibi çocuk isteği oluştu deliriyorum resmen milletin çocuğuna saldırır oldum. 9 aydır doğum kontrol hapı kullanmıyorum ama çocuğumuz olmadı henüz doktora gittim polikistik over varmış o engel oluyormuş zaten hipoglisemi (insülin direnci) vardı bende meğer bunlar birbirini tetiklermiş acil kilo vermen gerek dedi çooook canım sıkıldı ağlamaktan helak oldum, çocuğum olmasını çok istiyorum ama gene kilo sorunu çıktı karşıma. ne zaman bir şikayetle gitsem tüm doklar bana kilo ver dedi bıktım artık sanki ben kilolarımdan razıymışım gibi herkes aynı yerden vuruyor. evlenirken 57 kiloydum şimdi 80 kiloyum evlendikten sonra hipoglisemi, topuk dikeni, bel tutulması, polikistik over ne derdim varsa hepsi kilodan oldu ama yetti artık bam telime bastılar çocuk istiyorum bu uğurda her fedakarlığı yaparım.
Kızlar ben bu sabah itibariyle bu sayfada yazılanlar doğrultusunda karatay diyetine başladım: sabah saat 06.00 da
6 ceviz
yarım dil peyniri,
10 tane yeşil, siyah zeytin
3 tane cerry domates
1 küçük salatalık yedim
1 tane omega 3 balık yağı hapı

saat 11.00 de bir avuç sarı leblebi, ceviz, kan üzümü karışımı yedim çok acıktım çünkü

öğlen yemekhanede
tavuklu çorba şehriyesiz
etli karnıyarık
1 ayran

akşam için saat 7 de evde oluyorum yarım tabak nohut ve bol yeşillikli salata yemeği düşünüyorum

kitabını almadım henüz zaten okuyabilecek vakitte yok ama neyse, size birkaç soru sormak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim:
- bu diyette şeker ve ekmek yasak ekmek yerine ceviz badem yiyoruz, ama baklagiller yasak mı yani leblebi, nohut,kuru fasülye yasak mı bunları ne oranda tüketebiliyoruz
- bulgur yasak değil galiba pilavı veya salatası yenebilir diyenler var ama pişirme önemli denmiş bunları nasıl pişireceğiz
- meyve şekerden dolayı yasak onun yerine c vitamini takviyesi alanlar var ama hiç mi portakal falan yemiyorsunuz? hangi meyveler ne zaman tüketilebilir akşam mı sabah mı yemekten 2 saat sonra mı yemekle beraber mi?
- ben çalıştığım için yemekhanede yemek yiyorum oradaki yemeklerden pilav ve tatlıları çıkararak tüketmem ekmeksiz olarak yeterli olur mu, çünkü kendi yemeğimi, yoğurdumu yapacak vaktim malesef yok, ama doğal tuz ve doğal yoğurt önemliymiş nasıl yapacağım
cevaplar için şimdiden teşekkürler

ALDIM SENİ KİLODAŞIM. HOŞGELDİN ARAMIZA. BEN BAYRAMDAN ÖNCE UYGULAMAYA BAŞLAMIŞTIM 3 HAFTADA 4 KİLO VERDİM YAKLAŞIK. 86,70 İDİM BAYRAM SABAHI 83.. SONRA TÜM BAYRAM BOYUNCA YALAN OLDU TÜM DÜZENİM. DÜN GERİ DÖNDÜM 87,30 İLE. :))) İYİ YAPMIŞIM DEĞİL Mİ? BU SABAH TARTILDIM 86,70 Dİ TARTI. İNANAMADIM Bİ DAHA ÇIKTIM 87,10 DEDİ.
NEEEEE OLDUM. SEVİNCİM KURSAĞIMDA KALDI DİYE BİDAHA ÇIKTIM 86,90 DEDİİ.. YARINI MERAK EDİYORUM. bU AKŞAM KOŞU BANDI VE MEKİKDE EKLENECEK. HAYDİ HAYIRLISI. KOLAY GELSİN HERKESE

egzersiz bende de yok malesef spor salonuna üyeyiz eşimle, ama akşamları film izlemek dururken gidip spor yapmak zor geliyor.. üstelik evimize de çok yakın salonumuz ama tembellik işte... bırakın egzersizi saunaya gitmeye bile üşeniyorum aslında biraz yürüsek çok daha sıkı olucak vücutlarımız ama işte hep bi bahane var... bu arada akşamları meyveyi ben de çok severdim, onun yerine yeni şekerli gıdamız süt :) akşamları yemekten 1-2 saat sora tam yağlı süt içioruz, bole tatlı bişiler yemiş gibi oluyor.. tavsiye ederim :)

Ceylin1907 yi gören varmı? Sabah beri neden 1 satır yazmaz. Yoksa kaçamak mı yaptı? Hani o benim topik kankamdı. Ben 2 gündür buradayım o nerede.?

Görenlerin ve haber alanların acil pegasusum'a bildirmeleri rica olunur.

Herkese şimdiden teşekkürler, bol ve sağlıklı kilo vermeler.

ilk bildirimimi yapıp bugün ne yediğimi bildireyim.

sabah:
1 bardak su
1 adet gün kurusu kayısı
4 adet ceviz
2 yumurta
8 adet zeytin
1 kk peynir

öğlen:
1 tabak etli kuru fasulye
1 tabak yeşil salata (öğle yemeğimi iş yerinde yediğim için ne yazıkki hangi yağ kullanılıyor bilemiyorum. bu sorun olurmu? bilmediğim için yemememmi gerekiyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…