Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrik ederim,

Canım Loxi omleti var onu deneyebilirsin

aa evet oyle bısı vardı dımı:)))

canım ben malatyadayım buralarda pazarda olmuyor zeytın.sen neredesın

benım kayınvalıdem hatayda oturuyor o yapmıs bıze 1 bıdon,onu yıyoruz bayramdan berı

dün lesli yapmadım başım ağrıyordu yattım :26:

2 kase aşure içmistim aksam yemek yemedim feci sisirdi zaten yemek gibi besleyici bişey zaten sekeri olmasa tabi
canım sen de sekersız yapsana bızım gıbı,meyvelerle gayet lezzetlı oluyor

loxıcım kahvaltı paylasımını beklıyoruz
utancımdan yazamıyorum dermisim

az sonra gelıyor

muzu sabah yersın canım.asurenın ıcındekı kuru meyveler de tatlı,sana yeter merak etme

36 kılo muuuu gul63 olmasın o arkadasın

bendensın canım,aynı hastalık var bende yıllardır,bayramda kayınvalıdeme goturmedım 5 gun t
artılmadım ama o hafta cok guzel kılo verdım 1,4.
hergun tartılmak mı yavaslatıyor benı dıye dusunmekteyım ara sıra :26:
hosgeldın aramıza

ne guzel yaaa,ben de bır 60lara gecsem artık,kıs kıslasa benı 70 ler cok mutlu olacagımm

biruyku bastırdıkı sormayın ya kıslar dısarısı bugulu boyle havlarda hep yatasım gelıyo benım ya
ben de evde kalıp yatmak ıstedım bugun cok

kolbastı yaptın mı o asureden sonra

hosgeldın canım.herkeste aynı olmuyor zaten karatay hoca da hızlı kılo vermeyı vadetmıyor,once yavas sonr
a hızlı olur dıyor.
sabırla devam edelim bız

hosgeldın,pko nun sebebı de ınsulın dırencı ımıs,bu dıyetı yapmalarını onerıyor hoca,yenı kıtabı okuyabılırsın.

sabah yedıklerın cok az,11 de acıkman cok normal.
2 yumurta yememıssın ayrıca 1 cay brd kuruyemıs de yok.
sabah kuvvetlı aksama dogru azalan ogunler yemelıyız.
leblebıyı cok ıyı bılmıyorum yasaktı sanırım.
kurufasulye ve nohut 1 tabak yenebılıyor.
bulgur yasak degıl saglıklı bır yıyecek ,ancak kılo verene kadar gunde 2-3 yemek kasıgı kadar yenmelı.kısır veya pılavı yapılabılır.dolmalar da bulgurla guzel oluyor.
meyveyı gunde 1 tane sabahları yıyoruz kahvaltıyla beraber.portakal,elma,mandalına,yarım nar,yarım armut olabılır.
baska sansın olmadıgına gore yemekhane yemeklerı yersın sen de,pilavsız ve ekmeksız.
aslında hocanın verdıgı sabah kahvaltısını tam yapsan oglen saatınde fazla acıkmamıs olacaksın,az bır yemek ve yogurt sana yetecektır.bence denemelısın

burdayım cnm genelde okuyorum,evet haftasonundaki kaçamaklardan sonra bir motivasyon düşüklüğüm var ama en kısa zamanda yerine gelecek inş.
bir de aybaşı işlerim vardı pek yazamadım yorumlayamadım kimseleri
haa sen de tatlı yemişsin bu arada diyete yeni döndüğün bugünlerde olmamış cnm
özlem hoşgeldin
ben de işyerinde yiyorum artık hangi yağla yapıldıysa bilmiyorum ama kg.vermemde hiçbir negatif etkisi olmadı bence

sabah: yarım muz

ardından 1 saat yuruyus

ve ıste kahvaltım:

papadıyacım zeytınden baslayayım
4-5 tane yettı aama ben kendımı zorlayarak 10 a tamamladımbu bıldıgımız sıyah zeytındı ,etlı oldugu ıcın hemen doyurdu.ben bı turlu tarıf edemıyorum ama benım 20-30 tane yedıgım ev yapımı zeytın,etlı degıl mınıcık,tuzu az,benı bıraksan 50 tane de yerım ondan ama bu sıyah zeytınden degıl,en ıyısı sıyah zeytıne geceyım ben mıktarı azaltmak ıcın
2 haslanmıs yumurta uzerıne yogurt ve zeytınyagı ıle(haftaıcı sarımsak koymuyorum)
1 kk peynır
4 kuru erı
3 omega 3
cevız

ara: 2 kasık pırasa kavurma(oglen pısırdım ,sırf tadını merak ettıgımden yedım)
1 cevız
1 mandalına

sımdılık durum bu

kolbastı yaptın mı o asureden sonra

yaaa nerde evde hiç spor yapabilmişliğim yada kolbastı vs.oynayabilmişliğim yok.
spor salonuna üyeliğim bitince ne olacak bilmiyorum.
genel olarak kilom çok çok gitmemesine rağmen leylakcım gibi incelmiş olmak mutlu ediyor beni,inş.spor yapamayınca eskisi gibi kalınlaşmam

Özlem bende de pko var,bence bu beslenme biçimiyle onu altedeceğiz

ya sorma çok cnm istedi bile bile yedim ama öyle bi tıkandım ki bi daha bişey yemiycem galiba bu gün. Sabah kahvaltısıyla kalacak gibiyim. :))

Hoşgeldin

Vereceğin epey kilo var ve bence mutlaka kitabı alıp okumalısın. Hatta benim sürekli elimin altında takıldıkça bakıyorum.

Sevgiler,

aksam 8den sonra yersenız kolbastı yapın dıyor ya hoca ,cok komıgıme gıdıyor ,o yuzden soruyorum herkese:)
yatmadan once kolbastı yapan bırını dusunsene

sende cocuk da yok canım,spor ayakkabıları gıyıp leslıe yapabılırsın boyle durumlarda,kadın o kadar cok konusuyor kı,canın da sıkılmıyor bu arada:)))))

Kızlar tavuk suyuna tarhana çorbası olur mu? Bir de tarhana çorbası nasıl yapılır ben hiç yapmadım :26:

bu arada cumadan beri hafta sonu hariç leslie 5 milin 3 milini yapıyorum. (aslında bu bir deneme kilo cizelgesi yaptım ve nasıl olduğunu çook merak ettim

evde netim yok cnm ya olsa üşenmem alırım laptopu başka odaya yaparımm

Kızlar tavuk suyuna tarhana çorbası olur mu? Bir de tarhana çorbası nasıl yapılır ben hiç yapmadım :26:

bence olur neden olmasın
ben genelde 3 kaşık tarhanayı yağda kavuruyorum,sonra üstüne soğuk su ekliyorum ama sürekli karıştırmalısın bunu yaparken yoksa topaklanıyor.koyuluğunu nasıl istiyorsan suyunu öyle ayarlayabilirsin karıştırırkene..

pişireceğin ölçüye göre tarhanayı 15 -20 dakika ıslat. tencerede tereyağını erit, salçasını koy ve yeterince suyunu kaynamaya başlayınca ıslattığın tarhanayı yavaş yavaş karıştıra karıştıra dök. iyice kaynayıncaya kadar karıştır. 15 - 20 dakika pişir hazır afiyet olsun

Bizde artik light peynir, sut vs almiyoruz, normal tam yagli olanlarini aliyorum. Bir iki peynir cesidi haric demeliyim, arada kahvaltida kullaniyorum dengelesin diye, yanlis mi acaba :44: Biraz sucluluk duyuyorum tam yagli kullandigimda tuhafima gidiyor gerci ama cok tuketmiyoruz eskisi gibi ve ne kadar lezzetliymis meger tam yagli sut, seneler var icmemisiz.... :)) Haklisin epey tatmin edici oluyor gercekten aksamlari icmek. Haftada 2-3 gece gibi iciyoruz simdilik makul mu acaba???

****************** kızlar acaba bu aletten alsam mı düşünceleriniz nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selam yorumlar almış başını gitmiş fazlasıyla etkilendim bende bu gün kitaplarını sipariş verdim canan hocanın heryerde bulunabilecek lezzetli menüler olduğunu gördüm tabiki kitaplarını okuyup bende çıkarımlarımı sizinle paylaşmak istiyorum ama tüm sayfaları okumaya ömrüm yetmedi sizin olmazsa olmazlarınız ve olmamalılarınız nelerdir yaptıklarınız hakkında kısaca bir özet geçebilirmisin baya aktif olarak ilgileniyorsunuz hepiniz bu arada 28 yaşındayım 88 kiloyum ama şimdilik biliyorum

bence hiç diyet peynir falan alma, tam yağlısını al afiyetle ye :) çünkü hiç bişi olmuyo.. kilo falan yapmıo.. ben normalde akşam 9-9:30 arası meyve hazırlıodum, şimdi tam o saatlerde 1 büyük su bardağı (bira bardağına yakın oluyor) süt içioruz.. gerçi ben içemiorum hepsini, yarısını ancak içebiliyorum, ama eşim içiyo tamamını.. bence akşam bişiler arıosa bünyeleriniz, süt ayran serbest, isterseniz her gün için.. hoca serbest bırakıo onları :) tabi esas ayranı tavsiye edio, ama biz tatlı talı güzel oluo diye süt içioz :)

Leslie nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…