Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım afıyet şifa olsun ye tabısen yekı ben bu hafta 1.olayım

ay ne guldum yaaa lesslıye dıycem senı :))))

kızlar nasıl fark var mı? soldaki resim 1 ay önceye ait,93.6 idim,son cuma bildiriminde 90.4 idim

tam bende sımdı saphıra nerelerde dıycektım ya saphıracım neden bu kadar bosluyosun bızısen buranın ev sahıbısın sensız olurmu yaa

bence alet malet boş mesele iistikrar ben nicelerini biliyorum aleti alana kadar çoğu kişi yürüyüş b.nı askı niyetine kullanıyor bende bisiklet aldım duruyor sen lesiye devam et

cnm ben lesli ablayı izleyemiyorum evde pc yok
neyse bakıcaz çaresine yeniyılda artıkın

Biri yandan diğeri önden olunca pek belli olmamış saphıracım ama göbeğinden gitmiş gibi geldiii .
evet aslında önceki sonraki fotosu yapabilmek için uygun foto bulamadım işin doğrusu.bir de soldaki fotodali elbise acayip büyük bir göbeğim varmış gibi gösteriyor beni ama aslında öyle değildi :26:
katılıyorum göbekten gitmiş gibi geldi bana da cnm

bu arada link için özür dilerim
en fazla farkın belimden itibaren yukarısının olduğunu söylüyorlar hep
sorun değil cnm
Alkışlıyorum. tebrik ederim. Belli tabiki kilo verdiğin. Maşallah diyorum
teşekkürler canım

tatlım maşallah buranın paylaşımı o kadar çok oluyor ki,yetişemiyorum işin gerçeği artık.bir de 7. takımdaydım,zayıflama takımlarından biri,oraya da vakit ayırmak durumunda kalıyorum,ondan böyle oluyor.ben de daha çok olmak istiyorum aslında burada

ıkıncı ogunum

1tabak pazı kavurma
1kase sarımsaklı yogurt
yarım tabak karnıbahar

turk kahvesı
1kayısı
1hurma

bol bol sıvı
bol bol bıtkı cayı

durum bundan ıbaret arkadaslar:)))ha bu arada sarımsak bol pul bıber ve her ogun yogurt yemek cok faydalı bılgınıze

devam tatlım pes etmek yok
kayısı ve kakao da iyi fikir bence
iyi geceler canımm daha çok gel gözlerim arıyor seni

canm pes etmem çünkü pantolonum artık büyük gelmeye başladı gittim yenisini aldım :)) hiç almamakta büyük başarı.. sporsuzda bir yere kadar zayıflanıyor.. o yüzden bende sıkı spora başladım muhakkak vereceğim gitsin kilolarrrrrrrr !!!!!

canım çok güzel zayıflamışsın... inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın :)) sizleri görünce bizde çok motive oluyoruz..:)

bi haber var bakanlık karatay dıyetıne el koydu dıye daha genış okuyan oldumu kızlar

ben de ikinci öğünümü yazayım :

domates çorbası
barbunya
yoğurtlu kereviz salatası

bol çay meyve-siyah karışık,su bugün çok az..

akşamki menümü de şimdiden yazayım :

*patlıcan musakka klasik yöntemle pişirilmiş (diğeri vaktimi alıyor ve eşim klasik musakkayı daha çok seviyor,ben de arada yenilen kızartmadan inş.zarar gelmez diye düşünüyorum)
*yoğurt

1.öğünüm : yumurta+ceviz+süt
2.öğünüm: küçük porsiyon mantarlı et sote+mercimek çorbası+ayran
3.öğünüm: 2 yumurtadan pastırmalı omlet
spor : 65 dk yürüyüş

evet ya zaman ayırmak kolay olmuyo bendede ıkıye gıden bır oglan 13 aylıkta bır kız cocugu olunca herseye yetısmek zor oluyo mesela sımdı oglumla ders yapıyoruz hesapta o yazıyo bende buraya yazıyorum

Tesekkurler... Tavsiyeni dinleyecegim, evdekiler bitsin, diyet peynir almayi birakacagim o halde... Gecen gun truff yaptim, yine sizlerden ogrendigim bir tarifle, oglen yemeginden sonra ara sira iyi oluyor..

canım çok güzel zayıflamışsın... inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın :)) sizleri görünce bizde çok motive oluyoruz..:)
teşekkürler canım..inşallah hep birlikte
bi haber var bakanlık karatay dıyetıne el koydu dıye daha genış okuyan oldumu kızlar

nasıl yaniiiii iyice abarttılar bu işi.önce insanları öldüren zayıflama ilaçlarına el koysunlar!

selam kızlar..........bugün yediklerim

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 zeytin
1 dilim peynir
1 küçük muz
biraz fıstık
omega 3

2.öğün:
1 kase tavuk suyuna çorba
yarım tabak etli nohut
1 tabak salata

spor:3 km yürüdüm
sıvı:az oldu bugün:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…