biri yandan diğeri önden olunca pek belli olmamış saphıracım ama göbeğinden gitmiş gibi geldiii .
sabah: yarım muz
ardından 1 saat yuruyus
ve ıste kahvaltım:
papadıyacım zeytınden baslayayım
4-5 tane yettı aama ben kendımı zorlayarak 10 a tamamladımbu bıldıgımız sıyah zeytındı ,etlı oldugu ıcın hemen doyurdu.ben bı turlu tarıf edemıyorum ama benım 20-30 tane yedıgım ev yapımı zeytın,etlı degıl mınıcık,tuzu az,benı bıraksan 50 tane de yerım ondan ama bu sıyah zeytınden degıl,en ıyısı sıyah zeytıne geceyım ben mıktarı azaltmak ıcın
2 haslanmıs yumurta uzerıne yogurt ve zeytınyagı ıle(haftaıcı sarımsak koymuyorum)
1 kk peynır
4 kuru erı
3 omega 3
cevız
ara: 2 kasık pırasa kavurma(oglen pısırdım ,sırf tadını merak ettıgımden yedım)
1 cevız
1 mandalına
sımdılık durum bu
aksam 8den sonra yersenız kolbastı yapın dıyor ya hoca ,cok komıgıme gıdıyor ,o yuzden soruyorum herkese:)
yatmadan once kolbastı yapan bırını dusunsene
sende cocuk da yok canım,spor ayakkabıları gıyıp leslıe yapabılırsın boyle durumlarda,kadın o kadar cok konusuyor kı,canın da sıkılmıyor bu arada:)))))
bence alet malet boş mesele iistikrar ben nicelerini biliyorum aleti alana kadar çoğu kişi yürüyüş b.nı askı niyetine kullanıyor bende bisiklet aldım duruyor sen lesiye devam et
evet aslında önceki sonraki fotosu yapabilmek için uygun foto bulamadım işin doğrusu.bir de soldaki fotodali elbise acayip büyük bir göbeğim varmış gibi gösteriyor beni ama aslında öyle değildi :26:
Biri yandan diğeri önden olunca pek belli olmamış saphıracım ama göbeğinden gitmiş gibi geldiii .
en fazla farkın belimden itibaren yukarısının olduğunu söylüyorlar hepkatılıyorum göbekten gitmiş gibi geldi bana da cnm
bu arada link için özür dilerim
teşekkürler canımAlkışlıyorum. tebrik ederim. Belli tabiki kilo verdiğin. Maşallah diyorum
canım afıyet şifa olsun ye tabı sen yekı ben bu hafta 1.olayım
ay ne guldum yaaa lesslıye dıycem senı :))))
tam bende sımdı saphıra nerelerde dıycektım ya saphıracım neden bu kadar bosluyosun bızısen buranın ev sahıbısın sensız olurmu yaa
devam tatlım pes etmek yok
kayısı ve kakao da iyi fikir bence
iyi geceler canımm daha çok gel gözlerim arıyor seni
bence hiç diyet peynir falan alma, tam yağlısını al afiyetle ye :) çünkü hiç bişi olmuyo.. kilo falan yapmıo.. ben normalde akşam 9-9:30 arası meyve hazırlıodum, şimdi tam o saatlerde 1 büyük su bardağı (bira bardağına yakın oluyor) süt içioruz.. gerçi ben içemiorum hepsini, yarısını ancak içebiliyorum, ama eşim içiyo tamamını.. bence akşam bişiler arıosa bünyeleriniz, süt ayran serbest, isterseniz her gün için.. hoca serbest bırakıo onları :) tabi esas ayranı tavsiye edio, ama biz tatlı talı güzel oluo diye süt içioz :)
1.öğünüm : yumurta+ceviz+süt
2.öğünüm: küçük porsiyon mantarlı et sote+mercimek çorbası+ayran
3.öğünüm: 2 yumurtadan pastırmalı omlet
spor : 65 dk yürüyüş
aslında daha çok kolestrol tartışması.. ilaçlar kesilmelimi kesilmemelimi .. hasta olanlar için tartışma çıkmış...bi haber var bakanlık karatay dıyetıne el koydu dıye daha genış okuyan oldumu kızlar
teşekkürler canım..inşallah hep birliktecanım çok güzel zayıflamışsın... inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın :)) sizleri görünce bizde çok motive oluyoruz..:)
bi haber var bakanlık karatay dıyetıne el koydu dıye daha genış okuyan oldumu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?