Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım afıyet şifa olsun ye tabısen yekı ben bu hafta 1.olayım

ay ne guldum yaaa lesslıye dıycem senı :))))

off papadıya zaten moralım bozuk,hiç destek olmuyorsun bana

kızlar nasıl fark var mı? soldaki resim 1 ay önceye ait,93.6 idim,son cuma bildiriminde 90.4 idim
bayagı fark var canım

her sefer aynı elbıseyle cekersen daha net anlasılır fark,hem kendıne arşiv de yapabılırsın

kızlar nasıl fark var mı? soldaki resim 1 ay önceye ait,93.6 idim,son cuma bildiriminde 90.4 idim
Cok farketmıs,elbıse desenlerı yatay cızgılı oldugu ıcın ,zayıf ınsanları bıle dolgun gosterır kı buna ragmen cok farklı Masallah

masalcım benımde 10 gun tutmam lazım her aksam ıstıyorum sonra sahur ısını dusununce vazgecıyorum nasıl yapsam bılemedım bende

tsk canım paylasım ıcın.cemaat ne derse desın ımam bıldıgını okur

hoşgeldinn bop

fark var tabi cnm. bariz incelmişsinn

loxıcım moral vermek gıbı olmasın ama :))))senın kılonda olsaydım gobek atar gezerdım butun guno yuzden takma canım yavas yavas gıder hepsı nasılsa

iyi akşamlarr kızlarrrr
menümm

1. öğün
bol yeşillikli yumurta salatasıı
peynir
zeytin
domates
ceviz-kayısı
çay

2. öğün
bulgurlu pırasa
yoğurt
2 hurmaa

siyahmiyah
konu dışı olacak ama, o tickerı nasıl yükledin?
ben imza bölümünü bulamıyorum kontrol panelde.. :26:

carrie ben biraz geç kaldım galiba sen tickerı yüklemişsin bile

ama başka soruların da olursa seve seve yanıtlarım

bu arada bildirim yapayım:

bugün de 2 öğün oldu yine

akşam köfte yaparım demiştim ama tek başına yaşayan bir arkadaşımız var o aradı dışarı yemeğe gittik

1 ızgara tavuk göğüs (üzerinde eritilmiş peynir vardı çok az)

1 avuç kadar buharda haşlanmış kabak ve fasülye

su ve yeşil çay

saat 8 gibi bitmişti yemeğim

bir de yemeğe gitmeden 70 dk. wii yaptım

umarım bu hafta düzene girerim yeniden :26:

5-6 da kalkıyormus ama orucc tuttugundan bahsetmıyor kı kıtapta:44:

sahurda yıyıp ustune yatsan da sonucta vucut gun ıcınde o yedıklerını kullanacak,akşama kadar baska bırsey yemeyeceksın,bence sorun olmaz

Kendisi için değil de ramazanda nasıl beslenebiliriz diye bir bölüm var orada demiş.
Hani erken kalktığı için problem olmuyordur diye düşündüm.
Uff bilemedim ki bu kadar az zaman kalmışken kilo aldırırsa diye korkuyorum bir de çok rahat tutuyorum.

2 gündür ben sahursuz tuttum papadiyacım su haricinde bir problem hiç olmadı.
Suya da çok alışmışım demek ki.
İftarda 1.5 litre su içiyorum yarım saat bekliyorum öyle yiyorum.

hoşgeldin zeynepfaz seni çok iyi anlıyorum aynı dert bende de var... şu anda ilaç kullanıyorum henüz çocuk düşünmüyoruz biz ama ileride olmazsa diye endişeleniyorum...doktor kilo vermenin işe yarayacağını mı söyledi? eğer öyleyse ben de daha fazla dikkat ederim bundan sonra..

1. Öğün:
1 tavada tereyağlı yumurta
5 ceviz
5 fındık
1 avuç peynir
1 dilim kaşar peyniri
1/2 domates
5 zeytin
1/2 trabzon hurması
1 mandalina

2. Öğün:
1 tabak et döner
1 kase yoğurt
1 tabak salata

3. Öğün:
1 kase şekersiz aşure Üzerine 1 incir, 5-6 fındık, biraz nar, bol tarçın, kuru üzüm serptim.(HARİKAYDI)
Tavsiye ederim.
1 bardak ayran

eve gidince süt içmeyi planlıyorum inşallah.

Valla ben ilaç ve gıda sektörlerini rahatsız ettikleri için diye düşünüyorum...Dün akşamki Sansürsüz programını kaydetmiştim, onu biraz seyrettim işten gelince Ahmet Hoca da varmış...Meyve veren ağaçların taşlanmasından öte değil bu tartışmalar bence.

DrOz'ün programlarını da kaydediyorum ve seyrediyorum, hatta 2 gün önce seyrettiğim bir bölümde Dr.Andrew Weil diye birisi vardı. İnsan vücudunun kendi kendisini asıl iyi etme potansiyelinin olduğunu ve doğru beslenme ile vücudun tüm sisteminin kusursuz işleyeceğini anlatıyordu. Her türlü gıdanın işlenmişinden kaçınılması gerektiğini söyledi. Tahılları örnek verdi mesela, tahıllar unlaşmış değil de taneleştirilmiş şekilde tüketildiklerinde vücuda daha faydalı olacağını belirtti. Unlaştırılmış tahıllar kan şekerini çok hızlı yükselttikleri için tercih edimemeli imiş(Ör:Ekmek). Ama tabii adam bunları söylediği için hakkında davalar açılmıyor ve topa tutulmuyor. Aksine Emmy ödüll bir programa(DrOz Show) konuk oluyor ve takdir topluyor.
Hoş geçmiş zamanlarda onu da anlamayanlar olmuş ama değerini bulmuş şimdi.

Biz de olan da bu işte, bizim gözümüzün açılmasını kimse istemiyor. Hepimiz farkındayız ki bu beslenme şekline geçeli marketten alacak o kadar az şey kaldı ki...Ben deterjan ve peynir harici pek az şey alıyorum doğrusu

Hasta hasta sporunu aksatmadın ya bravo sana carmencim

artık annem bile karatay diyeti haberlerini takip ediyor, bana bırak o diyeti, kitabı bile toplatıldı diyor.. anlamadığım dukan diyeti (onu da okudum) açık ara sağlıksız önerilerde bulunuyor ve yasaklanmıyor. sonuçta karatay diyeti abartmayan biri için her türden gıdayı içeriyor, neyini yasakladılar şimdi bu kitabın.. ben bi çok diyet kitabı okudum, içlerinde en fazla besine yer veren karatay.. bu bana biraz ilaç endüstrisinin baskısı gibi geliyor, diyet ilaçları, abuk subuk diyet bantları bile yasak diğil.. kolestrerol ilacına gelince, bi tek canan hoca diğil ki gerek olmadığını söyleyen.. illaki kullanacam diyenin elinden de almıyor hoca ilaçları heralde, bi öneri de bulunuyor. ama demekki çok etkiledi insanları, bu da birilerini rahatsız etti. Eğer yediğimiz içtiğimiz kolestrol yapsaydı benim rahmetli dedemde kolesterol tavan yapardı, kendisi et ve süt ürünleriyle yaşardı resmen.. ama hiç de bi kalp damar sıkıntısı yoktu, uzun sayılabilecek kadar da yaşadı (85 yıl). Bilmiyorum artık, tıp denilen bilime de güvenim kalmadı. Doktorların bi dediği bi dediğini tutmuyor, kime inanacağımızı şaşırdık. o yüzden kimseyi sallamama ve kendi deneyimlerime göre yaşama kararı aldım, araştırmalar da fasa fiso.. ilaç firmaları o kadar güçlü ki, çok kolay speküle edebiliyor olayları. Ben de hemen hepsi 80 yıldan (çoğu da 90dan) fazla yaşayan atalarımın yaptığını yapmaya karar verdim, doğal olan herşeyi ye, 3 öğün ye, işlenmiş gıdadan uzak dur ve yürü ...

Meraba hanımlar ben siteye yeni üye oldum geçen ay 15 gün karatay denedim ve 3,5 kilo verip sonra boşladım ama sonra kendimi toparlayıp yeniden başladım ve bu yolda yalnız yürümek idtemediim için sizlerin arasına katılmak istedim.Diyete 3 aralıkta 60.8 le başladım hedefimse 50 inşallah sizinde desteğinizle bunu başarıcam.Şu sevimli çizelgelerinizi nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum.ayrıca ilk sayfada belirtilen liste olayı nedir.açıklarsanız sevinirim..

akşam:1 tabak pırasa yemeği(havuç ve pırasayla yaptım,bulgur pirinç koymadım)
ayran
3-4 kaşık makarna
kayısı
15 fındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…