Merhaba, bir sorum olacak. Aksam yemeginde yumurta yemek uygun mu? Cevabiniz icin simdiden tesekkurler...
artık annem bile karatay diyeti haberlerini takip ediyor, bana bırak o diyeti, kitabı bile toplatıldı diyor.. anlamadığım dukan diyeti (onu da okudum) açık ara sağlıksız önerilerde bulunuyor ve yasaklanmıyor. sonuçta karatay diyeti abartmayan biri için her türden gıdayı içeriyor, neyini yasakladılar şimdi bu kitabın.. ben bi çok diyet kitabı okudum, içlerinde en fazla besine yer veren karatay.. bu bana biraz ilaç endüstrisinin baskısı gibi geliyor, diyet ilaçları, abuk subuk diyet bantları bile yasak diğil.. kolestrerol ilacına gelince, bi tek canan hoca diğil ki gerek olmadığını söyleyen.. illaki kullanacam diyenin elinden de almıyor hoca ilaçları heralde, bi öneri de bulunuyor. ama demekki çok etkiledi insanları, bu da birilerini rahatsız etti. Eğer yediğimiz içtiğimiz kolestrol yapsaydı benim rahmetli dedemde kolesterol tavan yapardı, kendisi et ve süt ürünleriyle yaşardı resmen.. ama hiç de bi kalp damar sıkıntısı yoktu, uzun sayılabilecek kadar da yaşadı (85 yıl). Bilmiyorum artık, tıp denilen bilime de güvenim kalmadı. Doktorların bi dediği bi dediğini tutmuyor, kime inanacağımızı şaşırdık. o yüzden kimseyi sallamama ve kendi deneyimlerime göre yaşama kararı aldım, araştırmalar da fasa fiso.. ilaç firmaları o kadar güçlü ki, çok kolay speküle edebiliyor olayları. Ben de hemen hepsi 80 yıldan (çoğu da 90dan) fazla yaşayan atalarımın yaptığını yapmaya karar verdim, doğal olan herşeyi ye, 3 öğün ye, işlenmiş gıdadan uzak dur ve yürü ...
saphiraaa....baya incelmişsin.göbek ve üst bölgen özellkle.tebrikler tatlım.1 ay sonra daha da incelmiş olursun inşallah
off papadıya zaten moralım bozuk,hiç destek olmuyorsun bana
bayagı fark var canım
her sefer aynı elbıseyle cekersen daha net anlasılır fark,hem kendıne arşiv de yapabılırsın
Cok farketmıs,elbıse desenlerı yatay cızgılı oldugu ıcın ,zayıf ınsanları bıle dolgun gosterır kı buna ragmen cok farklıMasallah
hoşgeldinn bop
fark var tabi cnm. bariz incelmişsinn
Canim öncelikle gecmis olsun. bu güne kadar bende senin gibi Nescafesiz olmuyor diyordum. Gittim bu gün Türkkahvesi aldim. u yeine sütle yapiyorum hemde kocaman Nescafe fincanlarinda iciyorum. Ben sütüde hayatta sade icemem süt icmeme problemimede cözüm buldum. (tek sorun kaldi tatlandiricionuda asariz insallah...)
artık annem bile karatay diyeti haberlerini takip ediyor, bana bırak o diyeti, kitabı bile toplatıldı diyor.. anlamadığım dukan diyeti (onu da okudum) açık ara sağlıksız önerilerde bulunuyor ve yasaklanmıyor. sonuçta karatay diyeti abartmayan biri için her türden gıdayı içeriyor, neyini yasakladılar şimdi bu kitabın.. ben bi çok diyet kitabı okudum, içlerinde en fazla besine yer veren karatay.. bu bana biraz ilaç endüstrisinin baskısı gibi geliyor, diyet ilaçları, abuk subuk diyet bantları bile yasak diğil.. kolestrerol ilacına gelince, bi tek canan hoca diğil ki gerek olmadığını söyleyen.. illaki kullanacam diyenin elinden de almıyor hoca ilaçları heralde, bi öneri de bulunuyor. ama demekki çok etkiledi insanları, bu da birilerini rahatsız etti. Eğer yediğimiz içtiğimiz kolestrol yapsaydı benim rahmetli dedemde kolesterol tavan yapardı, kendisi et ve süt ürünleriyle yaşardı resmen.. ama hiç de bi kalp damar sıkıntısı yoktu, uzun sayılabilecek kadar da yaşadı (85 yıl). Bilmiyorum artık, tıp denilen bilime de güvenim kalmadı. Doktorların bi dediği bi dediğini tutmuyor, kime inanacağımızı şaşırdık. o yüzden kimseyi sallamama ve kendi deneyimlerime göre yaşama kararı aldım, araştırmalar da fasa fiso.. ilaç firmaları o kadar güçlü ki, çok kolay speküle edebiliyor olayları. Ben de hemen hepsi 80 yıldan (çoğu da 90dan) fazla yaşayan atalarımın yaptığını yapmaya karar verdim, doğal olan herşeyi ye, 3 öğün ye, işlenmiş gıdadan uzak dur ve yürü ...
kızlar ya ben şekersizlikten sıkıldığım için akşam tarçınlı süt içiyorum bazen iki bardakta olabiliyor.. bozarmı yaa ???
Kızlar tavuk suyuna tarhana çorbası olur mu? Bir de tarhana çorbası nasıl yapılır ben hiç yapmadım :26:
3. Öğün:
1 kase şekersiz aşure Üzerine 1 incir, 5-6 fındık, biraz nar, bol tarçın, kuru üzüm serptim.(HARİKAYDI)
Tavsiye ederim.
kıslar nedır bu canan hocayla alıpveremedıklerı sey sorusturma baslatılmış dogrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?