Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok güzel yazmışsın canım, aynen katılıyorum

Bugünkü menüm:

kahvaltı:

1 yumrta+½yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1 kk tulum
1 kk ezine
az krem peynir+ 1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
1 ad. damla çikolatalı kurabiye

öğlen:
1 kase tarhana çorbası
1 büyük tabak salata
4 köfte
yarım kase yoğurt

akşam:
1 kase şekersiz aşure
1 ad. kurabiye

su 2 lt ya tamamladım ya az bir şey kaldı emin değilim yalnız bugün baya siyah çay içtim..
gözlerim dönük vaziyette kızlar yine fenalardayım.reglimin son günleri başlayıp,haftasına devam eden enteresan bir durum benimki.ne kadar yasaklı şey varsa,aklım onlarda.perşembe günü de arkadaşımın kızının d.günü var,yine yasaklı mamalar cennetine dönüşen bir parti daha Allahım yardımcım olsun

saphiraaa....baya incelmişsin.göbek ve üst bölgen özellkle.tebrikler tatlım.1 ay sonra daha da incelmiş olursun inşallah

off papadıya zaten moralım bozuk,hiç destek olmuyorsun bana

bayagı fark var canım

her sefer aynı elbıseyle cekersen daha net anlasılır fark,hem kendıne arşiv de yapabılırsın

Cok farketmıs,elbıse desenlerı yatay cızgılı oldugu ıcın ,zayıf ınsanları bıle dolgun gosterır kı buna ragmen cok farklı Masallah

hoşgeldinn bop

fark var tabi cnm. bariz incelmişsinn

inanın tüm fotolarımı taradım diyebilirim.ancak bunları bulabildim boydan.çok belirgin olmamaısna rağmen yine de farketmiş buldunuz pek sevindim ben de :124:

çok teşekkür ediyorum ilgine. aslında neskafesiz oluyor hatta çok nadir içerdim ama 2 haftadır dolandım işte normalde tek şekerli türk kahvesi içerdim her gün. dur bakalım sabah tekrar başlayayım türk kahveme ve önerdiğin ibi sütle deneyeceğim

kızlar nasıl fark var mı? soldaki resim 1 ay önceye ait,93.6 idim,son cuma bildiriminde 90.4 idim

saphiracım tebrik ediyorum, kesinlikle farkediliyor

aynen

kızlar ya ben şekersizlikten sıkıldığım için akşam tarçınlı süt içiyorum bazen iki bardakta olabiliyor.. bozarmı yaa ???

yok yok bozmaz, zaten hoca da öneriyor

Kızlar tavuk suyuna tarhana çorbası olur mu? Bir de tarhana çorbası nasıl yapılır ben hiç yapmadım :26:

carmencim 2-3 farklı tarif gelmiş bu da benden olsun

zeytinyağı koyduğumuz tencereye ince ince kıyılmış yeşil biberi ekliyoruz, (şayet kıymalı yapacaksan biberden sonra kıymayı koymalısın) sonra çok minik parçalar halinde doğradığımız kabuksuz domatesleri ekliyoruz ve azıcık biber salçası koyuyoruz. işte ennn sevdiğim kısım 2 diş sarmısağı dövüp ekliyoruz. tavsiyem doğramak yerine dövmen çünkü defalarca denedim kesinlikle sarısağı doğradığımda aynı lezzeti vermiyor. bu karışımı 3-4 dk çevirdikten sonra oda sıcaklığında suyu koyup dilediğimiz miktarda tarhanayı sanki un eler gibi kaşığı sallaya sallaya tencereye ekliyoruz ve akabinde kaynayana kadar yavaş yavaş karıştırıyoruz. kaynayınca altını kısıp yuz, karabiber, kuru nane ve kekik ekliyoruz (deneyin, çok nefis oluyor) 15 dk kısık ateşte kaynadıktan sonra afiyetle yiyoruz ben yıllardır böyle yaparım ve hiç topaklanma olmadı.

Günaydın herkeslereeeee

Bu aralar gece kuşuyum valla herkes uykuda, ben geçmişi okuyup yorum yazmada

Dün ne yaptım? Tam dayaklıktım baştan söyleyeyim.

1. öğün, kuru incir, kuru kayısı, yer fıstığı, çiğ badem

2. öğün, 2 kase tel şehriye çorbası ve 3-4 kaşık yoğurt

3. öğün, 5-6 kaşık yoğurtlu, sebze soslu (brokoli, kırmızı biber, pırasa, taze fasülye, domates) kepekli makarna. aslında saat 5 gibi çorba içtikten sonra hiiiç acıkmadım ama şayet AKŞAM 9'da o makarnayı yemeseydim kan çıkacaktı evde. cebren ve hile vardı yani işin içinde

sıvı, 3 lt su, 1 bardak neskafe

spor, 1.5 saat aralıksız hızlı tempo yürüyüş.

hepinize günaydınnn

hemen bu sabah neler yediğimi yazayım sonra işimin başına dönmem gerekiyor

1 adet haşlanmış minnacık köy yumurtası (öpüp sevesim geliyor o derece sevimli )
kalkar kalkmaz 5 adet kuru kayısı
1 yemek kaşığı kadar çörek otlu kırmızı biberli çökelek (bu hafta kendim yapmayı deneyeceğim, bakalım)
10-15 adet kavrulmamış tuzsuz yer fıstığı
1 bardak süt

öğlen iş yerinde yiyeceğiz kendime turplu havuçlu bir yeşillik salatası getirdim. yanında yoğurt ve yer fıstığı da var
ikinci öğünüm de bu olacak

akşama dün yapamadığım köfte ve piyazı düşünüyorum

bi de wii yaparsam bu akşam harika olur

hepinizi öpüyorum harika bir gün olur bugün hepimiz için inşallah

günaydın kısçeler,

1 öğün
1 haslanmış yumurta
1 avuc beyaz peynır
1ınce dılım kasar peynırı
1 avuc kuru sıyah uzum

kıslar nedır bu canan hocayla alıpveremedıklerı sey sorusturma baslatılmış dogrumu?

Günaydınnn

Sabah kahvaltımı arz ediyorum efem

1 bardak limonlu sıcak su
2 günkurusu kayısı
2 kuruerik
2 küçük yerli muz
Ceviz
1 domates
1 salatalık
Kaşar peyniri
8-9 zeytin

Birazdan da omega3 lerimi içeceğim.

Herkese sağlıklı kaçamaksız günler

günaydın kızlarr...
sabah menümü arz ediyorum:)
2 yumurtayla yapılmış cılbır
peynir yerine yoğurt yedim bu sabah
5 tane zeytin
10 tane badem

sphira harika olmuşsun canım .tebrik ederim.bu arada bende tam yapmasamda karataya devam günde 20 dakika hızlıca yürüyorum.2 kg verdim ama vucudum bayağı sıkılaştı.yatarak fermuarını çektiğim pantalonumu çok rahat giyiyorum.mide kazıntılarım yok oldu.şubata tüp bebeğe başlayacagız.önümzdeki haftadan itibaren daha ciddiye alarak yapacağım

Günaydınnnnnnnnnnn

İzmirde yağmur ,karanlık bir hava..
Hiç işe gelmek istemedim bugün yahuu..
Ama yapacak bir şey yok..masamdayım ((((

1.ÖĞÜNÜM : 2 Yumurtalı bol peynirli omlet
5-6 tane zeytin
çay

10 : 00 çayında kayısı ve ceviz yemeği düşünüyorum.

Sabah kahvaltılarında uzun boylu vaktim olmuyor diye ceviz kayısı bunları akşam yemeğinde yiyiyordum ben.
Fakat geç bir saat olduğu için şüphelerim var .
Ne dersiniz 10 da yesem,,, ara öğün olmuş olacak,,,o da içime sinmedi..
Napsam yahu

.

günaydın arkadaşlarr

kahvaltımm

2 yumurtadan sebzeli omlet
çökelek
domates
maydonoz-nane-tere-dere otu
ceviz-kayısı
çay
mandalina

Günaydın hanımlar bende hemen yediklerimi yazayım
2 yumurta ve peynirle tereyağlı omlet
2 gün kurusu
bir avuç karışık çerez (fındık, fıstık,ceviz)
1 fincan ıhlamur
2 tane zeytin

Ben dün üye oldum siteye diyetimde 5.günüm cumartesi 1 hafta olacak o zaman tartılıcam çok merak ediyorum aletli spora da başladım desteklerinizi bekliyorum
liste olayını bana izah ederseniz sevinirim bi de bende şu kilo çizelgesinden yapmak istiyorum nasıl yapcam

bu arada dün bildirim yapamadım bugün yapıyorumufaklık çık yordu 10 uyuyakalmışım:))

sabah

10 zeytin
1 bardak süt üzerine tarçın
1 küçük muz
bir çay bardağı fındık fıstık ceviz karışımı
birer adet hurma gün kurusu 2 üzüm
yarım mandalina
bir avuç çökelek üzerine keten tohumu ve çörek otu
bol yeşillik

öğlen

kocaman bir tabak kıymalı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
bol yeşillik
2 ceviz

akşam

1 kase yeşil mercimek salatası(hocanın kitabından nefis oldu ben limon da ekledim)
1 kase kıymalı ıspanak yemeği
bol yeşillik
2 bardak ayran
1 ceviz 1 gün kurusu

menümü de yorumlarsanız sevinirim henüz çok yeniyim buralarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…