ıyı yapıyosun canım mıdeye fazla yuklenmemek lazım
Kendisi için değil de ramazanda nasıl beslenebiliriz diye bir bölüm var orada demiş.
Hani erken kalktığı için problem olmuyordur diye düşündüm.
Uff bilemedim ki bu kadar az zaman kalmışken kilo aldırırsa diye korkuyorum bir de çok rahat tutuyorum.
o zaman zahurda bır bardak süt bırkac ta cevız ye masalım
2 gündür ben sahursuz tuttum papadiyacım su haricinde bir problem hiç olmadı.
Suya da çok alışmışım demek ki.
İftarda 1.5 litre su içiyorum yarım saat bekliyorum öyle yiyorum.
elıne saglık canım aynen katılıyorumValla ben ilaç ve gıda sektörlerini rahatsız ettikleri için diye düşünüyorum...Dün akşamki Sansürsüz programını kaydetmiştim, onu biraz seyrettim işten gelince Ahmet Hoca da varmış...Meyve veren ağaçların taşlanmasından öte değil bu tartışmalar bence.
DrOz'ün programlarını da kaydediyorum ve seyrediyorum, hatta 2 gün önce seyrettiğim bir bölümde Dr.Andrew Weil diye birisi vardı. İnsan vücudunun kendi kendisini asıl iyi etme potansiyelinin olduğunu ve doğru beslenme ile vücudun tüm sisteminin kusursuz işleyeceğini anlatıyordu. Her türlü gıdanın işlenmişinden kaçınılması gerektiğini söyledi. Tahılları örnek verdi mesela, tahıllar unlaşmış değil de taneleştirilmiş şekilde tüketildiklerinde vücuda daha faydalı olacağını belirtti. Unlaştırılmış tahıllar kan şekerini çok hızlı yükselttikleri için tercih edimemeli imiş(Ör:Ekmek). Ama tabii adam bunları söylediği için hakkında davalar açılmıyor ve topa tutulmuyor. Aksine Emmy ödüll bir programa(DrOz Show) konuk oluyor ve takdir topluyor.
Hoş geçmiş zamanlarda onu da anlamayanlar olmuş ama değerini bulmuş şimdi.
Biz de olan da bu işte, bizim gözümüzün açılmasını kimse istemiyor. Hepimiz farkındayız ki bu beslenme şekline geçeli marketten alacak o kadar az şey kaldı ki...Ben deterjan ve peynir harici pek az şey alıyorum doğrusu
yeni karatay kitabım gelid bugun
yeni karatay kitabım gelid bugun
kolestrol ilacını kesin diyor ya hoca,bu yüzden tavır alıyorlar canım.
Acaba aşureyi de sabah mı yeseniz diyorum?
İçine eklediğiniz kuru meyveler de şeker deposu,ve kaynamış olmuyormu onlar?
Anladım canım afiyet olsunCanım akşam mesaideydim soğuk yiyeceğim bir şey olarak tercih ettim. Kuru meyveleri çiğden attım üzerine. Başka da birşey yemedim. Tahıl olarak düşündüm aşureyi.
Arkadaşlar hem dün hemde bugün 10-11 gibi mide kazıntısı hissediyorum. Baya aç hissediyorum kendimi neden acaba?
Bugün sabah yediklerim:
1 çay bardağı ceviz+badem karışımı
1 haşlanmış kayısı kıvamı yumurta
5 zeytin
1 avuç peynir
7 adet yaş üzüm (babam almış dayanamadım)
benimdeeeeeeyeni karatay kitabım gelid bugun
kolestrol ilacını kesin diyor ya hoca,bu yüzden tavır alıyorlar canım.
Günaydın hanımlar,
Kahvaltım:
2 adet kaysı yumurta
10 adet tuzsuz siyah zeytin
1 parça tuzsuz beyaz peynir
1 adet közlenmiş biber
5 adet ceviz
1 çay kaşığı keten tohumu
Herkese iyi günler...
bende sabah bildirimimi yapayım
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 gün kurusu kayısı
2 yumurta
6 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 köy biberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?