Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ıyı yapıyosun canım mıdeye fazla yuklenmemek lazım
elıne saglık canım aynen katılıyorum

yeni karatay kitabım gelid bugun

canım gule gule oku can alıcı noktalarıda paylasmayı unutma

gunaydın sevgılı arkadaslarım

kahvaltım

1bardak süt
1 yumurta
1 zeytın
bıraz bpeynır
1kase dereotu maydanozlu yogurt
3fındık 1kayısı
3 yaprak kıvırcık

dun aksam pırınc ve bulgursuz bıber dolma yaptım bugun onu pısırecem ıkıncı ogunume ve tabı yogurt kızlar yogurdu daha bol yıyın ozellıkle gobek yaglarını erıtıyor bılgınıze

Gunaydınlar Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun: Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır badak ayran,3 yumurtadan zeytınyagı ve tereyagıyla hazırlanmıs hızlı sebzelı omlet(gunde 8 yumurtaya kadar ızın var),bır cay bardagı cevız ,15 zeytın ,bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum(antıoksıdan),bır kuru ıncır,bıraz beyaz peynır,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır))...........

Günaydın hanımlar,

Kahvaltım:
2 adet kaysı yumurta
10 adet tuzsuz siyah zeytin
1 parça tuzsuz beyaz peynir
1 adet közlenmiş biber
5 adet ceviz
1 çay kaşığı keten tohumu

Herkese iyi günler...

merhaba arkadaşlar

bugün 7.günüm diyette ve kendimi inanılmaz mutlu ve de hafif hissediyorum:))

diyete başlamadan önce emziren bir anne olduğum için çekincelerim olmuştu acaba sütümü olumsuz etkiler mi diye
(gerçi kızım 1 yaşında artık herşeyden yiyor ama anne sütü ayrı) aksine bu diyetle sütüm arttı diyebilirim.çünkü daha çok su içmeye başladım,sağlıklı besinler yemeye başladım
ve bu konuda hiç bir sıkıntı yaşamadım.

regl dönemim de korktuğumun aksine kaçamaksızzzgeçirdim.aslında psikolojik mi bilmiyorum ama ağrım da çok az oldu bu ay:))

sanırım şişkinlikten dolayı regl öncesine göre +500 çıktım ama şöyle diyete 70.3 kg la başladım 3.gün 69 u gördüm bu sabah 69.500 nerdeyse haftada 1 kg olacak o da gayet iyi bence.bu arada hiç spor yapamadım minik kuzum var onun peşinden koşturmaca leslieye başlamak istiyorum.

midem rahat,aklım rahat ne yesem derdi yok çünkü açlık hissetmiyorum bugüne kadar denediğim en başarılı diyet.

ne bileyim yeni başlayacak olanlara kendi 1 haftalık deneyimlerim..

Günaydın Şekerler,

Bu hafta yoğunum biraz o sebeplen hemen menülermi yazıp kaçayım

P.tesi akşam: bol yeşil salata ve bir parca et, bir parça da peynir

Salı sabah:
1 yumurta-yağda pişmiş
Peynir çeşitleri-toplamda bir avuca yakın
2 zeytin
2 ceviz
Domates
Salatalık
2 erik kurusu
Omega3

Salı 2.öğün
Bol salata
Ispanak kavurması
yoğurt
1/2 avuçiçi kadar peynir
1yk kadar kereviz salatası
kuru erik-ama miktarı fazla oldu biraz-5-6 olmuştur-

Sıvı:3,5lt su, 1 yeşilçay
Spor: 2 mil leslie, 30 dk yürüyüş, 15dk great abs in 15mins

Öptüm herkesi)

regl döneminde ne kadar artışınız oluyor benim 500 gr oldu bu diyetin ilk haftasına gelince biraz moral bozdu da?

spor yapınca kiloda fark gerçekten fazlamı?henüz spora başlayamadım?ev işleri koşturmaca hariç

limonlu su bazen sıkabiliyor sade su olabilir mi?ya da içine başka bir şey ekleyip içen arkadaşlar var mı?

şimdiden teşekkürler...

bende sabah bildirimimi yapayım
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 gün kurusu kayısı
2 yumurta
6 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 köy biberi

arkadaşlar bu diyeti benimle birlikte 15 yaşındaki kızımda yapıyor. aslında yapmasını isyemiyorum. ama söz geçiremiyorum. onun yapmasında bir sakınca varmı. onun kılosu 60 54 kilo olmak istiyor.

Acaba aşureyi de sabah mı yeseniz diyorum?
İçine eklediğiniz kuru meyveler de şeker deposu,ve kaynamış olmuyormu onlar?

Canım akşam mesaideydim soğuk yiyeceğim bir şey olarak tercih ettim. Kuru meyveleri çiğden attım üzerine. Başka da birşey yemedim. Tahıl olarak düşündüm aşureyi.

Arkadaşlar hem dün hemde bugün 10-11 gibi mide kazıntısı hissediyorum. Baya aç hissediyorum kendimi neden acaba?

Bugün sabah yediklerim:
1 çay bardağı ceviz+badem karışımı
1 haşlanmış kayısı kıvamı yumurta
5 zeytin
1 avuç peynir
7 adet yaş üzüm (babam almış dayanamadım)

sabah kahvaltı

10 zeytin
1 bardak süt
1 küçük muz
1 avuç çökelek üzerine keten tohumu ve çörek otu ile bir dilim beyaz beynir
bir çay bardağı ceviz badem fındık fıstık karışımı
1 hurma 2 gün kurusu 3 üzüm
bol yeşillik
yarım mandalina

öğlen ve akşam menülerini sonra yazarım umarım kaçamağım olmaz annemlerde olucam:))

Arkadaşlar Ankara'da yaşayıpta doğal yumurta satın alabileceğimiz bir yer var mı?
Özelden de mesaj atabilirsiniz.
Teşekkürler :))

cnm yaş üzüm çok şekerlidir,az yemişsin gerçi ama etki edebilir acıkmana..
zeytin miktarın az,salatalık domates filan da yememişsin.
yumurta da 1 tane,ben ilk 2 ay hergün 2 yumurta yemeye çalıştım,yiyemesem de muz yedim yerine
belki bunlardan dolayı acıkıyor olabilirsin..

yeni karatay kitabım gelid bugun
benimdeeeeee

kolestrol ilacını kesin diyor ya hoca,bu yüzden tavır alıyorlar canım.

sağladıkları ranta zarar gelsin istemezler tabi halkın sağlığı ile oynamak pahasına

Günaydın hanımlar,

Kahvaltım:
2 adet kaysı yumurta
10 adet tuzsuz siyah zeytin
1 parça tuzsuz beyaz peynir
1 adet közlenmiş biber
5 adet ceviz
1 çay kaşığı keten tohumu

Herkese iyi günler...

güzel menüymüş aysel110

bende sabah bildirimimi yapayım
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 gün kurusu kayısı
2 yumurta
6 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 köy biberi

güzel menüymüş. sütte içelim hanımlar sabahları

Hamur işi sadece şişmanlatmıyor
2000 kadın üzerinde geçtiğimiz ay yapılan bir araştırmaya göre kadınların fazla kilolarından sonra en çok şikayet ettiği sorunu "aşırı tüylenme."Bunun en önemli sebeplerinden biri ise glisemik indeksi yüksek yani yüksek karbonhidratlı ve şekerli kek, börek gibi hamur işi gıdalar tüketmek.İngiltere'deki Whipps Cross Üniversite Hastanesi'nden endokrinolog Dr. Rina Davison tüylenmenin genlerle ve yaşanılan bölgeyle de alakalı olabileceği gibi yenilenlerle de yakından bağlantısı olduğunu açıkladı.

Dr. Davison yani glisemik indeksi yüksek besinler yani yüksek karbonhidrat ve şekerli yiyecekler yemenin vücutta insülin direnci yarattığını belirtti. İnsülin direncinde vücut daha fazla insülin salgılıyor ve bu da erkeklik hormonu olan testesteronun daha fazla salgılanmasına neden oluyor. Bu döngü içerisinde testesteron salgılayan kadın vücudu erkek tipi tüylenme yaşıyor ve yüz bölgesinde tüylenme artıyor.

Ayrıca bu yiyecekleri tüketmek insülin direncine neden olurken daha sonralarda insülin direnci bu tip besinlere de düşkünlüğü artırıyor ve adeta bir kısır döngü oluşuyor.

ilginç gerçekten doğruda bence hep diyoruz ya babannelerimiz tüysüz vs diye hazır gıdalarla beslenmekle kesinlkle ilgili ya. annannem babannem bacaklar bebek teni gibi gençkendemi yoktu sizde diyorum yoktu yavrum diyolar inanamıyorum ya. aşırı tüylü değilim ama tüye tahammülüm yok bu teknoloji mahvetti bizi insanlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…