cnm yaş üzüm çok şekerlidir,az yemişsin gerçi ama etki edebilir acıkmana..
zeytin miktarın az,salatalık domates filan da yememişsin.
yumurta da 1 tane,ben ilk 2 ay hergün 2 yumurta yemeye çalıştım,yiyemesem de muz yedim yerine
belki bunlardan dolayı acıkıyor olabilirsin..
Arkadaşlar Ankara'da yaşayıpta doğal yumurta satın alabileceğimiz bir yer var mı?
Özelden de mesaj atabilirsiniz.
Teşekkürler :))
ben sorunuzu cevaplayacaktım özel msj atamıyorum 100 mesajı aşmadığım için(burdan marka belirtemiyormuyuz?
canım canan hoca günde 8 yumurta yenebilir diyor..ama ben hiç yemedim.senin tercihin,yiyen arkadaşlar var..2den fazla..
saphiracım tebrik ediyorum, kesinlikle farkediliyor
:
aa soruşturma mı? :26:kıslar nedır bu canan hocayla alıpveremedıklerı sey sorusturma baslatılmış dogrumu?
çok teşekkürler canımsphira harika olmuşsun canım .tebrik ederim.bu arada bende tam yapmasamda karataya devam günde 20 dakika hızlıca yürüyorum.2 kg verdim ama vucudum bayağı sıkılaştı.yatarak fermuarını çektiğim pantalonumu çok rahat giyiyorum.mide kazıntılarım yok oldu.şubata tüp bebeğe başlayacagız.önümzdeki haftadan itibaren daha ciddiye alarak yapacağım
oo hemşehrim varmış benim burada yaGünaydınnnnnnnnnnn
İzmirde yağmur ,karanlık bir hava..
Hiç işe gelmek istemedim bugün yahuu..
Ama yapacak bir şey yok..masamdayım((((
1.ÖĞÜNÜM : 2 Yumurtalı bol peynirli omlet
5-6 tane zeytin
çay
10 : 00 çayında kayısı ve ceviz yemeği düşünüyorum.
Sabah kahvaltılarında uzun boylu vaktim olmuyor diye ceviz kayısı bunları akşam yemeğinde yiyiyordum ben.
Fakat geç bir saat olduğu için şüphelerim var .
Ne dersiniz 10 da yesem,,, ara öğün olmuş olacak,,,o da içime sinmedi..
Napsam yahu
.
yeni karatay kitabım gelid bugun
Çok sevinirim sessiz harflerini yazsan sadece. Yada yerini tarif etsen çok iyi olacak.
teşekkürler canım
aa soruşturma mı? :26:
çok teşekkürler canım
harika bir duygu değil mi,hadi inşallah hayırlısıyla tutar bebiş canım
oo hemşehrim varmış benim burada yaben gaziemirdeyim canım sen neredesin?
hadi bakalım güle güle oku
Saphıracım
35,5 :)))
.
Saphıracım
35,5 :)))
.
merhaba arkadaşlar
bugün 7.günüm diyette ve kendimi inanılmaz mutlu ve de hafif hissediyorum:))
diyete başlamadan önce emziren bir anne olduğum için çekincelerim olmuştu acaba sütümü olumsuz etkiler mi diye
(gerçi kızım 1 yaşında artık herşeyden yiyor ama anne sütü ayrı) aksine bu diyetle sütüm arttı diyebilirim.çünkü daha çok su içmeye başladım,sağlıklı besinler yemeye başladım
ve bu konuda hiç bir sıkıntı yaşamadım.
regl dönemim de korktuğumun aksine kaçamaksızzzgeçirdim.aslında psikolojik mi bilmiyorum ama ağrım da çok az oldu bu ay:))
sanırım şişkinlikten dolayı regl öncesine göre +500 çıktım ama şöyle diyete 70.3 kg la başladım 3.gün 69 u gördüm bu sabah 69.500 nerdeyse haftada 1 kg olacak o da gayet iyi bence.bu arada hiç spor yapamadım minik kuzum var onun peşinden koşturmaca leslieye başlamak istiyorum.
midem rahat,aklım rahat ne yesem derdi yok çünkü açlık hissetmiyorum bugüne kadar denediğim en başarılı diyet.
ne bileyim yeni başlayacak olanlara kendi 1 haftalık deneyimlerim..
doğma büyüme tam 35 liyim ben de 8 aydır g.emirdeyim,yeni taşındık sayılır.2.5 sene de ksk da oturdum daha önce
bende 35/5 :))))))))
bende spor yapmak istiyorum ama bir türlü kaldıramıyorum kendimi yerimdencanm pes etmem çünkü pantolonum artık büyük gelmeye başladı gittim yenisini aldım :)) hiç almamakta büyük başarı.. sporsuzda bir yere kadar zayıflanıyor.. o yüzden bende sıkı spora başladım muhakkak vereceğim gitsin kilolarrrrrrrr !!!!!
arkadaşlar herkese merhaba,
uzun zamandır forumu takip edip yazılanları okuyorum özellikle diyet konularında olanları..benimde kilo fazlam var hem de 10-15 kg kadar..sürekli bugün başlayacağım diyerek hergün kendime planlar yapıp sözler verdim ama bir türlü olmadı.eşimin bile kilomdan rahatsız olduğunu defalarca söylemesine rağmen başaramadım..ama bu karatay diyetini duyduktan ve Canan Hanımı tv de canlı olarak dinledikten sonra bilindik diyetlerden daha kolay olduğunu gördüm.sizlerinde yorumları tabii ki bana gizli birer destek oldu..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.1 hafta önce kitapları sipariş ettim ve okumaya başladım..1 haftadır da uyguluyorum ama birebir örnek menüleri değil.Çalıştığım için öğle yemeklerinde ne çıkarsa ona göre bir yön çiziyorum kendime.ekmeği kestim ve kesinlikle şeker kullanmıyorum,tatlı yok ve akşamaları da 8 den sonra birşey yemiyorum.ve 1 hafta sonra tartıldığımda 1 kg vermiş olduğumu gördüm..çok mutluyum..spor yapsam daha hızlı vereceğim ama henüz ona vakit ayıramıyorum..bir de çok su çemiyorum malesef..mesela az önce öğle yemeği yedim ve yediklerim şöyle:
1 kase domates çorbası
zeytinyağlı yeşil fasulye
1 kase yoğurt
inşallah daha da çok kilo veririm,veririz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?