Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben sabah 2 yumurta yerine 1 muz 1 yumurta yesem diyorum artık.. bu şekilde yapan var mı????????????? ben sabahları zaten meyve yiyorum da, 2 yumurta fazla geliyor biraz, birini çıkartıcam yerine muz mu koymak lazım??

Yağ yakmış olmayı beklemiyorum elbet bu 1 kg. Ile ödem atmış olmak bile harika. Giysilerim farkediyor yaşasın hemde dünkü 3 tatlıya rağmen.:)))

1 sirkeli su

1 bardak süt + ceviz + 3 günkurusu

domates+salatalık+10 zeytin+peynir

dereotlu, maydanozlu, peynirli omlet 2 yumurtadan

omega 3 tablet+ 1 çk çörekotu

şu ana dek 1,5 lt su akşama kadar 3 lt bulur kesin...

şimdide " aç olan bedenin değil duyguların" adlı kitabı okuyacağım çalan telefonlar müsade ederse.

pegasusun
3. günün sabahı ve - 1 kg

Yağ yakmış olmayı beklemiyorum elbet bu 1 kg. Ile ödem atmış olmak bile harika. Giysilerim farkediyor yaşasın hemde dünkü 3 tatlıya rağmen.:)))

1 sirkeli su

1 bardak süt + ceviz + 3 günkurusu

domates+salatalık+10 zeytin+peynir

dereotlu, maydanozlu, peynirli omlet 2 yumurtadan

omega 3 tablet+ 1 çk çörekotu

şu ana dek 1,5 lt su akşama kadar 3 lt bulur kesin...

şimdide " aç olan bedenin değil duyguların" adlı kitabı okuyacağım çalan telefonlar müsade ederse.

tebrikler inşallah daha fazlasını görürsün verdiğin kiloların darısı başımıza

arkadaşlar öğle yemeğimi bildiriyorum

yarım kase ezogelin çorba (içinde inş. pirinç yoktur. çok kalabalıktı ahçıya soramadım)
3 kaşık kavurma
1 bardak ayran

çok fazla giremiyorum bayanlar..
iş yerimde azcık sıkıntılarım var,yine iş yerimdeki bilg. kafayı yedi kaç gündür onla uğraşıyorum...
diyetim fena gitmiyor..
ancak çok dikkat edemiyorum..
hamurişi vs yemiyorum ama 4-5 saatlik açlık kısmını uygulayamıyorum pek..
aralarda fındık fıstık meyve yeme ihtiyacı hissediyorum,can sıkıntısından böyleyim biliyorum ama..
inşallah düzelicem..
reglimin 4. günü bugün,
şişkinliğimde var azcıkk..
sizi okuıyorum genel olarak hariha gidiyorsunuz..
grubumuzda canlanmış ne güzelllll..
öperim hepinizi...

saphiracım tebrik ediyorum, kesinlikle farkediliyor

:

teşekkürler canım
kıslar nedır bu canan hocayla alıpveremedıklerı sey sorusturma baslatılmış dogrumu?
aa soruşturma mı? :26:
çok teşekkürler canım
harika bir duygu değil mi,hadi inşallah hayırlısıyla tutar bebiş canım
oo hemşehrim varmış benim burada ya ben gaziemirdeyim canım sen neredesin?
yeni karatay kitabım gelid bugun

hadi bakalım güle güle oku

Saphıracım

35,5 :)))

.

meraba handan benimde kızım var 1 yaşında bende emziriyorum sanırım sütte bir azalma olmadı.aksine artış var gibi ve kızım eskisine nazaran daha çok emmek istiyor.benim 5.günüm diyette allah hepimizi muvaffak etsin şu kilo çizelgeni nasıl yaptın bende yapmak istiyorum

doğma büyüme tam 35 liyim ben de 8 aydır g.emirdeyim,yeni taşındık sayılır.2.5 sene de ksk da oturdum daha önce

Valla cnm aslına bakarsan ben ne 35 ne 35,5 :))
Doğma büyüme İstanbulluyum.
İş nedeniyle izmirli oldum.4 senedir izmirdeyim.
Eşim izmir doğumlu ,göztepe..
Ben çakma izmirliyim yani:)

Merhaba kızlarrr biraz uzak kaldım dersler nedeniyle..
kahvaltım
2 yumurta
1 kırmızı közlenmiş biber
7 8 zeytin
beyaz beynir
1 dilim kavurma
çok az şekersiz aşure (dayanamadım)
keten tohumu ve omega 3

arkadaşlar herkese merhaba,

uzun zamandır forumu takip edip yazılanları okuyorum özellikle diyet konularında olanları..benimde kilo fazlam var hem de 10-15 kg kadar..sürekli bugün başlayacağım diyerek hergün kendime planlar yapıp sözler verdim ama bir türlü olmadı.eşimin bile kilomdan rahatsız olduğunu defalarca söylemesine rağmen başaramadım..ama bu karatay diyetini duyduktan ve Canan Hanımı tv de canlı olarak dinledikten sonra bilindik diyetlerden daha kolay olduğunu gördüm.sizlerinde yorumları tabii ki bana gizli birer destek oldu..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.1 hafta önce kitapları sipariş ettim ve okumaya başladım..1 haftadır da uyguluyorum ama birebir örnek menüleri değil.Çalıştığım için öğle yemeklerinde ne çıkarsa ona göre bir yön çiziyorum kendime.ekmeği kestim ve kesinlikle şeker kullanmıyorum,tatlı yok ve akşamaları da 8 den sonra birşey yemiyorum.ve 1 hafta sonra tartıldığımda 1 kg vermiş olduğumu gördüm..çok mutluyum..spor yapsam daha hızlı vereceğim ama henüz ona vakit ayıramıyorum..bir de çok su çemiyorum malesef..mesela az önce öğle yemeği yedim ve yediklerim şöyle:

1 kase domates çorbası
zeytinyağlı yeşil fasulye
1 kase yoğurt

inşallah daha da çok kilo veririm,veririz hepimiz

bende spor yapmak istiyorum ama bir türlü kaldıramıyorum kendimi yerimden

umarım istediğin kiloya düşersin canım bencede uygulanması kolay bir diyet menünde gayet iyi işyeri olmasına rağmen afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…