Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet canım iş yerimiz bu açıdan çok güzel..aşçımız var ve ev yemekleri yiyebiliyoruz.kahvaltımı da evden yapıp çıkıyorum..her sabah

2 yumurta
beyaz peynir
domates
5-6 zeytin
şekersiz çay olarak yapıyorum.hafta sonları ceviz falanda ekliyorum menüme..hafta içi ceviz kırmaya üşeniyorum malesef..spora da başlayacağım inşallah..evde koşu bantım var ama ben tembellik yapıyorum işte..sen de başla bence spora..öyle daha çok veririz eminim canım..

oo hemşehrim varmış benim burada ya ben gaziemirdeyim canım sen neredesin?

Saphıracım

35,5 :)))

.

bende 35/5 :))))))))

amanınnnnnn hemşehrilerimm beniiiiiiiiim

fıstık sultanlar merhabalar herkesee

1. öğünüm 2 yumurtalı, bol yeşillikli domatesli biberli omlet,4-5 yer fıstığı, 1 adet de kuru incir.

sıvı bu saate kadar 1 lt.

spor olarak sanırım zumba yapacağım çünkü hava yağışlı

umuyorum bu akşamı kazasız belasız atlatırım çünkü malum gs-fb derbisi var ve arkadaşlarım gelecek. alkol, pizza vs olacak allaaahım sen irademe hakim ol hatta ayıp olacak ama şöyle mi yapsam, onlar gelmeden akşam yemeğimi yiyeyim, ısrar etseler de tok olduğumdan otomatikman yemem

menülerin süper ben bu ara cozuttum ama kilo almadım allahtan...
şu spor işi çok zorluyor hiç dışarı çıkasım yada evde birşeyler yapasım gelmiyor
zorunlu ihtiyaçları halinde çıkıyorum anca

hoşgeldin ben de yeniyim 5.gün daha önce 15 günde 3.5 verip bıraktım şimdi yine başladım inşallah bu sefer devamı gelcek...

merabalar öğlen menüm

1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı zeytinyağında pişirilmiş havuçsuz ve pirinçsiz pırasa
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı bütün keten tohumu

Arkadaşlar yazıyorum ama daha kimseden cevap karşılama gelmedi kendimi yalnız hissediyorum.
Menümü yorumlarsanız sevinirim birde şu kilo çizelgesi işini kıvıramadım yardım bekliyorum..

ankara'nın bir çok semtinde var ben dikmen de oturuyorum büyük bir şubesi var ça...ş market flo...y marka yumurta umarım yardımcı olabilmişimdir

Anladım handancım r..l'de de var. Fakat ben güvenememiştim?Diğer yumurtalardan farkı var mı sence?Organik falan yazıyor ama açıkcası ben inanmıyorum çok fazla markalara:)

ankara'nın bir çok semtinde var ben dikmen de oturuyorum büyük bir şubesi var ça...ş market flo...y marka yumurta umarım yardımcı olabilmişimdir

Anladım handancım r..l'de de var. Fakat ben güvenememiştim?Diğer yumurtalardan farkı var mı sence?Organik falan yazıyor ama açıkcası ben inanmıyorum çok fazla markalara:)

merabalar öğlen menüm

1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı zeytinyağında pişirilmiş havuçsuz ve pirinçsiz pırasa
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı bütün keten tohumu

Arkadaşlar yazıyorum ama daha kimseden cevap karşılama gelmedi kendimi yalnız hissediyorum.
Menümü yorumlarsanız sevinirim birde şu kilo çizelgesi işini kıvıramadım yardım bekliyorum..

diyet bölümlerini bir dolaşayım dedim, denemediğim diyet kalmamış. O zaman neden hala obezim? Çünkü diyet kötü bir şeydir. Önce karnının değil gözünün doyması gerekir. İşte Karatay'ın yaptığı da bu. Karnını değil gözünü doyuruyor önce. Bu öğün doydum ama bir sonraki öğünle doyacak mıyım diye olumsuz mesajlar gitmiyor biliçaltına. Siz de buradan aldığınız güçle fazla kilolardan kurtuldukça kurtuluyorsunuz.

Gün içinde mutlusunuz hep. Çünkü,

1. Zaten acıkmadınız, açlık hissetmiyorsunuz. Mutlusunuz.

2. Acıktınız ama yeme saatleriniz geçti, önemi yok. Alın bir bardak ayran keyifle için. Ya da bir bardak süt, zarar etmezsiniz. Diyetinizde de sekteye uğramazsınız. Mutlusunuz.

3. Acıkmadınız ve bir kaçamak yaptınız. Hiç önemi yok, her şeyin telafisi mümkün. Bu öğün çok yedin ama yarın az yiyeceksin, çünkü acıkmayacaksın. Mutlusunuz.

Sihirli değnek masallarda kaldı. Artık büyüdük. Sihirli değnekle bir anda 40 kilo veremeyeceğimize göre, sihirli, mucizeli diyetlerle de bir anda kilo vermeyiz. 1 ayda 12 kilo vereyim de fıstık olayım diye düşünenler bu yanlışa zamanında düşmüş 12 kilo verip havalarda uçmuş sonra fazlasıyla geri almış bir hatun kişi olarak diyorum ki:

Kendinizi diyete göre değil diyeti kendinize göre uyarlayın

Karatay diyetini buradaki arkadaşların çoğunun kendine göre uyarladığını görüyorum. Başarının sırrı da burada diye düşünüyorum.

Herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:
hoşgeldin ben de yeniyim 5.gün daha önce 15 günde 3.5 verip bıraktım şimdi yine başladım inşallah bu sefer devamı gelcek...

hoşbuldum inşallah bu sefer bırakmazsın..çünkü 3,5 kg az bir kilo değil 15 gün için..demek devamını getirebilsen istediğin kiloya çabucak varacaksın..bence böyle düşün..bi de ne bileyim haftada 1 öğün kaçamak yapılabilir diye düşünüyorum..öğle öğünü tabiki..en azından ben öyle yapacağım..belki de böylelikle o öğün gelene kadar sabrımı koruyabilirm he heheheee

Öğünün gayet iyi. Biraz da çerez olsa tadından yenmezdi.

Çizelge işi kolay:
tickerfaktory'den adımları takip ederek bir çizelge oluşturuyorsun. Çizelgeyi oluşturduktan sonra COde bölümünde http: ile balayıp png. ile biten yere kadar olan url'yi (oradak, 2. url.) kopyalıyorsun. Profiline gelip çizelge bölümüne yapıştırıyorsun.
Kolay gelsin.

moralcim bence gayet istikrarlı ve diyetimize uygun bir menü gibi geldi bana.
Çizelgem benim de yok o yüzden yardımcı olamayacağım.
Kolay gelsin...

hoşgeldin canım,kusura bakma bizim topic bayağı kalabalık,bazen atlatabiliyor...
menün gayet güzel....

menün benimkine çok benzemiş :) ama benim pırasamda havuç var, pirinç yerine de bulgur var :) bi de portakal suyuyla pişirdim, tatlı tatlı olsun dite.. ben baya bi kafama göre takılıom zaten, pirinç zararlı hooooooooop biraz bulgur koyalım o zaman falan yapıom :) kendini yalnız hissetme, kimse cevap yazmasa da sen düşünceni yaz, yaşadıklarını yaz.. gerekli durumlarda cevap gelir zaten.. ben de yeniyim ama sanki 40 yıldır burdaymışım gibi bak :) gerçi yıllardır kadınlar klubünü okuya okuya ezberledim, yazmasam da okuyarak baya bi eskidim :)

ayselcim tespitlerin çok güzel..
ben de 6 aöğünlü bir diyetten çıkıp 10 kiloya yakın verdim her ne kadar çok dikkat edememesemde karatayın yararlarını fazlasıyla görüyorum...
adım adım uyduğumda da kilo veriyorum...
ama kaçamaklı zamanlarım olduğunda dahi o kadar çok yememe rağmen(sağlıklı besinlerden tabiki,ekmeksiz..)kilom sabit..
karatayı bende seviyorum..
kim ne derse desin kendimi daha mutlu hissediyorum..
arzuladığımız kiloya ve sağlığa kavuşmamamız dileğiyle....

sende hoşgeldin canım...

oooo süperrr yaaa kızlar enerjimiz...teşekkürler yemeğin üstüme 1 gün kurusu biraz da yer fıstığı atıştırdımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…