bende spor yapmak istiyorum ama bir türlü kaldıramıyorum kendimi yerimden
umarım istediğin kiloya düşersin canım bencede uygulanması kolay bir diyet menünde gayet iyi işyeri olmasına rağmen afiyet olsun..
inşallah daha da çok kilo veririm,veririz hepimiz
Günaydınnnnnnnnnnn
İzmirde yağmur ,karanlık bir hava..
Hiç işe gelmek istemedim bugün yahuu..
Ama yapacak bir şey yok..masamdayım((((
1.ÖĞÜNÜM : 2 Yumurtalı bol peynirli omlet
5-6 tane zeytin
çay
10 : 00 çayında kayısı ve ceviz yemeği düşünüyorum.
Sabah kahvaltılarında uzun boylu vaktim olmuyor diye ceviz kayısı bunları akşam yemeğinde yiyiyordum ben.
Fakat geç bir saat olduğu için şüphelerim var .
Ne dersiniz 10 da yesem,,, ara öğün olmuş olacak,,,o da içime sinmedi..
Napsam yahu
.
oo hemşehrim varmış benim burada yaben gaziemirdeyim canım sen neredesin?
Saphıracım
35,5 :)))
.
bende 35/5 :))))))))
evet canım iş yerimiz bu açıdan çok güzel..aşçımız var ve ev yemekleri yiyebiliyoruz.kahvaltımı da evden yapıp çıkıyorum..her sabah
2 yumurta
beyaz peynir
domates
5-6 zeytin
şekersiz çay olarak yapıyorum.hafta sonları ceviz falanda ekliyorum menüme..hafta içi ceviz kırmaya üşeniyorum malesef..spora da başlayacağım inşallah..evde koşu bantım var ama ben tembellik yapıyorum işte..sen de başla bence spora..öyle daha çok veririz eminim canım..
hoşgeldin ben de yeniyim 5.gün daha önce 15 günde 3.5 verip bıraktım şimdi yine başladım inşallah bu sefer devamı gelcek...arkadaşlar herkese merhaba,
uzun zamandır forumu takip edip yazılanları okuyorum özellikle diyet konularında olanları..benimde kilo fazlam var hem de 10-15 kg kadar..sürekli bugün başlayacağım diyerek hergün kendime planlar yapıp sözler verdim ama bir türlü olmadı.eşimin bile kilomdan rahatsız olduğunu defalarca söylemesine rağmen başaramadım..ama bu karatay diyetini duyduktan ve Canan Hanımı tv de canlı olarak dinledikten sonra bilindik diyetlerden daha kolay olduğunu gördüm.sizlerinde yorumları tabii ki bana gizli birer destek oldu..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.1 hafta önce kitapları sipariş ettim ve okumaya başladım..1 haftadır da uyguluyorum ama birebir örnek menüleri değil.Çalıştığım için öğle yemeklerinde ne çıkarsa ona göre bir yön çiziyorum kendime.ekmeği kestim ve kesinlikle şeker kullanmıyorum,tatlı yok ve akşamaları da 8 den sonra birşey yemiyorum.ve 1 hafta sonra tartıldığımda 1 kg vermiş olduğumu gördüm..çok mutluyum..spor yapsam daha hızlı vereceğim ama henüz ona vakit ayıramıyorum..bir de çok su çemiyorum malesef..mesela az önce öğle yemeği yedim ve yediklerim şöyle:
1 kase domates çorbası
zeytinyağlı yeşil fasulye
1 kase yoğurt
inşallah daha da çok kilo veririm,veririz hepimiz
ankara'nın bir çok semtinde var ben dikmen de oturuyorum büyük bir şubesi var ça...ş market flo...y marka yumurta umarım yardımcı olabilmişimdir
ankara'nın bir çok semtinde var ben dikmen de oturuyorum büyük bir şubesi var ça...ş market flo...y marka yumurta umarım yardımcı olabilmişimdir
hoşgeldin ben de yeniyim 5.gün daha önce 15 günde 3.5 verip bıraktım şimdi yine başladım inşallah bu sefer devamı gelcek...
merabalar öğlen menüm
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı zeytinyağında pişirilmiş havuçsuz ve pirinçsiz pırasa
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı bütün keten tohumu
Arkadaşlar yazıyorum ama daha kimseden cevap karşılama gelmedi kendimi yalnız hissediyorum.
Menümü yorumlarsanız sevinirim birde şu kilo çizelgesi işini kıvıramadım yardım bekliyorum..
merabalar öğlen menüm
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Arkadaşlar yazıyorum ama daha kimseden cevap karşılama gelmedi kendimi yalnız hissediyorum.
Menümü yorumlarsanız sevinirim birde şu kilo çizelgesi işini kıvıramadım yardım bekliyorum..
merabalar öğlen menüm
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
merabalar öğlen menüm
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
diyet bölümlerini bir dolaşayım dedim, denemediğim diyet kalmamış. O zaman neden hala obezim? Çünkü diyet kötü bir şeydir. Önce karnının değil gözünün doyması gerekir. İşte Karatay'ın yaptığı da bu. Karnını değil gözünü doyuruyor önce. Bu öğün doydum ama bir sonraki öğünle doyacak mıyım diye olumsuz mesajlar gitmiyor biliçaltına. Siz de buradan aldığınız güçle fazla kilolardan kurtuldukça kurtuluyorsunuz.
Gün içinde mutlusunuz hep. Çünkü,
1. Zaten acıkmadınız, açlık hissetmiyorsunuz. Mutlusunuz.
2. Acıktınız ama yeme saatleriniz geçti, önemi yok. Alın bir bardak ayran keyifle için. Ya da bir bardak süt, zarar etmezsiniz. Diyetinizde de sekteye uğramazsınız. Mutlusunuz.
3. Acıkmadınız ve bir kaçamak yaptınız. Hiç önemi yok, her şeyin telafisi mümkün. Bu öğün çok yedin ama yarın az yiyeceksin, çünkü acıkmayacaksın. Mutlusunuz.
Sihirli değnek masallarda kaldı. Artık büyüdük. Sihirli değnekle bir anda 40 kilo veremeyeceğimize göre, sihirli, mucizeli diyetlerle de bir anda kilo vermeyiz. 1 ayda 12 kilo vereyim de fıstık olayım diye düşünenler bu yanlışa zamanında düşmüş 12 kilo verip havalarda uçmuş sonra fazlasıyla geri almış bir hatun kişi olarak diyorum ki:
Kendinizi diyete göre değil diyeti kendinize göre uyarlayın
Karatay diyetini buradaki arkadaşların çoğunun kendine göre uyarladığını görüyorum. Başarının sırrı da burada diye düşünüyorum.
Herkese kolay gelsin.
menün benimkine çok benzemiş :) ama benim pırasamda havuç var, pirinç yerine de bulgur var :) bi de portakal suyuyla pişirdim, tatlı tatlı olsun dite.. ben baya bi kafama göre takılıom zaten, pirinç zararlı hooooooooop biraz bulgur koyalım o zaman falan yapıom :) kendini yalnız hissetme, kimse cevap yazmasa da sen düşünceni yaz, yaşadıklarını yaz.. gerekli durumlarda cevap gelir zaten.. ben de yeniyim ama sanki 40 yıldır burdaymışım gibi bak :) gerçi yıllardır kadınlar klubünü okuya okuya ezberledim, yazmasam da okuyarak baya bi eskidim :)
oooo süperrr yaaa kızlar enerjimiz...teşekkürler yemeğin üstüme 1 gün kurusu biraz da yer fıstığı atıştırdımmm:)Öğünün gayet iyi. Biraz da çerez olsa tadından yenmezdi.
Çizelge işi kolay:
tickerfaktory'den adımları takip ederek bir çizelge oluşturuyorsun. Çizelgeyi oluşturduktan sonra COde bölümünde http: ile balayıp png. ile biten yere kadar olan url'yi (oradak, 2. url.) kopyalıyorsun. Profiline gelip çizelge bölümüne yapıştırıyorsun.
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim..hooooppp gitsin kilolar gitsiinnnn:)moralcim bence gayet istikrarlı ve diyetimize uygun bir menü gibi geldi bana.
Çizelgem benim de yok o yüzden yardımcı olamayacağım.
Kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?