Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğle yemeğimi 12 buçuk gibi yedim..şimdi de 4 gün kurusu ve 1 portakal yedim..nedense kendimi suçlu hissediyorum..hem ara öğün yaptım hem de portkal ve kayısı..ühüüüü

canan hocada zaten öle diyorya insanların yaratıcı olmasını istiyorum diyor...genel kurallara uyun sağlıklı olan besinlerle istediiniz yemeği yapın diyor kolay gelsin hepimize...:))

öğle yemeğimi 12 buçuk gibi yedim..şimdi de 4 gün kurusu ve 1 portakal yedim..nedense kendimi suçlu hissediyorum..hem ara öğün yaptım hem de portkal ve kayısı..ühüüüü

Afiyet olsun canım.Birşey olmaz merak etme.Daha akşam olmadı yakarsın sen o yediklerini.Hem çok büyük bi kaçamak değil bence.Takılma takma kafanaa.Öpt.

tekrar merhaba arkadaslar ıkıncı ogunumude yedım ve bugunkı yeme olayımı bıtırdım menum harıkaydı tavsıye ederım hemen anlatayım dun aksam esıme pırınclı kendıme 3 tanesını pırıncsız kıymalı bıber dolma yapmıstım bugun pısırdım dunden 1 servıs kasıgı pazı kavurma yıne dunden bır servıs kasıgı ıspanak dereotlu maydanozlu yogurt 3 yaprak kıvırcık 3 yaprak roka(hayatımda ılk defa bu kadar saglıklı sebzeyı bır arada yedım

menum

bıber dolma
pazı kavurma
ıspanak
derotlu maydanozlu yogurt
kıvırcık roka

bırazdanda

turk kahvesı
1hurma

Afiyet olsun canım.Birşey olmaz merak etme.Daha akşam olmadı yakarsın sen o yediklerini.Hem çok büyük bi kaçamak değil bence.Takılma takma kafanaa.Öpt.

walla canım afiyet oldu meyveyi çok seviyorum hergün kilolarca yesem bıkmam yani o kadar..ama 1 haftadır işte böyle arada günde 1 tane yiyorum..napalım artık gitti mideye..gelsin hareket gitsin kaloriler öptüm ben de..

birşey olmaz tatlım ama meyve illa yiyeceksen öğünle beraber ye daha iyi iki yemek arasındaki süreyide uzatmış olursun

canan hocada zaten öle diyorya insanların yaratıcı olmasını istiyorum diyor...genel kurallara uyun sağlıklı olan besinlerle istediiniz yemeği yapın diyor kolay gelsin hepimize...:))

evet biraz kafasına göre esnetmeli insan, yoksa hayat boyu devam ettirmek çok güç olur. bi de ben bulguru hem çok severim, hem de çok yararlı olduğuna inanırım.. o yüzden mutlaka kıyısından köşesinden yemeklerime ekliyorum, çiğ köfte falan da yiyorum .. bu arada pırasa bulgurlu çok güzel oldu, onu da soleyeyim :)

birşey olmaz tatlım ama meyve illa yiyeceksen öğünle beraber ye daha iyi iki yemek arasındaki süreyide uzatmış olursun

saol canım..haklısın evet öğlen yesem daha iyi olurdu..bir dahaki sefere öğle yemeğinde ya da sabah kahvaltı da yerim..hem meyve yeme ihtiyacı karşılarım hem de ara öğün yapmamış olurum..sen hiç ara öğün yapıyor musun peki?

Kızlar benim de bir sorum olacak.
Sizce şalgam suyu sorun olur mu ?
Kabızlık için kullanayım diyorum da karar veremedim.

Kızlar benim de bir sorum olacak.
Sizce şalgam suyu sorun olur mu ?
Kabızlık için kullanayım diyorum da karar veremedim.

şalgam çok tuzlu, ole fazla fazla tüketmek kilo vermeni engellemese bile sağlığını etkiler bence... ama içindeki tuz kaya tuzu, ole bakınca biraz kurtarıyo :)

kızlar çok parçapinçik okudum yazılarınızı,aklımda kalmadı,kime ne yorum yapıcam bilemedim.:26:
sorular vs. cevabını almış gördüğüm kadarıyla
ayselcim yazın çok hoşuma gitti
masalcım şalgamla ilgili fikrim yok maalesef
az önce bir yazı okudum,gerçi herkes biliyor ama vücutta su azalınca da kabız olmamız da kaçınılmazmış.

kızlar yemek yediğimiz yer aşure yapmış göndermiş,yanımdaki arkadaşa verdim yesin diye,2 kaşık kadar yememiş bana bırakmış çöpe atamadım yedim maalesef:18: akşama sporumu 5 dk.arttırmam lazım bunun yüzünden

Hani aç karnına her gün 1 bardak veya 2-3 günde bir 2 bardak içsem olur mu ki :26:

senin kronik kabızlığın vardı dimi
istersen bi dene, ama bence sabahları su arkasından 3 kayısı+1 bardak yağlı süt formülüne uzunca bi süre devam et.. denedim demiştim yanlış hatırlamıyosam ama, bole 1-2 gün diğil 10-15 gün ısrarla devam et, bence mutlakaki işe yarayacaktır..

bu kitabı almalı mıyım?

bence evet..referans kitabı olarak devamlı başucunda durması faydalı oluyor...hem çok pahalı da değil aklıma bir şey takıldı mı açıp bakıyorum

bu arada akşam öğünümü yazayım:

9 adet bıldırcın yumurtası büyüklüğünde ekmeksiz köfte

kocca bir tabak fasülye piyazı

pak choi diye bi sebzenin sotesi ben ilk defa burada yedim çin lahanası da deniyormuş galiba ıspanak gibi kavurdum ondan 3 yemek kaşığı

şu anda çatlamak üzereyim

öğlen daha önce yazdığım gibi salata yoğurt ve fıstık yemiştim

1 litre kadar limonlu su içtim yatana kadar 1 litre daha içmeye çalışacağım

bir de wii yaparsam bugünü karda kapatırım diye düşünüyorum

sizce akşam yemeklerim çok mu fazla oluyor dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…