hoşgeldin canım,kusura bakma bizim topic bayağı kalabalık,bazen atlatabiliyor...
menün gayet güzel....
menün benimkine çok benzemiş :) ama benim pırasamda havuç var, pirinç yerine de bulgur var :) bi de portakal suyuyla pişirdim, tatlı tatlı olsun dite.. ben baya bi kafama göre takılıom zaten, pirinç zararlı hooooooooop biraz bulgur koyalım o zaman falan yapıom :) kendini yalnız hissetme, kimse cevap yazmasa da sen düşünceni yaz, yaşadıklarını yaz.. gerekli durumlarda cevap gelir zaten.. ben de yeniyim ama sanki 40 yıldır burdaymışım gibi bak :) gerçi yıllardır kadınlar klubünü okuya okuya ezberledim, yazmasam da okuyarak baya bi eskidim :)
öğle yemeğimi 12 buçuk gibi yedim..şimdi de 4 gün kurusu ve 1 portakal yedim..nedense kendimi suçlu hissediyorum..hem ara öğün yaptım hem de portkal ve kayısı..ühüüüü
Afiyet olsun canım.Birşey olmaz merak etme.Daha akşam olmadı yakarsın sen o yediklerini.Hem çok büyük bi kaçamak değil bence.Takılma takma kafanaa.Öpt.
öğle yemeğimi 12 buçuk gibi yedim..şimdi de 4 gün kurusu ve 1 portakal yedim..nedense kendimi suçlu hissediyorum..hem ara öğün yaptım hem de portkal ve kayısı..ühüüüü
arkadaşlar canım 2 gündür beyaz leblebi istiyor akşam 8 - 10 tane yesem??? :18:
Öğünle beraber yiyebilirsin sakıncası olmazz ..
canan hocada zaten öle diyorya insanların yaratıcı olmasını istiyorum diyor...genel kurallara uyun sağlıklı olan besinlerle istediiniz yemeği yapın diyor kolay gelsin hepimize...:))
birşey olmaz tatlım ama meyve illa yiyeceksen öğünle beraber ye daha iyi iki yemek arasındaki süreyide uzatmış olursun
Kızlar benim de bir sorum olacak.
Sizce şalgam suyu sorun olur mu ?
Kabızlık için kullanayım diyorum da karar veremedim.
şalgam çok tuzlu, ole fazla fazla tüketmek kilo vermeni engellemese bile sağlığını etkiler bence... ama içindeki tuz kaya tuzu, ole bakınca biraz kurtarıyo :)
Hani aç karnına her gün 1 bardak veya 2-3 günde bir 2 bardak içsem olur mu ki :26:
bu kitabı almalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?