kızlar çok parçapinçik okudum yazılarınızı,aklımda kalmadı,kime ne yorum yapıcam bilemedim.:26:
sorular vs. cevabını almış gördüğüm kadarıyla
ayselcim yazın çok hoşuma gitti
masalcım şalgamla ilgili fikrim yok maalesef
az önce bir yazı okudum,gerçi herkes biliyor ama vücutta su azalınca da kabız olmamız da kaçınılmazmış.
kızlar yemek yediğimiz yer aşure yapmış göndermiş,yanımdaki arkadaşa verdim yesin diye,2 kaşık kadar yememiş bana bırakmış çöpe atamadım yedim maalesef:18: akşama sporumu 5 dk.arttırmam lazım bunun yüzünden
senin kronik kabızlığın vardı dimi
istersen bi dene, ama bence sabahları su arkasından 3 kayısı+1 bardak yağlı süt formülüne uzunca bi süre devam et.. denedim demiştim yanlış hatırlamıyosam ama, bole 1-2 gün diğil 10-15 gün ısrarla devam et, bence mutlakaki işe yarayacaktır..
bence çok abartılı değil,hani piyazı biraz daha az yemiş olsaydın bu kadar şişmezdin gibime geliyor
malum fasulye=gaz
Keşke sabaha bıraksaydın Ceylincim ama sporla telafi edersin afiyet olsunn ..
Benim su ile alakası yoktur ceylincim hiç içmesem 3 litre su içiyorum her gün.
[/B]
ben de fasülyeyi çok severim.
Canım da istiyor bu sıralarda ama hep kilo aldıracak gibi geliyor bana.
O yüzden yiyemedim.
Bir de yapsam 2-3 akşam yemem gerekecek az bile yapsam.
Canım bozulabilirdi burda dolap yok çünkü
Sağolasın oldu valla ii geldi ne yalan diyim bol tarçınlıydı tazeydi
Ben de aslında stresle alakalı olduğuna %100 eminim senin bu kabızlığın
çünkü yapmadığın kalmadı:44:
Ben 1 su bardağından yapıyorum eşimle bana,genelde 6 tabak çıkıyor.Sen yarım bardaktan dene bakalım ne olucak
offf yaaa deli gibiii acıktım...hiç böyle olmamıştım 1 haftadır..ilk defa bugünn böyle oldum.midem kazınıyo çok fecii...
2.öğün:
1 kase tavuklu çorba
1 kase havuçlu cacık
ben de öğlende salata niyetine yoğurtlu havuç yemiştim
2.öğünüm
ayşe kadın
mercimek çorbası
yoğurtlu havuç salatası
2 saat sonra ara yaptım :18: Bir avuç kadar badem
1 saat evvel filan da 2 kaşık aşure
Geçen gün bir arkadaş önermişti,kiloları ne kadar zamanda verdiğimizi yazacaktık.. Bu tickerlarda görünen bir şey değil..
Duraksama yaşayanlara, yeni başlayanlara fikir verebilir, moral olabilir.
Ben tam 1 ayda 4 kg. kaybettim, mutluyım, herşeyden önemlisi azimliyim.
Yarın 10 günlüğüne yurtdışına tatile gidiyorum, en son 5 yıl önce tatil yapmıştım, moralim çok yüksek, umarım uygun yiyecekler bulurum, tatil dönüşü 2 kilo vermiş olmayı istiyorum.
diyet bölümlerini bir dolaşayım dedim, denemediğim diyet kalmamış. O zaman neden hala obezim? Çünkü diyet kötü bir şeydir. Önce karnının değil gözünün doyması gerekir. İşte Karatay'ın yaptığı da bu. Karnını değil gözünü doyuruyor önce. Bu öğün doydum ama bir sonraki öğünle doyacak mıyım diye olumsuz mesajlar gitmiyor biliçaltına. Siz de buradan aldığınız güçle fazla kilolardan kurtuldukça kurtuluyorsunuz.
Gün içinde mutlusunuz hep. Çünkü,
1. Zaten acıkmadınız, açlık hissetmiyorsunuz. Mutlusunuz.
2. Acıktınız ama yeme saatleriniz geçti, önemi yok. Alın bir bardak ayran keyifle için. Ya da bir bardak süt, zarar etmezsiniz. Diyetinizde de sekteye uğramazsınız. Mutlusunuz.
3. Acıkmadınız ve bir kaçamak yaptınız. Hiç önemi yok, her şeyin telafisi mümkün. Bu öğün çok yedin ama yarın az yiyeceksin, çünkü acıkmayacaksın. Mutlusunuz.
Sihirli değnek masallarda kaldı. Artık büyüdük. Sihirli değnekle bir anda 40 kilo veremeyeceğimize göre, sihirli, mucizeli diyetlerle de bir anda kilo vermeyiz. 1 ayda 12 kilo vereyim de fıstık olayım diye düşünenler bu yanlışa zamanında düşmüş 12 kilo verip havalarda uçmuş sonra fazlasıyla geri almış bir hatun kişi olarak diyorum ki:
Kendinizi diyete göre değil diyeti kendinize göre uyarlayın
Karatay diyetini buradaki arkadaşların çoğunun kendine göre uyarladığını görüyorum. Başarının sırrı da burada diye düşünüyorum.
Herkese kolay gelsin.
Geçen gün bir arkadaş önermişti,kiloları ne kadar zamanda verdiğimizi yazacaktık.. Bu tickerlarda görünen bir şey değil..
Duraksama yaşayanlara, yeni başlayanlara fikir verebilir, moral olabilir.
Ben tam 1 ayda 4 kg. kaybettim, mutluyım, herşeyden önemlisi azimliyim.
Yarın 10 günlüğüne yurtdışına tatile gidiyorum, en son 5 yıl önce tatil yapmıştım, moralim çok yüksek, umarım uygun yiyecekler bulurum, tatil dönüşü 2 kilo vermiş olmayı istiyorum.
Hayır canım ara öğün yapmıyorum genelde 2 öğün yiyorum ama sağlam yiyorum kuruyemişi kestim bu ara sadece ergenlik dönemine girmiş gibi sivilce çıktı yüzümde :18:saol canım..haklısın evet öğlen yesem daha iyi olurdu..bir dahaki sefere öğle yemeğinde ya da sabah kahvaltı da yerim..hem meyve yeme ihtiyacı karşılarım hem de ara öğün yapmamış olurum..sen hiç ara öğün yapıyor musun peki?
evet çok doğru düşünmüşsün ben şu an duraksama dönemindeyim meselaumarım tekrar vermeye devam ederm
iyi akşamlarr kızlarrr
1. öğün
2 yumurtadan sebzeli omlet
çökelek
domates
tere-maydonoz-nane-dere otu
ceviz-kayısı-erik
mandalina
çay
2. öğün
1 kase az şehriyeli nohutlu çorba
koca bir tabak brokoli salatası
2 kaşık süzme yoğurt
öğlen de okulda 1 avuç kadar tuzsuz kabak çekirdeği yemiştimm:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?