Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bence çok abartılı değil,hani piyazı biraz daha az yemiş olsaydın bu kadar şişmezdin gibime geliyor
malum fasulye=gaz

Keşke sabaha bıraksaydın Ceylincim ama sporla telafi edersin afiyet olsunn ..
Benim su ile alakası yoktur ceylincim hiç içmesem 3 litre su içiyorum her gün.

Aslında çok büyük ihtmalle stresten oluyor ama yavaş yavaş düzene girecek gibi hissediyorum.
kayısı ve sütü de bir süre denedim baya ama 10-15 gün olmamıştır tabi.
Şimdi de oruç tutuyorum 1 haftaya kadar hasta olurum o zaman devam ederim.
Dün eczacı ile konuştuk.
Dedim bol bol su içiyorum.
Menülerime her gün salata koydum.
Hareketimi eksik etmiyorum her gün egzersiz.
Benim kızımda da oluyordu bir dönem strestendir, o geçsin düzelir ama mide ilaçlarını kullanmamaya çalış.
O da neden olur dedi.

bence çok abartılı değil,hani piyazı biraz daha az yemiş olsaydın bu kadar şişmezdin gibime geliyor
malum fasulye=gaz

ben de fasülyeyi çok severim.
Canım da istiyor bu sıralarda ama hep kilo aldıracak gibi geliyor bana.
O yüzden yiyemedim.
Bir de yapsam 2-3 akşam yemem gerekecek az bile yapsam.

Keşke sabaha bıraksaydın Ceylincim ama sporla telafi edersin afiyet olsunn ..
Benim su ile alakası yoktur ceylincim hiç içmesem 3 litre su içiyorum her gün.

[/B]

Canım bozulabilirdi burda dolap yok çünkü
Sağolasın oldu valla ii geldi ne yalan diyim bol tarçınlıydı tazeydi
Ben de aslında stresle alakalı olduğuna %100 eminim senin bu kabızlığın
çünkü yapmadığın kalmadı:44:

ben de fasülyeyi çok severim.
Canım da istiyor bu sıralarda ama hep kilo aldıracak gibi geliyor bana.
O yüzden yiyemedim.
Bir de yapsam 2-3 akşam yemem gerekecek az bile yapsam.

Ben 1 su bardağından yapıyorum eşimle bana,genelde 6 tabak çıkıyor.Sen yarım bardaktan dene bakalım ne olucak

Ben de eminim artık.
Ama o zamanki gibi kötü değil 2-3 günde bir az miktarda da olsa gidiyorum artık.
İnşallah en kısa zamanda daha da iyi olacak.

Ben 1 su bardağından yapıyorum eşimle bana,genelde 6 tabak çıkıyor.Sen yarım bardaktan dene bakalım ne olucak

Öyle yapayım o zaman cuma - cumartesi falan.
hem bakayım etkileyecek mi tartıyı.
Farkettin mi sen etkiliyor mu?

iyi akşamlar kızlar,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
bugün yediklerim

1.öğün:
2 haşlanmış yumurta(sarımsaklı yoğurt döküp yedim)
3 zeytin
az fıstık
omega 3

2.öğün:
1 kase tavuklu çorba
1 kase havuçlu cacık

spor:3 km yürüdüm
sıvı:2 lt kadar oldu bugün

Geçen gün bir arkadaş önermişti,kiloları ne kadar zamanda verdiğimizi yazacaktık.. Bu tickerlarda görünen bir şey değil..
Duraksama yaşayanlara, yeni başlayanlara fikir verebilir, moral olabilir.
Ben tam 1 ayda 4 kg. kaybettim, mutluyım, herşeyden önemlisi azimliyim.
Yarın 10 günlüğüne yurtdışına tatile gidiyorum, en son 5 yıl önce tatil yapmıştım, moralim çok yüksek, umarım uygun yiyecekler bulurum, tatil dönüşü 2 kilo vermiş olmayı istiyorum.

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün: Bır tabak zeytınyaglı-teryaglı sebze yemegı,bır bardak ayran,bıraz pırasa,bır kase salata ,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bıraz cevız,bır kuru ıncır,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır),omega3 ıcerır),bır tutam corek otu......-................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2fıncan Turk kahvesı

Spor: az ev ısı yaptım , az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

2.öğün:
1 kase tavuklu çorba
1 kase havuçlu cacık

ben de öğlende salata niyetine yoğurtlu havuç yemiştim

2.öğünüm

ayşe kadın
mercimek çorbası
yoğurtlu havuç salatası

2 saat sonra ara yaptım :18: Bir avuç kadar badem
1 saat evvel filan da 2 kaşık aşure

Ne güzel umarım bol bol eğlenirsin.
İstediğin gibi kilo vermiş şekilde de dönersin.
nereye gidiyorsun ?

1.öğünüm: yumurta+ceviz+peynir+kefir
2.öğünüm: 1 kase ezogelin çorbası + 1 tabak nohut+ 1 küçük tabakta patlıcan +yoğurt
3.öğünüm :tarçınlı süt
spor:60 dk yürüyüş

Kesinlikle katiliyorum....

evet çok doğru düşünmüşsün ben şu an duraksama dönemindeyim mesela umarım tekrar vermeye devam ederm

arkadaşlar karatay diyeti için evinizde olmazsa olmazlarınız nedir? artık bende bir yerden başlamak istiyorum.. 6 kilo fazlalığım var.

iyi akşamlarr kızlarrr

1. öğün

2 yumurtadan sebzeli omlet
çökelek
domates
tere-maydonoz-nane-dere otu
ceviz-kayısı-erik
mandalina
çay

2. öğün

1 kase az şehriyeli nohutlu çorba
koca bir tabak brokoli salatası
2 kaşık süzme yoğurt

öğlen de okulda 1 avuç kadar tuzsuz kabak çekirdeği yemiştimm:26::26:

Hayır canım ara öğün yapmıyorum genelde 2 öğün yiyorum ama sağlam yiyorum kuruyemişi kestim bu ara sadece ergenlik dönemine girmiş gibi sivilce çıktı yüzümde :18:
evet çok doğru düşünmüşsün ben şu an duraksama dönemindeyim mesela umarım tekrar vermeye devam ederm

bende veremiyorummm ama duraksamadan değilde yaptığım kaçamaklardan kaynaklandığını düşünüyorum

Afiyet olsun tatlımm of ya biri beni iyi bi haşlasın bu ara saldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…