Afiyet olsun tatlımm of ya biri beni iyi bi haşlasın bu ara saldım
arkadaşlar karatay diyeti için evinizde olmazsa olmazlarınız nedir? artık bende bir yerden başlamak istiyorum.. 6 kilo fazlalığım var.
Ne güzel umarım bol bol eğlenirsin.
İstediğin gibi kilo vermiş şekilde de dönersin.
nereye gidiyorsun ?
selam kızlar.bugun ile gittik gorevlı olarak,çok yogun bır gundu,menumse pek guzel degıl
sabah: 1 kayısı yumurta
10 zeytın
1 kk pyenır
yarım avuc tahın helvası
ara: 1 ayran
akşam: 2 avuc yerfıstıgı(usendım bısey pısırmeye)
spor: yok
sıvı: 1,5 lt
bugun erken yatacagım zaten,çok yorgunum,sabah guzel bır kahvaltı yapar,sonra da yuruyuse gıderım inş.
ühüüü ya salmış vaziyetteyimsağol canımm
sıra haşlamaya geldiigamzeee toparlan bakalımmm, cumaya ne kaldı şurdaaaa kendine gell lütfennn
Fransa'ya gidiyorum.. oradakilere Karatay'ı tanıtacağım, " Montignac öldü, yaşasın Karatay !!!"
evet çok doğru düşünmüşsün ben şu an duraksama dönemindeyim meselaumarım tekrar vermeye devam ederm
afiyet olsun tatlım.
kahvaltın etkili olsun sabahh. sabaha kadar dayanırsın inşallah.
Şekerim ben tam 3 haftadır yerimde sayıyordum ne olduysa oldu 1 kilo daha gitti..senin zaten fazla kilon yok daha ağır vermen normal, moralini bozma, ağır verilen kilo hemen geri gelmiyor..
Hem, biz bu kiloları bir iki ayda almadık ki bir iki ayda verelim , bakınız ben 15 yılda 15 kilo aldımSESSİZ VE HAİNCE GELDİ KİLOLAR
Fransa'ya gidiyorum.. oradakilere Karatay'ı tanıtacağım, " Montignac öldü, yaşasın Karatay !!!"
ühüüü ya salmış vaziyetteyimbu cuma kafamı kuma sokup çıkarmamayı düşünüyorum :18:
sağol canım.
o kadar yorgunum kı hemen uyumak ıstıyorum aslındamaçlar varmış eşim muhtesem yuzyıl da seyrettırmeyecek,en guzelı uyumak:18:
loxı omletı yapcam sabahkaşar peynır cıkarayım buzluktan
kızlar ben kilo alma sebebimi tamamen simit ,poğaça ve çikolataya borçluyum.
sabah kahvaltı yapıyordum okula giderken.ama mutlaka yanıma simit, poğaça, haşhaşlı çörek vb alıyodum.
okulda acıkıyordum çünkü.:44::44::44: inanır mısınız o kadar simit vb şeyler yediğim halde eve elim ayağım titreyerek geliyodum açlıktan.:44::44:
hemen mutfağave en kolayı makarna yapmakk ketçap ve mayonezli tabiii genelde.
onu da yiyodumm koca bir tabak üstüne de çikolata cnm çok istiyordu çünküü.
şimdi düşünüyorum daaa çok değiştimm ben çokkk.
okuldakiler yinee aynı. simit vb şeyler yiyorlar ama ben reddiyorum artık sormuyorlar alıştılarr:13::13:
Harikasın idealistcimm ..
Benim de tamamen fast food abur cubur hamur işleri.
Ama dediğin gibi o kadar yiyordum yine yiyesim geliyordu.
Çok değiştim çook ..
Harikasınn Masalcımmm. HARİKAYIZZZ
Şekerim ben tam 3 haftadır yerimde sayıyordum ne olduysa oldu 1 kilo daha gitti..senin zaten fazla kilon yok daha ağır vermen normal, moralini bozma, ağır verilen kilo hemen geri gelmiyor..
Hem, biz bu kiloları bir iki ayda almadık ki bir iki ayda verelim , bakınız ben 15 yılda 15 kilo aldımSESSİZ VE HAİNCE GELDİ KİLOLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?