Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugünkü menüm:

kahvaltı:
1 yumurta+½ yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1 kk ezine
az krem peynir+1 dilim kepek ekmeği kızarmış
½ domates
2 fincan şekersiz çay
2 ad. omega 3 kapsül

ara:bitki çayı

öğlen:
2 tabak kıymalı,az bulgurlu kapuska
biraz yoğurt
1 ad. minik acı biber turşusu
2 ad. kuru incir+3 badem+4-5 fındık+tarçın

ara:3 bardak çay + 3 ad. fingers bisküvi

akşam:yok

su:1.5 lt içtim yatana kadar 2 olur..

kızlar bu regl krizleri beni mahvediyor ya tutamıyorum kendimi,resmen içime bişey kaçıyor,çok mralim bozuluyor o zaman.bu sabah tartıldım cumadan bu yana 200 gr. fazla çıktım.ooof off bu hafta 8 leri kesin görürüm diyordum..sanırım göremeyeceğim

arkadaşlar karatay diyeti için evinizde olmazsa olmazlarınız nedir? artık bende bir yerden başlamak istiyorum.. 6 kilo fazlalığım var.

yumurta
cevız,fındık,fıstık ,badem(tuzsuz ve kavrulmamıs olcak kuruyemısler,hangılerını sevıyorsan ondan al)
peynır
zeytın

ogle ve aksam yemeklerınde etlı etsız sebze yemeklerı,,salata,yogurt olabılır.

selam kızlar.bugun ile gittik gorevlı olarak,çok yogun bır gundu,menumse pek guzel degıl
sabah: 1 kayısı yumurta
10 zeytın
1 kk pyenır
yarım avuc tahın helvası

ara: 1 ayran

akşam: 2 avuc yerfıstıgı(usendım bısey pısırmeye)

spor: yok
sıvı: 1,5 lt

bugun erken yatacagım zaten,çok yorgunum,sabah guzel bır kahvaltı yapar,sonra da yuruyuse gıderım inş.

gozlemecım dun mekık cekmemıstım ama bugun kazasını da yapıp 100 tane cekecegım.

şimdi başlıyorum

tesekkurler ılgılendıgın ıcın

afiyet olsun tatlım.
kahvaltın etkili olsun sabahh. sabaha kadar dayanırsın inşallah.

sağol canımm
sıra haşlamaya geldii gamzeee toparlan bakalımmm, cumaya ne kaldı şurdaaaa kendine gell lütfennn
ühüüü ya salmış vaziyetteyim bu cuma kafamı kuma sokup çıkarmamayı düşünüyorum :18:
Fransa'ya gidiyorum.. oradakilere Karatay'ı tanıtacağım, " Montignac öldü, yaşasın Karatay !!!"

alemsin ya fransa türk görsün

evet çok doğru düşünmüşsün ben şu an duraksama dönemindeyim mesela umarım tekrar vermeye devam ederm

Şekerim ben tam 3 haftadır yerimde sayıyordum ne olduysa oldu 1 kilo daha gitti..senin zaten fazla kilon yok daha ağır vermen normal, moralini bozma, ağır verilen kilo hemen geri gelmiyor..
Hem, biz bu kiloları bir iki ayda almadık ki bir iki ayda verelim , bakınız ben 15 yılda 15 kilo aldım SESSİZ VE HAİNCE GELDİ KİLOLAR

afiyet olsun tatlım.
kahvaltın etkili olsun sabahh. sabaha kadar dayanırsın inşallah.

sağol canım.

o kadar yorgunum kı hemen uyumak ıstıyorum aslındamaçlar varmış eşim muhtesem yuzyıl da seyrettırmeyecek,en guzelı uyumak:18:

loxı omletı yapcam sabahkaşar peynır cıkarayım buzluktan

evet haklısın canım ama insan böyle hep, kısa koşuçu maratona dayanamıyor

Diyet Uzmani Ahmet Gürapaydin
Kahvaltı deyince peynir,zeytin,çay..gibi şeyler anlıyoruz. Oysa incir+ceviz+süt veya süt+ekmek üzeri sarelle veya yoğurt +ceviz+pekmez veya simit+ayran+elma da dengeli ve tok tutan seçeneklerden.

ühüüü ya salmış vaziyetteyim bu cuma kafamı kuma sokup çıkarmamayı düşünüyorum :18:

cnm yarın yeni bir gün.
yarından itibaren dikkatli olursun. arada oluyor hepimizee cuma sendromları. ama kendimize getiriyor bizi.

iyi uykular o zaman sana tatlım
ohhh loxi omleti süper gerçekten alternatif olduu

kızlar ben kilo alma sebebimi tamamen simit ,poğaça ve çikolataya borçluyum.
sabah kahvaltı yapıyordum okula giderken. ama mutlaka yanıma simit, poğaça, haşhaşlı çörek vb alıyodum.
okulda acıkıyordum çünkü.:44::44::44: inanır mısınız o kadar simit vb şeyler yediğim halde eve elim ayağım titreyerek geliyodum açlıktan.:44::44:
hemen mutfağa ve en kolayı makarna yapmakk ketçap ve mayonezli tabiii genelde.
onu da yiyodumm koca bir tabak üstüne de çikolata cnm çok istiyordu çünküü.
şimdi düşünüyorum daaa çok değiştimm ben çokkk.
okuldakiler yinee aynı. simit vb şeyler yiyorlar ama ben reddiyorum artık sormuyorlar alıştılarr:13::13:

Harikasın idealistcimm ..
Benim de tamamen fast food abur cubur hamur işleri.
Ama dediğin gibi o kadar yiyordum yine yiyesim geliyordu.
Çok değiştim çook ..

sağol canım çok motive oldum :)) doğru söylüosun senelerdir üzerimde taşıdığım kiloyu hemen veremem.. ama yinede hep aynı kiloda sayınca sıkılıyor insan neyse sabredicez artık :)

sabah:2yumurtadan omlet
10 zeytin
peynir
15fındık
öğlen:1tabak pırasa
yoğurt
1bardak süt
akşam:közlenmiş kırmızı biber(1adet)
1adet közlenmiş patlıcan-yoğurtlu
yarım halka tatlı
1 saat yürüyüş
yarım saat egzersiz
bitki çayı 1 kupa yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…