Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Cok guzel bır paylasım ya, ınanılmaz ıyı hıssedıyıor ınsan bu dıyetle

balik yaginin faydasi nedir diye sorsam ayip olmaz umarim beni de alin aranizaa yaaa... noluurr....
Kızlar omega3 konusu kafama takılmıştı, Karatay' a sordum:

Dr Hanım merhaba,
Kitabınızda serbest olan yağların gün içinde miktarı toplamda ne kadar olmalı? Omega 3 zayıflama aşamasında kilo aldırır deniyor, bu doğru mu? Ben keten tohumu, semizotu ve ablık tükettiğim bir günde de omega 3 desteği almalımıyım?

Cevap :
Canınızı istediği kadar sağlıklı yağ yiyebilirsiniz. Zaten 1 kilo yiyecekhalimiz yok değil mi? Miktar yok....Bilinenin aksine omega-3 kilo almayı önler, tansiyonu düşürür, şeker hastalığını önler ve düzeltir,kalp hastalıklarını ve felci önler...Depresyonu tedavi eder. Fikri olmadan- zikri olanlara selamlarımı iletin. Korkmayın. Biraz da yeni literatürü okusunlar derim...

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

öğlenki menümmm;
bi tabak yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
1 kase tarhana

akşam menüm
1 yumurta sahanda
1 kase çorba
3 -4 kaşık bulgur pilavı
yemesem olurdu aslında pilavı ama dayanamadım

Harikasınn Masalcımmm. HARİKAYIZZZ
maşallahhhh

Gül cevap için çok teşekkürler

aaa ne güzel yaa, istedigimiz soruyu da sorabiliyoruz demek.. aslinda kitabini alabilsem hic fena olmaz ya, her zaman lazim olabilecek bir sey.. tesekkür ederim canim..

iyi akşamlar arkadaşlar

Nslsınız?
Şimdi oturdum ancak.Öğlenden beri ne çok syf ilerlemiş.
Tamamını okuyamadım henüz.
Önce kalan bildirimimi yapayım uyuyakalmadan.

öğle : tek yumurtalı çılbır

akşam: 3 küçük parça tavuk ızgara
yeşil salata
yoğurt
1 kayısı
3-4 tane ceviz
sade kahve

yatmadan süt içerim
2 lt limonlu su
çay sayamadım :)

SPOR: Bugün yürümeye mecalim yok.çok yorgunum çooooook ((((((

.

doktor sitesine üye olup soru sorabilirsin regen...

anladim idealist cok tesekkür edrim.. zaten burda bi cok soru cevaplanmis bi halde yarin asure yiyeyim de sonra ben de basliyorum bu diyete sizlerin menüsünden birini kendime örnek alcam.. zaten zamanla ben de alisirim heralde..

yahu kızlar bu ne hız bir günde nerdeyse 30 sayfa bravo. ben bugün araziye gitmiştim yazamadım hiç (
loxandra canım çok sağol verdiğin bilgiler için teşşekkür ediyorum sana...

doktorum hemen şeker var mı ailede diye sordu bende insülin direnci-hipoglisemi var dedim hııım yaptı belki de önce insülin direncini kırmak için bir tedavi uygularız sana dedi. bunlar birbirleriye bağlantılıymış kilo-insülin direnci-polikistik over doktor bi 10 kilo versen adetlerin düzene girer daha kolay hamile kalırsın dediyani zayıflasam ne pko kalacak ne de insülin direnci, gerçekten de zayıfken de kontrollere giderdim hiçbir şeyim yoktu şimdi motor su kaynatıyor valla :))

şimdi de günlük menüm:
sabah
2 yumurta
5 ceviz
1 salatalık
3 cerry domates
1 kalın dilim dil peyniri
9 tane yeşil-siyah zeytin

öğle
yarım tabak ıspanak yoğurtlu
yarım tabak kuşbaşı
3 kaşık bulgur pilavı
biraz da arkadaşın tabağından çöplendim ( (2 çatal makarna, 2 çatal kızartma)

ara
kefir-ceviz

akşam komşumdaydım küçük bir kase çerez 2 fincan çay içtim acıkmadım süt içip yatarım artık

spor 20 dk yürüyüş (az ama dizlerim ağrıdığı için fazla uzatamıyorum zamanla alışırım herhalde

sıvı tüketimi biraz az oldu bugün ama çok kötü değil öyle işte...

hepinizi öpüyorum kızlaaar :))

Son düzenleme:
anladim idealist cok tesekkür edrim.. zaten burda bi cok soru cevaplanmis bi halde yarin asure yiyeyim de sonra ben de basliyorum bu diyete sizlerin menüsünden birini kendime örnek alcam.. zaten zamanla ben de alisirim heralde..

rica ederim regen
alışırsın canım alışırsın yorum bile yapmaya başlarsın yeni katılanların menüsünee

Anladım handancım r..l'de de var. Fakat ben güvenememiştim?Diğer yumurtalardan farkı var mı sence?Organik falan yazıyor ama açıkcası ben inanmıyorum çok fazla markalara:)

aslında doğrusunu söylemem gerekirse ben yumurtayı hiç yemiyorum ama eşim ve kızım yiyorlar eşim memnun köy yumurtası gibi olmasa da market yumurtalarından iyi diyor ben renginden anlıyorum sarısını tonu daha farklı denemek için alalbilirsin aslında.kolay gelsin

benim de var platis esyalarim ama topun üstünden düstügümden beri yapmiyorum korku iste :26::26::26:

az daha düşecektim ben de
kadın nasıl yapıyor yaa ebru şallı dan bahsediyorumm kedi gibii
topsuz egzersizler de güzel baya. onları yap istersen alışana kadar. öyle yapacam ben.
kilo verirken bi taraftan da sıkılaşalımm

bende bayılırım bulgura pırasayı bulgurla denicem eminim güzel olur zaten dolmalara falan bulgur koyun diyo canan hoca ben doktorlar sitesinde sormuştum sadece abartmayın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…