Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi akşamlar arkadaşlar

aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum(sanki çok eskiyim topu topu 7 güncük:)))

sabah kahvaltımı yazmıştım

öğlen

1 kase yoğurt
1 kase yeşil mercimek salatası
bol yeşillik
6 adet fındık

akşam

1 bardak tarçınlı süt
biraz peynir
4 zeytin
biraz yeşillik

akşam menüm biraz zayıf oldu ama mecburdum annemlerdeydim onlar gözemeleri götürdü(
şuan da acıkmış durumdayım ama yatıcam:))

rica ederim regen
alışırsın canım alışırsın yorum bile yapmaya başlarsın yeni katılanların menüsünee

evettt... bakalim hatalarim oldukca uyaran arkadaslar olur zaten..

evet yaa... disardan bakinca renkli renkli toplarin üstünde hoplayip ziplamak gibi duruyor plates ama hiiic de öyle degil.. valla benim bi topum var, bi yoga minderim, bir tane küp (ne ise yariyor bilmiyorum ) bir tane de kemerim var böyle bacaklari felan germek icin... heralde ben erken basladim, zaten ebru salliya ayak uydurmak imkansiz yaa... dedigin gibi kedi resmen.. yani kilo vermede durdugun zaman o dönemde sIkIlasIyor vücut.. en azindan öyle kalmiyor bu güzel..

sen varya zaten bi harikasın müthiş ilham veriyosun insana senin yazıların sayesinde üye oldum bende saolllllllll varollll alllkışşş

bugün pilates yapmaya başladım evde kendi çapımda.
bakalım inşallah gerisi gelirr...

tebrikler aslında ben de başlamayı çok istiyorum ama evde disiplin sağlamak zor olmuyor mu?bir de cd faln mı var nerden yapıyorsun belki ben de başlarım??daha önce yaptın mı bilmiyorum ama ben 2009 da 4 ay salona gittim sadece pilates için haftada 2 gün acayip fit oldum aynı kiloda kalmama rağmen herkes çok zayıfladığımı söylüyordu.

bu diyetle ilgili 1 haftalık olumlu düşüncelerimi yazmıştım bir tanesi daha geldi aklıma cildimdeki sivilceler azaldı sanki böyle bir değişim gören var mı aranızda?

bir de ben artık hergün tartılmaktan vazgeçtim bazen artışlarda moral bozuluyor( yarın tartılacağım 1 haftalık yani daha sonra da dayanabilirsem haftaya perşembe tekrar tartılacağım.çizelgemi de kilo vermişsem haftalık değiştiricem ne dersiniz?

ya degisimler beni de deli ediyor... mesela bigün tartildim, ertesi gün tam 1 kilo az cikti inanabiliyor musun 1 kilo benim sindirim sorunum da var zaten bi haftadir tartilmiyorum simdi de korkuyorum tartilmaya

Son düzenleme:
ya degisimler beni de deli ediyor... mesela bigün tartildim, ertesi gün tam 1 kilo az cikti inanabiliyor musun 1 kilo benim sindirim sorunum da var zaten bi haftadir tartilmiyorum simdi de korkuyorum tartilmaya

benim de 500 gr fazlaydı dün,bu akşam hafif yedim bol su ve bitki çayı bakalım yarın sabah görücez:ama moralini bozma devam et bence özel günlerde olabiliyor sindirim sorunun da varmış,ne bileyim biz çok kaçamak yapmazsak sonucunu er ya da geç alırız gibi geliyor motive olmak lazım, ben daha çok başlardayım gaza gelmiş durumdayım bir de eşimle beraber başladık...bakalım hayırlısı artık umarım hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz en kısa zamanda...

akşam spora gittim gelince biraz fındık ve 3-4 adet gün kurusu yedim son yemeğimi 3 te yemiştim 7.30 da da bunları yedim yarın ola hayrola....hepinize iii geceler...

ben de öyle ümid ediyorum yaa... 60-63 arasi bi rakam cok iyi olurdu.. simdi 67-68 oynuyorum yani 1-1,5 kilo arasi oynamalar olabiliyor o kesin.. ben de yeni basladim handancim.. birlikte ilerleriz olur mu?? ben 4kilo verdim ve yaklasik 1aydir ayni kilodayim yani duraklama dönemim de bitmistir sanirim..

ama esinle baslamak ennnnnnnnn güzeli.. benimki kilo alsa fena olmaz hani.. ama nerdee... yani onun ihtiyaci yok ya, bana da zor olyuor.. gecen napti bilyior musun??? tam kilo vermisim gaza gelmisim ki sorma nasil güzel devam ediyorum.. sen tut arkadaslariyla mcdonalds'a git, bana da bi menü al gel bana, hem de menü, hem de aksam yesen bi türlü yemesen bi türlü.. zaten ondan sonra kirmizilar geldi, sonra oruc iste yarin ya da birgün basliyorum ben de.. ay cok heyecanliyim...

Kızlar benim de aklıma soktunuz platesi.
Zaten zamanım geldi artık değil mi yavaş yavaş verirken kalan kilolarımı sıkılaşmak en iyisi olur.
Daha önceden deneyen olumlu sonuçlar alanlar var mı?

Kizlar iyi aksamlar. Dün sabah inanilmaz bir migde agrisiyla uyandim. Iki gündür beni helak etti. Anca simdi simdi kendimi iyi hisetigim icin yazabiliyorum.
Dünkü menüm (menüde denemez ya)
Gün boyunca iki avuc ici badem
aksam saat 7 siralari 1 tabak sehriyeli corba.(sehriyeli falan ictim artik halsizlik cok oldugu icin kalkip birsey yapamadim)
Malesef hic su yok. Bir bardak su icmeye kalktim midem bulandi :26:
bu gün saat ögleye kadar uyudum halsizlikten öglenlein zar zor 2 yumurta biraz peyaz peynir yesillik yedim.
ögleden sonra 1 avuc bedem 3 gün kurusu kayisi
aksam saat 6 gibide 1 tabak kiymali mercimek yemegi yedim.
Simdiye kadar 1 litre su..
Hastaliktan dolayi düzen falan kalmadi. Yarin kendimi toplayip tekrardan düzene oturtmam lazim.
Iyi aksamlar hepinize.

Kizlar iyi aksamlar. Dün sabah inanilmaz bir migde agrisiyla uyandim. Iki gündür beni helak etti. Anca simdi simdi kendimi iyi hisetigim icin yazabiliyorum.
Dünkü menüm (menüde denemez ya)
Gün boyunca iki avuc ici badem
aksam saat 7 siralari 1 tabak sehriyeli corba.(sehriyeli falan ictim artik halsizlik cok oldugu icin kalkip birsey yapamadim)
Malesef hic su yok. Bir bardak su icmeye kalktim migdem bulandi :26:
bu gün saat ögleye kadar uyudum halsizlikten öglenlein zar zor 2 yumurta biraz peyaz peynir yesillik yedim.
ögleden sonra 1 avuc bedem 3 gün kurusu kayisi
aksam saat 6 gibide 1 tabak kiymali mercimek yemegi yedim.
Simdiye kadar 1 litre su..
Hastaliktan dolayi düzen falan kalmadi. Yarin kendimi toplayip tekrardan düzene oturtmam lazim.
Iyi aksamlar hepinize.

Hepinize merhabalar.Bomba gibisiniz.
Grubumuzda sayfalar almış başını gitmiş.
Dün menü bildirimi yapamadım,oldukça
yoğun geçti.Bu gün ise:

sabah:
2 haşlanmış yumurta
2 domates
beyaz peynir,10 zeytin
4 kuru kayısı
4-5 tane ceviz

öğle:
1 tabak tas kebabı,az patates
ayran
1 elma

akşam:
1 tabak barbunya
salata
ayran

2 lt. su
bitki çayı-sade nescafe

Geçmiş olsun canım.İnşallah çabuk toparlarsın.
Kaldığın yerden devam edersin.

Fransa'ya gidiyorum.. oradakilere Karatay'ı tanıtacağım, " Montignac öldü, yaşasın Karatay !!!"

bayıldım

tebrik ederim idealistcim, hepimiz değiştik sanırım

Selam kızlar umarım hersey yolundadir ben forma girmeyeli epey oldu hastalandım ateş falan çok şükür şimdi iyiyim . Bende hemen girdim forma ama çok sayfalar gecmis onları geriye dönüp okuyacagim inşallah. Bu arada diyetime 2 dilim ekmek ekleyip yumurtayı kaldırmıştım ama kızlar inanın sanki bu diyetin sırrı kahvaltidaki yumurta ben normalde 2 yumurtalı klasik Karatay kahvaltısını yapınca saat aksam 5-6 ya kadar bişeyler yemeden duruyordum hiç açlık hissetmiyordum bir haftadır ekmekli kahvaltıyla en fazla 1 e kadar götürdü beni inanılmaz bir mide kazınmasi oldu eski günlerdeki gibi yeme istegim basladi. Allah'tan sonuçta 1 haftada kilo falan almadım 400 gr verdim . Yarın sabah kısmete karataya donüyorum . Hepimize basarılar diliyorum . Allah yolumuzu açık etsin biran evvel ulaşalım hedeflere :)

çok geçmiş olsun, ihmal etme kendini.

İyi akşamlar kızlaaar bomba gibiyim çünkü GS-FB derbisi çok heyecanlıydı. hop oturduk hop kalktık.
sabahki bildirimimi yapmıştım. korktuğum olmadı, pizza ve alkol yerine haşlanmış karnıbahar ve brokoli üzerine sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağında kızdırılmış pul biber ekledim. tavada pırasa, taze fasülye ve rende domates çevirdim azcık biber salçasıyla harika oldu. 4-5 ceviz ve 1 kuru incir yiyerek günü tamamladım. doyana kadar da yedim valla

sıvı, 3 lt su. yatana kadar 4 ü bulabilir sanırım çünkü sarımsaklı yoğurt içimi yaktı. 1 bardak da hain neskafe

spor, şimmdi biraz leslie ve arkasından yarım saat zumba yapacağım.

menune bayıldım sebze gıbısı yok valla ama bısey sorcam boyun kac kı 49 olmak ıstıyosun

Kızlar benim de aklıma soktunuz platesi.
Zaten zamanım geldi artık değil mi yavaş yavaş verirken kalan kilolarımı sıkılaşmak en iyisi olur.
Daha önceden deneyen olumlu sonuçlar alanlar var mı?

canım ben 4 yıl önce yaptığım diyetle plates yapıyordum sadece 18 kilo vermiştim ve çok sıkı olmuştu vücudum.....şimdi niye yapmıyorsun dersen....plates topundan oğlum çok korkuyor..diğer haraketler içinde pek fırsatım olmuyor..ama yaptığım egzersizleri plates tarzında yapıyorum..nefes al ver...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…