rica ederim regen
alışırsın canım alışırsın yorum bile yapmaya başlarsın yeni katılanların menüsünee
az daha düşecektim ben de
kadın nasıl yapıyor yaa ebru şallı dan bahsediyorumm kedi gibii
topsuz egzersizler de güzel baya. onları yap istersen alışana kadar. öyle yapacam ben.
kilo verirken bi taraftan da sıkılaşalımm
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün: Bır tabak zeytınyaglı-teryaglı sebze yemegı,bır bardak ayran,bıraz pırasa,bır kase salata ,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bıraz cevız,bır kuru ıncır,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır),omega3 ıcerır),bır tutam corek otu......-................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2fıncan Turk kahvesı
Spor: az ev ısı yaptım , az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
bugün pilates yapmaya başladım evde kendi çapımda.
bakalım inşallah gerisi gelirr...
bu diyetle ilgili 1 haftalık olumlu düşüncelerimi yazmıştım bir tanesi daha geldi aklıma cildimdeki sivilceler azaldı sanki böyle bir değişim gören var mı aranızda?
bir de ben artık hergün tartılmaktan vazgeçtim bazen artışlarda moral bozuluyor( yarın tartılacağım 1 haftalık yani daha sonra da dayanabilirsem haftaya perşembe tekrar tartılacağım.çizelgemi de kilo vermişsem haftalık değiştiricem ne dersiniz?
ya degisimler beni de deli ediyor... mesela bigün tartildim, ertesi gün tam 1 kilo az cikti inanabiliyor musun 1 kilobenim sindirim sorunum da var zaten bi haftadir tartilmiyorum simdi de korkuyorum tartilmaya
benim de 500 gr fazlaydı dün,bu akşam hafif yedim bol su ve bitki çayı bakalım yarın sabah görücez:ama moralini bozma devam et bence özel günlerde olabiliyor sindirim sorunun da varmış,ne bileyim biz çok kaçamak yapmazsak sonucunu er ya da geç alırız gibi geliyor motive olmak lazım, ben daha çok başlardayım gaza gelmiş durumdayım bir de eşimle beraber başladık...bakalım hayırlısı artık umarım hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz en kısa zamanda...
Kizlar iyi aksamlar. Dün sabah inanilmaz bir migde agrisiyla uyandim. Iki gündür beni helak etti. Anca simdi simdi kendimi iyi hisetigim icin yazabiliyorum.
Dünkü menüm (menüde denemez ya)
Gün boyunca iki avuc ici badem
aksam saat 7 siralari 1 tabak sehriyeli corba.(sehriyeli falan ictim artik halsizlik cok oldugu icin kalkip birsey yapamadim)
Malesef hic su yok. Bir bardak su icmeye kalktim migdem bulandi :26:
bu gün saat ögleye kadar uyudum halsizlikten öglenlein zar zor 2 yumurta biraz peyaz peynir yesillik yedim.
ögleden sonra 1 avuc bedem 3 gün kurusu kayisi
aksam saat 6 gibide 1 tabak kiymali mercimek yemegi yedim.
Simdiye kadar 1 litre su..
Hastaliktan dolayi düzen falan kalmadi. Yarin kendimi toplayip tekrardan düzene oturtmam lazim.
Iyi aksamlar hepinize.
Fransa'ya gidiyorum.. oradakilere Karatay'ı tanıtacağım, " Montignac öldü, yaşasın Karatay !!!"
kızlar ben kilo alma sebebimi tamamen simit ,poğaça ve çikolataya borçluyum.
sabah kahvaltı yapıyordum okula giderken.ama mutlaka yanıma simit, poğaça, haşhaşlı çörek vb alıyodum.
okulda acıkıyordum çünkü.:44::44::44: inanır mısınız o kadar simit vb şeyler yediğim halde eve elim ayağım titreyerek geliyodum açlıktan.:44::44:
hemen mutfağave en kolayı makarna yapmakk ketçap ve mayonezli tabiii genelde.
onu da yiyodumm koca bir tabak üstüne de çikolata cnm çok istiyordu çünküü.
şimdi düşünüyorum daaa çok değiştimm ben çokkk.
okuldakiler yinee aynı. simit vb şeyler yiyorlar ama ben reddiyorum artık sormuyorlar alıştılarr:13::13:
Kizlar iyi aksamlar. Dün sabah inanilmaz bir migde agrisiyla uyandim. Iki gündür beni helak etti. Anca simdi simdi kendimi iyi hisetigim icin yazabiliyorum.
Dünkü menüm (menüde denemez ya)
Gün boyunca iki avuc ici badem
aksam saat 7 siralari 1 tabak sehriyeli corba.(sehriyeli falan ictim artik halsizlik cok oldugu icin kalkip birsey yapamadim)
Malesef hic su yok. Bir bardak su icmeye kalktim migdem bulandi :26:
bu gün saat ögleye kadar uyudum halsizlikten öglenlein zar zor 2 yumurta biraz peyaz peynir yesillik yedim.
ögleden sonra 1 avuc bedem 3 gün kurusu kayisi
aksam saat 6 gibide 1 tabak kiymali mercimek yemegi yedim.
Simdiye kadar 1 litre su..
Hastaliktan dolayi düzen falan kalmadi. Yarin kendimi toplayip tekrardan düzene oturtmam lazim.
Iyi aksamlar hepinize.
İyi akşamlar kızlaaar bomba gibiyim çünkü GS-FB derbisi çok heyecanlıydı. hop oturduk hop kalktık.
sabahki bildirimimi yapmıştım. korktuğum olmadı, pizza ve alkol yerine haşlanmış karnıbahar ve brokoli üzerine sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağında kızdırılmış pul biber ekledim. tavada pırasa, taze fasülye ve rende domates çevirdim azcık biber salçasıyla harika oldu. 4-5 ceviz ve 1 kuru incir yiyerek günü tamamladım. doyana kadar da yedim valla
sıvı, 3 lt su. yatana kadar 4 ü bulabilir sanırım çünkü sarımsaklı yoğurt içimi yaktı. 1 bardak da hain neskafe
spor, şimmdi biraz leslie ve arkasından yarım saat zumba yapacağım.
Kızlar benim de aklıma soktunuz platesi.
Zaten zamanım geldi artık değil mi yavaş yavaş verirken kalan kilolarımı sıkılaşmak en iyisi olur.
Daha önceden deneyen olumlu sonuçlar alanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?