canım ben 4 yıl önce yaptığım diyetle plates yapıyordum sadece 18 kilo vermiştim ve çok sıkı olmuştu vücudum.....şimdi niye yapmıyorsun dersen....plates topundan oğlum çok korkuyor..diğer haraketler içinde pek fırsatım olmuyor. .ama yaptığım egzersizleri plates tarzında yapıyorum..nefes al ver...:44:
Selam arkadaslar!!
Bugun diyete baslayali tam 1 ay oldu ve toplam bir ayda 10.500 kg vermis bulunmaktayim allahima binlerce kez sukurlervolsun umarim drvamida gelir.
Bazi arkadaslar sormus kim ne kadar zamands ksc kilo verdi diye bu yuzden yazmak istedim ama kg kaybi her kisiye gore cok farklidir ilk zamanlar zaten su kaybi oldugu icin fazla gidiyor ama sonradan yavasliyor ben mesela bundan sonradinda haftada ancak 1 kilo verebilrcegimi dusunuyorum yavas ama kalici vermek istiyorumarim oylede olur.
Yeni baslayan arkadaslara bol kilo vermeler diliyorum hepbirlikte
Bugunki menumu yazayim
Kalkinca:sirkeli su.
Kahvalti;yumurta bitmis o yuzden 1 muz. Peynir ceviz kuru kayisi
Ogle:az doner eti ve salata
Aksam:haslanmis tavuk budu
Bol su ve yesil cay
Oglen; az doner ekmeksiz ve salata
Aksam; haslanmis tavuk budu
Bol su ve yesil cay
Tabi kocaman top haklı çocuk korkmakta.
Başlıyorum o zaman ben de yarından itibaren.
Kiloya değil de sıkılaşmayaymış değil mi asıl etkisi ?
ne kadar da gösterir ki etkisini?
1 ayda 10.5 kiloo muu ?
Bir dakika ben bir cam bulayım aşağı atlayayım da geleyimm ..[/B]
menune bayıldım sebze gıbısı yok valla ama bısey sorcam boyun kac kı 49 olmak ıstıyosun
canım arkadaşın kilosunu bilmiyorum ama kilo fazla olunca ,fazla gidebiliyor...
iyi geceler..........
Selam arkadaslar!!
Bugun diyete baslayali tam 1 ay oldu ve toplam bir ayda 10.500 kg vermis bulunmaktayim allahima binlerce kez sukurlervolsun umarim drvamida gelir.
Bazi arkadaslar sormus kim ne kadar zamands ksc kilo verdi diye bu yuzden yazmak istedim ama kg kaybi her kisiye gore cok farklidir ilk zamanlar zaten su kaybi oldugu icin fazla gidiyor ama sonradan yavasliyor ben mesela bundan sonradinda haftada ancak 1 kilo verebilrcegimi dusunuyorum yavas ama kalici vermek istiyorumarim oylede olur.
Bugunki menumu yazayim
Kalkinca:sirkeli su.
Kahvalti;yumurta bitmis o yuzden 1 muz. Peynir ceviz kuru kayisi
Ogle:az doner eti ve salata
Aksam:haslanmis tavuk budu
Bol su ve yesil cay
Oglen; az doner ekmeksiz ve salata
Aksam; haslanmis tavuk budu
Bol su ve yesil cay
Kizlar iyi aksamlar. Dün sabah inanilmaz bir migde agrisiyla uyandim. Iki gündür beni helak etti. Anca simdi simdi kendimi iyi hisetigim icin yazabiliyorum.
Dünkü menüm (menüde denemez ya)
Gün boyunca iki avuc ici badem
aksam saat 7 siralari 1 tabak sehriyeli corba.(sehriyeli falan ictim artik halsizlik cok oldugu icin kalkip birsey yapamadim)
Malesef hic su yok. Bir bardak su icmeye kalktim migdem bulandi :26:
bu gün saat ögleye kadar uyudum halsizlikten öglenlein zar zor 2 yumurta biraz peyaz peynir yesillik yedim.
ögleden sonra 1 avuc bedem 3 gün kurusu kayisi
aksam saat 6 gibide 1 tabak kiymali mercimek yemegi yedim.
Simdiye kadar 1 litre su..
Hastaliktan dolayi düzen falan kalmadi. Yarin kendimi toplayip tekrardan düzene oturtmam lazim.
Iyi aksamlar hepinize.
kesinlikle sebzesiz olmaz
boyum 1.58 o yüzden 49-50 olsam çok iyi olacak.
böyle güzel bir konuyu gözden kaçırmışım önce kitabı alıcam sonrada size gelişmeleri aktarıcam sağoluun var olun da omega 3 hap olarakmı alıyorsunuz burda isim veremzseniz özelime atarmısınız teşekkürler bir sürü omega 3 kapsülü satan firma var da en güvenilir hangisi doğrusu bilemedim sevgiler
Selam arkadaslar!!
Selam arkadaslar!!
herkese günaydın
saat farkından dolayı biraz erkenci oluyorum
bu sabah moralim oldukça kötü
yine kilo almışım gibi hissediyorum kendimitartılmadım ama insan kendisini bilir...3 günlük kaçamağın sonu bu galiba
dün spor da yapamadım bir de akşam yemeğini fazla kaçırdım
çoook mutsuz oldum çokgece de rüyamda tartılıp 56 kilo olduğumu görüyordum allahım ne kadar mutluydum!
2 haftadır kilo vermem tamamen durmuş durumda aslında reglim de yeni bitti ben şişliğim iner diye bekliyordum
tebrik ediyorum alınyazimkaderimsin!!harika bir sonuç!!umarım allah hepimize böyle sonuçlar nasip eder...
bu arada burcin79 ve century ikinize de çok geçmiş olsun en kısa zamanda daha iyi olursunuz inşallah
sabah öğünümü yazayım bari..çok isteksiz yedim hepsini
1 yumurta
10 adet tuzsuz kavrulmamış yer fıstığı
1 yemek kaşığı çörekotlu baharatlı çökelek
yarım domates
biraz maydonoz
1 bardak çay
neden böyle oldum bilmiyorum porsiyonlarımı küçültmem mi gerek sizce? sadece dün akşam spor yapmadım kabızlık sorunum da yok
yardım edin kızlarrr
günaydınnn.
ben de aynı durumdayım 2 haftadır kaçamak yok,ergun 1 saat yuruyus de yapıyorum ama hıc azalma yok tartıda.reglım de du bıttı ama yıne aynı yıne aynı kilommm
arkadaslar yazmısşardı ayın durumundan dolayı(büyüme evresındeymıs) 10 aralıga kadar zor olacak kılo vermek ,su ıcsek yarayacak dıye,ona baglıyorum ben.
gercı herkes de etkılenmıyor ama belkı de bazılarımızın vucudunda su oranı daha fazla ondan cok etkılenıyor olabılır mıyız?
10 aralıktan sonra olacakları beklıyorum,en azından o zamana kadar bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?