Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar günaydın,

sabah menümü hemen bildiriyorum..

kalkar kalkmaz saat 7:00 de 1 muz (yumurta yiyemeyeceğim için bugün)-2 mandalina (meyveye dayanamıyorum)- 2 gün kurusu
sonrada 8:30 gibi beyaz peynir,yarım domates,biraz fındık,5-6 zeytin,1 kupa şekersiz çay

sankim bu sabah biraz abarttım meyve konusunda ama napayım geceden beri aklımda..eşimle maç izlerken o yedi..ben 8 den sonra olduğu için yemedim tuttum kendimi ama sabah görünce dayanamadım bi de bütün gece aklımdaydı..aklımda kalacağına midemde kalsın dedim ama iyi dedim mi bilmiyorum

Ara ogun asla degıl meyve ,bana gore.

Eklentiler

• $a130.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 51
Ara ogun asla degıl meyve ,bana gore.

haklısın canım..ben önceden hep ara öğün gibi düşündüm meyveyi ama canan hanımın yazdıklarını okuyunca öğün gibi tüketmek gerektiğini anladım.tabi 1 adet olarak..ben bu sabah biraz mandalina kaçamağı yaptım..muzu yumurta yerine yedim ama mandalina fazlaydı biliyorum..bugünkü kaçamak istikakımı doldurdum..

günaaaaaaydın kızlar hepinize bol öpücük gönderiyorum, çok uykusuzum ama keyfim yerinde...
sabah kalkıp kahvaltı yapamadım kefir içtim 2 tane de ceviz attım ağzıma
işe gelince de sütlü müsli yedim mecburen poğaça simit yemiyeyim diye (müsliyi ben yaptım ama içinde keten tohumu,yulaf,çörek otu,dut kurusu,kan üzümü, gün kurusu ve yaban mersini var)
1 kapsülomega 3
yarım litre su içebildim ama şimdi yeşil çayımı yapıyorum...
bugün 40 dk yürüyüş de yapacağım inşallah.... amin amin

Günaydın kızlar....bir haftadır forumunuzu takip ediyorum. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Anladığım buradaki paylaşımlar motivasyon için çok önemli. Benim de önümde 20 kg'luk uzun bir maraton var...hepinizin yardımına ihtiyacım var....

Ben listeye dün başladım. Kitaplarımın siparişini verdim ama henüz gelmedi (gördüğünüz gibi onu da internetten verdim, gidip almaya zamanım olmadı - 8 aylık bir bebeğim var). Yediklerimi yazıyorum yorumlarsanız sevinirim...

1.gün:
Sabah: 2 yumurta - 7 zeytin - 1 çay brd ceviz - 1 brd yeşil çay - 1 avuçiçi kadar beyaz peynir - 4 ıslatılmış kuru kayısı
kahvaltıdan sonra omega 3 950mg 2 tane içtim .(canan hoca 4 tane demiş ama yavaş yavaş dörde çıkaracağım)
öğlen: haşlanmış dana kuşbaşı - pirinçsiz zeytinyağlı pırasa - yoğurt (içine keten tohumu ve üzüm çekirdeği koydum)
ara: yarım brd ceviz ve yeşil çay
akşam: ızgara balık ve salata

1.gün:
Sabah: tereyağında 2 yumurta - 9 zeytin - 1 çay brd ceviz - 1 brd yeşil çay - 1 avuçiçi kadar beyaz peynir -2 ıslatılmış kuru kayısı - limonlu maydanoz
kahvaltıdan sonra omega 3 950mg 3 tane içtim .(dün 2 tane sorun yaratmadı, bugün 3'e çıkardım)

benim de doğum kilolarımdan kurtulmam gerek....aslında kilolu da hamile halmıştım....şu an 77,5 kiloyum , 10 yıl önceki 60lı kilolarıma dönmem gerek. belki çok motive olursam 50'li kiloları bile hayal edebilirim ne dersiniz??

ya degisimler beni de deli ediyor... mesela bigün tartildim, ertesi gün tam 1 kilo az cikti inanabiliyor musun 1 kilo benim sindirim sorunum da var zaten bi haftadir tartilmiyorum simdi de korkuyorum tartilmaya

ben de bugün kendime çok kızdım, deli oldum sabah sabah.. ya kalktım sabah, tartılmıycam dedim, ama içimdeki uyuz karakter beni aldı tartıta götürdü. bi de tartıda 400 g fazla çıktım, ayyyyyyyyyy sabah sabah kendime kıza kıza kahvaltı hazırladım. ya bu günlük tartılma huyumu nası bırakçam ben, deli oluyorum kendime çok kızıyorum.

yine iyi dayandın cnm sabaha kadar tebriklerrr

hava fazla soguk degıldı,1 saat yuruyup geldım

ohhh sefan olsunn cnm,
kendine gelmişisindirr sabah sabahh

günaydın canlarrrrrr

kahvaltımı yaptımm yazayım hemenn

bol yeşillikli yumurta salatası
peynir-zeytin
domates
ceviz-kayısı-erik
mandalina
çay

menü gayet güzel bence, çok rahat düşersin 60'a merak etme.. ama ara ara duraksamalar oluyor, o zamanlarda bırakmamak lazım ona dikkat et. ben ikinci kez duraksadım mesela, ama 1 hafta 10 gün sora tekrar devam etcek zayıflamam eminim :)

Günayyydınn

sabah menümü yazıyorum

bol peynirli bir yumurtalı omlet
5 adet zeytin
1 lt su

hepinize kolay gelsin

..

Günaydın Herkese Merhabalar..

Dün akşam gene 10 gibi eve gittim. Tarçınlı süt içtim Sonrada yattım. Akşamdan kısır, mercimek salatası bir sürü meyve yediler bizimkiler.Ama kahvaltıya ayırın dedim yemedim.
Bu sefer de kahvaltıda abarttım gibi. Bi yorumlar mısınız kızlar?

1. Öğün:
Yumurta yapmaya vaktim yoktu.Sabah sabah hiç böyle bir kahvaltı yapmamıştım.
1/4 elma
1/4 trabzon hurması
30-35 adet nar tanesi
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 bardak ceviz + fındık+kuru üzüm karışımı
2 mercimek köftesi
2 kaşık nar ekşili kısır
1 çatal z.yağlı pırasa
ve son bombam yarım dilim ekmek arasına tahin helvası

Ya kendime inanamıyorum. Nasıl yedim ben bunları?

1 ayda 10.5 kiloo muu ?
Bir dakika ben bir cam bulayım aşağı atlayayım da geleyimm ..[/B]

evet masalcim bir ayda 10 bucuk kilo verdim ama benim kilom cok fazla 141.900 basladim suan 131.400 kilosu fazla olanlar daha fazla verebiliyor.ama suda var bir lokma bile kacamak yapmadim yiyebilecegim seylerdende doyana kadar yedim bol su yesil cay derken gitti kilolar.malesef spor hic yapamadim ayagimdan rahatsizim therapiye gidiyorum en kisa zamanda sporada baslicam ayagim iyilesir iyilesmez.

sevgiler

hanımlar günaydınnn herkese...

diyette 1.haftamı doldurmuş bulunuyorum regl olmama rağmen kaçamaksız bir hafta ile tam 1 kg kaybettim ve çok mutluyum darısı herkesin başına:)))
kendi adıma hocanın kitabında yazanlardan ve buradaki deneyimlerden hatalarımı söyleyeyem.spor yapamadım(ve de henüz kristal kaya tuzunu alamadım(hafta sonu artık)

sabah kahvaltım

2 küçük muz
1 bardak süt tarçınlı
1 demet tere
bir avuç çökelek
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz fındık fıstık karışımı
2 gün kurusu 1 incir 1 hurma
4 küçük domates

canım ben de aynısını yapıyorum malesef bir kere takibe başladım mı dur bi de sabah tartılayım, tuvaletten sonra tartılayım, dur yanlış oldu bi de şurda deneyeyim,vs,vs...
ama bir gün hiç tartılmamayı başarabilirsen nasılsa takip bozuldu diyip bir hafta bile çıkmadığım oluyor. sadece bir gün dayan sonra bırakırsın birkaç günlüğüne...

kızlar bu arada arkadaş getirmişti bir bardak aşure yedim 3 gündür yediğim ilk şeker kızın bana...

afiyet olsun canım artık akşama kadar hiç acıkmazsın tahminimce..listen epey uzun ama hep az az yemişin..şu son yediğin ekmekle tahin olmasaydı iyiydi ama olsun akşama kadar çok var daha..takma kafana..en kötü ihtimal biraz daha fazla hareket gider kilolar

4 kiloyu ne kadar zamanda vermiştin?birbirimize destek olalım ben varım:))
senin ilk işin eşine kilo aldırmak olsun:)))sonra o da katılır seni de sabote etmemiş olur
orucamı başlıyorum yazdın anlamadım tutamadıkların mı?

kızlar nasıl fark var mı? soldaki resim 1 ay önceye ait,93.6 idim,son cuma bildiriminde 90.4 idim

Saphiracım bence çok farketmiş bilhassa yüzünden. Zaten ay parçası gibisin maşallah ideal kilona ulaştığında harika görüneceksin.

bi haber var bakanlık karatay dıyetıne el koydu dıye daha genış okuyan oldumu kızlar

Bildiğim kadarıyla kitap yasaklatma yok bakanlık nezdinde bir araştırma gurubu kurulacak diye biliyorum.

Öncelikle Dukan ilaçları bırakın demiyor bu bir ikincisi market ürünlerini teşvik ediyor (ligth yoğurt, light süt evde yapamıyoruz dimi) bu nedenle Dukan yasaklanmaz niye rant peşindekileri destekliyor. Canan Hocamız ne diyor marketterki rafine ürünleri almayın ve size hiç bir faydası olmayan statinleri bırakın. Bu ne demek ilaç firmaları, marketler ve üreticiler ... Yani sadece ilaç firmalarına dokunmuyor günümüzdeki en önemliş sektörleşmiş 3 alanı vuruyor. Tabi sonuç ne bunların hepsinin birleşerek Canan Hoca ve Ahmet Hoca gibi bir kaç iyi bilimadamını karalayıp susturmak. Ama bence ciddi bir kitle oluştu bu anlamda bunu bu kadar kolay uygulayamazlar. En önemli kanıtta hepimizin yaşantılarında hissettiği değişiklikler ve iyiye doğru gidişler.

Çok teşekkür ederim, çok değişik ve lezzetli bir tarif gibi görünüyor en kısa zamanda deneyeceğim.

belki yalan gibi gelebilir ama gercekten dogru soyluyorum hafta hafta bildirimlerim var hergun yediklerimide yaziyorum bakabilirsiniz gecmisime.benim sasirdim beklemiyordum aslinda yiyerek doyarak zayiflamak cok zor gibi gelirdi bana ama oldu iste doyarak zayifliyorum gozumde tok karnimda tok.ilk zamanlar cok gitti ama bundan sonrasi icin hafta bir kilo ancak gider diye dusunuyorum.yeterlide zaten yavas yavas ve kalici kilo vermek cok onemli benim icin.cocuklugumdan beri hep diyetlerle ugrastim hep verdim kilolari iki mislisini geri aldim.ama bu karatay diyetini bir aydir uyguluyorum bana cok kolay geldi ve omur boyuda yapabilecegim bir diyet oldugunu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…