Ara ogun asla degıl meyve ,bana gore.
ya degisimler beni de deli ediyor... mesela bigün tartildim, ertesi gün tam 1 kilo az cikti inanabiliyor musun 1 kilobenim sindirim sorunum da var zaten bi haftadir tartilmiyorum simdi de korkuyorum tartilmaya
gunaydın arkadaslarrr
dun aksamı fıstıkla gecıstırınce cok ac uyandım normal olarak
kahvaltım:
3 yumurtalı maydanozlu cokeleklı omlet
8 zeytın
3 mınık domates
yarım kase yogurt
4 kuru erık
3 omega
2 cevız
hava da buz gıbı gorunuyor,bılmıyorum yuruyus yapabılırmıyız bugun
hava fazla soguk degıldı,1 saat yuruyup geldım
Günaydın kızlar....bir haftadır forumunuzu takip ediyorum. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Anladığım buradaki paylaşımlar motivasyon için çok önemli. Benim de önümde 20 kg'luk uzun bir maraton var...hepinizin yardımına ihtiyacım var....
Ben listeye dün başladım. Kitaplarımın siparişini verdim ama henüz gelmedi (gördüğünüz gibi onu da internetten verdim, gidip almaya zamanım olmadı - 8 aylık bir bebeğim var). Yediklerimi yazıyorum yorumlarsanız sevinirim...
1.gün:
Sabah: 2 yumurta - 7 zeytin - 1 çay brd ceviz - 1 brd yeşil çay - 1 avuçiçi kadar beyaz peynir - 4 ıslatılmış kuru kayısı
kahvaltıdan sonra omega 3 950mg 2 tane içtim .(canan hoca 4 tane demiş ama yavaş yavaş dörde çıkaracağım)
öğlen: haşlanmış dana kuşbaşı - pirinçsiz zeytinyağlı pırasa - yoğurt (içine keten tohumu ve üzüm çekirdeği koydum)
ara: yarım brd ceviz ve yeşil çay
akşam: ızgara balık ve salata
1.gün:
Sabah: tereyağında 2 yumurta - 9 zeytin - 1 çay brd ceviz - 1 brd yeşil çay - 1 avuçiçi kadar beyaz peynir -2 ıslatılmış kuru kayısı - limonlu maydanoz
kahvaltıdan sonra omega 3 950mg 3 tane içtim .(dün 2 tane sorun yaratmadı, bugün 3'e çıkardım)
benim de doğum kilolarımdan kurtulmam gerek....aslında kilolu da hamile halmıştım....şu an 77,5 kiloyum , 10 yıl önceki 60lı kilolarıma dönmem gerek. belki çok motive olursam 50'li kiloları bile hayal edebilirim ne dersiniz??
1 ayda 10.5 kiloo muu ?
Bir dakika ben bir cam bulayım aşağı atlayayım da geleyimm ..[/B]
ben de bugün kendime çok kızdım, deli oldum sabah sabah.. ya kalktım sabah, tartılmıycam dedim, ama içimdeki uyuz karakter beni aldı tartıta götürdü. bi de tartıda 400 g fazla çıktım, ayyyyyyyyyy sabah sabah kendime kıza kıza kahvaltı hazırladım. ya bu günlük tartılma huyumu nası bırakçam ben, deli oluyorum kendime çok kızıyorum.
Günaydın Herkese Merhabalar..
Dün akşam gene 10 gibi eve gittim. Tarçınlı süt içtim Sonrada yattım. Akşamdan kısır, mercimek salatası bir sürü meyve yediler bizimkiler.Ama kahvaltıya ayırın dedim yemedim.
Bu sefer de kahvaltıda abarttım gibi. Bi yorumlar mısınız kızlar?
1. Öğün:
Yumurta yapmaya vaktim yoktu.Sabah sabah hiç böyle bir kahvaltı yapmamıştım.
1/4 elma
1/4 trabzon hurması
30-35 adet nar tanesi
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 bardak ceviz + fındık+kuru üzüm karışımı
2 mercimek köftesi
2 kaşık nar ekşili kısır
1 çatal z.yağlı pırasa
ve son bombam yarım dilim ekmek arasına tahin helvası
Ya kendime inanamıyorum. Nasıl yedim ben bunları?
Hosgekdınızsen varya zaten bi harikasın müthiş ilham veriyosun insana senin yazıların sayesinde üye oldum bende saolllllllll varollll alllkışşş
ben de öyle ümid ediyorum yaa... 60-63 arasi bi rakam cok iyi olurdu.. simdi 67-68 oynuyorumyani 1-1,5 kilo arasi oynamalar olabiliyor o kesin.. ben de yeni basladim handancim.. birlikte ilerleriz olur mu?? ben 4kilo verdim ve yaklasik 1aydir ayni kilodayim yani duraklama dönemim de bitmistir sanirim..
ama esinle baslamak ennnnnnnnn güzeli.. benimki kilo alsa fena olmaz hani.. ama nerdee... yani onun ihtiyaci yok ya, bana da zor olyuor.. gecen napti bilyior musun??? tam kilo vermisim gaza gelmisim ki sorma nasil güzel devam ediyorum.. sen tut arkadaslariyla mcdonalds'a git, bana da bi menü al gelbana, hem de menü, hem de aksam yesen bi türlü yemesen bi türlü.. zaten ondan sonra kirmizilar geldi, sonra oruc iste yarin ya da birgün basliyorum ben de.. ay cok heyecanliyim...
bi haber var bakanlık karatay dıyetıne el koydu dıye daha genış okuyan oldumu kızlar
artık annem bile karatay diyeti haberlerini takip ediyor, bana bırak o diyeti, kitabı bile toplatıldı diyor.. anlamadığım dukan diyeti (onu da okudum) açık ara sağlıksız önerilerde bulunuyor ve yasaklanmıyor. sonuçta karatay diyeti abartmayan biri için her türden gıdayı içeriyor, neyini yasakladılar şimdi bu kitabın.. ben bi çok diyet kitabı okudum, içlerinde en fazla besine yer veren karatay.. bu bana biraz ilaç endüstrisinin baskısı gibi geliyor, diyet ilaçları, abuk subuk diyet bantları bile yasak diğil.. kolestrerol ilacına gelince, bi tek canan hoca diğil ki gerek olmadığını söyleyen.. illaki kullanacam diyenin elinden de almıyor hoca ilaçları heralde, bi öneri de bulunuyor. ama demekki çok etkiledi insanları, bu da birilerini rahatsız etti. Eğer yediğimiz içtiğimiz kolestrol yapsaydı benim rahmetli dedemde kolesterol tavan yapardı, kendisi et ve süt ürünleriyle yaşardı resmen.. ama hiç de bi kalp damar sıkıntısı yoktu, uzun sayılabilecek kadar da yaşadı (85 yıl). Bilmiyorum artık, tıp denilen bilime de güvenim kalmadı. Doktorların bi dediği bi dediğini tutmuyor, kime inanacağımızı şaşırdık. o yüzden kimseyi sallamama ve kendi deneyimlerime göre yaşama kararı aldım, araştırmalar da fasa fiso.. ilaç firmaları o kadar güçlü ki, çok kolay speküle edebiliyor olayları. Ben de hemen hepsi 80 yıldan (çoğu da 90dan) fazla yaşayan atalarımın yaptığını yapmaya karar verdim, doğal olan herşeyi ye, 3 öğün ye, işlenmiş gıdadan uzak dur ve yürü ...
carmencim 2-3 farklı tarif gelmiş bu da benden olsun
zeytinyağı koyduğumuz tencereye ince ince kıyılmış yeşil biberi ekliyoruz, (şayet kıymalı yapacaksan biberden sonra kıymayı koymalısın) sonra çok minik parçalar halinde doğradığımız kabuksuz domatesleri ekliyoruz ve azıcık biber salçası koyuyoruz. işte ennn sevdiğim kısım2 diş sarmısağı dövüp ekliyoruz. tavsiyem doğramak yerine dövmen çünkü defalarca denedim kesinlikle sarısağı doğradığımda aynı lezzeti vermiyor. bu karışımı 3-4 dk çevirdikten sonra oda sıcaklığında suyu koyup dilediğimiz miktarda tarhanayı sanki un eler gibi kaşığı sallaya sallaya tencereye ekliyoruz ve akabinde kaynayana kadar yavaş yavaş karıştırıyoruz. kaynayınca altını kısıp yuz, karabiber, kuru nane ve kekik ekliyoruz (deneyin, çok nefis oluyor) 15 dk kısık ateşte kaynadıktan sonra afiyetle yiyoruz ben yıllardır böyle yaparım ve hiç topaklanma olmadı.
tebrik ediyorum harika vermissin 10 kilo 1 ayda hani duyda inanma...inanilmasi cok zor gibi..dogru yazdigina eminim ama yinede saskinliktan ne yazicagi sasirdim..sadece tebrik ediyorum canim darisi basimiza INSALLAH......suan ben 4 gün oldu baslayali ve 1,5 kilo verdim:) :)saglikli ve karbonhidratsiz beslenmeye devam diyoruz o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?