Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sonunda bırı gordu benıo tesekkurler hos bulduk

canım sayfa çok çabuk ilerliyor.
geçmiş sayfaları okuyalım derken son yazılanları geç farkediyoruz...:26::26:
tekrar hoşgeldin fatoşcumm. doğru adrestesin.
hep birlikte kilo veriyoruz, yediklerimizi yazıyoruz ki çok faydalı oluyor otokontrol oluyor
her cuma tartılıp kilo bildirimi yapıyoruzz.
hem bilgileniyoruz, hem eğleniyoruzz hem de kilo veriyoruzz kısaca..

kızlar ben her sabah 6:30 da ıkı haslanmıs yumurta yıyorum saat 12:30 gıbı de peynır zeytın cay domates salatalık yıyorum anlıcanız kahvaltı aksamları da en gec saat 6 ya kadar yeme ıslemını bıtırmeye calısıyorum bazen meyve yıyorum bazen de yemek mesela bugun hıc yemedım sadec bır elma uc de sarımsak yedım dogru mu sızce beslenme seklım

bence bu ay etkili baya, tüy konusunda faydasını gördüm ben.
ama kilo vermeyi etkilemiyo, eğer ayın durumunu bilmiyosan etkilemiyo
biraz da inanmakla ilgili, aydan dolayı veremicez diye inanınca gerçek oluyo.

:44: Vucut su tutmustur,gıderler bıraz sabır, kabızlık olabılır ,ben sanal stres olmasın dıye moral bozucu seylerı ızlemıyorum,ınternet gazetesınden haberlerı takıp edıyorum, kılo verme surecınde kendımı tedavıde kabul edıyorum,dısarda ıkramlar olunca zor oluyor ama reddedıyorum,tabı benım kılolarda daha hızlı gıder ama,oyalıyorum kendımı,evdekı fazlalıkları bıblo vb kaldırdım,evde az esya daha huzur verıyor,mutfakta uzun sure durmamaya calısıyorum.Keyıf cayım,nane cayım,sutum ayranım fılan gecınıp gıdıyoruz ıste,gecen hafta 20 km kadar yuruyebıldımdı,bu hafta cok az yurudum,aslında sporla ınanılmaz gıder muhakak,ayda 4 kg gıdıyor,tartım eskı tıp tartılardan ,cızgılerı yorumluyorum o kadar ,bır defa tartılıca ıkıncı defa cıkmıyorum.Iste bu

yapmaaaaaaaa hadi kalk o zaman biraz hareket et

off yapamam ,oglum kızım ıkısıde ayakta müsaade etmezler oglum ayagımın dıbıne atlıyor hemen ne yapmaya kalksam
oglum koltuk mıderlerını cıkarıp ev yapmıs kkendıne,yapbozları yerlerde,evı gorsen savas alanı.eşimse arkadaslarıyla gezmeye gıttı,sinir küpüyüm su an anlayacagın

yarından itibaren toparlarsınn canım, bugünlük olsun bakalımm
battı balık falan demeee tatlımm yarından itibarenn, tam gaz devamm lütfennnn yoksa

inşç canım

Arkdaşlar, hepinize kolay gelsin,bu başlığı görünce çok mutlu oldum. Benim de bir 13 kg kadar fazlam var,son iki senedir bu kiloyu vermedim ama artık kurtulmam lazım.Ben önce spora başladım,sonra Karatay diyetine.Spora başladığım ilk 1 hafta abur cuburu kesip yememi artırmadığım halde 1 kg aldığımı gördüm.Son 1.5 haftadır Karatayı uyguluyorum ve spor salonunda günde 450 kalori kadar harcıyorum,hergün spor yapıyorum,50 dk. yürüyüşü de spor salonunda yapıyorum,jimnastik,pilates ve kardiyo ama inanın hala eski kilomdayım.Nedenini anlamıyorum,acaba spor yapıyor oluşumdan kas yoğunluğu artıyor ve tartıda ağırlaşıyomuyum anlamadım..Çok moralim bozuk,yoğun spor yapıp böyle kilo artışı yaşayan kimse varmı acaba benim gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar bende yeni katıldım. Bu forum bayaa hareketli kendi yazdığım sayfayı bile bayaa aradım. Çok güzel bir şey hareketli olması.
Bende yarından itibaren başlıyorum. En geç 7 de yemek yemeği kesicem inşaallah. Yanlız çok net bilmiyorum menülerime yorumlarınızı eksik etmeyin ki fikrim olsun. Şimdilik sizlere ve başlardaki listelere bakarak bir şeyler yapmaya çalışıcam. Kahvaltıyı çok iyi anladım. Neredeyse ne bulursak yiyoruz ekmek hariç. Bende zaten ekmek yemiyorum. Ama diğer öğünlerin mantığını henüz anlamadım. Bana yardım edin kızlar.

böyle cnmm

Bildirim:
Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:

çoook teşekkür ederim idealist33

olsun canım sıkma kendini bu akşamlık da böyle olsun minikleri de bırak azıcık enerjileri tükenene kadar kudursunlar sonra söz geçirmek daha kolay olur

erkekler hep aynı yapıları bu en iyisi bile böyle sen kendini düşün ilk önce gerisi gelir

Arkdaşlar, hepinize kolay gelsin,bu başlığı görünce çok mutlu oldum. Benim de bir 13 kg kadar fazlam var,son iki senedir bu kiloyu vermedim ama artık kurtulmam lazım.Ben önce spora başladım,sonra Karatay diyetine.Spora başladığım ilk 1 hafta abur cuburu kesip yememi artırmadığım halde 1 kg aldığımı gördüm.Son 1.5 haftadır Karatayı uyguluyorum ve spor salonunda günde 450 kalori kadar harcıyorum,hergün spor yapıyorum,50 dk. yürüyüşü de spor salonunda yapıyorum,jimnastik,pilates ve kardiyo ama inanın hala eski kilomdayım.Nedenini anlamıyorum,acaba spor yapıyor oluşumdan kas yoğunluğu artıyor ve tartıda ağırlaşıyomuyum anlamadım..Çok moralim bozuk,yoğun spor yapıp böyle kilo artışı yaşayan kimse varmı acaba benim gibi?

topigın ılk sayfasındakı örnegi okursanız...bır fıkrınız olur...1 hafta ara öğünleri yaptım ben daha sonra kaldırdım ara öğün cok szorlanınca konuluyor mantık 4 saatten once bir şey yememek lki leptin calışssın ve 3 ana öğün yemek özellikle kahvaltıyı eksıksız yemek,cünkü o tam yenmezse acıkılıyor ,kahvaltı tam yenırse acıkmıyorsunuz,öğlende ac olmadan mecburen yemek vücut savunmaya geçmesin diye ve gunluk almamız gereken kalorı alınsın dıye,her sey olabıldıgınce dogal olmalı,ekmek ıhtıyacı kahvaltı dısında dıger öğünlerde doğarsa ceviz vb...tüketmek _aşrıya kacmadan-meyve yok cok ıstenıyorsa sabahtan ve kuru olursa daha ıyı,2 yumurta sart-yenemıyorsa2 yerlı muz-
ekmek,tuz_krıstal kaya tuzu olmalı-(bulamadım deniz tuzu kullanıyorum),şeker hayatından cıkıyor ve inan canın ıstemıyor...yavas fakat anladıgım kadarıyla yaglardan veriyorsunuz saat 20 den sonra bır sey yemek yok_kızlar genelde 19 dan sonra yemiyorlar_zeytınyagı ve tereyagı kullanıyorsunuz aksam tatlı canınız cekerse tarcınlı ılık süt,mıdenız kazınırsa 1 bardak ayran ıcılebılır
turk kahvesı ekspreso ıslenmemış kahveler ıcılebılır sut konabılır.-hıcbır sey diyet olmayacak-
dıkkat edılmesı gerekenler bol su -2lıtre en az-yapamıyorum ama?yazayım -gunluk en az20 dak spor yuruyus-
bır dekabız olmamaya calışmak?keten tohumu salatalara konabılır kayısı sabah bunun için
hocanın tavsıyesı omega3 hapın etkın olması için de kuru erik
kolay gelsin hepımıze

"ÇOOOOOOOOOOOK az yerseniz kilo tabii ki veremezsiniz. Sağlıklı yiyecekleri doyuncaya kadar yemelisiniz!!!! Yol yürümelisiniz.

Herkesin kilo verme hızı değişiktir...Kendinizi kimseyle de kıyaslamayın...

ayda şukadar gibi ölçülere de aldırmayın. Önce dinçleşmeniz ve enerji kazanmanız önemli....Az mı verdim? çok mu verdim sarmalına kafanızı sakın ama sakın haaaaa takmayın, lütfen!!! Bol yemel,isiniz, doğru olanları. Kitabı iyi okumalı ve anlamalısınız."dıyor

Prof. Dr. M Canana Efendigil Karatay

Cevabın için teşekkür ederim gül, kitapta söylenilenleri aynen uyguluyorum, kendimi başkasıyla değil kendimle kıyaslayarak niye hiç veremedim diye moralim bozuldu çünkü doğumdan sonra spor değil sadece yürüyüş yaparak ve farklı bir diyet uygulayarak 3 ayda 12 kilo vermiştim,şimdi bu kadar yoğun spor da yaparken niye ayda 1 kg bile veremedim anlamadım..

sevgili gül63, daha önce ki bi iletinizde bir seyin kronik kabizliga iyi geldiginden bahsetmistiniz ama sizi online göremedigim icin soramadim.. benim de en büyük sikayetim bu belki de kabizlik sorunundan dolayi kilo vermem de yavas... hatta cogu kez duruyor.. birakir günde 2kere gitmeyi normal insanlar gibi, 2günde bir gitsem öpüp basimin üstüne koycam.. hergün gitsem kurban kescem resmen o derece hasretim diyebilirim.. bazen öyle kötü oluyorum ki sinameke kullanmak zorunda kaliyorum yarin alcam mesela.. yani bu konuyu tekrar aciklayabilir misiniz?? zahmet olmazsa..

Selamlar arkadaşlar,

Ne kadar çok yazılmış ellerinize sağlık, herkesler iyidir inşallah...Geçmişi okuyup öyle yazayım dedim ama bitirmek ne mümkün
Aramıza yeni katılan birçok arkadaşımız olmuş, hoşgelmişler Herkes arzu ettiği kiloya tez zamanda ulaşır umarım...

Dün de menü bildirimi yapamamıştım sanırım,

Sabah:
Kalkınca önce spor yapıyorum, sonra oda sıcaklığında elma sirkeli su, ardından normal su
Kahvaltıda:
Domates-salatalık
2 zeytin
peynir çeşitleri
Ceviz
2 çay kaşığı pekmezli tahin

Arada: süt

Akşama:
Salata
Ispanaklı yumurta
biraz ceviz
erik kurusu-dayanamıyorum valla 7-8 oldu bu akşam:-(-

sonrasında bir arkadaşıma gittim çok ısrar etti:-((

peynirli salata, 5 tane köfte, biraz kereviz salatası( aç değildim ama ısrar edince yedim bir sürü hazırlık yapmıştı, kek poğaça filan da vardı onlardan yemedim en azından). Tokken tekrar yemek çok rahatsız etti midemi. En azından sakıncalı birşey yemedim, saatimi de geçirmedim ama akşamki bu ekstra öğün bütün haftanın emeklerini yere serdi malesef:-(

Sıvı: 3,5lt su, 1yeşil çay, normal çay
Spor: sadece 2 mil leslie, bol ütü))

Bgün sabah kalkınca önce spor sonra elma sirkeli su ve normal su

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Peynir çeşitleri
1 zeytin
domates salatalık
1 gün kurusu kayısı
ceviz-1,5 çay bardağı olmuştur((

arada süt içecektim ama ocağa döküldü ısıtırken, onu temizlerken iştah filan kalmadı zaten çocukların okuldan dönme saati geldi, ama zamanını geçirdiğim için biraz ceviz atıştırmaya başladım sonra 2kk kadar da peynir yedim sonra yemeğe geldi sıra...

akşam:
roka salatası
bir parça ızgara et
1 ızgara köfte
salatalık, domates
ceviz(bugün abarttım cevizi yine)
1yk kadar şekersiz aşure(tadına baktım)

sıvı:3lt su, çay
spor: 2 mil lesllie, 15dk great abs in 15mins

Ben de bu hafta çok dikkat etmeme rağmen tartıda pek bir ilerleme yok malesef, bugün aşure yaptım kendime şekersiz ayırdım. Eğer tartıda beni memnun edecek bir sonuç görürsem yarın, yiyeceğim yoksa:-(

1. saphira...liste yaptı
2. eski_bir_masal...liste yaptı
3.ceylin1907...liste yaptı
4.mattika...liste yaptı
5.loxandra...liste yaptı
6.gul63...liste yaptı
7.idealist33...liste yaptı
8.profit...liste yaptı
9.papadiya...9.12.11 ..........canım sıra sen de
10. ikiz81....16.12.11
11.şekerkız67...23.12.11
12.gamzeed...30.12.11 (yılın son listesi )
13.gözleme...06.01.2012(yeni yılın ilk listesi )
14.alinyazimkaderimsin...13.01.2012
15.bezgin_bekir...20.01.12

Bu dıyetle zamanla gıdıyor ama saglık buluyor ınsan,"Kolesterol diye bir hastalık olamaz.
Karaciğeri yağlanmaya başlayan herkesin, şeker metabolizması bozulmuş
olan herkesin kolesterolü yükselir.
Hastalıkların nedeni kolesterol değildir. Kolesterol altta bir
metabolik bozukluk bulunduğunu göstermektedir.
Asıl en tehlikeli olanı kanda yüksek olan şeker ve ensülindir.
Bütün hastalıkları bunların başlattığını senelerdir söylüyoruz.
Rant getirmediği için göz ardı ediliyor!
Para getirmediği, hediyeler dolarlar, lüks otellerde konaklamak
getirmediği için doktorlar aldırmıyorlar.
İşte ben EXPOCHANNELL' de aylardan beri bunu söylemekteyim.
İnsanlar şaşırıyorlar.
İlaç firmalarını yarattığı hastalıklar 3 tanedir ve dikkat ederseniz
ilaçları en pahalı olanlardır.
1. Kolesterol
2. Osteoporoz
3. Menopoz
Bunların hepsi fizyolojik olaylardır, HASTALIK OLAMAZLAR! !" dıyor hoca, zaten kılolar bır sekılde gıdıyor bır sure sonra, 2 yılda vucut tum hucrelerını yenılıyor,uygun beslenmeyle deformasyonel hastalıklar ortadan kalkıyor bu dıyetle,evet tartı rakamları hemen degısmıyor ama goruntu oyle degıl ,vucut sıkılasıyor,mesela ben ayda 4 kg verıyorum ama 8 kg verıyormus gıbı duruyorum,tartıyı takmayın akıl tartınıza bakın ,sabırlı olun zamanla olanlara ınanamayacaksınız ,cok ıyı hıssedıyor ınsan,Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 8 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bence bıraz sabır sonuc muhtesem oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…