sonunda bırı gordu benıo tesekkurler hos bulduk
itiraf.com:
battı balık yan gıder dedım ve tahın helvası yedım az once
itiraf.com:
battı balık yan gıder dedım ve tahın helvası yedım az once
böyle cnmmyarın galiba herkes bildirim yapacak daha önce de sorulmuştu diye hatırlıyorum ama rica etsem bildirim şeklini bana da gösterebilir misiniz?
moralini bozma ben daha yeniyim ama bu tarz duraklamalar yaşıyor arkadaşlar sakın pes etme.ayın etkisinden bahsediliyor belki ondandır.yalnız bu ayın etkisi erkekleri etklilemiyor sanırım benim eşim acayip zayıflıyor
:44: Vucut su tutmustur,gıderler bıraz sabır, kabızlık olabılır ,ben sanal stres olmasın dıye moral bozucu seylerı ızlemıyorum,ınternet gazetesınden haberlerı takıp edıyorum, kılo verme surecınde kendımı tedavıde kabul edıyorum,dısarda ıkramlar olunca zor oluyor ama reddedıyorum,tabı benım kılolarda daha hızlı gıder ama,oyalıyorum kendımı,evdekı fazlalıkları bıblo vb kaldırdım,evde az esya daha huzur verıyor,mutfakta uzun sure durmamaya calısıyorum.Keyıf cayım,nane cayım,sutum ayranım fılan gecınıp gıdıyoruz ıste,gecen hafta 20 km kadar yuruyebıldımdı,bu hafta cok az yurudum,aslında sporla ınanılmaz gıder muhakak,ayda 4 kg gıdıyor,tartım eskı tıp tartılardan ,cızgılerı yorumluyorum o kadar ,bır defa tartılıca ıkıncı defa cıkmıyorum.Iste buevet arkadasım ama 2 haftadır gram gıtmıyor hatta gelıyor
gıcık insan
ya daha once de olmustu aslında, 72 benım takılma kılom,uzun sure kaldıgı ıcın sevıyor vucudum 72 yı sanırım:44:ama sinirlerim bozuluyor,ne zaman ınmeye baslıyacak merak edıyorum
yapmaaaaaaaahadi kalk o zaman biraz hareket et
yarından itibaren toparlarsınn canım, bugünlük olsun bakalımm
battı balık falan demeee tatlımm yarından itibarenn, tam gaz devamm lütfennnnyoksa
böyle cnmm
Bildirim:
Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
off yapamam ,oglum kızım ıkısıde ayakta müsaade etmezler oglum ayagımın dıbıne atlıyor hemen ne yapmaya kalksam
oglum koltuk mıderlerını cıkarıp ev yapmıs kkendıne,yapbozları yerlerde,evı gorsen savas alanı.eşimse arkadaslarıyla gezmeye gıttı,sinir küpüyüm su an anlayacagın
topigın ılk sayfasındakı örnegi okursanız...bır fıkrınız olur...1 hafta ara öğünleri yaptım ben daha sonra kaldırdım ara öğün cok szorlanınca konuluyor mantık 4 saatten once bir şey yememek lki leptin calışssın ve 3 ana öğün yemek özellikle kahvaltıyı eksıksız yemek,cünkü o tam yenmezse acıkılıyor ,kahvaltı tam yenırse acıkmıyorsunuz,öğlende ac olmadan mecburen yemek vücut savunmaya geçmesin diye ve gunluk almamız gereken kalorı alınsın dıye,her sey olabıldıgınce dogal olmalı,ekmek ıhtıyacı kahvaltı dısında dıger öğünlerde doğarsa ceviz vb...tüketmek _aşrıya kacmadan-meyve yok cok ıstenıyorsa sabahtan ve kuru olursa daha ıyı,2 yumurta sart-yenemıyorsa2 yerlı muz-Selam arkadaşlar bende yeni katıldım. Bu forum bayaa hareketli kendi yazdığım sayfayı bile bayaa aradım. Çok güzel bir şey hareketli olması.
Bende yarından itibaren başlıyorum. En geç 7 de yemek yemeği kesicem inşaallah. Yanlız çok net bilmiyorum menülerime yorumlarınızı eksik etmeyin ki fikrim olsun. Şimdilik sizlere ve başlardaki listelere bakarak bir şeyler yapmaya çalışıcam. Kahvaltıyı çok iyi anladım. Neredeyse ne bulursak yiyoruz ekmek hariç. Bende zaten ekmek yemiyorum. Ama diğer öğünlerin mantığını henüz anlamadım. Bana yardım edin kızlar.
"ÇOOOOOOOOOOOK az yerseniz kilo tabii ki veremezsiniz. Sağlıklı yiyecekleri doyuncaya kadar yemelisiniz!!!! Yol yürümelisiniz.Arkdaşlar, hepinize kolay gelsin,bu başlığı görünce çok mutlu oldum. Benim de bir 13 kg kadar fazlam var,son iki senedir bu kiloyu vermedim ama artık kurtulmam lazım.Ben önce spora başladım,sonra Karatay diyetine.Spora başladığım ilk 1 hafta abur cuburu kesip yememi artırmadığım halde 1 kg aldığımı gördüm.Son 1.5 haftadır Karatayı uyguluyorum ve spor salonunda günde 450 kalori kadar harcıyorum,hergün spor yapıyorum,50 dk. yürüyüşü de spor salonunda yapıyorum,jimnastik,pilates ve kardiyo ama inanın hala eski kilomdayım.Nedenini anlamıyorum,acaba spor yapıyor oluşumdan kas yoğunluğu artıyor ve tartıda ağırlaşıyomuyum anlamadım..Çok moralim bozuk,yoğun spor yapıp böyle kilo artışı yaşayan kimse varmı acaba benim gibi?
"ÇOOOOOOOOOOOK az yerseniz kilo tabii ki veremezsiniz. Sağlıklı yiyecekleri doyuncaya kadar yemelisiniz!!!! Yol yürümelisiniz.
Herkesin kilo verme hızı değişiktir...Kendinizi kimseyle de kıyaslamayın...
ayda şukadar gibi ölçülere de aldırmayın. Önce dinçleşmeniz ve enerji kazanmanız önemli....Az mı verdim? çok mu verdim sarmalına kafanızı sakın ama sakın haaaaa takmayın, lütfen!!! Bol yemel,isiniz, doğru olanları. Kitabı iyi okumalı ve anlamalısınız."dıyor
Prof. Dr. M Canana Efendigil Karatay
Bu dıyetle zamanla gıdıyor ama saglık buluyor ınsan,"Kolesterol diye bir hastalık olamaz.Cevabın için teşekkür ederim gül, kitapta söylenilenleri aynen uyguluyorum, kendimi başkasıyla değil kendimle kıyaslayarak niye hiç veremedim diye moralim bozuldu çünkü doğumdan sonra spor değil sadece yürüyüş yaparak ve farklı bir diyet uygulayarak 3 ayda 12 kilo vermiştim,şimdi bu kadar yoğun spor da yaparken niye ayda 1 kg bile veremedim anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?