Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah su

1kk peynir
2dilim ekmek
6-7 zeytin
2ceviz
1 tatlı kasığı pekmez

kremini öğrencim verdi

bir tabak fasuyle
1tabak ev yogurdu

menumun devamı

ikındın 1 cennet hurması dıyorlarya
2-3 cevız
1bardak süt

2-3 cevız daha

aksam yemegım 1tabak mercımek yemegı 1tabak keten tohumlu ev yogurdu

nasıl
20mekık-popo-kol-bel-makas-sırt yaptım 10 12 dk surdu yavas yavs artıracagım

afiyet olsun tatlım
ikindin yediğin meyveleri sabaha ya da öğlene kaydırırsan daha iyi olur canım.
öğün yerine geçer hem
spor konusunda baya istikrarlı olmak lazım yaa :26:
dün pilatese başladım ben de her tarafım ağrıyorr

selam kızlar :) bugün 1 kilo daha hafif yazıyorum sizlere
1.öğünüm : klasik karatay kahvaltısı (ödül olarak ufak lavaş ekmeği)
2.öğünüm: tarhana çorbası +ıspanak+yoğurt
spor: 60 dk yürüyüş

mrb kızlar bende karatay dıyetı yapıyorum kıtabını alıp okudum ve bana cok yaralı oldugunu dusunuyorum bende ınsulın dırencı vardı acıkınca elım ayagım tıtrıyordu ama bu dıyete basladıgımdan berı cok rahatım acıkıyorum ama o tıtreme hallerı yok bu arada 112 kıloydum ve altı ayda ancak on kılo verdım suanda 102 kıloyum bır sure kılo vermem durmustu karatay dıyetıyle tekrar basladım kılo vermeye benı de aranıa alır destek olursanız sevınırım cunku sabrım azalıyor puko var anne olmak ıstıyorum aynı zamanda hıpotırotım var metobolızmam cok yavas yanı uclu bır kısır dongunun ıcındeyım ancak bunu zayıflayarak kırabılecegım destek beklıyorum

bugunku menum:

kahvaltım:
3 yumurtalı maydanozlu cokeleklı omlet
8 zeytın
3 mınık domates
yarım kase yogurt
4 kuru erık
3 omega
2 cevız

ogle: 1 kase yogurt corba(bugdaylı)
1 kase mantar sote

ara: 1 kase asure(konferansa gıtmıstık orda ıkram ettıler)

akşam:1,5 kase yogurt corba
1 kase mantar sote
1 avucıcı kadar et haslama
1 tbk yesıl salata

spor:60 dk yuruyus
sıvı:cok az

mrb bu kadar kıloyu bu dıyetle mı verdın arkadasım

papadıyacım yarın bıldırımlerı sana mı yapıyoruz?

benı sonuncu olarak yazabılırsın,
Boyle zamanlar oluyor bazen ara verınce spora ,ınanılmaz bır ıncelme oluyor ,onemlı olan ıyı hıssetmek,zaten gıdeRler kılolar , :44: bu hafta ılk bes e gırerım herhalde loxıyı soıllarım mesela Kısmet

sen ıyısın masalh

hala aşure yemedimm benn
tek başıma da yapasım gelmiyor. yapsam hepsini yerim çünkü dayanamam, çok severimm aşureyii.
en iyisi 15 tatili beklemekk.

mrb bu kadar kıloyu bu dıyetle mı verdın arkadasım

evet arkadasım ama 2 haftadır gram gıtmıyor hatta gelıyor

gıcık insan

ya daha once de olmustu aslında, 72 benım takılma kılom,uzun sure kaldıgı ıcın sevıyor vucudum 72 yı sanırım:44:ama sinirlerim bozuluyor,ne zaman ınmeye baslıyacak merak edıyorum

ağzımı bulamayacakmışım gibi geliyor kaşığı ağzıma götürürken :))))

çok komiksin pegasusun benim kaşık her durumda hedefini buluyor engel olamıyorum

ben güzelce yıkanıyorum (lif, kese,peeling Allah ne verdiyese) en son duşun altında ıslakken azar azar bebe yağı sürüyorum özellikle ince deri olan yerlerime (basenler karın gibi) çıkınca da güzelce kurulanıyorum böylelikle fazla yağı da almış oluyorum tenim hakikaten bebek teni gibi oluyor ben bunu komşumdan öğrendim hamileliği sırasında 100 kilo olmuştu doğumdan sonra incecik oldu ama tek bir çatlağı yoktu sırrı bebe yağıymış

hoşgeldin se_zen her gün yaz bize

sen de hoşgeldin fatos bu beslenme şeklinin bir çok derdine derman olacağına inanıyorum umarım istediğin kiloya ulaşırsın en kısa zamanda

akşam öğünümü de yazayım tam olsun :

1 kase tarhana çorbası (ağzına kadar dolu ama küçük bir kase)

1 tabak dünden kalan fasülye piyazı

gün boyu 2 litre su

sevgili eşim de 1 tabak makarna yaptı kendine oturup afiyetle yedi 1 çatal bile almadım

yarın galiba herkes bildirim yapacak daha önce de sorulmuştu diye hatırlıyorum ama rica etsem bildirim şeklini bana da gösterebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…