sabah su
1kk peynir
2dilim ekmek
6-7 zeytin
2ceviz
1 tatlı kasığı pekmez
kremini öğrencim verdi
bir tabak fasuyle
1tabak ev yogurdu
menumun devamı
ikındın 1 cennet hurması dıyorlarya
2-3 cevız
1bardak süt
2-3 cevız daha
aksam yemegım 1tabak mercımek yemegı 1tabak keten tohumlu ev yogurdu
nasıl
20mekık-popo-kol-bel-makas-sırt yaptım 10 12 dk surdu yavas yavs artıracagım
evet loxıcım sanırım ben yapacam ama ılk olucak yardımcı olursun dımı canım
bugunku menum:
kahvaltım:
3 yumurtalı maydanozlu cokeleklı omlet
8 zeytın
3 mınık domates
yarım kase yogurt
4 kuru erık
3 omega
2 cevız
ogle: 1 kase yogurt corba(bugdaylı)
1 kase mantar sote
ara: 1 kase asure(konferansa gıtmıstık orda ıkram ettıler)
akşam:1,5 kase yogurt corba
1 kase mantar sote
1 avucıcı kadar et haslama
1 tbk yesıl salata
spor:60 dk yuruyus
sıvı:cok az
Boyle zamanlar oluyor bazen ara verınce spora ,ınanılmaz bır ıncelme oluyor ,onemlı olan ıyı hıssetmek,zaten gıdeRler kılolarpapadıyacım yarın bıldırımlerı sana mı yapıyoruz?
benı sonuncu olarak yazabılırsın,
afiyet olsun tatlım
ikindin yediğin meyveleri sabaha ya da öğlene kaydırırsan daha iyi olur canım.
öğün yerine geçer hem
spor konusunda baya istikrarlı olmak lazım yaa :26:
dün pilatese başladım ben de her tarafım ağrıyorr
sen ıyısın masalh
cok uzuldum kımse benımle ılgılenmıyor yaaa surda yenı gelmıs bır arkadasınız olarak
mrb bu kadar kıloyu bu dıyetle mı verdın arkadasım
Boyle zamanlar oluyor bazen ara verınce spora ,ınanılmaz bır ıncelme oluyor ,onemlı olan ıyı hıssetmek,zaten gıdeRler kılolar, :44: bu hafta ılk bes e gırerım herhalde loxıyı soıllarım mesela Kısmet
cok uzuldum kımse benımle ılgılenmıyor yaaa surda yenı gelmıs bır arkadasınız olarak
hoşgeldinn fatoşş
kızlarr ortalama kaç kilo veririz ayda? bende bugün başladım
ağzımı bulamayacakmışım gibi geliyor kaşığı ağzıma götürürken :))))
söz bu hafta başka kaçamak yok
yaa şu çatlaklardan bende tonla var eskilerden kurtulamazken yenileri oluşursa ne yaparım bilemiyorum şu duşta yağlanma işini biraz tarif eder missiniz keseden sonra ıslakken mi yağlanıyoruz öyleyse nasıl kurulanacağız ben banyodan sonra krem sürüyorum ama zorla sanki temiz vicudu tekrar kirletiyormuşum gibi geliyor yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar beni de alın aranıza lütfen.
29 yaşında 155 cm boyunda 58 kilo ile yediklerine dikkat etmeye başlamış şu an 56 kilo ile yoluna devam etmeye çalışan ve hedefi 48 olan umudu olan 1 kızı da olan ve bu şekilde beslenmeye bayılan biriyim.
Hadi beni de alın. motivasyon olsun.
mrb kızlar bende karatay dıyetı yapıyorum kıtabını alıp okudum ve bana cok yaralı oldugunu dusunuyorum bende ınsulın dırencı vardı acıkınca elım ayagım tıtrıyordu ama bu dıyete basladıgımdan berı cok rahatım acıkıyorum ama o tıtreme hallerı yok bu arada 112 kıloydum ve altı ayda ancak on kılo verdım suanda 102 kıloyum bır sure kılo vermem durmustu karatay dıyetıyle tekrar basladım kılo vermeye benı de aranıa alır destek olursanız sevınırım cunku sabrım azalıyor puko var anne olmak ıstıyorum aynı zamanda hıpotırotım var metobolızmam cok yavas yanı uclu bır kısır dongunun ıcındeyım ancak bunu zayıflayarak kırabılecegım destek beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?