Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Loxiciiimm canım,

Battı balık yan gitmiyor, sen yalnızlık ve stresten yemişsin. Ama devamını getirme lütfen...Çocukları yatırınca bir güzel mekikleri çeker kendine gelirsin anlaştık mı? Eninde sonunda gidecek kilolar canım...

Belki dün az yemişsin, o etkilemiştir bugününü...Ama sıkma canını biliyorsun ki hepimize oluyor aynı şeyler, onun için buradayız değil mi

Selam kızlar nasılsınız ?
Geçmişe şöyle baktım da geldim.
loxandracım bu sana
Yok öyle battı balık yan gider falan.

Kimler pilates yapmaya başladıı ?
Bugün 1 saat pilates yaptım bacaklarım nasıl ağrıyor ya.
Üstüne de 2 mil Leslie ..
Ama harika bir şeymiş bu pilates.
Ölçülerimi de aldım.

Bel :63
Basen : 93- 94
Göğüs : 86

Bakalım haftaya ne olacak.

bennnnnndün başladım
ama kadın kedi gibi mübarek ( ebru şallı) nasıl yapıyor yaaa...
tam anlamıyla yapamıyorum hareketleri ben. :26:

Rumuz:SAPHIRA
Başlangıç tarihi:05.09.11
Başlangıç kg:104
Geçen hafta:90.4
Bu hafta:89.5
Fark:0.9
Toplam fark:14.5
Beden:44-46
Spor:açık havada yürüyüş (düzensiz)
Boy:1.63
Hedef:76
Oran:% 1

ilk bildirim benden bu hafta.bugün arkadaşımın kızının d.günü vardı.orada baya yasaklılardan yedim.o yüzden yarınki sonuç sağlıklı çıkmayabilir.gerçi sonrasında açık havada 1 saat yürüyüş yaptım kızımın pusetini iterek ama yine de bu sabahtan tartıldım

Tebrik ederim Saphıracımmm.
Ne güzel vermişsinn.

Paylasmak kronık kabızlıga cok ıyı gelıyor, 7 yasına kadar 145 bın defa cocuklara ye ,yapma ,aferın kelımelerı soylenıyormus,cogumuzun bılıncaltı bu komutlarla dolu,yedıklerınızı yazın ,paylasın ınsan en ıyı kendıne anlatıyor bu sekılde paylasarak,hatta yedıklerınızın neler hıssettırdıgını bıle ozetleyebılırsınız,zamanla dıyet gunlugunuz olusuyor ,hatta vucudunuzun hangı besınlerle daha aktıf oldugunu bıle takıp edebılırsınız,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,cuma gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor.............,bu arada kendınızle yarısıyorsunuz,karatay dıyet menu zaten posası yuksek besınler ıcerıyor mesela cevız,fındık,fıstık yuksek posalı bagırsakları calıstırıyor,kahverengı kuru kaysı ,kuru ıncır ınanılmaz etkılı bagırsak calıstırmakta,salatalar da bu konuda haylı etkılı bu konuda bır arkadasın paylasımı cok guzel ıdı :"Sonunda oturdum araştırdım, kabızlığın sebebi yeterince lif ve su almamak bir de haraketsizlikmiş. O günden itibaren içtiğim suyu iki katına çıkardım, her öğünde kocaman bir kase yeşil salata ve yürüyüş. O günden sonra bir dah hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Sizlere de naçizane tavsiyem her öğünde bolca yeşil slata yeyiniz, bol bol su içiniz ve yürüyüş yapınız. Eğer bu işe ben dur demeseydim bu gün belki de annem gibi şişe şişe calcium magnecyum içiyor olacak, bağırsaklarımı tembelleştirmiş olacaktım...
Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Sevgiyle kalalım."aynen katılıyorum ,Stresın her turunden uzak durmaya calısın,karacıger sanal stresle yag salgılıyor,mumkunse kotu seyler ızlemeyın,komedı turu ya da belgesellerı ızleyın derım.Bol bol paylasın gerısı gelır. Kolay gelsın hepımıze

Aaa yaşasınnn ..
İdealistcim beraber ilerleyelim olur mu ?
Motive edelim.
Sen de alsana ölçüleriniii ..
Hangi videosunu yaptın ?

ayyy süperrr olur canımm. motivasyona çok ihtiyacı oluyor insanın spor yaparken...
motiveleşelim birliktee
yarın mezura alayım o zaman ben.
dvd 2 yi yaptım ben cnm. yapmaya çalıştım açıkçası. kol, kalça hareketleri çok hoşuma gitti.
ama bazılarını yapamadım çok zorlayıcı hareketleri var. boynum ağrıyınca bıraktım. yarım saat falan yapabildim.

Zamanla alışırız idealistcim.
Zor geldiyse önce tv8 deki yayınları indirip yapabilirsin alışmak için.
Bir kaç gün öyle yapacağım..
O sırada alet edavatlarımı alırım
Sonra ebru şallının selülitsavara başlayacağım.
Dün oturdum izledim.
Çook güzel hareketler.
Kesinlikle bir göz at derim.
21 günlük detoks öneriyor.
selülit savar.
Arkasından yarım saatlik yürüyüş.
21 günde çok etkili oluyormuş.

Tesekkurler Gul, gercekten moral oldu yazdiklarin, ben zaten Karatay diyetine inaniyorum cunku cevremde kilo verenleri gordum, benim suphe duydugum diyet degil de sporu fazla yapiyor olusummu acaba kilomu fazla gosteryor..Cok guzel bir destek var ama forumda,herkese simdiden kolayliklar diliyorum,umarim hepimiz yaza kadar istedigimiz kiloya ulasmis oluruz..

alışırız inşallah masalcım...
selülitsavar hareketine netten bi bakayım hemen.
zaten 10 seans sonunda vücudunuzdaki değişime çok şaşıracaksınız diyor kendilerrriii

alışırız inşallah masalcım...
selülitsavar hareketine netten bi bakayım hemen.
zaten 10 seans sonunda vücudunuzdaki değişime çok şaşıracaksınız diyor kendilerrriii

26 Aralık diyorum o zamana kadar etkisini göstersin hatta 4 cm incelebilsem harika olur.
Her gün mü yapacaksın ?

coook tesekkür ederim ben bugüne kadar hep kuruyemisten korkmustum.. demek ki her sey yanlis gösteriliyormus

haklısın canım.
hergün yapmaya çalışalım bakalım.
sen netten mi indirdin videoları?
ben arkadaştan dvd sini aldım kopyaladım.

İnternetten indirdim hem de ne bulursam

Dvd1
Dvd2
Selülitsavar
Ve yüz civarı tvdeki videosu ..
Yarın olsun da yapalım o zaman yine.
Zaten çok eğlenceliii .

Dvd1
Dvd2
Selülitsavar
Zaten çok eğlenceliii .

valla canım sen spora alışkın olunca kolayca yapıyosunn üstüne bi de eğleniyosunn
inan daha bana eğlenceli gelmedi. alışırım inşallah yaa bana da eğlenceli gelmeye başlarr.
çok sıkılaştırıyormuş pilates çokk.

Kalkınca : Sırkelı su

kahvaltı : 2 haslanmıs yumurta , cevız , peynır , kayısı ,zeytın

oglen : Yumurtalı kıyma , ev yogurdu

aksam : Tavuk kavurma , kurutulmus patlıcan yemegı

bol su yesıl cay ve kayısılı form cayı

sevgıler...

haklısın canım.
hergün yapmaya çalışalım bakalım.
sen netten mi indirdin videoları?
ben arkadaştan dvd sini aldım kopyaladım.

Dvd1
Dvd2
Selülitsavar
Zaten çok eğlenceliii .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…