Selam kızlar nasılsınız ?
Geçmişe şöyle baktım da geldim.
loxandracım bu sana
Yok öyle battı balık yan gider falan.
Kimler pilates yapmaya başladıı ?
Bugün 1 saat pilates yaptım bacaklarım nasıl ağrıyor ya.
Üstüne de 2 mil Leslie ..
Ama harika bir şeymiş bu pilates.
Ölçülerimi de aldım.
Bel :63
Basen : 93- 94
Göğüs : 86
Bakalım haftaya ne olacak.
bennnnnndün başladım
ama kadın kedi gibi mübarek ( ebru şallı) nasıl yapıyor yaaa...
tam anlamıyla yapamıyorum hareketleri ben.:26:
Rumuz:SAPHIRA
Başlangıç tarihi:05.09.11
Başlangıç kg:104
Geçen hafta:90.4
Bu hafta:89.5
Fark:0.9
Toplam fark:14.5
Beden:44-46
Spor:açık havada yürüyüş (düzensiz)
Boy:1.63
Hedef:76
Oran:% 1
ilk bildirim benden bu hafta.bugün arkadaşımın kızının d.günü vardı.orada baya yasaklılardan yedim.o yüzden yarınki sonuç sağlıklı çıkmayabilir.gerçi sonrasında açık havada 1 saat yürüyüş yaptım kızımın pusetini iterek ama yine de bu sabahtan tartıldım
Paylasmak kronık kabızlıga cok ıyı gelıyor, 7 yasına kadar 145 bın defa cocuklara ye ,yapma ,aferın kelımelerı soylenıyormus,cogumuzun bılıncaltı bu komutlarla dolu,yedıklerınızı yazın ,paylasın ınsan en ıyı kendıne anlatıyor bu sekılde paylasarak,hatta yedıklerınızın neler hıssettırdıgını bıle ozetleyebılırsınız,zamanla dıyet gunlugunuz olusuyor ,hatta vucudunuzun hangı besınlerle daha aktıf oldugunu bıle takıp edebılırsınız,gunlugunuzu tutun ,Menüsevgili gül63, daha önce ki bi iletinizde bir seyin kronik kabizliga iyi geldiginden bahsetmistiniz ama sizi online göremedigim icin soramadim.. benim de en büyük sikayetim bubelki de kabizlik sorunundan dolayi kilo vermem de yavas... hatta cogu kez duruyor.. birakir günde 2kere gitmeyi normal insanlar gibi, 2günde bir gitsem öpüp basimin üstüne koycam.. hergün gitsem kurban kescem resmen o derece hasretim diyebilirim.. bazen öyle kötü oluyorum ki sinameke kullanmak zorunda kaliyorum yarin alcam mesela.. yani bu konuyu tekrar aciklayabilir misiniz?? zahmet olmazsa..
Aaa yaşasınnn ..
İdealistcim beraber ilerleyelim olur mu ?
Motive edelim.
Sen de alsana ölçüleriniii ..
Hangi videosunu yaptın ?
ayyy süperrr olur canımm. motivasyona çok ihtiyacı oluyor insanın spor yaparken...
motiveleşelim birliktee
yarın mezura alayım o zaman ben.
dvd 2 yi yaptım ben cnm. yapmaya çalıştım açıkçası. kol, kalça hareketleri çok hoşuma gitti.
ama bazılarını yapamadım çok zorlayıcı hareketleri var. boynum ağrıyınca bıraktım. yarım saat falan yapabildim.
Bu dıyetle zamanla gıdıyor ama saglık buluyor ınsan,"Kolesterol diye bir hastalık olamaz.
Karaciğeri yağlanmaya başlayan herkesin, şeker metabolizması bozulmuş
olan herkesin kolesterolü yükselir.
Hastalıkların nedeni kolesterol değildir. Kolesterol altta bir
metabolik bozukluk bulunduğunu göstermektedir.
Asıl en tehlikeli olanı kanda yüksek olan şeker ve ensülindir.
Bütün hastalıkları bunların başlattığını senelerdir söylüyoruz.
Rant getirmediği için göz ardı ediliyor!
Para getirmediği, hediyeler dolarlar, lüks otellerde konaklamak
getirmediği için doktorlar aldırmıyorlar.
İşte ben EXPOCHANNELL' de aylardan beri bunu söylemekteyim.
İnsanlar şaşırıyorlar.
İlaç firmalarını yarattığı hastalıklar 3 tanedir ve dikkat ederseniz
ilaçları en pahalı olanlardır.
1. Kolesterol
2. Osteoporoz
3. Menopoz
Bunların hepsi fizyolojik olaylardır, HASTALIK OLAMAZLAR! !" dıyor hoca, zaten kılolar bır sekılde gıdıyor bır sure sonra, 2 yılda vucut tum hucrelerını yenılıyor,uygun beslenmeyle deformasyonel hastalıklar ortadan kalkıyor bu dıyetle,evet tartı rakamları hemen degısmıyor ama goruntu oyle degıl ,vucut sıkılasıyor,mesela ben ayda 4 kg verıyorum ama 8 kg verıyormus gıbı duruyorum,tartıyı takmayın akıl tartınıza bakın ,sabırlı olun zamanla olanlara ınanamayacaksınız ,cok ıyı hıssedıyor ınsan,Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 8 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bence bıraz sabır sonuc muhtesem oluyor.
Zamanla alışırız idealistcim.
Zor geldiyse önce tv8 deki yayınları indirip yapabilirsin alışmak için.
Bir kaç gün öyle yapacağım..
O sırada alet edavatlarımı alırım
Sonra ebru şallının selülitsavara başlayacağım.
Dün oturdum izledim.
Çook güzel hareketler.
Kesinlikle bir göz at derim.
21 günlük detoks öneriyor.
selülit savar.
Arkasından yarım saatlik yürüyüş.
21 günde çok etkili oluyormuş.
alışırız inşallah masalcım...
selülitsavar hareketine netten bi bakayım hemen.
zaten 10 seans sonunda vücudunuzdaki değişime çok şaşıracaksınız diyor kendilerrriii
Paylasmak kronık kabızlıga cok ıyı gelıyor, 7 yasına kadar 145 bın defa cocuklara ye ,yapma ,aferın kelımelerı soylenıyormus,cogumuzun bılıncaltı bu komutlarla dolu,yedıklerınızı yazın ,paylasın ınsan en ıyı kendıne anlatıyor bu sekılde paylasarak,hatta yedıklerınızın neler hıssettırdıgını bıle ozetleyebılırsınız,zamanla dıyet gunlugunuz olusuyor ,hatta vucudunuzun hangı besınlerle daha aktıf oldugunu bıle takıp edebılırsınız,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:
1.öğün:
2. Öğün:
3. Öğün:
Sıvı:
Spor:
Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,cuma gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor.............,bu arada kendınızle yarısıyorsunuz,karatay dıyet menu zaten posası yuksek besınler ıcerıyor mesela cevız,fındık,fıstık yuksek posalı bagırsakları calıstırıyor,kahverengı kuru kaysı ,kuru ıncır ınanılmaz etkılı bagırsak calıstırmakta,salatalar da bu konuda haylı etkılı bu konuda bır arkadasın paylasımı cok guzel ıdı :"Sonunda oturdum araştırdım, kabızlığın sebebi yeterince lif ve su almamak bir de haraketsizlikmiş. O günden itibaren içtiğim suyu iki katına çıkardım, her öğünde kocaman bir kase yeşil salata ve yürüyüş. O günden sonra bir dah hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Sizlere de naçizane tavsiyem her öğünde bolca yeşil slata yeyiniz, bol bol su içiniz ve yürüyüş yapınız. Eğer bu işe ben dur demeseydim bu gün belki de annem gibi şişe şişe calcium magnecyum içiyor olacak, bağırsaklarımı tembelleştirmiş olacaktım...
Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Sevgiyle kalalım."aynen katılıyorum,Stresın her turunden uzak durmaya calısın,karacıger sanal stresle yag salgılıyor,mumkunse kotu seyler ızlemeyın,komedı turu ya da belgesellerı ızleyın derım.Bol bol paylasın gerısı gelır. Kolay gelsın hepımıze
26 Aralık diyorum o zamana kadar etkisini göstersin hatta 4 cm incelebilsem harika olur.
Her gün mü yapacaksın ?
bilmiyorum ki cnm.hergün yapılmalı mı
sence?
Eğer çok ağrımız olmazsa yapılabilir bence.
Sonuçta program da her gün oluyordu ..
haklısın canım.
hergün yapmaya çalışalım bakalım.
sen netten mi indirdin videoları?
ben arkadaştan dvd sini aldım kopyaladım.
İnternetten indirdim hem de ne bulursam
Dvd1
Dvd2
Selülitsavar
Ve yüz civarı tvdeki videosu ..
Yarın olsun da yapalım o zaman yine.
Zaten çok eğlenceliii .
haklısın canım.
hergün yapmaya çalışalım bakalım.
sen netten mi indirdin videoları?
ben arkadaştan dvd sini aldım kopyaladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?