kızlar aranıza yeni katıldım ve kitap henüz elime ulaşmadı fakat sizleri okuyarak bende başladım sabah ilk defa çay demlemeden bir kahvaltı yaptım zor olmadı :)) oluyormuş ..portakal suyu içtim omlet ve cevizz hepsi budarr ..aranızda olmak güzel devam edicem umarı hem kilo verip hemde sağlıklı oluruzz...
benimde reglim yakın sabah 61.300 falandım ama bakalım yarın ne olacak....bu hafta 63ü bile gördüm sabahları...ne oldu anlamadım çokta hareket ediyorum..bugün 2saat yürüdüm...ve diğer hareketlerde cabası
aynen canım,yuruyus yaramadı mı ne bana?:44:
2 haftadır duzenlı 1 saat yuruyorum hergun,azalacagına artıyor kılo?
yenı yıla 60larda gırebılecekmıyım acaba?:26::26:
kızlar okuyorum okuyorum sizleri bir yandanda kitabı okuyorum ama ben henüz hazır olamadım diyet işine
odiy cevap verdiğin için çok teşekkürler. Haklısın diyetin başında bana duraksamaların olabileceğini hatırlatman çok güzel. sonuçta birbirimize destek olmak için burdayız değil mi...benim bugün 2.günüm ve biraz zor geçiriyor, sanırım emzirdiğimden dolayı biraz baş dönmelerim oluyor. Aslında zaten baş dönmelerin oluyordu ama o zaman da yemeğe saldırıyordum, şimdi tek fark yemeğe saldırmamam gerek:)
odiy cevap verdiğin için çok teşekkürler. Haklısın diyetin başında bana duraksamaların olabileceğini hatırlatman çok güzel. sonuçta birbirimize destek olmak için burdayız değil mi...benim bugün 2.günüm ve biraz zor geçiriyor, sanırım emzirdiğimden dolayı biraz baş dönmelerim oluyor. Aslında zaten baş dönmelerin oluyordu ama o zaman da yemeğe saldırıyordum, şimdi tek fark yemeğe saldırmamam gerek:)
hadı bırbırımıze soz verelım 1 hafta tartılmak yok dıye,yarın bıldırım yapacagız mecbur tartılacagım ama ondan sonra kaldıralımmı tartıyı 1 hafta?
benım ıcın de zor olacak
dur ben de senı doveyım
bugun kar yagdı buralara,yarın nasıl yuruyecez bılemıyom,belki de evde yururum:44:
ekmek ve pekmez olmamısyumurtayı goremedım
fasulye yemıssın zaten ordan karbonhıdrat alıyon ya
ayran ,süt,bıtkı cayı,lımonlu su ıcebılırsın.
ben kullanıyorum seven seas surup,gunde 2 tatlı kasıgı verılmelı oglum bayılıyor fazla fazla ıstıyorum zor durduruyorum
KILO VERIRken portakal suyu ıcmıyoruz canım.
kılo sorunu bıttıkten sonra gunde 1 kahve fıncanı ıcılebılır dıyor hoca
sporsuz olur mu ,gıt tabıı kı spora e,sadece kılonvermek degıl sıkılasmak da onemlı,
papadıyacım yarın bıldırımlerı sana mı yapıyoruz?
benı sonuncu olarak yazabılırsın,
kaç gündür tartılmıyodum bugün bi bakayım değişiklik var mı dedim...tartılmaz olaydım...gram oynamamışım ya.100 gr dahi gitmezmi insandan 3 haftada,gitmemiş işte.nerdeyse 100gr alsam dahi hoşuma gidecek o derece sinir oldum hep aynı rakamı görmektensabah bunun üzerine sanki intikam alırcasına peynirli tost yiycem işte dedim ama 1-2 ısırıktan sonra ihanet ediyorum duygusuna kapılıp yemeği bıraktım of ya 3 hafta oldu çakıldım kaldım 77 de.:84: neyse bugünkü menümü yazayım bari
1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
biraz fıstık
1-2 ısırık tost:26:
omega 3
2.öğün:
1 kase köfteli-buğdaylı çorba
salata
spor:bugün yok
sıvı:bugün de az:26:
moralini bozma ben daha yeniyim ama bu tarz duraklamalar yaşıyor arkadaşlar sakın pes etme.ayın etkisinden bahsediliyor belki ondandır.yalnız bu ayın etkisi erkekleri etklilemiyor sanırım benim eşim acayip zayıflıyor
Kızlar beni de alın aranıza lütfen.
29 yaşında 155 cm boyunda 58 kilo ile yediklerine dikkat etmeye başlamış şu an 56 kilo ile yoluna devam etmeye çalışan ve hedefi 48 olan umudu olan 1 kızı da olan ve bu şekilde beslenmeye bayılan biriyim.
Hadi beni de alın. motivasyon olsun.
Kızlar beni de alın aranıza lütfen.
29 yaşında 155 cm boyunda 58 kilo ile yediklerine dikkat etmeye başlamış şu an 56 kilo ile yoluna devam etmeye çalışan ve hedefi 48 olan umudu olan 1 kızı da olan ve bu şekilde beslenmeye bayılan biriyim.
Hadi beni de alın. motivasyon olsun.
süt içççççççççççççççççççççç
sudenazcım varsa oralarda sallama ıhlamur demle hemen ıstah kesıyo bılgıne
Gözlüklerle yemek yiyemeyen tek ben değilimdir dimi
yeşilçayda bir alternatif olabilir hiçbişi yoksa ılık su iç bir bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?