Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gelir gelir idealistcim.
Normalde aşırı severek yapmıyorum sporu.
Rahatlatıyor evet ama bayılmıyordum.
Plateste gevşediğimi de hissediyorum.
Resmen sabah olsun da yapayım diye bakıyorum ama heveste olabilir

Tebrik ederim Saphıracımmm.
Ne güzel vermişsinn.
teşekkür ederim canım.geçen haftadan bu hafta 8 leri görürm diye çok heveslenmiştim ama hevesim kursağımda kalacak sanarken bu çok iyi bir moral oldu bana.kilo vermem de önemli bir dönüm noktası gibi geliyor bana 8 leri görmek :124:

afiyet olsun canım.bayılırım kuru sebzelere

bence de kesinlikle bir alt rakamı görmek çok motive edici bir şey.
Ama bazen şımarıklık yaptırıp kaçamaklara neden olabiliyor aman dikkat et ..

ben bir 4 ay baya spor yaptım günde 2 saat ama eve geldiğimde annem kızım bu ne hal ölecen diyordu o derece ama 4 ayda sadece 4 kilo verebildim acayip moralim bozuldu ama sporu bıraktıktan sonra bir 4 kilo daha verdim hem de hiç anlamadan sporda sonuç almak zaman alıyor galiba...

kızlar bir şey soracağım diyete başlayalı 3gün oldu, 2 akşamdır yemek yemiyorum onun yerine bir kase karışık çerez yedim(antep,çiğ badem, ceviz, yer fıstığı falan) ama sebze ve yeşillik tüketimini az tutup çerez yemek beni şişmanlatmasın sonra yanlış mı yapıyorum yani hoca badem ceviz yiyin diyor ama fazlası da kalori patlaması yaşatır mı yoksa rahat ol mu dersiniz?
bana yardımcı olursanız pek makbule geçer.

evet ilginç gerçekten de,üstelik hep sporu bırakanlar kilo alır derler..yani aslında benim için erken, çünkü sporu 1 aydır yapıyorum ama Karatay diyetine başlayalı 1.5 hafta oldu,ilk önce bir başladım sonra hastalandım aldığım ilaç çok iştah açıyordu 4 gün hem spor yapamadım hemde epey yedim o yüzden bir süre daha izlesem iyi olacak, sizlerle de burada paylaşacağım..

Kızlar örnek listelere baktım ama anlamadığım bir kaç şey var.
1- Akşamları listelerde genelde hep balık var.
Balık yerine başka bir şey yenmiyor mu genelde. Her akşam balık yiyemem
2-Sanırım bu kuru kayısı falan yemeklerde yenecek. Yanlışsam beni düzeltin
3- Her öğünün yanında yoğurt ve salata mı var.

iyi akşamlar arkadaşlar

diğer öğünlerimi yazmıştım

akşam

ızgara somon
bol salata
2 ceviz bir avuç antep fıstığı
1 incir 1 hurma 2 gün kurusu

toplamda 2.5 litre limonlu su
spor yok(aslında toplamda 1 saat emzirme var:))) +daha yeni oturabildim diyebilirim....

keşke sık sık balık yiyebilsek.
balık yerine tavuk veya kırmızı et olur. sebzelerden ne varsa onun yemeği olur.
baklagiller serbest, abartmadan yiyebiliyoruz. evet yoğurt ayran salata zevkine göre.
kuru kayısı vs. sabahları daha iyi olur ama diğer öğünlerde de olabilir ölçüsüne dikkat edersen

canım ceviz fıstık hurma ve incir akşama biraz fazla olmuş.
bunları sabah ve öğlen yemeye çalış.

1-balık yemek zorunlu değil yerine her türlü et tüketebilirsin(tavuk doğalsa olabilir) sebze yemeği olabilir,
2-kuru kayısı sabahları 4-5 adet öneriyor canan hoca ben öğlen yemekle bazen de akşam yemekle yiyorum 2 adet
3-yoğurt ev yoğurdu olmalı yoğurt ve salata her öğün istersen yiyebilirsin

kolay gelsin

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkürler. Bu gün daha iyiyim ama nerdeyse bu günde hic su icemedim. :18:
ve bu hafta hic spor yok malesef bakalim yarin tarti ne diyecek.
Sabah
1 avuc badem
1 fitre kahvesi (tatlandiricili )

Öglen
1 kirmizi paprika dolmasi bulgurlu,kiymali
1 kabak dolmasi bulgurlu,kiymali
1 kase yogurt
2 mandalina

Aksam
1 paprika dolmasi yogurla
1 sütlü Türkkahvesi

Bu sabah kizimin ana okul hazirlik sinifinda kurabiyeler yaptik hepbirlikte.
Öyle güzel koktular ki inanamazsiniz..Onlari beraber süsledik..
Sonrada afiyetle yemeye basladilar tabi oradakiler..Bense sadece tatlarinin iyi olup olmadigini sordum...Agzima dahi almadim.
Allah bu emeklerimizin karsiligini verir insallah kizlar... iyi aksamlar.

canım ceviz fıstık hurma ve incir akşama biraz fazla olmuş.
bunları sabah ve öğlen yemeye çalış.

uyarın için teşekkürler aslında haklısın ama ne bileyim birden doymadım gibi oldum ilk kez ben de başka birşey yememek için kuru meyve yesem dedim ama abarttım biraz
bir de emziriyorum gece de enerjiye ihtiyaç oluyor süt içsem daha mı mantıklı sence?

omega 3 kapsülleri konusunda çekincelerim var.. ünideki hocamız kapsüllerin mideye zarar verdiğini, sıvı şeklinde alınması gerektiğini söylemişti.. biraz daha araştıracağım...

bebeğiniz kaç aylık,bende emziriyorum.benimki 16 aylık..

tebrikler iraden için ben de dayanamam kurabiyeye tam bir kurabiye canavarıyım bakalım henüz böyle bir ortam olmadı ama dayanmak zorundayız

12.5 aylık :))önerilerin varsa iyi olur tecrübeli anne olarak+diyet açısından tabi:))

ne gibi mesela canım....diyet benim sütümü etkilemedi ...ama başka diyettte yapmak istemedim..çünkü sütüm azalabilir diye....
umarım sende bir sıkıntı yaşamazsın...

arkadaşlar kolay gelsin ben de ayın 7 si itibariyle diyete başladım... çiçeğim burnumda araştırıyorum benim için en uygunu nedir diye.. ben de tiroid var bir de tanı konulmadı ama insülin direnci problemim var. yemek saatim geçsin hatta 1 saat bile geçse elim ayağım titrer kötü olurum ve yesemde birşeyler bana faydası olmaz. illa ki bir şeker yüklemesi yapmam gerekir. dukan diyetini ve karatay diyetini inceledim. bana karatay diyeti uygun gibi geldi. çok mantıklı canan hoca nın söyledikleri. kitabı ben de yok. bu diyeti yapabilmek için illa ki kitabını almak mı gerekir? kitabı en erken haftaya alabirim bense hemen başlamak istiyorum bana ardımcı olabilir misiniz?

güvenilir bir omega 3 markası istiyorum kullanmayı düşünüyorum fakat kapsüle güvenmiyorum şurup şeklinde almayı düşünüyorum.. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim kızlaar

güvenilir bir omega 3 markası istiyorum kullanmayı düşünüyorum fakat kapsüle güvenmiyorum şurup şeklinde almayı düşünüyorum.. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim kızlaar

canım kullanan kızlar yardımcı olur sana.
kapsüle güvenmiyorum demişsin, ben bu omega 3 takviyesinin faydalı olcağına inanıyorum ama kullanmadım.
dengeli beslenmeye çalışıyorum, türkiyede bu tarz eksikliklerden kaynaklanan bilinen bi hastalık yok.
aklıma yatmadı kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…