valla canım sen spora alışkın olunca kolayca yapıyosunn üstüne bi de eğleniyosunn
inan daha bana eğlenceli gelmedi. alışırım inşallah yaa bana da eğlenceli gelmeye başlarr.
çok sıkılaştırıyormuş pilates çokk.
teşekkür ederim canım.geçen haftadan bu hafta 8 leri görürm diye çok heveslenmiştim ama hevesim kursağımda kalacak sanarken bu çok iyi bir moral oldu bana.kilo vermem de önemli bir dönüm noktası gibi geliyor bana 8 leri görmek :124:
Tebrik ederim Saphıracımmm.
Ne güzel vermişsinn.
Kalkınca : Sırkelı su
kahvaltı : 2 haslanmıs yumurta , cevız , peynır , kayısı ,zeytın
oglen : Yumurtalı kıyma , ev yogurdu
aksam : Tavuk kavurma , kurutulmus patlıcan yemegı
bol su yesıl cay ve kayısılı form cayı
sevgıler...
teşekkür ederim canım.geçen haftadan bu hafta 8 leri görürm diye çok heveslenmiştim ama hevesim kursağımda kalacak sanarken bu çok iyi bir moral oldu bana.kilo vermem de önemli bir dönüm noktası gibi geliyor bana 8 leri görmek :124:
afiyet olsun canım.bayılırım kuru sebzelere
Arkdaşlar, hepinize kolay gelsin,bu başlığı görünce çok mutlu oldum. Benim de bir 13 kg kadar fazlam var,son iki senedir bu kiloyu vermedim ama artık kurtulmam lazım.Ben önce spora başladım,sonra Karatay diyetine.Spora başladığım ilk 1 hafta abur cuburu kesip yememi artırmadığım halde 1 kg aldığımı gördüm.Son 1.5 haftadır Karatayı uyguluyorum ve spor salonunda günde 450 kalori kadar harcıyorum,hergün spor yapıyorum,50 dk. yürüyüşü de spor salonunda yapıyorum,jimnastik,pilates ve kardiyo ama inanın hala eski kilomdayım.Nedenini anlamıyorum,acaba spor yapıyor oluşumdan kas yoğunluğu artıyor ve tartıda ağırlaşıyomuyum anlamadım..Çok moralim bozuk,yoğun spor yapıp böyle kilo artışı yaşayan kimse varmı acaba benim gibi?
ben bir 4 ay baya spor yaptım günde 2 saat ama eve geldiğimde annem kızım bu ne hal ölecen diyordu o derece ama 4 ayda sadece 4 kilo verebildim acayip moralim bozuldu ama sporu bıraktıktan sonra bir 4 kilo daha verdim hem de hiç anlamadan sporda sonuç almak zaman alıyor galiba...
kızlar bir şey soracağım diyete başlayalı 3gün oldu, 2 akşamdır yemek yemiyorum onun yerine bir kase karışık çerez yedim(antep,çiğ badem, ceviz, yer fıstığı falan) ama sebze ve yeşillik tüketimini az tutup çerez yemek beni şişmanlatmasın sonra yanlış mı yapıyorum yani hoca badem ceviz yiyin diyor ama fazlası da kalori patlaması yaşatır mı yoksa rahat ol mu dersiniz?
bana yardımcı olursanız pek makbule geçer.
Kızlar örnek listelere baktım ama anlamadığım bir kaç şey var.
1- Akşamları listelerde genelde hep balık var.
Balık yerine başka bir şey yenmiyor mu genelde. Her akşam balık yiyemem
2-Sanırım bu kuru kayısı falan yemeklerde yenecek. Yanlışsam beni düzeltin
3- Her öğünün yanında yoğurt ve salata mı var.
iyi akşamlar arkadaşlar
diğer öğünlerimi yazmıştım
akşam
ızgara somon
bol salata
2 ceviz bir avuç antep fıstığı
1 incir 1 hurma 2 gün kurusu
toplamda 2.5 litre limonlu su
spor yok(aslında toplamda 1 saat emzirme var:))) +daha yeni oturabildim diyebilirim....
Kızlar örnek listelere baktım ama anlamadığım bir kaç şey var.
1- Akşamları listelerde genelde hep balık var.
Balık yerine başka bir şey yenmiyor mu genelde. Her akşam balık yiyemem
2-Sanırım bu kuru kayısı falan yemeklerde yenecek. Yanlışsam beni düzeltin
3- Her öğünün yanında yoğurt ve salata mı var.
canım ceviz fıstık hurma ve incir akşama biraz fazla olmuş.
bunları sabah ve öğlen yemeye çalış.
uyarın için teşekkürler aslında haklısın ama ne bileyim birden doymadım gibi oldum ilk kez ben de başka birşey yememek için kuru meyve yesem dedim ama abarttım biraz
bir de emziriyorum gece de enerjiye ihtiyaç oluyor süt içsem daha mı mantıklı sence?
Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkürler. Bu gün daha iyiyim ama nerdeyse bu günde hic su icemedim. :18:
ve bu hafta hic spor yok malesefbakalim yarin tarti ne diyecek.
Sabah
1 avuc badem
1 fitre kahvesi (tatlandiricili)
Öglen
1 kirmizi paprika dolmasi bulgurlu,kiymali
1 kabak dolmasi bulgurlu,kiymali
1 kase yogurt
2 mandalina
Aksam
1 paprika dolmasi yogurla
1 sütlü Türkkahvesi
Bu sabah kizimin ana okul hazirlik sinifinda kurabiyeler yaptik hepbirlikte.
Öyle güzel koktular ki inanamazsiniz..Onlari beraber süsledik..
Sonrada afiyetle yemeye basladilar tabi oradakiler..Bense sadece tatlarinin iyi olup olmadigini sordum...Agzima dahi almadim.
Allah bu emeklerimizin karsiligini verir insallah kizlar... iyi aksamlar.
bebeğiniz kaç aylık,bende emziriyorum.benimki 16 aylık..
12.5 aylık :))önerilerin varsa iyi olur tecrübeli anne olarak+diyet açısından tabi:))
güvenilir bir omega 3 markası istiyorum kullanmayı düşünüyorum fakat kapsüle güvenmiyorum şurup şeklinde almayı düşünüyorum.. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?