canım kullanan kızlar yardımcı olur sana.
kapsüle güvenmiyorum demişsin, ben bu omega 3 takviyesinin faydalı olcağına inanıyorum ama kullanmadım.
dengeli beslenmeye çalışıyorum, türkiyede bu tarz eksikliklerden kaynaklanan bilinen bi hastalık yok.
aklıma yatmadı kullanmıyorum.
bılıyorum canım gecen haftakı kılo ıle verılen kıloyu carpıp yuze boluyoruz demi:)))olurum tabıı kı canım.
oran hesaplamayı bılıyormusun?
itiraf.com:
battı balık yan gıder dedım ve tahın helvası yedım az once
oo süper ben keşke bende öle olsam nazar değmesin maaşaaalllaahhSelam arkadaslar!!
Bugun diyete baslayali tam 1 ay oldu ve toplam bir ayda 10.500 kg vermis bulunmaktayim allahima binlerce kez sukurlervolsun umarim drvamida gelir.
Bazi arkadaslar sormus kim ne kadar zamands ksc kilo verdi diye bu yuzden yazmak istedim ama kg kaybi her kisiye gore cok farklidir ilk zamanlar zaten su kaybi oldugu icin fazla gidiyor ama sonradan yavasliyor ben mesela bundan sonradinda haftada ancak 1 kilo verebilrcegimi dusunuyorum yavas ama kalici vermek istiyorumarim oylede olur.
Yeni baslayan arkadaslara bol kilo vermeler diliyorum hepbirlikte
Bugunki menumu yazayim
Kalkinca:sirkeli su.
Kahvalti;yumurta bitmis o yuzden 1 muz. Peynir ceviz kuru kayisi
Ogle:az doner eti ve salata
Aksam:haslanmis tavuk budu
Bol su ve yesil cay
Oglen; az doner ekmeksiz ve salata
Aksam; haslanmis tavuk budu
Bol su ve yesil cay
merhaba hanimlar.Ben yurtdisinda yasiyorum.3 sene once evlenip geldim.evlendigimde 50 kgdum ve 1 ay sonra hamile kaldim.Omrumce yemedigim kadar meyva yedim ve dogumdan once 80 kg oldum.Dogum sonrasi 72 kgdum.Sonralari 65 e kadar indim ama ramazandan sonra 68 e ciktim.1 aydir karatay diyetini(yasam seklini) yapiyorum.Arada kacamaklarla birlikte 4 kg verdim.Tabiki 25 aylik kizim var ve spor kesinlikle yaptirmiyor.nerdeyse 1 aydir sizleri takip ediyorum ve bana cok destek oldunuz.(Bilmeden bile olsa) hepinize cok tesekkur ediyorum.Saglikli ve rahat bir sekilde kilo vermenizi diliyorum.
bende yeniyim sitede birlik beraberlik muhteşem benimde 12 aylık bi kızım ve 11 kilo fazlam varr
Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkürler. Bu gün daha iyiyim ama nerdeyse bu günde hic su icemedim. :18:
ve bu hafta hic spor yok malesefbakalim yarin tarti ne diyecek.
Sabah
1 avuc badem
1 fitre kahvesi (tatlandiricili)
Öglen
1 kirmizi paprika dolmasi bulgurlu,kiymali
1 kabak dolmasi bulgurlu,kiymali
1 kase yogurt
2 mandalina
Aksam
1 paprika dolmasi yogurla
1 sütlü Türkkahvesi
Bu sabah kizimin ana okul hazirlik sinifinda kurabiyeler yaptik hepbirlikte.
Öyle güzel koktular ki inanamazsiniz..Onlari beraber süsledik..
Sonrada afiyetle yemeye basladilar tabi oradakiler..Bense sadece tatlarinin iyi olup olmadigini sordum...Agzima dahi almadim.
Allah bu emeklerimizin karsiligini verir insallah kizlar... iyi aksamlar.
merhaba hanimlar.Ben yurtdisinda yasiyorum.3 sene once evlenip geldim.evlendigimde 50 kgdum ve 1 ay sonra hamile kaldim.Omrumce yemedigim kadar meyva yedim ve dogumdan once 80 kg oldum.Dogum sonrasi 72 kgdum.Sonralari 65 e kadar indim ama ramazandan sonra 68 e ciktim.1 aydir karatay diyetini(yasam seklini) yapiyorum.Arada kacamaklarla birlikte 4 kg verdim.Tabiki 25 aylik kizim var ve spor kesinlikle yaptirmiyor.nerdeyse 1 aydir sizleri takip ediyorum ve bana cok destek oldunuz.(Bilmeden bile olsa) hepinize cok tesekkur ediyorum.Saglikli ve rahat bir sekilde kilo vermenizi diliyorum.
Bende 12 kg vermem lazim.Hep birlikte verecegiz insallah.
hosgeldın canım.ne mutlu bızekı boyle guzel bır amac ıcın hep bırlıkte el ele vermısız sende burda ol herseyını paylas yanlız olmadıgını bılmek ve aynı hedefe yuruyen arkadaslarla bırlıkte olmak ınan cok ıyı gelıyor.yedıgın ıctıgın herseyı paylas bırlıkte degerlendırelım tekrar hosgeldın
inşallah kıyafetlerin hiç birine giremiyorum doğum beni mahvetti tipim değişti resmen küstüm herşeye kilomu verene kadar kıyafeti yasakladım kendime ama verince işte o zaman çok pis alışveriş yapcammm:))))
Arkadaşlar acaba doğal tavuk etini ve kavrulmamış kuruyemişleri nerden temin ediyorsunuz? Bir de bir ogunde sebze yemegi yersek ayrica ete gerek varmi? Son sorumda su, kuru kayisi yerine kuru incir yersek kac tane yeniyor hemen hemen,her sabah yemek fazla olurmu?Ben ara ogunleri yemiyorum da..
Tesekkur ederim canim.sizler sayesinde hic zorluk cekmeden devam edebiliyorum.yarindan itibaren yazacagim menulerimi.ancak bu saatlerde girebiliyorum.yanlislarim olursa uyarin lutfen hocanin kitabini bulmam mumkun degil.malum yurtdisindayim
canim son soruna cvp vereyim cunku yurt disindayim diger sorularini cvplayan arkadaslar olur eminim.kuru incir bende yiyirum ama 2 kuru kayisi,2 kuru incir bazen kuru erik.degistiriyorum yani.devamliligi getirmek icin degisiklik yapmak lazim diye dusunuyorum.
bence 1.sayfadan ıtıbaren sırayla oku zaman buldukca cunkı burda cok bılgı var yeterlı olacaktır canım
Teşekkür ederim :) kavrulmamis findigi pazarda bulabiliyorum burada ama yer fistigini bulamiyorum,kabuklu satilanlarda kavrulmus oluyormus,dogal tavuk da hic gormedim,hep banvit falan var.ben kuru incir disinda pek sevmiyorum kuru meyveleri ama bakalim alisicam artik,y.disinda aslinda rahat olur saniyorum bu diyet cunku et agirlikli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?