Arkadaşlar acaba doğal tavuk etini ve kavrulmamış kuruyemişleri nerden temin ediyorsunuz? Bir de bir ogunde sebze yemegi yersek ayrica ete gerek varmi? Son sorumda su, kuru kayisi yerine kuru incir yersek kac tane yeniyor hemen hemen,her sabah yemek fazla olurmu?Ben ara ogunleri yemiyorum da..
merhaba hanimlar.Ben yurtdisinda yasiyorum.3 sene once evlenip geldim.evlendigimde 50 kgdum ve 1 ay sonra hamile kaldim.Omrumce yemedigim kadar meyva yedim ve dogumdan once 80 kg oldum.Dogum sonrasi 72 kgdum.Sonralari 65 e kadar indim ama ramazandan sonra 68 e ciktim.1 aydir karatay diyetini(yasam seklini) yapiyorum.Arada kacamaklarla birlikte 4 kg verdim.Tabiki 25 aylik kizim var ve spor kesinlikle yaptirmiyor.nerdeyse 1 aydir sizleri takip ediyorum ve bana cok destek oldunuz.(Bilmeden bile olsa) hepinize cok tesekkur ediyorum.Saglikli ve rahat bir sekilde kilo vermenizi diliyorum.
Benim soru da arada kaynadi gitti,gorunmezmiyim neyim..
hele yarın sabah ne muhabbet olacak hıc sorma:)))bır haftanın urununu alacaz ınsaallah kımımız gulecez kımımızde onumuzdekı maclara bakacaz
tsk bezgin_bekir hepimize kolay gelsin.gerci bu yasam sekliyle hic zorlanmiyorum ben kendi adima konusayim.muhabbetiniz cok guzel ama ben kizimla gunduz girmem mumkun degil.ben yazacam diye tutturuyor.biraz hareketliyizde :)))aksamda 2 ye kadar zor bitiriyorum gecmisi okumayi ama degiyor dogrusu.
sende durum nasıl canım :)))akmısın karamı:))))
sen de ben gibi geceyarısı başlıyorsun demek
ozur canim gecmisi okurken dalmisim cvp verdigini gormedim.kizim uyumadan hicbirseye bakamiyorum .o uyuyor birazda esimle vakit geciriyorum.esim yatinca basliyorum okumaya ve YETISEMIYORUM...ne kadar guzel katilim var.ne mutlu bize :)))
belki yalan gibi gelebilir ama gercekten dogru soyluyorum hafta hafta bildirimlerim var hergun yediklerimide yaziyorum bakabilirsiniz gecmisime.benim sasirdim beklemiyordum aslinda yiyerek doyarak zayiflamak cok zor gibi gelirdi bana ama oldu iste doyarak zayifliyorum gozumde tok karnimda tok.ilk zamanlar cok gitti ama bundan sonrasi icin hafta bir kilo ancak gider diye dusunuyorum.yeterlide zaten yavas yavas ve kalici kilo vermek cok onemli benim icin.cocuklugumdan beri hep diyetlerle ugrastim hep verdim kilolari iki mislisini geri aldim.ama bu karatay diyetini bir aydir uyguluyorum bana cok kolay geldi ve omur boyuda yapabilecegim bir diyet oldugunu dusunuyorum.
öncelikle hayirli cumalar arkadaslar...gecmisi okudum ve hepinize günaydin demek istedim:)) sabah kahvaltida peynirli omlet,1 domates,4-5 tane ceviz,8-10 tane zeytin ve biraz salatalik...:)) ve tabiki bol yesil cay :))
ve bazi arkadaslar yazmislar...tartilma sorunum var diye....o sorun bendede var...her sabah bazan gün asiri tartiliyorum...ve birkac yüz gr fazla olsa morelim bozuluyor...sanirim bu tartilma cogumuzda hastalik halinde:)) ama kimse morelini bozmasinin...dün aksam tartildim ve fazla ciktim..biraz morelim bozuldu ama ac olmadigim icin diyeti bozma gibi bir eyilim göstermedim..:)) ve yattim uyudum..sabah kalktim hoop yine kilom gayet güzel cikti..ne fazla ne az..verdigim 1.5 Kilo ayni sekilde duruyor:)) sanki tartida birden bir mucize görecekmisim gibi tartilmak banada bayginlik veriyor bazan :)))neyse herkesi öpüyorum kolay gelsin arkadaslar:))
ne gibi mesela canım....diyet benim sütümü etkilemedi ... ama başka diyettte yapmak istemedim..çünkü sütüm azalabilir diye....
umarım sende bir sıkıntı yaşamazsın...
merhaba hanimlar.Ben yurtdisinda yasiyorum.3 sene once evlenip geldim.evlendigimde 50 kgdum ve 1 ay sonra hamile kaldim.Omrumce yemedigim kadar meyva yedim ve dogumdan once 80 kg oldum.Dogum sonrasi 72 kgdum.Sonralari 65 e kadar indim ama ramazandan sonra 68 e ciktim.1 aydir karatay diyetini(yasam seklini) yapiyorum.Arada kacamaklarla birlikte 4 kg verdim.Tabiki 25 aylik kizim var ve spor kesinlikle yaptirmiyor.nerdeyse 1 aydir sizleri takip ediyorum ve bana cok destek oldunuz.(Bilmeden bile olsa) hepinize cok tesekkur ediyorum.Saglikli ve rahat bir sekilde kilo vermenizi diliyorum.
merhaba arkadaşlar bugün dışardaydım akşam menüm
bi porsiyon döner
salata
karışık çerez
sanırım kuru üzüm gibi bişilerde vardı içinde yaa
o yasakmı canım sıkıldı sonradan diyette 6.günüm şeker namına bişii yemedim hiç aksatnadım
üzüldüm farketmeden kuru üzümleri yiyince nolur biri bişi desin bilen varmı kuru üzümü
arkadaşlar kolay gelsin ben de ayın 7 si itibariyle diyete başladım... çiçeğim burnumda araştırıyorum benim için en uygunu nedir diye.. ben de tiroid var bir de tanı konulmadı ama insülin direnci problemim var. yemek saatim geçsin hatta 1 saat bile geçse elim ayağım titrer kötü olurum ve yesemde birşeyler bana faydası olmaz. illa ki bir şeker yüklemesi yapmam gerekir. dukan diyetini ve karatay diyetini inceledim. bana karatay diyeti uygun gibi geldi. çok mantıklı canan hoca nın söyledikleri. kitabı ben de yok. bu diyeti yapabilmek için illa ki kitabını almak mı gerekir? kitabı en erken haftaya alabirim bense hemen başlamak istiyorum bana ardımcı olabilir misiniz?
evet tatlım malesef öyle. antrenörüm tartı psikolojik derdi.. ayda 1 kez tartılıcaksın derdi. ama ben tutamazdım kendimi
evet tatlım malesef öyle. antrenörüm tartı psikolojik derdi.. ayda 1 kez tartılıcaksın derdi. ama ben tutamazdım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?