Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öncelikle hoşgeldin aramıza . 2 aydır bu beslenme şekline uyan biri olarak yanıtlamaya çalışacağım. arkadaşlar da katkılarını sunarlar görünce.

1) doğal tavuk maalesef ben bulamıyorum ama bulanlar var. onlar da ya semt pazarlarından ya da köydeki bir yakınlarından getirtiyorlar. yakınlarında pazar vs varsa sorabilirsin. kavrulmamış kuruyemişleri de bazı aktarlar ve alışveriş merkezlerindeki doğal ürün satan mağazalardan temin edebilirsin. yani ben öyle yapıyorum.
2) sebze yanında illa et olsun diye zorlamıyorum ama proteini sağlam almamız açısından öğünlerine kırmızı et, balık, köy tavuğu eklemek faydalı olacaktır.
3) kuru kayısı yerine kuru incir, kuru erik, gün kurusu da yiyebilirsin. çikolata krizlerimi engellemek için bazı sabahlar 2 incir, 2 kuru kayısı bile yiyorum ve hatta bazen akşam yemekleriyle de yoksa baş ağrım tutabiliyor. kendine göre ayarlayabilirsin abartmamak kaydıyla

başarılar ve sağlıklı kilo vermeler diliyoruuuuum

çok mutlu oluyorum böyle haberler aldığımda, başarılaaaaaar

Benim soru da arada kaynadi gitti,gorunmezmiyim neyim..

lütfen böyle düşünme çünkü bazen soruları gözden kaçırabiliyoruz malum sayfamız çok hareketli. bir de benden sana tüyo, akşam 10-11'den sonra çok fazla paylaşım olmuyor yani öğlen ve akşam üzeri daha yoğun. o yüzden genelde sabah görünce yanıtlıyor çoğu arkadaş. benim gibi gece kuşları da sabahki muhabbeti kaçırıyo

hele yarın sabah ne muhabbet olacak hıc sorma:)))bır haftanın urununu alacaz ınsaallah kımımız gulecez kımımızde onumuzdekı maclara bakacaz

İyi geceler kızlar, başlıyorum günün özetine

1. öğün 2 yumurtalı bol yeşillikli melemen, 1 kuru incir, 1 kuru kayısı, 4-5 fıstık

2. öğün dünden kalan karnıbahar, brokoli haşlaması ve taze fasülye, pırasa kavurması. yani toplamda 3 kaşık filan. üzeri de sarımsaklı yoğurtlu. 1 kaşık kepekli makarna. yarım tabak da mantar sote. buraya kadar normal ama yemek sonrası fıstığı abarttım gibi 1 avuçtan fazla fıstık ve 2 kuru incir yedim ama ama amaaaaa kızmayın onun yerine her gün içtiğim hain neskafeyi içmedim en azından

sıvı, 3 lt su

spor, 2.5 saat yürüyüş

tsk bezgin_bekir hepimize kolay gelsin.gerci bu yasam sekliyle hic zorlanmiyorum ben kendi adima konusayim.muhabbetiniz cok guzel ama ben kizimla gunduz girmem mumkun degil.ben yazacam diye tutturuyor.biraz hareketliyizde :)))aksamda 2 ye kadar zor bitiriyorum gecmisi okumayi ama degiyor dogrusu.

sen de ben gibi geceyarısı başlıyorsun demek

sende durum nasıl canım :)))akmısın karamı:))))

ak görüneceğe benziyorum. kaçamak neredeyse yok, spor var. gazamız mübarek olsun

gecmisi okumam bitti...herkese iyi geceler

eminim sabah gorursunuz.

o zaman ilk once ben diyeyim

HERKESE GUNAYDIN :))))

umarim tartida herkes bekledigi kilodan 500gr eksik cikar...

canim kesinlikle sana katiliyorum bende....ve burda yasadiklarimizi paylasmak motive ediyor yalniz olmadiigmizi biliyoruz...dedigin gibi ac olmadan diyet yapmak benide sasirtti hemde 4 günde 1,5 kilo verdim bende.... aclik olmadigi icinde yiyeceklere saldirmak gibi bir durum da hic aklima gelmedi...baska diyetlerde ac kaldigim icin sabah baslar aksama bozar saldirirdim yemeklere...bu diyet baska diyet..saglikli ve dinc hissediyorum üstelik kendimi...INSALLAH seninde dedigin gibi tüm yasam boyunca sürdürülebilir bu karatay yeme sekli...istedigimiz kiloya geldigimizdede hedefe ulasitigimizda tabiki tatli pasta yiyebiliriz...ama bu diyette en güzeli hepimizi akillandirdi...ne yersek kilo aliriz ne yaparsak almayiz...ve karbonhidrattali yiyeceklerden inanin kacar hale geldim...ne canim istiyor nede yemek istiyorum..en önemlisi bizi bilinclendirmesi :)))

öncelikle hayirli cumalar arkadaslar...gecmisi okudum ve hepinize günaydin demek istedim:)) sabah kahvaltida peynirli omlet,1 domates,4-5 tane ceviz,8-10 tane zeytin ve biraz salatalik...:)) ve tabiki bol yesil cay :))

ve bazi arkadaslar yazmislar...tartilma sorunum var diye....o sorun bendede var...her sabah bazan gün asiri tartiliyorum...ve birkac yüz gr fazla olsa morelim bozuluyor...sanirim bu tartilma cogumuzda hastalik halinde:)) ama kimse morelini bozmasinin...dün aksam tartildim ve fazla ciktim..biraz morelim bozuldu ama ac olmadigim icin diyeti bozma gibi bir eyilim göstermedim..:)) ve yattim uyudum..sabah kalktim hoop yine kilom gayet güzel cikti..ne fazla ne az..verdigim 1.5 Kilo ayni sekilde duruyor:)) sanki tartida birden bir mucize görecekmisim gibi tartilmak banada bayginlik veriyor bazan :)))neyse herkesi öpüyorum kolay gelsin arkadaslar:))

öncelikle hayirli cumalar arkadaslar...gecmisi okudum ve hepinize günaydin demek istedim:)) sabah kahvaltida peynirli omlet,1 domates,4-5 tane ceviz,8-10 tane zeytin ve biraz salatalik...:)) ve tabiki bol yesil cay :))

ve bazi arkadaslar yazmislar...tartilma sorunum var diye....o sorun bendede var...her sabah bazan gün asiri tartiliyorum...ve birkac yüz gr fazla olsa morelim bozuluyor...sanirim bu tartilma cogumuzda hastalik halinde:)) ama kimse morelini bozmasinin...dün aksam tartildim ve fazla ciktim..biraz morelim bozuldu ama ac olmadigim icin diyeti bozma gibi bir eyilim göstermedim..:)) ve yattim uyudum..sabah kalktim hoop yine kilom gayet güzel cikti..ne fazla ne az..verdigim 1.5 Kilo ayni sekilde duruyor:)) sanki tartida birden bir mucize görecekmisim gibi tartilmak banada bayginlik veriyor bazan :)))neyse herkesi öpüyorum kolay gelsin arkadaslar:))

evet tatlım malesef öyle. antrenörüm tartı psikolojik derdi.. ayda 1 kez tartılıcaksın derdi. ama ben tutamazdım kendimi

ne gibi mesela canım....diyet benim sütümü etkilemedi ...ama başka diyettte yapmak istemedim..çünkü sütüm azalabilir diye....
umarım sende bir sıkıntı yaşamazsın...

menülerimde hata olursa mesela dünkü gibi!uyarabilirsin.dediğin gibi 1 hafta oldu ben de başlayalı sütümde herhangi bir sıkıntı olmadı.spor yapabiliyomusun?benim sıkıntım bu biraz da daha başlayamadım( tatalı ihtiyacını nasıl gideriyorsun kaçamaksız?

herkese günaydıııııın

hoşgeldin mucizem güzel dileklerin için teşekkürler umarım sen de istediğin kilolara ulaşırsın

moralcim bir kaç kuru üzümden çok fazla bir şey olacağını zannetmiyorum birazcık hareketin fazla olursa geçer diye düşünüyorum üzme kendini

bu sabahki öğünümü yazayım ve ardından bildirimimi yapayım

1 adet haşlanmış yumurta

1 dilim beyaz peynirimsi (1 kibrit kutusu da denilebilir aslında)

1 domates

6 yarım ceviz (3 ceviz ama bazı yarımların kenarları azıcık kopmuştu )

kalkar kalkmaz 6 adet kuru kayısı ve ılık su

sıra geldi bildirime

Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: siyahmiyah
Başlangıç tarihi: 23.11.2011
Başlangıç kg: 67
Geçen hafta: 64.000
Bu hafta: 63.500
Fark: 500
Toplam fark: 3500
Beden: üst 38 alt 40
Spor: bu hafta için sadece 3 defa 1'er saatlik wii
Boy: 1.63
Hedef:50
Oran: %0,78

bu hafta hem çok çok kaçamak yapmıştım hem de doğru düzgün hareket edememiştim tartıda eksi çıkacağını hiç düşünmüyordum

wc'den önce tartıldım sonrasında zamanım olmadı işe yetişmem gerekiyordu ama 500 gr. bile beni mutlu etmeye yetti

umarım bu sabah tartılarınız hepinize güler

heyecanla bekliyorum

bence kitabı okuyup başlarsan daha sağlıklı olur ama yok hemen başlarım diyorsan bu konunun ilk sayfalarında örnek menü var ordan yararlanabilirsin,menülerini paylaşırsan da burda tecrübeli arkadaşlar yorumlar kolay gelsin...

evet tatlım malesef öyle. antrenörüm tartı psikolojik derdi.. ayda 1 kez tartılıcaksın derdi. ama ben tutamazdım kendimi

aynen tatlim atrenörün hakli kesinlikle...birak 1 ayi 1 hafta tartilmasam daha ne isterim:)) tarti tiryakisi her gün bazan günde 3-5 kez tartiliyorum malesef:)

Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: sekerkiz67
Başlangıç tarihi: 25.10.2011
Başlangıç kg: 85.50
Geçen hafta: 79.30
Bu hafta: 78.30
Fark: -1
Toplam fark: 7.20
Beden: 44-42
Spor: hafta içi 1defa
Boy: 1.65
Hedef:60
Oran: %0,78

bu hafta hem çok çok kaçamak yapmıştım hem de doğru düzgün hareket edememiştim tartıda eksi çıkacağını hiç düşünmüyordum

wc'den önce tartıldım sonrasında zamanım olmadı işe yetişmem gerekiyordu ama 500 gr. bile beni mutlu etmeye yetti

umarım bu sabah tartılarınız hepinize güler

heyecanla bekliyorum [/QUOTE]

ABD’de bir üniversitede yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta yemenin vücut yağının kaybedilmesinde etkili olduğu belirlendi. Yağsız kas kitlesinin korunmasına yardımcı olan ‘lösin’ amino asidinin zengin bir kaynağı olan yumurta, vücut yağının yakılmasında önemli rol oynuyor.
Üniversitede 10 hafta süreli yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta, düşük yağlı süt ürünleri ve yağsız et gibi ‘lösin’ amino asidince zengin protein tüketen kişilerin, kahvaltılarında karbonhidratça zengin bir diyetle beslenen kişilere kıyasla iki kat daha fazla yağ kaybettiklerinin belirlendi, böylece yumurtanın farklı bir faydası daha tespit edildi.
Yiyin gari

Günaydın kızlarrrr dün hastaydım pek giremedim haliyle bayağı hareket varmış maşallahh

ayda, haftada 1 i geçtim 2 günde bir tartılsam olacak ama onuda yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…