ABDde bir üniversitede yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta yemenin vücut yağının kaybedilmesinde etkili olduğu belirlendi. Yağsız kas kitlesinin korunmasına yardımcı olan lösin amino asidinin zengin bir kaynağı olan yumurta, vücut yağının yakılmasında önemli rol oynuyor.
Üniversitede 10 hafta süreli yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta, düşük yağlı süt ürünleri ve yağsız et gibi lösin amino asidince zengin protein tüketen kişilerin, kahvaltılarında karbonhidratça zengin bir diyetle beslenen kişilere kıyasla iki kat daha fazla yağ kaybettiklerinin belirlendi, böylece yumurtanın farklı bir faydası daha tespit edildi.
Yiyin gari
Eki Görüntüle 303868
kızlar selam yorumlar almış başını gitmiş fazlasıyla etkilendim bende bu gün kitaplarını sipariş verdim canan hocanın heryerde bulunabilecek lezzetli menüler olduğunu gördüm tabiki kitaplarını okuyup bende çıkarımlarımı sizinle paylaşmak istiyorum ama tüm sayfaları okumaya ömrüm yetmedi sizin olmazsa olmazlarınız ve olmamalılarınız nelerdir yaptıklarınız hakkında kısaca bir özet geçebilirmisin baya aktif olarak ilgileniyorsunuz hepiniz bu arada 28 yaşındayım 88 kiloyumama şimdilik biliyorum
menülerimde hata olursa mesela dünkü gibi!uyarabilirsin.dediğin gibi 1 hafta oldu ben de başlayalı sütümde herhangi bir sıkıntı olmadı.spor yapabiliyomusun?benim sıkıntım bu biraz da daha başlayamadım( tatalı ihtiyacını nasıl gideriyorsun kaçamaksız?
ABDde bir üniversitede yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta yemenin vücut yağının kaybedilmesinde etkili olduğu belirlendi. Yağsız kas kitlesinin korunmasına yardımcı olan lösin amino asidinin zengin bir kaynağı olan yumurta, vücut yağının yakılmasında önemli rol oynuyor.
Üniversitede 10 hafta süreli yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta, düşük yağlı süt ürünleri ve yağsız et gibi lösin amino asidince zengin protein tüketen kişilerin, kahvaltılarında karbonhidratça zengin bir diyetle beslenen kişilere kıyasla iki kat daha fazla yağ kaybettiklerinin belirlendi, böylece yumurtanın farklı bir faydası daha tespit edildi.
Yiyin gari
Eki Görüntüle 303868
Bu dıyetle zamanla gıdıyor ama saglık buluyor ınsan,"Kolesterol diye bir hastalık olamaz.
Karaciğeri yağlanmaya başlayan herkesin, şeker metabolizması bozulmuş
olan herkesin kolesterolü yükselir.
Hastalıkların nedeni kolesterol değildir. Kolesterol altta bir
metabolik bozukluk bulunduğunu göstermektedir.
Asıl en tehlikeli olanı kanda yüksek olan şeker ve ensülindir.
Bütün hastalıkları bunların başlattığını senelerdir söylüyoruz.
Rant getirmediği için göz ardı ediliyor!
Para getirmediği, hediyeler dolarlar, lüks otellerde konaklamak
getirmediği için doktorlar aldırmıyorlar.
İşte ben EXPOCHANNELL' de aylardan beri bunu söylemekteyim.
İnsanlar şaşırıyorlar.
İlaç firmalarını yarattığı hastalıklar 3 tanedir ve dikkat ederseniz
ilaçları en pahalı olanlardır.
1. Kolestero
2. Osteoporoz
3. Menopoz
Bunların hepsi fizyolojik olaylardır, HASTALIK OLAMAZLAR! !" dıyor hoca, zaten kılolar bır sekılde gıdıyor bır sure sonra, 2 yılda vucut tum hucrelerını yenılıyor,uygun beslenmeyle deformasyonel hastalıklar ortadan kalkıyor bu dıyetle,evet tartı rakamları hemen degısmıyor ama goruntu oyle degıl ,vucut sıkılasıyor,mesela ben ayda 4 kg verıyorum ama 8 kg verıyormus gıbı duruyorum,tartıyı takmayın akıl tartınıza bakın ,sabırlı olun zamanla olanlara ınanamayacaksınız ,cok ıyı hıssedıyor ınsan,Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 8 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bence bıraz sabır sonuc muhtesem oluyor.
Bildirim :9.12.2011
Rumuz: gamzeed
Başlangıç tarihi: 12.11.2011
Başlangıç kg: 65
Geçen hafta:60.1
Bu hafta: 59.7
Fark:0.4
Toplam fark:5.3
Beden:40
Boy:158
Spor:yok
Arkadaslar tarhana corbasi ve kakao serbest mi?Yardimci olursaniz sevinirim...
ABD’de bir üniversitede yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta yemenin vücut yağının kaybedilmesinde etkili olduğu belirlendi. Yağsız kas kitlesinin korunmasına yardımcı olan ‘lösin’ amino asidinin zengin bir kaynağı olan yumurta, vücut yağının yakılmasında önemli rol oynuyor.
Üniversitede 10 hafta süreli yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta, düşük yağlı süt ürünleri ve yağsız et gibi ‘lösin’ amino asidince zengin protein tüketen kişilerin, kahvaltılarında karbonhidratça zengin bir diyetle beslenen kişilere kıyasla iki kat daha fazla yağ kaybettiklerinin belirlendi, böylece yumurtanın farklı bir faydası daha tespit edildi.
Yiyin gari
Eki Görüntüle 303868
Bildirim :9.12.2011
Rumuz: ikiz81
Başlangıç tarihi: 03.10.2011
Başlangıç kg: 67
Geçen hafta:60.7
Bu hafta: 60.5
Fark:-0.2
Toplam fark: -6.5
Beden: 38-40
Boy: 165
Spor: en az haftada 4 gün
bu hafta hep artılardaydım,hatta +2yi bile gördüm,ama 3-4 gündür düşüşteyim, reglimde yakın.umarım haftaya daha iyi olacak ..
,
günaydınn kızlarrrrrrrr
Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 65.4
Bu hafta: 64.5
Fark: -0.9 kg
Toplam fark: - 8.3 kg
Beden:42-40
Spor: arada sırada
Boy: 1.66
Hedef: 57
Arkadaşlar benim anladığım bu diyette düşük glisemik indekse sahip gıdalar yenebilir. Bu durumda bu listelere bakarak serbestçe yiyebiliriz galiba. Yanlışmıyım acaba. Sabah kahvaltısı ok. Öğlen ve akşam için araştırıyorum.
kakaodan emin değilim, kitabı da bir arkadaşa verdim o nedenle bakıp söyleyemiyorum aalesefnasıl kullandığına göre değişir bence ama tarhana serbest ben dün 1 kase içtim ama içerisinde un da olduğu için çok abartmamak gerek diye düşünüyorum
Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: alinyazimkaderimsin
Başlangıç tarihi: 07.11.2011
Başlangıç kg: 141.900
Geçen hafta: 131.900
Bu hafta: 131.00
Fark: -0.9 kg
Toplam fark: - 10.900 kg
Beden:xxl
Spor: yok
Boy: 1.78
Hedef: 99
oran : %0.70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?