Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ohhh saol ceylincim bizim hocalarda atıp dursunlar işte

Merhaba, nasil gidiyor, gitmeye basladimi kilolar?....

Bildirim :9.12.2011
Rumuz: gamzeed
Başlangıç tarihi: 12.11.2011
Başlangıç kg: 65
Geçen hafta:60.1
Bu hafta: 59.7
Fark:0.4
Toplam fark:5.3
Beden:40
Boy:158
Spor:yok

tamam canım....evet spor yapıyorum,elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum..bende 3 çocuk va zaten çok koşuşturmalı bir düzenim var..eşim ufaklığıa baktığı sürecede yürüyorum...tatlı olarakta kayısıyla gideriyorum..ama bazen yaramazlıkta yapıyorum...karatayda truf tarifimiz var,istersen onu deneyebilirsin...

yumurtanin bir faydasini daha ögrendik sayende...sagol canim..amerikadaki bu ünlü doktor özde aciklama yapmis kolestrolle ilgili...ve karatayin aciklamasini dogrular nitelikte yapmis ..aynen söyle diyor adam; eger damarlarinizda tikaniklik yada kalp te sorun varsa kolestrol ilaclari hayat kurtarir...ama böyle bir sorununuz yoksa ilac kullanmak iyi degil...yeme seklinizi degistirin...ve kolestrol cok önemli vucut icin diyor...

yani karatay in aciklamarina cok uygun aciklamar yapmis.. devam arkadaslar :))

Kesinlikle katiliyorum. Ben 3 haftada 3.5 - 4 kg civari kaybettim ama vucudum inanilmaz sekle girmeye basladi cok daha fazla kilo kaybetmisim gibi duruyor, ayrica enerji ve moral yonunden de super hissediyorum. Bunun yeni beslenme duzenimden oldugunu biliyorum. En onemlisi bence sekeri, pirinci ve makarnayi kesmem. Ekmek sabahlari 1 dilim kepeli yiyorum.... Herkese basarilar...

Rumuz: gamzeed
Başlangıç kg: 65
Bu hafta: 59.7
Fark:0.4
Toplam fark:5.3
Beden:40
Boy:158
Spor:yok

tebrik ederim gamzeed benim de sınır kilom 60, o kiloya geldiğimde kilo vermem hep duruyor umarım ben de senin gibi verebilirim

Rumuz: ikiz81
Başlangıç tarihi: 03.10.2011
Başlangıç kg: 67
Geçen hafta:60.7
Bu hafta: 60.5
Fark:-0.2
Toplam fark: -6.5
Beden: 38-40
Boy: 165
Spor: en az haftada 4 gün
bu hafta hep artılardaydım,hatta +2yi bile gördüm,ama 3-4 gündür düşüşteyim,reglimde yakın.umarım haftaya daha iyi olacak ..
,

Günaydın kızlar. Maşallah forum süper. İnsan hemen motive oluyor. Sabah süper bir kahvaltı yaptım. Resmen midem bayram etti. Listemi ben akşam topluca yazağım ki yorum alayım topluca. Yardımlarınızı esigemeyin bu kardeşinizden. HAfta sonu da kitabı bulabilirsem alayım diyorum. Daha iyi olur. Yanlız sabah yediklerim nasıl şişirdi beni. öğlen falan yiyemeyebilirim. Ama yine de yiyeyim çünkü çalışıyorum ve 6 dan önce akşam yemeği yeme şansım yok. O yüzden hafifte olsa öğlen yemeğimi yiycem.

Arkadaslar tarhana corbasi ve kakao serbest mi?Yardimci olursaniz sevinirim...

kakaodan emin değilim, kitabı da bir arkadaşa verdim o nedenle bakıp söyleyemiyorum aalesef nasıl kullandığına göre değişir bence ama tarhana serbest ben dün 1 kase içtim ama içerisinde un da olduğu için çok abartmamak gerek diye düşünüyorum

yiyelimm gariii
çok iyi oldu haber canım sağol paylaşımın içinnn

şeytanın bacağını kırdın ikizcimmm gerisi gelir artıkkk

Bildirim :09.12.2011
Rumuz: fatos56
Başlangıç kg: 112
Bu hafta: 102.2
Fark:10
Toplam fark:10
Beden:50 enson 48 de oloabılır
Boy:170

günaydınn kızlarrrrrrrr

Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 65.4
Bu hafta: 64.5
Fark: -0.9 kg
Toplam fark: - 8.3 kg
Beden:42-40
Spor: arada sırada
Boy: 1.66
Hedef: 57

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim anladığım bu diyette düşük glisemik indekse sahip gıdalar yenebilir. Bu durumda bu listelere bakarak serbestçe yiyebiliriz galiba. Yanlışmıyım acaba. Sabah kahvaltısı ok. Öğlen ve akşam için araştırıyorum.

tebrik ederim idealist! harika gitmiş bu hafta kilolar yeni yaşın da kutlu olsun

doğru anlamışsın se_zen ama glisemik indeksin yanı sıra bir de glisemik yük denen bir kavram var glisemik indeksi düşük olan gıdalardan gereğinden fazla yersen yine kan şekerin oldukça yükseliyor bu nedenle Gİ düşük gıdaları da ölçülü yemek lazım

ben öğünlerde protein almaya çalışıyorum böylece Gİ düşük beslenebiliyorum bir parça et, tavuk, yumurta ya da peynir ve yanında salata tercih ediyorum sebze yemeği öğlenleri zor oluyor çalıştığım için

akşamları da aynı şekilde ama bu sefer bakliyat yemeye dikkat ediyorum (ertesi sabah wc daha rahat oluyor)

umarım senin için daha açıklayıcı olabilmişimdir

Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: alinyazimkaderimsin
Başlangıç tarihi: 07.11.2011
Başlangıç kg: 141.900
Geçen hafta: 131.900
Bu hafta: 131.00
Fark: -0.9 kg
Toplam fark: - 10.900 kg
Beden:xxl
Spor: yok
Boy: 1.78
Hedef: 99
oran : %0.70

Tesekkur ederim cevabin icin.... Bende dun aksam tarhana ictim ama emin olamamistim...

Merhaba, Ve tebrik ederim. Neredeyse 1 ayda 11 kilo vermişsin. Hep karatay mı yaptın. Eğer öyle ise süper kilo vermişsin.

Günaydın Arkadaşlar

Dün sabahtan beri giremedim.İşten dönüşte kızın 5 tane arkadaşı bendeydi.
Düşünün 14 yaşındalar,parti yapıyorlar, evde pizzalar,abur cuburların çeşidini anlatamam ,inanılmazdı.
Tek bir lokma bile atmadım ağzıma.
Geçen hafta sonundan tecrübeliyim.1 haftada verdiğimi kiloları 2 günde almıştım ve ancak 1 haftada tekrar verebildim.
O yüzden ağzıma sürmedim hiçbirşey.

DÜN 3.ÖĞÜNÜM : 2 PARÇA IZGARA TAVUK
2 KAYISI
1 AVUÇ FINDIK CEVİZ KARIŞIMI
GECE : 1 BÜYÜK BARDAK TARÇINLI SÜT

SIVI : 1,5 LT SU
ÇAY SÜT ile 2 lt. ye tamamlamışımdır.

BUGÜN

1.ÖĞÜN : 1 kayısı kıvamında yumurta
1 parça beyaz peynir
çay

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…