tebrik ederim idealist! harika gitmiş bu hafta kilolar yeni yaşın da kutlu olsun
merhaba hanimlar.Ben yurtdisinda yasiyorum.3 sene once evlenip geldim.evlendigimde 50 kgdum ve 1 ay sonra hamile kaldim.Omrumce yemedigim kadar meyva yedim ve dogumdan once 80 kg oldum.Dogum sonrasi 72 kgdum.Sonralari 65 e kadar indim ama ramazandan sonra 68 e ciktim.1 aydir karatay diyetini(yasam seklini) yapiyorum.Arada kacamaklarla birlikte 4 kg verdim.Tabiki 25 aylik kizim var ve spor kesinlikle yaptirmiyor.nerdeyse 1 aydir sizleri takip ediyorum ve bana cok destek oldunuz.(Bilmeden bile olsa) hepinize cok tesekkur ediyorum.Saglikli ve rahat bir sekilde kilo vermenizi diliyorum.
sende burdasın kızzevet tatlım malesef öyle. antrenörüm tartı psikolojik derdi.. ayda 1 kez tartılıcaksın derdi. ama ben tutamazdım kendimi
mukemmel bir haber tesekkürler aslında yumurta yemek güzelde beni hergün sıkıyor yaABD’de bir üniversitede yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta yemenin vücut yağının kaybedilmesinde etkili olduğu belirlendi. Yağsız kas kitlesinin korunmasına yardımcı olan ‘lösin’ amino asidinin zengin bir kaynağı olan yumurta, vücut yağının yakılmasında önemli rol oynuyor.
Üniversitede 10 hafta süreli yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta, düşük yağlı süt ürünleri ve yağsız et gibi ‘lösin’ amino asidince zengin protein tüketen kişilerin, kahvaltılarında karbonhidratça zengin bir diyetle beslenen kişilere kıyasla iki kat daha fazla yağ kaybettiklerinin belirlendi, böylece yumurtanın farklı bir faydası daha tespit edildi.
Yiyin gari
Eki Görüntüle 303868
tarhana içinde un var ama canan hoca önemli değil diyor yenilebilrimis özellikle elazğ tarhanası diyor kitaptaArkadaslar tarhana corbasi ve kakao serbest mi?Yardimci olursaniz sevinirim...
Bildirim :09.12.2011
Rumuz: fatos56
Başlangıç tarihi: 12.11.2011
Başlangıç kg: 112
Geçen hafta:60.1
Bu hafta: 102.2
Fark:10
Toplam fark:10
Beden:50 enson 48 de oloabılır
Boy:170
bi kaç gündür çok zor uyanıyorum, tüm kaslarım ağrıyor.. diyetten mi yoksa üşüttüm mü anlamadım. Ben çok et de yemiyorum, ondan mı oldu acaba diyorum, günde en fazla 1 öğün ondada balık yiyorumn genelde.. kırmızı etle pek aram yoktur.. böyle kas ağrısı yaşayan varmı başka??????
bi kaç gündür çok zor uyanıyorum, tüm kaslarım ağrıyor.. diyetten mi yoksa üşüttüm mü anlamadım. Ben çok et de yemiyorum, ondan mı oldu acaba diyorum, günde en fazla 1 öğün ondada balık yiyorumn genelde.. kırmızı etle pek aram yoktur.. böyle kas ağrısı yaşayan varmı başka??????
Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: papadiya
Başlangıç tarihi: 20.10.2011
Başlangıç kg: 108.5
Geçen hafta: 96.2
Bu hafta: 94.6
Fark: -1.6
Beden:xl
Spor: yarım saat yuruyus
Boy: 1.70
Hedef: 80
merhaba hanimlar.Ben yurtdisinda yasiyorum.3 sene once evlenip geldim.evlendigimde 50 kgdum ve 1 ay sonra hamile kaldim.Omrumce yemedigim kadar meyva yedim ve dogumdan once 80 kg oldum.Dogum sonrasi 72 kgdum.Sonralari 65 e kadar indim ama ramazandan sonra 68 e ciktim.1 aydir karatay diyetini(yasam seklini) yapiyorum.Arada kacamaklarla birlikte 4 kg verdim.Tabiki 25 aylik kizim var ve spor kesinlikle yaptirmiyor.nerdeyse 1 aydir sizleri takip ediyorum ve bana cok destek oldunuz.(Bilmeden bile olsa) hepinize cok tesekkur ediyorum.Saglikli ve rahat bir sekilde kilo vermenizi diliyorum.
acik konusuyum canim bu diyetten oldugunu pek sanmiyorum..ben diyete uyuyorum hic unlu maluller yada islenmis gidalar yemiyorum...bol sebze yemeye basladim yada balik yagsiz et gibi seyler..nasil besleniyorsun bilmiyorum ama suan diyete uyan birisi olarak bende olmadi hic öyle birsey...aksine bende kronik yorgunluk vardi uyusamda dinlensemde tok olsamda hep yorgundum ben...simdi bu diyetle bu gecti tamamen cok enerjigim..canan hocanin dedigi dogruymus..ekmek tüketenlerde yorgunluk halsizlik olur diyordu..ekmekten kaynaklandigini hic düsünmemistim..ama bu diyetle dinclesince ekmegin yanina bile yaklasmiyor kaciyorum adeta..hicte yemek istemiyorum..üsütmüs olabilirsin canim ALLAH SIFA VERSIN...KENDINE iyi bak...
Bildirim :9.12.2011
Rumuz: ikiz81
Başlangıç tarihi: 03.10.2011
Başlangıç kg: 67
Geçen hafta:60.7
Bu hafta: 60.5
Fark:-0.2
Toplam fark: -6.5
Beden: 38-40
Boy: 165
Spor: en az haftada 4 gün
bu hafta hep artılardaydım,hatta +2yi bile gördüm,ama 3-4 gündür düşüşteyim, reglimde yakın.umarım haftaya daha iyi olacak ..
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?