Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geçmiş olsun,
günde bir öğün mü yiyosun cnm?

yok canım, 3 öğün yiyorum.. ama bazı günlerde hiç et yemiyorum (tamamen sebze oluyor o gün) .. ben vejeteryana yakın beslenen bi insanım, o yüzden et yemek biraz sıkıntı oluyor.. ama sanki o yüzden oldu bu agrılar gibime geliyor, bi de yumurtayı 1e düşürdüm tekrar 2 yumurta et tavuk balık moduna girmeliyim galiba

Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi : 05.09-2011
Başlangıç kg: 64.4
Geçen hafta
Bu hafta: 57.5
Fark : 0.5
Toplam fark: 6.9
Beden:38
Spor: Günde 1 saat
Boy:1.70

tebrikler ne de güzel zayıflamışsınız darısı başımıze güzel tablolar bizi motive ediyor...bu arada boyunuza göre minimum kaç olmanız gerekiyor beden kitle indeksine göre benim boyum 1 68 en az 58 diye biliyorum..yani olması gerekenden az gibi geldi kilonuz kolay gelsin

Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: papadiya
Başlangıç tarihi: 20.10.2011
Başlangıç kg: 108.5
Geçen hafta: 96.2
Bu hafta: 94.6
Fark: -1.6
Beden:xl
Spor: yarım saat yuruyus
Boy: 1.70
Hedef: 80

tebrikler 1.ciliğe aday gibisiniz hadi hayırlısı ben de listeye girmeye çalışan bir gariban bugün bildirimde 9.günüm 2 hafta olması gerekiyormuş.

Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi : 05.09-2011
Başlangıç kg: 64.4
Geçen hafta
Bu hafta: 57.5
Fark : 0.5
Toplam fark: 6.9
Beden:38
Spor: Günde 1 saat
Boy:1.70

Merhaba masalcım..sen hedefini mi değiştirdin??? sanki neredeyse hedef kilona geliyordun sen?
Ya yanlış hatırlıyorum ya da değişikliği kaçırdım.
Yanlız 52 ile 0 beden falan olmayı mı düşünüyorsun naptın yahuuu...:)))
Gerçi yaşın daha çok genç ama ..aman dikkat !!!!

.

tebrikler kilo vermişsiniz ve spor olayına da bayıldım ben henüz vakit bulamadım...LİSTEYE BENDE BİR GİREBİLSEM((

Bildirim: 0 %
Rumuz: mattika
Başlangıç tarihi: 09.09.2011
Başlangıç kg: 60.6
Geçen hafta: 59.2
Bu hafta: 59.2
Fark: 0
Toplam fark: 1.4
Beden: 38-40
Spor: yürüyüş
Boy: 165
Hedef: 55

kızlar kime msj atıyoruz bildirimleri?

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

aslında ben diyete başlayalı 2 hafta olmadı ama yinede bugün tarıldım ben de ..keşke tartılmasaydım..tartıda oynama yok..geçen hafta 1 kg vermiştim ne çok mutlu olmuştum..ama bugün gördümkü herşey aynı..çok moralim bozuldu..

İdeal kilom olarak baktığımda internette 60 çıkıyor.
Ama ben aynada bakıp evet bu dediğim kiloya ideal kilom diyeceğimm ..

Evet aslıcım 55ten 52 ye çektim hedef kilomu.
Aslında yaşım daha çok genç olduğu için yeterince ideal olmak istiyorum.
burada çoğu kişi evlenmiş hatta çocuğu olmuş sonra kilolar gelmiş.
Benim şimdiden fazlalıklarım varsa ( aslında son zamanlarda memnunum kendimden ama biraz daha var. ) ileride ne olur diye düşünüyorum.
O yüzden önlemimi şimdiden alıyorum bir kaç kiloda alma payı bırakacağım bakalım.
Pilatese de başladım iyice sıkılaşırsam da tam olacak.

bu arada sabah menümü yazmayı unutttum..

1 domates
biraz beyaz peynir
6 siyah zeytin
2 yemek kaşığı kadarda yumurtalı omlet

bu saate kadarda 1lt su+1 kupa tarçınlı elma çayı

tarhana içinde un var ama canan hoca önemli değil diyor yenilebilrimis özellikle elazğ tarhanası diyor kitapta

sabah su +peynir+zeytin+2dilm ekmek+1kasık pekmez+çay +süt içtim

simdi bir elma

öğlen mercimek yemeği+yoğurt yiycem[/QUOTE]

Tesekkurler, arada tarhana yiyebilmemiz cok iyi, oldukca tok tuttu beni, gerci corbayi da sutlu yaptim ve 2 tabak kadar ictim tabi. :))... Afiyet olsun sanada....Bende yarin icin kapuska yapiyorum, gerci cig daha iyi diyor hoca ama oyle de yemek yerini tutmuyor pek...

TEBRİKLER ne de güzel vermişsiniz hedefinize en kısa zamanda ulaşırsınız umarım ben de listeye girmeye çalışıyorum

Gecmis olsun, sekeri kestik, protein ve yag alimin yeterli olmazsa vucut zorlanabilir diye dusunuyorum, agrilarin bundan olabilir, yediklerini gozden gecirmeni tavsiye ederim, sirf sebze gerekli besini saglamamis olabilir. Umarim yakin zamanda gecer agrilarin...

Kesinlikle doğru düşünüyorsun.
Ben 54 kg evlendim.
4 sene sonra 67 kg olarak hamile kaldım.
92 KİLO doğuma gittim:)))
14 yaşında kızım bak seneler geçti, hala inişler çıkışlar uğraşıyorum.

Bıktımmmm yahuuuu diyetteeeennnn :)
ama artık karatayla herşey değişecek umarım..

.

faydaları gerçekten çok ama yiymiyorum ne çare(

afiyet olsun tarçınlı elma çayı içebiliyormuyuz?ben de çok severim ama meyveli olunca emin olamadım

walla canım bende kurutulmuş elma parçaları olan hazır çay var içine 1 tatlı kaşığı elma çayı bir de çubuk tarçın atıp 5 dak demleyip içiyorum..kitapta bitki çayı falan yazınca şekersiz içilebilir diye kendimce içilir heralde dedim içiyorum.internetten elma çayını araştırdım zayıflatıyo diye yazıyodu bide..ondanda aldım gazı günde 1 bazen 2 kupa içiyorum..ayyy eğer hata yapıyorsam içmeyeyim..bilgisi olan varsa yardımmmm lütfenn..ondan mı kilo veremedim bu ara acep ben

yok canım asla pes etmeye niyetim yok,bir daha 90 lı kilolara dönmek istemiyorum.ama ne bileyim hergün sporumu yapıyrum,yediklerim zaten ortada..vermem gereken çok kilo var.duraksamalar olmasın istiyorum...
Karatay a devam ettiğin sürece 90 lı kilolara dönmeyeceğin GERÇEK.
duraksamaların olacağı da GERÇEK.
KABULLEN EZİYET ETME KENDİNE. sABIRLI OL.ŞUAN BEDENİNİN İLERİDE VERECEĞİ KİLOLARA KENDİNİ HAZIRLADIĞINI DÜŞÜN.

Canım bende gözlüklerle hiç yemek yiyemem :)))

yaşasın yanlız değilim

BURADAN AYRILMA VE KİTABI OKUYUP UYGULA YETER.BİZ HEP SENİN YANINDAYIZ.

itiraf.com:

battı balık yan gıder dedım ve tahın helvası yedım az once

SENİN GİBİ 14,5 KG VERİP ŞU TOPİKTE HERKESE ÖRNEK OLMUŞ BİRİNİN BUNLARI YAZMASI NE ACI :)))

emzirdiğin için biraz fazla yesen ii olur bence, çünkü 500 kalori yakıosun fazladan... gerçi su içsek yetiomuş ama :) işte yine de insan emziren annelere kıyamıyo :)
evet belki fazladan yesem başdönmem azalır, ama ben ya hep ya hiç olarak bu diyete sağdık kalmak istiyorum. yoksa benim biraz fazladan yemem çoookk olabilir:)

bunu duymak güzel...bence de ilk günlerin verdiği zorluk bu olsa gerek, inş. en kısa zamanda ben de düzene girerim....

kızlar bu arada çörek otu ile ilgili yine kk nde okudum, ben 3 öğün aç karnına birer tatlı kaşığı çörek otu alıyorum, aynı zamanda karatay hocanın dediği gibi omega 3 950 mg dan 4 tablet kullanmaya çalışıyorum. ancak kk da bir doktor "Çörekotu omega-3 ve omega-6 yağ asitlerini yeterli miktar ve oranda ihtiva ettiğinden kullanım sırasında takviye olarak belirtilen bu yağ asitleri alınmamalıdır. " demiş, şimdi hem çörek otu hem omega 3 takviyesi fazla mı oluyor?? siz neler yapıyorsunuz, bu konular önemli bence yanlışlık yapmamak lazım, sonuçta herşeyin fazlası zarar...

Bildirim:09/12/2011
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 84kg Bu hafta:83kg
Fark: - 1kg
Toplam fark:37kg
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 30dak saat ev ısı ve ortalama 20 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.1 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum

Eklentiler

• $a129.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…