geçmiş olsun,
günde bir öğün mü yiyosun cnm?
Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi : 05.09-2011
Başlangıç kg: 64.4
Geçen hafta
Bu hafta: 57.5
Fark : 0.5
Toplam fark: 6.9
Beden:38
Spor: Günde 1 saat
Boy:1.70
Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: profit
Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg: 89.400
Geçen hafta: 87.100
Bu hafta: 87.00
Fark: 100g
Toplam fark: 2.400
Beden:46
Spor: yok
Boy:148
:Yaş:30
Hedef:70
Rumuz: papadiya
Başlangıç tarihi: 20.10.2011
Başlangıç kg: 108.5
Geçen hafta: 96.2
Bu hafta: 94.6
Fark: -1.6
Beden:xl
Spor: yarım saat yuruyus
Boy: 1.70
Hedef: 80
Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi : 05.09-2011
Başlangıç kg: 64.4
Geçen hafta
Bu hafta: 57.5
Fark : 0.5
Toplam fark: 6.9
Beden:38
Spor: Günde 1 saat
Boy:1.70
Günaydın şekerler;
Dünkü tartımdan sonra bugünden umutlu değildim ama az da olsa vermiş buldum bugün kendimi geçen haftaya göreÖnümüzdeki hafta daha iyi olacağına eminim
Rumuz: Gozleme
Başlangıç tarihi: 12.009.2011
Başlangıç kg: 68
Geçen hafta: 63
Bu hafta: 62.5
Fark: -0.5
Toplam fark: 5.5
Beden: 38
Spor: Hemen hergün Leslie+3 gün Great Abs+2 gün yürüyüş
Boy: 1.66
Hedef: Şimdilik 60, sonrasına bakacağım
Yüzde: %0.8
Menü bildirimlerini akşam topluca yaparım, öptüm herkesi
Listeyi sabırsızlıkla bekliyorum, liste olayı beni çok motive etti. Keşke daha önceden katılsaymışım
tebrikler ne de güzel zayıflamışsınız darısı başımıze güzel tablolar bizi motive ediyor...bu arada boyunuza göre minimum kaç olmanız gerekiyor beden kitle indeksine göre benim boyum 1 68 en az 58 diye biliyorum..yani olması gerekenden az gibi geldi kilonuz kolay gelsin
Merhaba masalcım..sen hedefini mi değiştirdin??? sanki neredeyse hedef kilona geliyordun sen?
Ya yanlış hatırlıyorum ya da değişikliği kaçırdım.
Yanlız 52 ile 0 beden falan olmayı mı düşünüyorsun naptın yahuuu...:)))
Gerçi yaşın daha çok genç ama ..aman dikkat !!!!
.
Rumuz: alinyazimkaderimsin
Başlangıç tarihi: 07.11.2011
Başlangıç kg: 141.900
Geçen hafta: 131.900
Bu hafta: 131.00
Fark: -0.9 kg
Toplam fark: - 10.900 kg
Beden:xxl
Spor: yok
Boy: 1.78
Hedef: 99
oran : %0.70
yok canım, 3 öğün yiyorum.. ama bazı günlerde hiç et yemiyorum (tamamen sebze oluyor o gün) .. ben vejeteryana yakın beslenen bi insanım, o yüzden et yemek biraz sıkıntı oluyor.. ama sanki o yüzden oldu bu agrılar gibime geliyor, bi de yumurtayı 1e düşürdümtekrar 2 yumurta et tavuk balık moduna girmeliyim galiba
İdeal kilom olarak baktığımda internette 60 çıkıyor.
Ama ben aynada bakıp evet bu dediğim kiloya ideal kilom diyeceğimm ..
Evet aslıcım 55ten 52 ye çektim hedef kilomu.
Aslında yaşım daha çok genç olduğu için yeterince ideal olmak istiyorum.
burada çoğu kişi evlenmiş hatta çocuğu olmuş sonra kilolar gelmiş.
Benim şimdiden fazlalıklarım varsa ( aslında son zamanlarda memnunum kendimden ama biraz daha var. ) ileride ne olur diye düşünüyorum.
O yüzden önlemimi şimdiden alıyorum bir kaç kiloda alma payı bırakacağım bakalım.
Pilatese de başladım iyice sıkılaşırsam da tam olacak.
bu arada sabah menümü yazmayı unutttum..
1 domates
biraz beyaz peynir
6 siyah zeytin
2 yemek kaşığı kadarda yumurtalı omlet
bu saate kadarda 1lt su+1 kupa tarçınlı elma çayı
ABD’de bir üniversitede yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta yemenin vücut yağının kaybedilmesinde etkili olduğu belirlendi. Yağsız kas kitlesinin korunmasına yardımcı olan ‘lösin’ amino asidinin zengin bir kaynağı olan yumurta, vücut yağının yakılmasında önemli rol oynuyor.
Üniversitede 10 hafta süreli yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta, düşük yağlı süt ürünleri ve yağsız et gibi ‘lösin’ amino asidince zengin protein tüketen kişilerin, kahvaltılarında karbonhidratça zengin bir diyetle beslenen kişilere kıyasla iki kat daha fazla yağ kaybettiklerinin belirlendi, böylece yumurtanın farklı bir faydası daha tespit edildi.
Yiyin gari
Eki Görüntüle 303868
afiyet olsun tarçınlı elma çayı içebiliyormuyuz?ben de çok severim ama meyveli olunca emin olamadım
Karatay a devam ettiğin sürece 90 lı kilolara dönmeyeceğin GERÇEK.yok canım asla pes etmeye niyetim yok,bir daha 90 lı kilolara dönmek istemiyorum.ama ne bileyim hergün sporumu yapıyrum,yediklerim zaten ortada..vermem gereken çok kilo var.duraksamalar olmasın istiyorum...
Canım bende gözlüklerle hiç yemek yiyemem :)))
mrb kızlar bende karatay dıyetı yapıyorum kıtabını alıp okudum ve bana cok yaralı oldugunu dusunuyorum bende ınsulın dırencı vardı acıkınca elım ayagım tıtrıyordu ama bu dıyete basladıgımdan berı cok rahatım acıkıyorum ama o tıtreme hallerı yok bu arada 112 kıloydum ve altı ayda ancak on kılo verdım suanda 102 kıloyum bır sure kılo vermem durmustu karatay dıyetıyle tekrar basladım kılo vermeye benı de aranıa alır destek olursanız sevınırım cunku sabrım azalıyor puko var anne olmak ıstıyorum aynı zamanda hıpotırotım var metobolızmam cok yavas yanı uclu bır kısır dongunun ıcındeyım ancak bunu zayıflayarak kırabılecegım destek beklıyorum
itiraf.com:
battı balık yan gıder dedım ve tahın helvası yedım az once
evet belki fazladan yesem başdönmem azalır, ama ben ya hep ya hiç olarak bu diyete sağdık kalmak istiyorum. yoksa benim biraz fazladan yemem çoookk olabilir:)emzirdiğin için biraz fazla yesen ii olur bence, çünkü 500 kalori yakıosun fazladan... gerçi su içsek yetiomuş ama :) işte yine de insan emziren annelere kıyamıyo :)
ben de emziren anneyim ve benim de ilk 2 gün başım inanılmaz ağrıdı ilaç da alamadım tabiama geçti şuan 8.günüm inanılmaz rahatım.ben sabahları birer tane hurma incir 3-4 tane de kuru üzüm ve 2-3 kayısı da ekledim cevizin yanına bana iyi geldi.menülerimi takip edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?