Merhaba, Ve tebrik ederim. Neredeyse 1 ayda 11 kilo vermişsin. Hep karatay mı yaptın. Eğer öyle ise süper kilo vermişsin.
Arkadaşlar acaba doğal tavuk etini ve kavrulmamış kuruyemişleri nerden temin ediyorsunuz? Bir de bir ogunde sebze yemegi yersek ayrica ete gerek varmi? Son sorumda su, kuru kayisi yerine kuru incir yersek kac tane yeniyor hemen hemen,her sabah yemek fazla olurmu?Ben ara ogunleri yemiyorum da..
Bildirim:09/12/2011
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 84kg Bu hafta:83kg
Fark: - 1kg
Toplam fark:37kg
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 30dak saat ev ısı ve ortalama 20 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.1 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
Kesinlikle doğru düşünüyorsun.
Ben 54 kg evlendim.
4 sene sonra 67 kg olarak hamile kaldım.
92 KİLO doğuma gittim:)))
14 yaşında kızım bak seneler geçti, hala inişler çıkışlar uğraşıyorum.
Bıktımmmm yahuuuu diyetteeeennnn :)
ama artık karatayla herşey değişecek umarım..
.
Bildirim: 0 %
Rumuz: mattika
Başlangıç tarihi: 09.09.2011
Başlangıç kg: 60.6
Geçen hafta: 59.2
Bu hafta: 59.2
Fark: 0
Toplam fark: 1.4
Beden: 38-40
Spor: yürüyüş
Boy: 165
Hedef: 55
kızlar kime msj atıyoruz bildirimleri?
aslında diyetten olduğunu ben de düşünmüyorum, çünkü 1 aydır böyle besleniyorum sabahları çok enerjik uyanıyordum.. ama bir haftadır eşim yurt dışında, ben de kırmızı eti pek sevmem, o da yok nasılsa diye hiç yapmadım, o sebeple mi olduki acaba diyorum..
aslında bu hafta benim ilk haftamdı. kaçamak falanda yapmadın daha fazla vermem geremiyormuydu. bir haftada 1,200 gr. verdim
teşekkür ederim canım bende 60 larda fazla durdum yoksa hızlı kilo veriyordum bentebrik ederim gamzeedbenim de sınır kilom 60, o kiloya geldiğimde kilo vermem hep duruyor umarım ben de senin gibi verebilirim
yeni yaşında yeni kilonda hayırlı olsun tatlımmmgünaydınn kızlarrrrrrrr
Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 65.4
Bu hafta: 64.5
Fark: -0.9 kg
Toplam fark: - 8.3 kg
Beden:42-40
Spor: arada sırada
Boy: 1.66
Hedef: 57
ben dünden beri uyuyorum resmen canım arada kalkıyorum kafamı tutamıyorum resmen geri uyuyorum sırtım falanda ağrıyor ama neden anlamadımbi kaç gündür çok zor uyanıyorum, tüm kaslarım ağrıyor.. diyetten mi yoksa üşüttüm mü anlamadım. Ben çok et de yemiyorum, ondan mı oldu acaba diyorum, günde en fazla 1 öğün ondada balık yiyorumn genelde.. kırmızı etle pek aram yoktur.. böyle kas ağrısı yaşayan varmı başka??????
süpersinn tebriklerBildirim:09/12/2011
Spor: Gunde ortalama 30dak saat ev ısı ve ortalama 20 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Yuzde: %1.1 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
birincilik kokusu alıyorum tebriklerrBildirim: 09.12.2011
Rumuz: papadiya
Başlangıç tarihi: 20.10.2011
Başlangıç kg: 108.5
Geçen hafta: 96.2
Bu hafta: 94.6
Fark: -1.6
Beden:xl
Spor: yarım saat yuruyus
Boy: 1.70
Hedef: 80
Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: papadiya
Başlangıç tarihi: 20.10.2011
Başlangıç kg: 108.5
Geçen hafta: 96.2
Bu hafta: 94.6
Fark: -1.6
Beden:xl
Spor: yarım saat yuruyus
Boy: 1.70
Hedef: 80
dünkü isyanım işe yaradı galiba kızlarbugün 500 gr verebilimişim
ayrıca kilo veren herkesi tebrik ediyorum....
Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi : 05.09-2011
Başlangıç kg: 64.4
Geçen hafta
Bu hafta: 57.5
Fark : 0.5
Toplam fark: 6.9
Beden:38
Spor: Günde 1 saat
Boy:1.70
kızlar merhaba,
aslında ben diyete başlayalı 2 hafta olmadı ama yinede bugün tarıldım ben de ..keşke tartılmasaydım..tartıda oynama yok..geçen hafta 1 kg vermiştim ne çok mutlu olmuştum..ama bugün gördümkü herşey aynı..çok moralim bozuldu..
Gecmis olsun, sekeri kestik, protein ve yag alimin yeterli olmazsa vucut zorlanabilir diye dusunuyorum, agrilarin bundan olabilir, yediklerini gozden gecirmeni tavsiye ederim, sirf sebze gerekli besini saglamamis olabilir. Umarim yakin zamanda gecer agrilarin...
süphen dogru olabilir...en azindan köfte filan yapabilirsin firinda yada izgarada..eger hic et yiyemiyorum diyorsan yesil mercimek yemegi filan yap ve ye derim ben... ve sabahlari kesinlikle cevizi es gecme...cünki ceviz yedigim zaman sabahlari kahvaltida cok dinc oluyorum..
ben ceviz pek sevmezdim ..meger aldigim ceviz iyi ceviz degilmis..simdilerde kabuklu ceviz aldim baska marka..onu yiyorum hemde severek..cevizi ye ve köfte filan ekle menüne yada yesil mercimek cok lezzetlidir onunda faydasini görebilirisin...ALLAH sifa versin canim..gecmis olsun tekrar..
aslında bu hafta benim ilk haftamdı. kaçamak falanda yapmadın daha fazla vermem geremiyormuydu. bir haftada 1,200 gr. verdim
Bildirim:09/12/2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?