Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba, Ve tebrik ederim. Neredeyse 1 ayda 11 kilo vermişsin. Hep karatay mı yaptın. Eğer öyle ise süper kilo vermişsin.

evet arkadasim karatay diyetiyle verdim.kasimin 7sinde basladim.o tarihten beride buraya yaziyorum.arkadaslar cok destek oldu.bu forumu okuyup baslamaya karar verdim kitabi ismarladim ve basladim.diyetle birlikte burda takilmaya devam insan motive oluyor yeni yeni seyler ogreniyor burda.

bol kilo vermeler hepimize sevgiler

Sirkeli ılık su
1 bardak süt+ 4 gün kurusu + ceviz
omlet biber ve maydonozlu
4 minik domates
1 minik salatalık
peynir
10 zeytin
omega 3 tablet+1 çay kaşıgı çörek otu
1 fincan 5li çay
1 lt su şu ana kadar

doğal tavuk olarak organik tavuklar var, ancak fiyatları biraz pahalı oluyor. ama bazı kasaplar köy tavuğu da satıyor, ama nasıl güveniceğiz ki, en azından organiklerde sertifika şartı var. ama şöyle test edilebilir, köy ya da organik tavuk çok daha geç sürece pişiyor. kuruyemişçilerde de kavrulmamışlarını bulman mümkün...

süpersin canımmm..tebrikler...darısı bizlerinde başına...

Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: papadiya
Başlangıç tarihi: 20.10.2011
Başlangıç kg: 108.5
Geçen hafta: 96.2
Bu hafta: 94.6
Fark: -1.6
Beden:xl
Spor: yarım saat yuruyus
Boy: 1.70
Hedef: 80

Ben ileride de çocuk istemiyorum belki oradan yırtarım ama onun harici hem evlilik hem 30'dan sonra metabolizma yavaşlayacak.
Şimdi hazirana kadar zaman verdim kendimi.
İstediğim kilo ve fiziğe tam olarak gelip bir süre oralarda durup vücudumu alıştırmak için.
Sonra inşallah bir daha kilo problemim olmayacak.
Spor hayatımın vazgeçilmezlerinden olacak.
Azıcık abarttım mı bir sonraki öğünde hemen telafiye gideceğim.

moral bozmak yok burda arkadaşlardan görüyoruz bu tür duraklamalar oluyor en azından artış yok:)))

kıslarrrr selammm bu diyeti yapmaya bugün tam karar verdim 2 aydır yapıyorum ama düzenli değil sizlerede yazıcam eksik felan yada yanlışım olursa lütfen uyrarın emi hepinize başarılar diliyorum

süphen dogru olabilir...en azindan köfte filan yapabilirsin firinda yada izgarada..eger hic et yiyemiyorum diyorsan yesil mercimek yemegi filan yap ve ye derim ben... ve sabahlari kesinlikle cevizi es gecme...cünki ceviz yedigim zaman sabahlari kahvaltida cok dinc oluyorum..

ben ceviz pek sevmezdim ..meger aldigim ceviz iyi ceviz degilmis..simdilerde kabuklu ceviz aldim baska marka..onu yiyorum hemde severek..cevizi ye ve köfte filan ekle menüne yada yesil mercimek cok lezzetlidir onunda faydasini görebilirisin...ALLAH sifa versin canim..gecmis olsun tekrar..

aslında bu hafta benim ilk haftamdı. kaçamak falanda yapmadın daha fazla vermem geremiyormuydu. bir haftada 1,200 gr. verdim

tebrik ederim gamzeed benim de sınır kilom 60, o kiloya geldiğimde kilo vermem hep duruyor umarım ben de senin gibi verebilirim
teşekkür ederim canım bende 60 larda fazla durdum yoksa hızlı kilo veriyordum ben
yeni yaşında yeni kilonda hayırlı olsun tatlımmm
ben dünden beri uyuyorum resmen canım arada kalkıyorum kafamı tutamıyorum resmen geri uyuyorum sırtım falanda ağrıyor ama neden anlamadım
süpersinn tebrikler
birincilik kokusu alıyorum tebriklerr

maşallah papadiya tebrik ederim harikasın Nazar

dünkü isyanım işe yaradı galiba kızlarbugün 500 gr verebilimişim
ayrıca kilo veren herkesi tebrik ediyorum....

ben de dün çok karamsardım benim de isyanım işe yaramış anlaşılan

Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi : 05.09-2011
Başlangıç kg: 64.4
Geçen hafta
Bu hafta: 57.5
Fark : 0.5
Toplam fark: 6.9
Beden:38
Spor: Günde 1 saat
Boy:1.70

herkes hedefinle ilgili olarak aynı yorumu yapmış aslında ben de çok zayıf olabileceğini düşünüyorum ama çocuktan önce iyice zayıflayıp, o kiloyu sabitleyip hamile kalmak fikrine kesinlikle katılıyorum!

bozma moralini pembekalp herkesin bedeni farklı kimi ilk başta kilo verir kimi sonradan açılır üzme sen kendini

bu arada öğlen yediklerimi yazayım ama çok kızmayın olur mu?

1 adet tavuk dürüm (lavaşını yemedim içindeki tavukları yedim ama biraz mayonezliydi )

1 bardak yağsız süte kahve

şimdiye kadar 1,5 litre su

öğlen işim çoktu maalesef doğru düzgün yemek yeme fırsatım olmadı bunları kapıp işyerime geri döndüm

akşam da saat 7 buçukta bir konser ve ardından yemekli davet var

bu akşam çooook geç saatte yemiş olacağım umarım bana uygun yiyecekler vardır

spor da yapamam diye düşünüyorum ama yemeğin verdiği vicdan azabıyla belli olmaz

akşama kadar 1,5 litre daha su tüketmeye çalışacağım

benim için dua edin çok fazla hasar almadan kapatayım bu geceyi verdiğim 500 gr da boşa gitmesin

Son düzenleme:

teşekkür ederim :)
biraz et yemek gerekiyor gerçekten, biraz tek yönlü oldu bu hafta beslenmem sanırım..hafta başından beri sadece 2 kez balık yedim, başka hiç et yemedim bu hafta çok az olmuş şimdi düşününce...

odiyde halsizmiş etten olabilir diyor ama ben fazlaca et tüketiyorum ondan olacağını sanmıyorum ama cevizi bende dikkate alayım ceviz tüketmiyorum pek..

Son düzenleme:
aslında bu hafta benim ilk haftamdı. kaçamak falanda yapmadın daha fazla vermem geremiyormuydu. bir haftada 1,200 gr. verdim

benim de ilk haftam ben 1 kg verdim tam olarak bence kilo veriminiz iyi.ben kendi adıma daha fazla veremememin nedenlerini buldum (kaçamak yapmamış olmama rağmen)

spor yapmamak
kaya tuzu kullanmamak(henüz alamadık)
kuru meyveyi fazla kaçırmak

haftaya biraz daha dikkat edicem bakalım sonuç ne olacak sen de özeleşrini yap bakalım neler çıkacak:)

merhaba kızlar
bugünkü kahvaltı:

2 haşlanmış yumurta üzerine zeytinyağı gezdirdim karabiber, kırmızı biber ve çörek otu ektim
bi avuç peynir
yarım çaybardağı ceviz 2 gün kurusu
ıhlamur

kilo veren hanımları tebrik ederim.veremeyenler üzülmeyin en azından sağlıklı yaşamaya başladık ve biliyoruzki artık geçen zaman bize kilo kaybettirecek
bende yarın bir haftayı doldurcam akşam sporum var ve yarın sabah tartılıp sonucu size söyleyeceğim ama veremediysem üzülmeyeceğim çünkü çok iyi hissediyorum kendime inanıyorum kurtylcam bu kilolardan ve canım ne isterse giycemmmmm

ben yazıncaya kadar bir sürü yeni mesaj geliyor seninkini gözden kaçırmışım

sana da maşallah gül fotoğrafını da gördüm tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…